Влез

View Full Version : GADJETO MI TVURDI 4E EDIN OT NAI DOBRITE MI FR ME HARESVA

07-05-2006, 12:15
molq vi pomognete mi!! gadjeto mi tvurdi 4e negov fr me haresva.az i gadjeto mi u4im v edno daskalo i sme edna muni4ka kompaniq.az sum edinstvenoto momi4e.s "K" stanahme mnogo blizki spodelqhme si toi idva6e v ku6ti stanahme dobri fr.edin den gadjeto mi mi kaza 4e ima 4uvstvoto 4e "K" me haresva...4e ve4e ne me gleda s priqtelskite o4i s kakviyto me gledashe v na4aloto .....4e vinagi kogato se karame kogato se e razligavil i "K" go gleda s omraza 4e vinagi zastava na moq strana "K" si ima gadje koeto e svqstno pred men tvurdi 4e q obi4a a edna ve4er e kazal na gadjeto mi 4 e tupa ovca i 4e samo 4aka da stupi na krivo za da q razkara...sprqh da my obru6tam tolkova vnimanie kolkoto predi sprqh da spodelqm s nego za6toto me e strah da ne si pomisli 4e imam 4uvstva kum nego i vinagi otbelqzvam kolko mnogo obi4am "P" i kak ne moga da jiveq be nego..te sa dobri fr ili pone bqha predi strah me e da ne se skarat zaradi men mamlka my mrazq taka..az poprincip nqmam momi4eta fr samo na mom4etata imam doverie .spodelqm s edno momi4e s koeto se vijdame rqdko i e sigurna no i tq nz-e kak da mi pomogne..kakvo da pravq??da go otbqgvam li?? nemoga da se durja gadno s nego za6toto go uvajam strashno mn,a i e gadno..tova se slu4va za 100-ten put da se sblija s mom4e da mi stane dobur fr i sled vreme da se okaje 4e me haresva...omruzna mi:( pls help znam 4e tem,ata e glupava no imam nujda ot vas pomo6t!!!!

tupac_fenka
07-05-2006, 12:18
btw tova sum az..zabravila sum da vlqza s nicka si :(((

teenkopele
07-05-2006, 12:22
Щом се разбирате толкова добре, поговори с него и се изяснете.
Успех. :wink:

anichkaaa
07-05-2006, 12:23
Zna4i spored mene ne e na4in da go otbqgva6.Prosto otdelqi kakto ti samata kazva6 po-malko vreme na nego,pri vsqka vazmojnost nablqgai na tova kolko mnogo obi4a6 gadjeto si,kogato ste v kompaniqta i dvata sa tam obsipvai gadjeto si s celuvki,pregrudki i kakvo li.Prosto pokajai na "K" kolko mnogo durji6 na na gadjeto si i 4e za teb toi e samo priqtel.Edva li e tolkova glupov,4e da ne zagree,4e ne moje da ima ni6to mejdu vas.

tupac_fenka
07-05-2006, 13:08
polu4i se malka greshka ima povorenie na temata sry mnogo... bez da iskam sum napisala 2:(

NeSTa_86
07-05-2006, 13:12
тъпак фенка...няя се косиш ;)

kristini4ka
07-05-2006, 13:34
Най-добре, според мен, е да си останете приятели, но да продължаваш да му казваш колко много обичаш "П"...Ако той ти каже че има чувства към теб му кажи че много държиш на приятелството ви и не искаш да го разваляте, но нямаш чуваства към него или нещо такова...надявам се да помагам :)

tupac_fenka
07-05-2006, 13:39
nemoga da govorq s nego za6toto tova samo 6te vloshi neshtata ...a i hte se skarame s gadjeto mi..a i te pomejdu si shte se skarat..kamen skoro ima rd i ni vikna s gadjeto mi no toi ne iska da hodim a i az sushto...v4era my pisah 4e nqma da mojem da otidem i da ne se surdi..toi mi pisa sms 4e iska da izlezem na kafe dnes... posle pak mi pisa 4e iska da izlezem i az my pisah 4e s "P"(gadjeto mi) nqma da mojemda izlezem i toi sprq da pi6e predi malko mi se obadi i mi vika "e are da hoim sq na kafe" i az my vikam 4e nemoga i oi vika mi ok az posle sha mina prez vas da se vidim i az mu kazah 4e "P" si idva dnes ot selo i 4e nikade nqma da hodim i 4e sha si sedim u nas...i toi pak nastoqva da me vidi ...........v kraina smetka poslednoto koeto kaza beshe "P" kato doide da mu pratim sms ... ne izdurjam ve4e ISKAH PROSTO PRIQTELSTVO no kakto vinagi ne se polu4i...nerazbiram zashto stava taka vinagi

07-05-2006, 16:09
nerazbiram za6to se samoizmu4va6 problemut e v tova 4e si prekaleno hubavi4ka dobri4ka i super pe4ena tova e problemut samo 4e toi ne e tvoi a na "K" za6toto ti si si s "P" i samo toi te interesuva..."K" 6te te zabravi kakto az uspqh ... samo 4e az ot dosta vreme te haresvah i dori sega kato 4uq imeto ti ili te vidq dori samo pri misalta za teb ne6to v men trepva...moje bi predi moje6e da si s men ako ne bqh tolkova glupav..po dqvolite znae6 li kolko mnogo te obi4ah...a tvoqta gre6ka be6e 4e v produljenie na 4 godi vseki den pu6e6e treva i pie6e znam 4e ima6e problemi i t.n.t. i razbiram ako pu6e6e po 1 koz na den a ti pu6e6e po 5-6-7 razbrah 4e ot kakto hodi6 s "P" ne si pipvala nito treva nito si se bila s nqkoi nito si se napivala...o6te li si na izpitatelen srok za TVU??a kolkoto do problem4eto vsi4ko 6te se opravi ne vqrvam "K" da si priznae!!!! i vse pak gordeq se s teb i sujalqvam 4e s lubovta si kum teb te zagubih i kato fr naistina sujalqvam...OBICHAM TE!!! :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010

tupac_fenka
07-05-2006, 16:24
da oshte sum na izpitatelen srok toi e dokuto navursha 18...mislq 4e tva go znae6 moje6e da pi6e6 na li4no...i vupreki tova mersi za toplite 4uvstva i za otgovora :) nz kak si se setil 4e sum az no tva tuk ne e 4at ako 6te pi6e6 pi6i ili na li4no ili ne pi6i:) tva e ..4ao i pak mersi sry 4e tolkova mn sum te naranila..znam 4e ne ti beshe lesno