View Full Version : Moderated:Предстои ми изпит по англ,но съм зле със speakinga
stereophonix
07-04-2006, 12:32
zdraveite! sled 3 meseca mi predsoti izpit po angliiski, no sam mn zle sas speaking-a!! )): nqkoi da znae ne6to ot roda na erlaxa primerno v mp3 format ili ne6tu takoa da moa si go ka4a na mp3-to i da go u4a.. aa da i ako e bezplatno da si go drapna ot net-a.. pls pls spe6no mi trqbva!! ((: MERSI!!!!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Ако си си купувала онзи маргин с английските дискове. От там може да учиш. Ако ги имаш , но искаш да са в mp3-то ти , а не от уредбата или от компютъра - трябва да ми пишеш за да ти кажа кака да ги кракнеш. Няма да го казвам публично , че ще ми изядете хляба.
Ако се готвиш за изпит по англииски дето се прави в езиковите гимназии преди всяка учебна година за 8 клас не си прави труда да ходиш,защото никой няма да отиде,а ако изкараш няква добра оценка те пъхат в зубарските класове.
Loshotia
07-05-2006, 15:08
Гледай тея програми тип дискавъри, енимал планет, нешънъл...дето говорят бритиш. Слушай какво говорят и се старай да не четеш субтитрите а да разбираш какво говорят. Като сядаш да четеш нещо, чети на глас и се слушай. Като учиш думи гледай много внимателно как се произнася и се упражнявай много. Това е начина
teenkopele
07-05-2006, 15:37
Гледай да говориш по-често на английски: във вас, когато излезнеш с някой приятел/ка, който/която знае английски, лафете и ще видиш, че ще станеш значително по-добра.
Успех. :wink:
Оффф и на мен ми предстои такова нещо,именно преди 9 клас и то точно на 15 септември :smt013 А проблемът на мен ми е,че аз нищичко не помня от този скапан англ,при все че съм го учила 5 години,ама сега 8 клас само немски и резултатът е налице :smt017 Честно и аз се чудя дали да ходя на въпросния изпит,чудо голямо,че ще съм в по-слабия клас... :?