View Full Version : Честолюбив....
Проблема е много сложен.Един пич много ме харесваше и знам,че е лудо влюбен в мен все още.Преди ходих с негов приятел и това го вбеси направо.Не знам защо ходих с онзи,сега разбрах,че обичам моя човек и му го казах,ама той НЕ и изобщо не ще да говори с мен,а аз знам,че ме обича.Причината е,че е голям честолюбивец и не знам как да се оправя с него.Някакви идеи дайте [-o< ,не може да не познавате някой такъв тип,който само заради наранена гордост се пъне като магаре и се прави на интересен,нищо,че му е много гадно и е нещастен.
CRaZy_IKT
07-03-2006, 22:15
ми не познавам такъв човек-ма ситуейшъна е станал кофти.Не може ли да поговорите и да му обясниш че си била в грешка е така един разговор да се разберете.И постепенно му показвай колко го обичаш мисля че така ще се разчупи леда
ako naistina te obicha kakto kazvash she se smili nai-nakraq
O:) O:) O:) O:) O:)
Как да поговорим,като той не ми говори изобщо и се прави на интересен,все едно съм крайпътно дърво.Пред приятелите си разправя,че едвам се сдържал,бил влюбен...и е така,защото доста други мацки са се опитвали да го свалят,но е видно,че чувствата му са другаде \:D/ .
Да де,то е ясно,че ще се смили,ама може да е след 1 месец,след 3 месеца,а аз не ща да чакам толкова,искам го още сега и без това много време се загуби ](*,)
Да де,то е ясно,че ще се смили,ама може да е след 1 месец,след 3 месеца,а аз не ща да чакам толкова,искам го още сега и без това много време се загуби ](*,)
dosta po-skoru she te ot 3 meseca mb ot 1 ama i ti ne trebe da stoi ei tai emi da se otpitvash da govorite
!!!
Bisollini
07-03-2006, 22:28
Tegli Mu edna Dulga Kusa :mrgreen:
Ами това е,което ти каза-наранена гордост.А пък и той знае ли,че го харесваш,защото си постъпила много тъпо като си тръгнала с негов приятел,а ако е много добър.Трябва да го накараш да те изслуша по някакъв начин и да мзу кажеш,че го обичаш и държиш на него и пред теб да не се прави на горделив.
Spider_Web
07-04-2006, 08:35
Abe ako 4oveka e takav to trqbva da se radva6 4e go poznava6.Ako naistina e kakavto go opisva6 nikoga ne bi tragnal s teb.Izvinqvai 4e sam tolkova direkten i rqzak no tova e moeto mnenie
Krem4eto
07-04-2006, 16:36
Проблема е много сложен.Един пич много ме харесваше и знам,че е лудо влюбен в мен все още.Преди ходих с негов приятел и това го вбеси направо.Не знам защо ходих с онзи,сега разбрах,че обичам моя човек и му го казах,ама той НЕ и изобщо не ще да говори с мен,а аз знам,че ме обича.Причината е,че е голям честолюбивец и не знам как да се оправя с него.Някакви идеи дайте [-o< ,не може да не познавате някой такъв тип,който само заради наранена гордост се пъне като магаре и се прави на интересен,нищо,че му е много гадно и е нещастен.
Явно много късно му го казваш...