Влез

View Full Version : e*ati e*anoto

07-05-2006, 11:00
off kvo da vi kaja pobesnqvam samo kato se setq.Ta znachi imam mnogo priqtelki i vsichkite izglejdat mnogo dobre i kogato izlezem na van primerno az shte se zapoznaq s nqkoe momche shte go haresam a na drugiq den tova momche shte iska da izleze s nqkoq ot moite priqtelki.Stava mi mnogo gadno i se chustvam kato po nissha ot tqh :( Chusvam se nejelana i otbluskashta. YJASNO E !

BeBencEto
07-05-2006, 11:03
da naistina e ujasno..ama ako uspeesh da si vtulpish 4e si mnogo pove4e ot tqh i 4e mojsh mnogo pove4e ot tqh si4ko sht e okay...ili prosto mo4meto koeto si vidqla e e**ti tup**a i ne vijda koe naistina e qko momi4e...az si obqsnqvam 4e ne se durjish dostatu4no redizvikatelno i za tova iskat nqkoq ot tvoite priqtelki dai malko po taka...smisul budi po razpusnata i ne se vpe4atlqvai ot nishto probvai da drunkash nqkvi gluposti...e ne nqkvi tupotiii prosto ei taka da vi stane po-qko..i mom4eto opredeleno shte iska da se vidi s tebe nai malkoto zashtoto shte iska da te ima za priqtelka i shte te misli za super pe4ena..puk edno solidno priqtelstvo vodi i do povechko :P kusmet!

teenkopele
07-05-2006, 15:29
off kvo da vi kaja pobesnqvam samo kato se setq.Ta znachi imam mnogo priqtelki i vsichkite izglejdat mnogo dobre i kogato izlezem na van primerno az shte se zapoznaq s nqkoe momche shte go haresam a na drugiq den tova momche shte iska da izleze s nqkoq ot moite priqtelki.Stava mi mnogo gadno i se chustvam kato po nissha ot tqh :( Chusvam se nejelana i otbluskashta. YJASNO E !

Не се притеснявай и не се отчайвай!
Може да звучи клиширано, но за всеки влак си има пътници.
Ще намериш момче, с което ще имате нещо много красиво между вас.
Успех. :wink:

07-05-2006, 15:49
emi trqq prosto da si malko po-samouverena za sa se polu4at ne6tata :) a ako pak predpo4ete da izleze s nekoq tvoq fr ima 2 varianta:
1.ili ne te e haresal
2.ili e nekvo kopele
USPEH!! :)

Sarabi
07-05-2006, 16:36
Абе не се променяй само заради някакво си момче,но ако започнеш да вярваш в себе си,ако си повдигнеш малко самочувствието,нещата ще станат.Смисъл научи нови вицове,разкажи си ги няколко пъти и се старай да звучат смешно,говори по-свободно за нещата,за които се говори на тази възраст... :wink: и все ще се намери момче,което да те хареса такава,каквато си.Просто тези/този,за който говориш е бил прекалено незрял,за да хареса някое от момичетата,които се клепат с грим до ушите и се подхилват многозначително...Вярвай в себе си :!:

kristini4ka
07-05-2006, 16:46
Можеш да смениш приятелките и да видиш какво ще стане...

648541
07-05-2006, 19:16
Можеш да смениш приятелките и да видиш какво ще стане...

[-X gluposti kak 6te si smenq priqtelkite ](*,) osobeno ako sa i mn dobri
a po temata ne se ot4aivai i ne gubi nadejda, za vseki vlak si ima putnici to4no kogato nai malko o4akva6 6te sre6tne6 mom4eto na me4tite si :wink:

Communist
07-05-2006, 19:45
Външният ти вид е също от значение, без да те видя теб и приятелките ти не мога да преценя защо момчетата харесват тях. :-k

07-05-2006, 20:19
Външният ти вид е също от значение, без да те видя теб и приятелките ти не мога да преценя защо момчетата харесват тях. :-k

Emi gotinki sa mi priqtelkite,no ne sa nishto po razlichno ot men ! :)

Tesinka
07-05-2006, 21:37
Ti puk...........!To tva mom4e e b*si k*peleto be 6tom taka te prenebregva!Vtulpi si 4e si mnogo pove4e ot tvoite priqteli...!Te kakvo imat a-krasivi sa i kvo?!?!?!Ne6to drugo?!?!?!da sa po umni ot teb-ne nali?!?!edno momi4e kato teb zaslujava mom4e koeto ne go interesuvat priqtelkite ti tolkova kolkoto TEB samata!Nadqvam se skoro da go namerish tova mom4e :)!

Wander_girl
07-05-2006, 21:53
Съветвам те нито да се променяш,нито да сменяш компанията си!А просто бъди такава,каквато си!
"Бъди това което си,защото всичко,което се повтаря-губи своя ЧАР!"
Всеки си има своите положителни и отрицателни черти.Сигурно момчетата,с които си излизала не са те опзнали добре и затова са решили,че приятелките ти са повече от теб.Но аз съм убедена,че ще намериш човека за таб и той ще те хареса такава,каквато си!
Горе главата и да не ти пука за некви И*и*ти!;)
Късмат,мила! :smt023 :-)

eleto_ludo_dete
07-05-2006, 21:56
Az sa6to imam edna priqtelka ,koqto e stra6no hubavo momi4e i vsi4ki mom4eta se zaglejdat po neq!az do izvsetno vreme i se ravah,no tova zapo4na da mi stava dosadno ,e mislq ,4e trqbva da ima nqkakvo ravnovesie v naa6ta kompaniq .Nie sme okolo 8 momi4eta i e mn sme6no 6toto dve smenqt gadjetata za 8.....
Ti sigurno si hubavica i gotino momi4e ,taka,4e ne biva da se bezpokoi6 za takiva ne6ta.Ot kade znae6,4e za nqkoi ne si po-specialna i opredeleno kogato te vidi okolo teb zapo4va da sveti nqkakva svetlina ,koqto zamaglqva krasotata ili po-to4no otvorenostta im.Da znae6,4e ne ti trqbvat uhajori,koito vijdat v teb gore6toto mace,a mom4e ,koeto vijda v teb SPECIALNOTO MOMI4E!!!!Ne se vprqgai za takiva ne6ta ami se ogledai za nqkoi krai teb.......lqto e vse pak

kelchoooooo
07-06-2006, 19:01
mi ti sigurno si nekoi izrod :lol:

Сънчо
07-06-2006, 19:11
Верно е е*аничко, ама няма начин... Не виждам какво можеш да направиш по въпроса.. ако не са ти чак такива приятелки ги зае*и и си намери други :mrgreen: , но ако сте си дружки, ще търпиш и ще чакаш някой, който да те погледне "отвътре" и да си те хареса каквато си :smt017

Bisollini
07-06-2006, 19:35
Mi takava si priemi se kato po-grozna ot tqh i gotovo

blo0dr0se
07-06-2006, 19:52
bydi takava kakvat0 si .. nqma da 0stanesh bez m0mche ne se pritesnqvai...