View Full Version : Lo6o li e?
Spider_Web
07-04-2006, 08:05
Hora spored vas lo6o li e da ide6 v gimnaziq i da ne si si imal gadje?Dali nqkoi 6te se prismiva na tova ?A momi4etata 6te me mislqt li za zadrasten?
alkobalko
07-04-2006, 08:09
Nikoi nqma pravo da sudi drug chovek, samo zashtoto ne e imal gadje. Tova si e lichen izbor. Ne trqbva da se pritesnqvash za tova. Ne oznachava, che ne si pulnocenen chovek. Gledai napred i vsichko shte se opravi.
Защо да е лошо?Няма да те мислят за задръстен,ако са свестни.Ако се опасяваш за това,може и да не разбират,че си нямал гадже.
Angel_eyes
07-04-2006, 09:34
Категорично не,не е лошо,нормално е.Просто може би не си намерил подходящото момиче няа за какво да се притесняваш.А пък и не виждам защо момичетата да те мислят за задръстен след като си нямаш приятелка,няма защо да го правят :wink:
Ми лошо е човек мое първо да се поизфукаш да придобиеш авторитет ала бала иначе мое ти се стъжни евентуално мухахаха.
Почвай да си търсиш готина мадама ако не за гадже поне да се изфукаш.
NeSTa_86
07-04-2006, 09:42
абе то няя проблем, но ти ще си се комплексираш така ..., така че ;) търси си...всъпност говорим за след 12 клас нали ? :o :shock:
ако е след 7 няма проблеми
http://img83.imageshack.us/img83/6012/1100107211001072110010727dg.jpg
ами по принцип като те погледне човек няма да разбере дали си бил с момиче или не. просто забрави това, че си нямал връзка до сега и смело гледай момичетата в очите. всеки е преминал през това - няма страшно!
Hora spored vas lo6o li e da ide6 v gimnaziq i da ne si si imal gadje?Dali nqkoi 6te se prismiva na tova ?A momi4etata 6te me mislqt li za zadrasten?
Няма се притесняваш за глупости ,щот и аз като влизах нямах пък и не ми пукаше да не съм бил единствен я. Тревожиш се са глупости.
CRaZy_IKT
07-04-2006, 12:28
То не е нужно да им казваш имал ли си нямал ли си.Ако те питат казваш ДА ИМАЛ СЪМ сега нямам и така.За кво им е да знаят-за мен тия хора в училище са просто едни субекти с които се виждам ЩЪ не ЩЪ почти всеки ден и уж учим заедно-те нямат право да ми се бъркат в живота-поне аз така го възприемам
playful_baby
07-04-2006, 12:31
Няма се притесняваш за глупости ,щот и аз като влизах нямах пък и не ми пукаше да не съм бил единствен я. Тревожиш се са глупости.
i az taka mislq!spoko 4ovek da ne ti puka!!!!
kristini4ka
07-04-2006, 15:22
Тва пък е най-тъпата тема която съм чела...никой няма право да ти се просмива за нищо...сам решаваш дали да си имаш гадже или не!
ми попринцип не мисля че е лошо,явно просто не си срещнал подходящото момиче!да не ти пука!!!най-малкото което е другите как ще разберат?!?а ако разберат според мен няма да те мислят за задръстен,ако са свестни!а ти просто не си избивай комплекси и няма да имаш проблем :wink:
Krem4eto
07-04-2006, 17:03
А ти защо ще им казваш истината :mrgreen:
DuraceLL
07-04-2006, 17:06
hah kakvo mu e lo6oto az dori ne poznavam mom4e koeto predi gimnaziqta e imal priqtelka
DuraceLL
07-04-2006, 17:10
taka 4e nqma to kakvo da se pritesnqva6 6te si nameri6 nqkoq gimnazistkka :D
Не е срамно! Има хора, които биха ти се подиграли... Има такива и които са над тези неща и няма да те съдят по сексуалния ти опит (или липсата му), а по това какъв човек си :D За тези хора трябва да те е грижа, а не за другите! Успех и никога не се срамувай от себе си, ако си добър човек, няма от какво да се срамуваш!