PDA

View Full Version : гаф ..

07-04-2006, 22:16
Здравейте на всички! Много съм объркана .. преди няколко дена направих купон в нас, след което прекарах нощта с най-добрия си приятел .. и двамата бяхме пияни и не знаехме какво правим ..
Сега съжалявам много!!! И исках да му се извиня .. защото се чувствам адски виновна и ми е много гадно .. Писах му смс-и, но той не ми отговаря, обаждам му се, но телефонът му не е включен .. не мога да чакам повече, искам да се изясним .. защото много държа на него и не искам една нощ да сложи край на приятелството ни .. не знам какво да правя .. имате ли някакви предложения? Моля ви помогнете ми!

Angel_eyes
07-04-2006, 22:23
Работата е много шит...Ще започна отзад напред-с извода от историята ти,а той е:Пийте с мярка!!!АКо не беше пила това нямаше да стане,и сега нямаше да си блъскаш главата как да се разбереш с приятеля си ](*,) Потърси го,не се предавай,не разваляй едно приятелство така лесно,било каквото било,това неможете да го върнете,или ще го преодолеете заедно или никога няа да бъдат същите отношенията ви(не,че сега ще бъдат)Но все пак,говори с него,извини се ако трябва... :wink:

beb4o_bu
07-04-2006, 22:24
А ти сигурна ли си, че той ще чака извинение от теб? Смисъл, дали той съжалява за случилото се? А ако не...

blo0dr0se
07-04-2006, 22:28
t0i neshty kazval li ti e ..che da trqbva da mu se izvinqvash za neshty k0et0 ste napravili dvamata (nezavisim0 che ste bili pqni)...
mislq che naistina trqbva da p0g0v0rish s neg0 ... se nqkak m0jesh da se svyrjish s neg0 ..pr0st0 izqsnete si kakv0 iskate da pravite za p0 natatyk ..dali pak shte ste priqteli ..neshty p0veche 0t priqteli ...iliii nai l0sh0t0 da ne bydete nit0 edn0 0t dvete ...nz pr0st0 g0v0ri s neg0 t0va e edinstven0t0 reshenie \:D/

my_immortal_f
07-04-2006, 22:37
Според мен наистина трябва да поговорите и да се изясните,защото има вероятност твоя приятел или да се притеснява от случилото се,или да се надява че то може да не е било за 1 нощ.По това че не ти отговаря на смс-ите според мен може да се разбере че се чувства неловко или нещо подобно :-k А и за какво ще му се извиняваш-за това че двамата сте си направили хубавото ли?По тази логика и той трябва да ти се извини :wink: Като цяло поговорете и се разберете кой какви намерения има-но едно е сигурно-нищо няма да е както преди.

07-04-2006, 22:43
Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 12:24 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

А ти сигурна ли си, че той ще чака извинение от теб? Смисъл, дали той съжалява за случилото се? А ако не...

Ами .. не знам, може би сега и той съжалява .. не спирам да му пиша .. но отговор няма .. искам да остана приятелка с него .. не искам повече .. както и той .. Ама май това е невъзможно .. или ще е много много трудно .. :(

lina15
07-04-2006, 22:45
Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 12:24 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Ами .. не знам, може би сега и той съжалява .. не спирам да му пиша .. но отговор няма .. искам да остана приятелка с него .. не искам повече .. както и той .. Ама май това е невъзможно .. или ще е много много трудно .. :(
Кви ги дрънкаш бре?