View Full Version : Защо всички се месят в нещата на другите..и то в любовта...?
FaTaLn0t0_LaDy
07-05-2006, 09:26
Всеки се меси в раотите на другите като си мислят че ще помогнат на този човек, но напротив те развалят всичко което тои е изградил до момента..дали това може да буде причина за развалянето на едно приятелство ??? или не..как смятате ?????
Angel_eyes
07-05-2006, 09:50
Често в стремежа си да помогнем на приятел оплескваме всичко...но ние сме само хора,а както знаеш идеални хора няма.Макар,че понякога тази помощ наистина може да развали всичко което си постигнал.Ииииии аз смятам,че може и да е причина за развалянето на едно приятелство,макар,че не би било редно защото този човек все някак си се е мъчил да ти помогне... :wink:
my_immortal_f
07-05-2006, 09:53
Просто всеки си мисли че неговото мнение е правилно и че по някакъв начин ще помогне на някой.Чак да се развали приятелство не знам дали е възможно,защото при едно истинско прятелство човек би трябвало да се усети до колко може да се меси и къде са границите
Spider_Web
07-05-2006, 10:24
Emi da ti kaja ako vrazkata si struva moje i da e pri4ina za razvalata na edno priqtelstvo no v dne6nite dni po-dobre e da si zpazi6 priqtelite
Inn0c3nCe
07-05-2006, 12:00
за това гледам да не давам съвети
дори и когато ми поискат
се опитвам да ги накарам сами да стигнат до решението
anichkaaa
07-05-2006, 12:05
Просто всеки си мисли че неговото мнение е правилно и че по някакъв начин ще помогне на някой.Чак да се развали приятелство не знам дали е възможно,защото при едно истинско прятелство човек би трябвало да се усети до колко може да се меси и къде са границите
Saglasna sam.4ovek ako ti e istinski priqtel sam 6te razbere dali moje da produljava ili ne,za6toto vsi4ko trqbva da ima nqkakvi granici.
ох...аз имам така една супер добра приятелка,дето аз знам че просто би направила всичко за мен и мн пъти го е доказвала,но просто като и кажа нещо и тя вече може би така приема нещата-тя е убедена че щом имам някакъв проблем тя трябва да го реши и в толкова много случай вече до такава степен е оплесквала нещата,че става още по-лошо...вече имам чувството че не трябва да и споделям и всичко ще е ок!!!ето така до някаква степен ние си разваляме приятелството и това е причината ](*,)
Не винаги мнението,което може да дадеш е правилното.За това трябва по-малко да се бъркаме в живота на хората.
Cefalopoid
07-06-2006, 03:17
Защо се месят ли? И то точно в любовта? Или защото на тях им липсва такава, или просто защото е най-пикантна ](*,)
колкото и да се месят в врьзките ви невиждам смисала да си разваляте приятелсвото с тях сепак живеем с свободна страна всеки прави каквото иска опитват се да ви помогнат можеби защото са преживяли повече от или защото са го преживяли не 1н пьт продьлжаваите напред не зависете от мението на ближния си :mrgreen:
priti_kiti
07-06-2006, 07:03
Всеки се меси в раотите на другите като си мислят че ще помогнат на този човек, но напротив те развалят всичко което тои е изградил до момента..дали това може да буде причина за развалянето на едно приятелство ??? или не..как смятате ????? може да е причина за развалянето на приятелството,както и за прекратяване на връзката.. поне за мен..
CVETELLINA
07-06-2006, 12:10
ами просто всеки човек си мисли,че неговото мнение и неговото виждане за живота са най-правилните,за това може би хората се опитват да управляват живота на другите,но все пак всеки си живее собствения живот и това е,всеки прави грешки,но и се учи от тях,според мен това някой да се меси в живота на друг човек е неправилно...
Много тъпо става като ти кажат: Помогни! И като не свърши работа: "Защо се намеси?! Всичко оплеска!" Добреее... Това е много гадно! После те обвиняват, че си вреш носа в нещата на другите, след като те са били тия дето са плакали на вратата с: "ИМАМ ЛЮБОВЕН ПРОБЛЕМ!" Но тогава когато не са ти искали мение ти не си и толкова запознат със ситуацията и лесно можеш да оплескаш. Всеки греши и най-вече-греши защото иска да помпгне, а не знае как. Накрая решава да направи нещо, стискайки палци, че ще свърши работа! Е така нестава! Няма нищо по-гадно от това да си вреш носа в нещата на другите!!! :smt012
strawberry1988
07-06-2006, 12:32
ako priqtelstvoto e dostatu4no silno,nai-veroqtno nqma da povliqe
Krem4eto
07-07-2006, 12:12
Всеки се меси в раотите на другите като си мислят че ще помогнат на този човек, но напротив те развалят всичко което тои е изградил до момента..дали това може да буде причина за развалянето на едно приятелство ??? или не..как смятате ?????
Да много е тъпо да се месят в чуждите работи!