Влез

View Full Version : Да се изнеса ли ?

`es
07-03-2006, 21:12
здравейте ... имам проблем не мисля че е малък а и сигурно доста са се чувствали така ... Имам адски много проблеми с наште ... обвиняват ме в тормоз ... измислят че съм се прибирал пиян и напушен а не е така, заяждат се с мен за всичко ... за всичко аз съм виновен в нас ... и всичко това всеки Божи ден. Искам да се махна от нас не ми пука ако трябва на улицата ште спя но немога да издържа. Да го направя ли ? Съшто искам да запитам : 100% полицията ште тръгне да ме търси ... какво могат да ми кажат/направят те ? ](*,)

TheArchEnemy
07-03-2006, 21:42
kaji purvo na kolko godini si?i vse pak ne mislq,4e trqbva da se maha6 ot vas.tva ne e re6enie.znae6,4e nqma da moje6 da jivee6 na ulicata za pove4e ot den dva i kogato re6i6 da se vurne6 u vas ne6tata 6te sa mnogo po-zle otkolkoto sega.po-dobre gledai da ne se kara6 mnogo s va6ite i osobeno za gluposti.opitai se da spe4eli6 doverieto im po nqkakuv na4in.znam,4e zvu4i lesno na dumi,no e trudno za izpulnenie.no pak ti kazvam-da izbqga6 ot vas e nai-lo6oto vuzmojno re6enie. [-X

Lumidee
07-03-2006, 22:36
1vo mn zavisi na kolko si godini!Ako si minal 18 mojesh da se iznesesh ot vas bez nikakuv problem!Ako imash problemi s vashte ne mislq,che nai -dobroto reshenie e da se iznesesh!TRqbva da pogovorish s tqx seriozno i da ima kajesh, che veche ne izdurjash.Ako te produljavat taka znaesh kakvo da pravish...

07-04-2006, 00:09
1vo mn zavisi na kolko si godini!Ako si minal 18 mojesh da se iznesesh ot vas bez nikakuv problem!Ako imash problemi s vashte ne mislq,che nai -dobroto reshenie e da se iznesesh!TRqbva da pogovorish s tqx seriozno i da ima kajesh, che veche ne izdurjash.Ako te produljavat taka znaesh kakvo da pravish... нямам 18 но съм изчезвал за ден и знам какво е ... но незнам какво ште стане когато наистина изчезна. Немога да говоря с тях на тази тема ... невъзможно е!! Опитвал съм се но винаги се сменя темата и аз пак ставам виновен за нешто ново ... всички крештят и никой не ме чува ... различен съм и не се държа както те знаят "останалите връстници", затворен човек съм и не говоря много (незнам дали наркотиците ме промениха, но просто мисля различно, малко хора ме разбират, а най-малко наште... ако бях като другите може би нямаше да е така) ... а нешто за властите ?

07-04-2006, 11:34
izbqgai ama za malko vreme 2-3 dni kolkoto da se pritesnqt i posle 6te sa sveta voda nenapita ;)

MimityYy
07-13-2006, 11:46
mmm nz spored men ne e nai-dobroto re6enie da izbqga6 ot ka6ti

Master_88
07-13-2006, 14:45
Решението хич не е добро,но ако положението е непоносимо и имаш къде да отидеш временно,избягай

koalka
07-13-2006, 21:12
Има значение възрастта ти.Все пак като станеш на 18 вече можеш да си правиш,каквото искаш,но сега незнам.Не им обръщай внимание.

gggg
07-14-2006, 19:40
абе кви са тез съвети - избягай! Стига с тез глупости ве....винаги може да се наредят нещата....за момента избягвай да говориш с тях...гледай много да не им се мяркаш пред погледа. Другото което вече казаха, че нямаш 18....Тва е някво супер крайно решение , което за мен е немислимо....да бродиш из улиците като някой клошар....да си кажи-речи без пари....според мен...най-добре за момента избягвай да говориш с тях и да си пред очите им...после след седмица-2 може да поговорите.....

П.С. - Човече колкото и да говориш, че не си направил нищо...явно си направил нещо, за да реагират така....замисли се и върху това....

6matkata
07-14-2006, 20:04
bqgstwptp ne e razre6enie. to nai weroqtno samo 6te wlo6i o6te powe4e ne6tata. gledai da ne si im mn pred pogleda w smisla badi w dr staq ili ne6to takowa no nedei a bqga6. wseki si ima problemi no ne moje 4owek da bqga wseki pyt kogato widi pre4ka. hareswa ti ili ne jiwota ti e takaw. za sega prosto trqbwa d apotarpi6 o6te malko dokato stane pylnoleten, a do togawa obmisli dobre kakwo 6te prawi6. ne e 6ega da izleze6 sam na ulicata. kolkoto i da e sega pone ima6 pokriw nad glawata si

07-14-2006, 20:25
Ти каза, че си почти на 18- изчакай докато станеш на 18 и се изнеси. Бягството не е най-доброто решение :smt011

gggg
07-14-2006, 20:31
Ти каза, че си почти на 18- изчакай докато станеш на 18 и се изнеси. Бягството не е най-доброто решение :smt011

и да стане на 18 кво от това? Кой ще му помага финансово...каде ще живее? Ще му помагат близки и приятели, но това няма да е вечно...най-много 1-2 месеца.....(за приятели) за роднини..може би повече...но пак не е решение...карай по кротко просто

teenkopele
07-15-2006, 01:56
Според мен, за да направиш това, трябва да не ти е останал друг избор, какъвто според мен имаш- да говориш с родителите ти. Може да ти звучи изтъркано и банално, но ако седнеш и се опиташ да им кажеш това, което каза на нас, може и да успееш да промениш нещо. Замисли се, в този случай нищо не губиш, а можеш само да спечелиш промяна в тяхното отношение към теб.
Ако говориш с тях, но няма резултат, нещата стават по-сложни и ти сам ще трябва, без чужда помощ, да вземеш решението дали да изягаш от вас или не. Сам ще трябва да прецениш, дали ако го направиш ще можеш да се справяш сам с многото трудности, които ще ти поднеше животът.
Успех. :wink:

[B]a[N]D[i]T[k]a
07-15-2006, 18:10
spored men edno bqgstvo bi gi qdosalo oshte pove4e i polojenieto ti da stane po lo6o.....

mitkoooo
07-15-2006, 20:55
pich i az go imam toq problem v kashti nai-dobroto ne6to koeto moje6 da napravish e da ne im obra6ta6 vnimanie az sam na 19 god i vse o6te mi govorqt takiva gluposti taka4e ne im se varzvai [-X

Stephanie Jay
07-16-2006, 20:29
izbqgai ama za malko vreme 2-3 dni kolkoto da se pritesnqt i posle 6te sa sveta voda nenapita ;)

Хах.... Не го слушай сладък най-много на те изгонят (Сериозно) :|

nunki
07-17-2006, 20:51
spored men ne trqbva da se stiga do bqgstvo samo gi zapla6i 4e nqkoi den 6e ti pisne i nema da te vidat pove4e i 6e vidi6 4e 6e umeknat

iiirish
07-17-2006, 22:36
ако мислиш, че имаш къде да отидеш - просто го направи. веднъж махнеш ли се от къщи, те сами ще осъзнаят грешката си и това, че са прекалили, след това вече няма да е така.

а относно полицията - ако имаш 18 дори и да те намерят, нямат право да те върнат на родителите ти, поради простата причина, че си пълнолетен

`es
07-31-2006, 00:04
за 2 дена изчезнах ... намерих си едно парти и не съм се прибирал ... отидох с точната нагласа да проверя какво ште стане ... и какво ... като се прибрах - викове крясъци ... все едно на никой не му пукаше ... после 1 седмица и нешто изобшто не ми говориха ... да не говорим за пари и храна :-# ... доста зле прекарах после както се очакваше 2-3 дена ми говориха мили думи, но това докато им изнася и отново почна този период с техните глупости ... това че пия повече е вярно, но не се прибирам пиян както друг път се е прибирал башта ми и са ставали такива скандали ... просто човека изглежда не е спокоен когато не се заяде с мен за глупост ... искам да спра алкохола заштото май ми е най големия приятел ... поне го намалих но както казах дори и да се прибирам пиян не съм го показал по никакъв начин .... не искам да започвам наркотиците отново заштото това беше мноого тежък период ... та всичко пак е съштото ... организацията у нас майка ми башта ми и сестра ми срешту мен напредва ... писна ми от всичко и всички ... ако не успея да се изнеса тотално мисля накрая да потърся съдебна помошт ... ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

П.С. все оште съм на 17...

BeBencEto
07-31-2006, 10:59
mejdu drugoto problema ti e mn seriozen....mislq che nezavisimo che si izbqgal trqbva da si idesh vkushti i da pogovorite shtoto kvo ..pak shte se mahnesh i pak shte ti vikat toest te ne sa osaznali che si se mahnal otvkushti a sa reshili che si otishul da se napivash nqkude...pone taka si onqsnqvam kreshteneto im....tova e edinstveniqt nachin da sednete i da pogovorite i da gi pitash zashto se durjat taka s tebe....