Влез

View Full Version : Life - Sux :(

07-05-2006, 10:28
Mnogo mi e tejko i neznam kakvo da pravq.Obicham edno momche mnogo otdavna,bqxme s nego mnogo vreme no se razdelihme.Toi sega e s druga i kakto vijdam mnogo se obichat,a az go iskam.Iskam go pak.Pobarkvam se i neznam kakvo da pravq.Mnogo pati sam mu kazvala che go obicham,no toi ne proqvqva nikakva zaitersovanost.Opitala sam s drugi momcheta,no nishto ne se poluchava.Samo gi naranqvam a taka naranqvam i sebe si :cry: Nikoi ne me razbira.... Help !

*an4eto*
07-05-2006, 10:35
Mnogo mi e tejko i neznam kakvo da pravq.Obicham edno momche mnogo otdavna,bqxme s nego mnogo vreme no se razdelihme.Toi sega e s druga i kakto vijdam mnogo se obichat,a az go iskam.Iskam go pak.Pobarkvam se i neznam kakvo da pravq.Mnogo pati sam mu kazvala che go obicham,no toi ne proqvqva nikakva zaitersovanost.Opitala sam s drugi momcheta,no nishto ne se poluchava.Samo gi naranqvam a taka naranqvam i sebe si :cry: Nikoi ne me razbira.... Help !
mi ne znam kak nqkoi ot foryma moje da ti pomogne ... nqkoi 6te ti kaje 4e e po-dobre da go zabravi6 .... dr 6te ti kaje da my kaje6 kakvo izpitva6 .... ne znam .... ne znam kak stoqt obstoqtelstvata ... no trqbva da napravi6 edno ot dvete.... a i ne mislq 4e si zalujava za edno mom4e da kazva6 4e jivota e skapan ... naistina po nqkoi put te izpravq pred e*ati trudnostite ... no bez tqh ne moje ... prosto trqbva da se opita6 da vidi6 hybavoto v jivota i da produlji6 napred ... nadqvam se 4e ne6tata 6te se yredqt ;)

mnogomili4kata-sf
07-05-2006, 11:13
Такааа....начи момчетата имат една слаба черта...ходиш след тях и им се обясняваш и те са спокойни, че има някой,който да им човърка самолюбието....то и при момичетата е така де ама все пак...и та когато спреш да им се обясняваш минава малко време и на тях им става странно защо престана да се обясняваш и почват да проявяват интерес към теб....да но това е само едната страна на нещата,защото ако наистина обича момичето до него,няма да прояви никакъв интерес дори да спреш да му обясняваш чувствата си...за това опитай се да се отдалечиш и дори да забравиш за него,той ако има желание ще се върне...не пробвай да го забравиш обаче чрез други момчетата...не става номерът...само ще го сравняваш с него и нещата няма да търпят развитие...повярвай ми

FaTaLn0t0_LaDy
07-05-2006, 11:56
spored mene..spri da mu kazva6 kolko mnogo go obi4a6...za6toto naistina ako toi obi4a tova momi4e na nego 6te mu e fse taq 4e ti go obi4a6..moje bi 6te se fuzgordee malko 4e e haresfan ot momi4etata...ot drua strana hubavite momenti s nqkoi 4ofek ne mogat da budat zabraveni toku taka...no ti kaza 4e ste bili dosta freme zaedno...moji bi ti si mu omruznala i toi e iskal da probva s ne6to novo...no suveta mi e..spri da go presledfa6 pone zamalko...

anichkaaa
07-05-2006, 12:10
Ne znam do kolko bi mogla da go zabravi6,no naitina opiai se da se otdrupne6 po nqkakav na4in ot nego,za6toto po tozi na4in naranqva6 sebe si i drugite mom4eta s koito si bila.Kakto ve4e ti kazaha ne se opitvai 4rez drugi mom4eta da go zabravi6-taka nqma da stane poradi prostata pri4ina,4e toi e v sarceto ti i nqma na4in drug da go zamesti ei taka. :roll:

koalka
07-05-2006, 12:24
Ясно,че много го обичаш и за това колкото и да е невъзможно....се бори за него.По-добре е от колкото да рониш сълзи и да си тъжна.....дълго време сте били заедно и ти не си му безразлична(поне аз така мисля). :D Трябва да опиташ да го спечелиш оново,а не да се отказваш.Ако нищо не стане трябва да се примириш,защото той явно няма чувства към теб.

teenkopele
07-05-2006, 15:31
Ясно,че много го обичаш и за това колкото и да е невъзможно....се бори за него.По-добре е от колкото да рониш сълзи и да си тъжна.....дълго време сте били заедно и ти не си му безразлична(поне аз така мисля). :D Трябва да опиташ да го спечелиш оново,а не да се отказваш.Ако нищо не стане трябва да се примириш,защото той явно няма чувства към теб.

Така е. :wink:

Как и защо се разделихте?

BeBencEto
07-05-2006, 15:52
az neshto ne shvanah..naranqvash mom4eto kato mu kazvash 4e go obichash..ako e taka po dobre go ostavi da bude shtastliv...az lichno kogato obi4am nqkogo sum mnogo shtastliva kogato ima nqkoi do nego i go pavi shtastliv..zashtoto e vsi4ko za men...i taka preodolqvam svoite chuvstva v imeto na negovite....taka tova beshe ako sum razbrala pravilno che go naranqvash kato mu kazvash 4e go obichash a ako ne sedni govori s nego i se razqsnete tam za kakvo ste skusali i se bori otnovo za nego..mislq 4e ti nai dobre ot si4ki go poznavash i znaesh kak da go vurnesh do sebe si...znaesh kakvo obi4a..drun drun...taka 4e kusmet i da pishesh kvo e stanalo!

alkobalko
07-05-2006, 16:28
Ti sama kaza, che toi veche e shtastliv s druga. Spored men, ako te4 obichashe vse oshte, kogato mu beshe kazala kakvo izpitvash toi bi se vurnal. Qvno veche te e prevuzmognal. Ako naistina go obichash trqbva da go ostavish da e shtastliv s drugoto momiche. Znam kolko shte ti e gadno, no tova e realnostta,, nishto ne e vechno. Ne mojesh da ochakvash, che lubovta mu kum teb shte e vechna. Ostavi go da byde shtastliv, a ti produlji napred.

ludamacka
07-05-2006, 16:36
ami sama trqbva da si pomogne6.nz i az kak no trqbva da se opita6 da go zabravi6

07-05-2006, 16:37

Така е. :wink:

Как и защо се разделихте?

zashtoto go vidqh s druga toi mnogo mi se moli sled tova no az ne go dopusnah otnovo do sebe si,za koeto sujelqvam

kristini4ka
07-05-2006, 16:45
Такааа....начи момчетата имат една слаба черта...ходиш след тях и им се обясняваш и те са спокойни, че има някой,който да им човърка самолюбието....то и при момичетата е така де ама все пак...и та когато спреш да им се обясняваш минава малко време и на тях им става странно защо престана да се обясняваш и почват да проявяват интерес към теб....да но това е само едната страна на нещата,защото ако наистина обича момичето до него,няма да прояви никакъв интерес дори да спреш да му обясняваш чувствата си...за това опитай се да се отдалечиш и дори да забравиш за него,той ако има желание ще се върне...не пробвай да го забравиш обаче чрез други момчетата...не става номерът...само ще го сравняваш с него и нещата няма да търпят развитие...повярвай ми =D>