Влез

View Full Version : vapros kym Chiana

dilqna
07-04-2006, 05:47
Chiana,predi nqkolko dni ti prati dosta podrobno opisanie na deistvieto na LOGEST,koeto naistina mi pomogna mnogo.Imam o6te nqkolko vaprosa za tezi hap4eta,a znaq 4e ti razbira6ot tezi ne6ta,zatova pra6tam tova mnenie napravo kym teb.Kak se vzimat hap4etata - gyltat li se ili moje da se dyv4at?Kolko struvat v aptekata?Opisano li e v upytvaneto ot koi den i dokoga da gi vzimam i koga da zapo4na novata opakovka?I o6te edin vapros - krie6 li ot va6ite 4e vzima6 protivoza4ata4ni i kade slaga6 opakovkata,za da e sigurno,4e nikoi ot roditelite ti ne bi q nameril?

Nofacenoname
07-04-2006, 08:25
1 се регистрирай
2 пиши на кирилица
3 има лично съобщение за тази работа :-&

LoRinSeR
07-04-2006, 08:30
Хахах чияна ми е гадже, питай мене :-D

krem4et0
07-04-2006, 09:24
Chiana,predi nqkolko dni ti prati dosta podrobno opisanie na deistvieto na LOGEST,koeto naistina mi pomogna mnogo.Imam o6te nqkolko vaprosa za tezi hap4eta,a znaq 4e ti razbira6ot tezi ne6ta,zatova pra6tam tova mnenie napravo kym teb.Kak se vzimat hap4etata - gyltat li se ili moje da se dyv4at?Kolko struvat v aptekata?Opisano li e v upytvaneto ot koi den i dokoga da gi vzimam i koga da zapo4na novata opakovka?I o6te edin vapros - krie6 li ot va6ite 4e vzima6 protivoza4ata4ni i kade slaga6 opakovkata,za da e sigurno,4e nikoi ot roditelite ti ne bi q nameril?
Виж не съм Chaina,но и аз пия Логест и мисля,че мога да ти помогна.Хапчетата се гълтат с вода в 1 и същи час всеки ден в продължение на 21 дни,след това се прави пауза от 7 дни и на осмият се пият отново.Първата опаковка се започва от първия ден на менструацията ти.Възможно е да се почнат и между 3-ти и 5-ти ден,но тогава се налага ползване на презерватив първите 7 дни на приема.След това дерзай-няма опасност,но първият месец е така.По принцип на мен гинекологът ми препоръчва 2 месеца пауза след всеки 9 опаковки.не си крия хапчетата,защото аз основно ги пия по здравословни причини и ги пия 2-3 години преди да почна да водя полов живот.Но в някое чекмедже или сред дрехите ще свърши работа.Все пак нямаш ли у вас някое кътчме само за теб.Хапчетата струват в моя град 9.98,но може и за повече да си ги намериш-не знам.Преди бяха към 12 лева,но ги намалиха.Така че готви 10-12 лева.Дано съм ти била полезна :P

07-04-2006, 09:30
1 се регистрирай
2 пиши на кирилица
3 има лично съобщение за тази работа :-&

Много правилно ама много.

`Death`Whore`
07-04-2006, 09:40
За сдъвкване не знам, но най-добре ги гълтай. Най-добре си настрой алармата на гсм-то да звъни всеки ден в определен час и носи хапчетата в дамската си чанта. Хапчетата са мънички и ако няма течност наблизо, можеш да ги глътнеш и без нея. Можеш да ядеш и да пиеш преди и след това. Но не трябва да се повръща няколко часа след това.

И защо не ползва търсачката? Аз съм обяснявала почти всичко за Логест в няколко теми.

Chiana
07-04-2006, 13:25
Еми, мила, те повечето са ти огтоворили вече на въпроса но все пак. Те са мънички хапченцата, гълтат се с вода, можеш и без вода както ти казаха. Струват около 11лв май бяха. Аз не крия от майка ми, че ги взимам, даже тя ми ги купува. Но ти можеш да си ги сложиш в чантата, в шкафче някъде... Където вашите няма да тръгнат да бърникат. Както ти казаха, първата опаковка почваш в деня, в който ти дойде. След като изпиеш опаковката правиш 7 дена почивка и на 8мия почваш новата. Т.е. ако си почнала да ги пиеш в четвъртък, опаковката ще я свършиш в сряда и всяка нова опаковка ще я почваш в четвъртък. То на опаковката е разграфено. Пише дните от седмицата. Айде мила, дано съм ти помогнала.

Chiana
07-04-2006, 13:27
А и между впрочем ако си на мтел можеш да си настроиш да ти пращат смс за напомняне да си пиеш хапчетата. www.femalelife.bg :)

07-04-2006, 13:31
ei lorinser li si kaf si pribirai si ustata lape hamavo moje da si ima6 problem is tiq prikazki

LoRinSeR
07-04-2006, 13:39
Добре, чакам ги проблемите, да ти дам адрес ? :-D

07-04-2006, 13:41
qsno ot otvorenite si dobre dai

07-04-2006, 13:43
ili se izvini 6toto ne ti sa na mqsto prikazkite

LoRinSeR
07-04-2006, 13:43
Красна Поляна, блок 81, Вх "Б", искаш ли гсм ? Ела да те прегазя :-D :-D :-D Спамер скапан.

07-04-2006, 13:49
Aide stiga sme se praili na maje i dvamata stiga si sa otvarql i ti, izvini sa na Chiana i da priklu4vame...

dilqna
07-04-2006, 14:31
Благодаря ви много и на трите - Chiana,Krem4et0 i 'Death'Whore'.Съветите ви ми бяха много полезни:)