View Full Version : Epilator za mom4e!Pomagaite v izbora
Zdraveite,iskam da popitam mom4etata ,koito polzvat epilator i momi4etata,kakuv e nai-dobre da si vzema?Temata e seriozna,kriteriite mi sa da e evtin i da vur6i rabota.Trqbva mi za da si mahna edni kosum4eta po gurba koito mnogo me draznqt i na gurdite.Smqtam 4e e po-dobre da si vzema epilator,koito da gi premahne i namali otkolkoto da hodq na kozmetik i da me mu4i i da mi vzeme parite...
Davaite suveti.
Kolkoto po-evtin po-dobre,no vse pak i rabota da vur6i :)
foulmist
07-05-2006, 17:09
vzemi toq na maika ti tq 6ti go dade moje bi :mrgreen:
vzemi si na braun-nai-evtiniq e okolo 40 kinta-i spored men vur6i gore-dolu su6tata rabota kato moq ot 90lv
LoVe_RuSlAn
07-05-2006, 20:13
Braun 100%
vzemi si na braun-nai-evtiniq e okolo 40 kinta-i spored men vur6i gore-dolu su6tata rabota kato moq ot 90lv
Mi 6te go vzema,blagodarq za suveta.Kude da pitam za tova 4udo :?
Braun 100%
http://smilies.sofrayt.com/%5E/9/biggthum.gif
ni6to_ob6to
07-06-2006, 09:22
Mi 6te go vzema,blagodarq za suveta.Kude da pitam za tova 4udo :?
Пробвай в големите магазини за техника .. Техномаркет .. Технополис .. там би трябвало да са и малко по-евтини от останалите магазини ;)
Просто отиди в някой магазин, където продават техника и питай консултантите. (Техномаркет, Технополис или дори Метро) Ще ти помогнат в избора. Broun i Philips са най-добрите все пак!
x-PeRiMenT
07-09-2006, 01:08
Реално погледнато всеки ще ти върши работа стига редовно да си го чистиш.Друг е въпроса вече, че качеството е скъпо.Най-хубавите епилатори сега са с 'ледена глава' но са към 100-120лв.С тях не боли толкова и не оставят толкова червени точици, защото от студеното кожата изтръпва и се отпуска и не усещаш толкова болката.От друга страна те съветвам да не си махаш космите на гърдите с епилатор.За гърба незнам, но на гърдите даже бих ти казал в никакъв случай.Там кожата е много нежна и от епилация, още повече с евтин епилатор, може да останат белези, пък и се обръщат косъмчетата.Иди най-добре на кола маска. Верно, че даваш бая пари само за ч ходене, но държи повече, пък и космите на гърдите растат по-бавно.
kudravoto
07-09-2006, 14:20
mi rowenta