PDA

View Full Version : Какво означава това ?

JiMiTo
07-04-2006, 22:29
Здравеите , искам вашето компететно мнение относно...една случка..
Значи от 3 седмици сериозно започнах да хлътвам по едно момиче, но по-хубавото беше, че и момичето проявяваше интерес към мене.
Тя не е от моя град, но си идва за събота и неделя понякога, познаваме се от половин година да не кажа повече. Та поиска ми тя скаип адреса и започна работата...3 седмици неможа да доиде в моя град, през тия 3 седмици си писахме ужасно много.
Аз не я познавах добре и се опитвах малко или много за да я опозная и да преценя дали си заслуйава да опитвам изобщо, но работата е там че така ми се искаше да си намеря приятелка, че необръщах внимание на някои от неините "недостатици" да речем...може и да съм бил влюбен незнам...та разбрахме се даси се срещнем само двамата като си доиде в моя град...изчаках някак си до този момент вечерта в коятоси доиде се разбрахме кога да излезем , видяхме се полафихме си след това отидохме да играем билярд(за друго не се сетих) и доидоха едно приятели, постояхнме малко събрах кораж и я извиках на страни за дапроведем "личен разговор".
Та казах и как стоят нещата, че не сам я извикал просто така на кафе, че я харесвам и че искам приятелсвото ни да прерасне в нещи повече...тя се усмихна някак си...след това доби тъжна физиономия стана и вървеики към предишното си място каза "ти ще си още един от тия дето си мислят, че сам кучка..." и ме остави сам до прозорчето до което бяхме...отидох пак при нея и я питах дали изобщо е иам нещо м/у нас тя каза, че просто се държала отпуснато с приятели...неможах да го осмисля на момента...но после го разбрах...по точно днес...видях я с един неин бивш приятел да се разхожда...най-гадното беше че доиде с усмифка да ме поздрави.....баси къде сбърках сичко изглейдаше така хубаво що все на мене ?.... :( :evil: :evil: :evil:
:smt017
Приятели даите некакъв съвет или просто...една добра дума моля ви... :(

HandOfBlood
07-04-2006, 22:32
така и така нищо не може да се получи... връзка от разстояние не може да има...

lina15
07-04-2006, 22:46
Изобщо откажи се

Angel_eyes
07-04-2006, 22:48
Не трябва да се разпалва любов без перспектива...може би това са нейните мотиви,но само МОЖЕ БИ,не означава,че е така,може да е искала само приятелство а ти да си се увлякъл...явно нищо няма да стане,забрави я... :wink:

my_immortal_f
07-04-2006, 22:50
Има такива момичета които несазнателно правят така,че момчетата да започват да ги харесват..не знам как да го обесня..просто е хубаво да имаш повече приятели.Но понякога(даже в повечето случаи)момчетата остават с друго впечатление,Спред мен това момиче вийда в теб подходящ човек за приятел,или пък иска да увеличи списака си с "фенове".Моя савет е да не си правиш планове за връзка с нея [-X

JiMiTo
07-05-2006, 07:40
Ми то когато един човек от противоположния пол ти каже, че се надява да се видите скоро, търсите по 3-4 пъти на ден, разпитвате разни работи какво може да си помисли едно момче ? :shock:
Ем ще се опитам да опраа приятелството до колкото мога макар, че няма да е същото за добро или лошо, мерси на всички за съветите :-)

07-05-2006, 08:10
awe ostavi q taq we nevijda6 li 4e e nekfa ku4ka (tq sama si go priznava). 6e se nameri6 nekoq po-qka cel svqt ima sus jeni :-D

6emet4e
07-05-2006, 08:25
ами откажи се,ще си намериш друга! :wink:

iiirish
07-05-2006, 08:33
аз съм по същия начин. в смисъл такъв, че несъзнателно се държа доста освободено с момчетата около себе си. преди време двамата ми най-добри приятели ме харесваха и за какво беше всичко?...
просто от това, че гледах на тях като адски близки!
моят съвет е: не се заблуждавай по държанието на момичетата, от него рядко можеш да разбереш какво всъщност искат те. директният разговор очи в очи остава най-доброто средство каквото и да казват

koalka
07-05-2006, 08:37
Според мен тя не знае какво иска и само си играе.Не знам какви чувства има към теб и дали ги има въобще,но във вашия случай не мисля,че може да има връзка от разстояние.

JiMiTo
07-05-2006, 15:30
а може би трябва да и кажа в очите, че тя просто не знае какво иска и кого иска, че това не е държание на голям човек какъвто се опитва тя да е, и че между нас не може да има приятелство повече (защото това си е чист мазухизъм просто...) просто близки познати... и сички ще си отмине... по-добре ще е да я забравя наистина

BeBencEto
07-05-2006, 15:57
usmivkata i za men e e4isto dokazatelstvo 4e ima momi4eta koito ne iskat mom4etata koito gi haresvat za sebe si no ne iskat i nikoi drug da gi ima...
momi4eto prosto e flirtuvalo s tebe...taka sa po sushtestvo pochvash da se durjish predizvikatelno pomoi q da izlezete i si prekaraite strahotno tozi put bez priqteli!!!!!!!!! govoete si i i kaji 4e iskash da ste ako ne drugo pone priqteli...taka kolkoto i mu4itelno da e za tebe shte stignesh s vremeto do nein nai-dobur fr i otttam shte deostvash..a i razberesh li kvo obi4a si4ko shte e mnogo po lesno..uspeh!

kristini4ka
07-05-2006, 17:40

sometimes_
07-05-2006, 17:47
Май само аз не разбрах смисъла на думите: "ти ще си още един от тия дето си мислят, че сам кучка..." , но както и да е, явно си е търсила начин да те...ъмм отреже. Ами, да ти кажа, почти всички момичета сме такива, обичаме да "зарибяваме" момчетата, колкото да докажем на себе си, че сме харесвани, може би и тя е направила същото... :-k

MaD_CaT*
07-05-2006, 20:05
Тегли й една майна [-(
Друга ще си намериш,не се притеснявай..може и късно...но по-добре ,от колкото да се занимаваш с тая...тя сама ти го е казала,за каква я мислят приятелите й...така,че не си струва да я гониш [-X

JiMiTo
07-05-2006, 20:30
Тегли й една майна [-(
Друга ще си намериш,не се притеснявай..може и късно...но по-добре ,от колкото да се занимаваш с тая...тя сама ти го е казала,за каква я мислят приятелите й...така,че не си струва да я гониш [-X

по-дяволите приятелю прав си ! Шъ и тегла една маина когато ми падне един удобен момент да ме помни цял живот ! Ако ще да ме гледа на криво, квото ще да прави писна ми ! Цяла седмица размишлявам над това, тя си направи ебавка или подигравка... такъв човек не може да ти е приятел...дори близък познат....прави сте ! Зарязвам тая тъпа офца....мерси на всички за постовете и съветите :)
peace all !

MaD_CaT*
07-05-2006, 20:37
Cool пич,
ама...аз съм момиченце
Аре..успех :smt006 :mrgreen:

JiMiTo
07-05-2006, 20:46
Cool пич,
ама...аз съм момиченце
Аре..успех :smt006 :mrgreen:

за което се извинявам, че съм объркал пола... извиняваи ! Но не си пролича много от кои фронт си ни женски ни мъжки ...сори пак :)

JiMiTo
07-18-2006, 23:41
така...маи забравих да кажа, че ще има продалжение..ето го..
Значи вапросното момиче и неината реакция която очаквах след като и предложих е да спред да ме търси, да ме поздравява, въобще да спре да ме познава...Но тя продължава да мъ търси по скаип, още по лошо праща ми целувки прегрудки....нещо нетипично за нея поне прегрудките...така и върха на сладоледа който беше вчера от един мои приятел, ми каза че говорил случаино с нея (не знам ка ке станало... просто е говорил от неговите думи така разбрах) тя го питала дали познава едно момче от града в който идва на гости(това момче съм аз, априятела с който е говорила ми е съквартирант в ебщежитието в даскало мн добър пр ми е ) ... казала че сам бил много добро момче, но не тръгнала с мен от страх защото не ме заслужавала...това сега някъкъв вид оправдание ли идва, или какво... ? Момичета вие разбирате повече тия неща...трудно ми е момичето ми харесва но има малко курсури ..цигари алкохол .... при положение че аз нито пуша нито пия...и си пада малко флиртаджиика ? Заслужава ли сиииии бахтииииии писна ми от неадекватни хорааа ..... :( никои не знае какво иска в тоя живот никои !!!
Май и аз незнам кво искам вече.... :cry:

koalka
07-19-2006, 05:53
Да, и според мен не може да има такава връзка от разстояние.Е,може,но ако чувствата са адски силни,а във вашия случай не е така.Не мога да разбера това за какво ни го е казала.Не знае какво иска.После се разхожда с друг.Не се занимавай с нея.

07-19-2006, 07:02
Давайте отговори.Може да се каже че и аз съм в почти подобна ситуация.

lost_girl
07-19-2006, 07:21
наистина е много гадно това,което ти е казала и как само те е птрязала..........но ей ще си намериш друга

sladkata_hilary
07-19-2006, 09:04
еми ако станете гаджета(някак си)..помисли-сам каза че е флиртаджийка.Пък и не е от твоя град,може да се ч**а ,с който си иска(с извиние) и ти даже няма да разбереш.Според мен има мн свястни момичета,които си заслужават повече от тази.Просто отвори очите и сърцето си и ще свещнеш момичето,което заслужаваш-и то там където най-малко очакваш.Айде успех :wink: