View Full Version : Вървими във всичко ама.....
петолевка
07-05-2006, 20:11
така с каквото се захвана винаги имам успех но в любовта нищо нестава къде е проблема в мен сигурно предполагам немога да си обясня помогнете като видя девоиката и се стаписвам някакъ...................................... ..
opishi q da znaem kakvi podhodi da preporu4vame....ili nqkakva situaciq...kaji ne6to pove4e?
Angel_eyes
07-05-2006, 20:24
Е като първо нещо ще ти кажа,не се стъписвай като видиш девойката :wink: Момичетата имаме гадното 6-то чувство за тези неща,научи се да си спокоен и да умееш да заговаряш всяка мацка която пожелаеш,добиеш ли малко самочувствие (ама малко,не в прекомерни количества) ще видиш,че не е страшно...Все пак няа те изяде някое момиче,нали :wink: :P
ми тя харесва истинските неща така да се изразя умна е и много красивичка има дарби пише рисува и нещо което ме претеснява е че много и завиждат околните виждам просто как с думи я разкъсват и накрая казват "аз нямам нищо против нея ама"
мале кво права и аз незнам
Е като първо нещо ще ти кажа,не се стъписвай като видиш девойката :wink: Момичетата имаме гадното 6-то чувство за тези неща,научи се да си спокоен и да умееш да заговаряш всяка мацка която пожелаеш,добиеш ли малко самочувствие (ама малко,не в прекомерни количества) ще видиш,че не е страшно...Все пак няа те изяде някое момиче,нали :wink: :P
аз не че не си говоря с хората ама с нея нестава нещо
Angel_eyes
07-05-2006, 20:28
Мии светни ме малко повече...говорил ли си с нея?И ако да,кажи как мина разговора за да мога да ти помогна :wink:
Мии светни ме малко повече...говорил ли си с нея?И ако да,кажи как мина разговора за да мога да ти помогна :wink:
точно говорене ама бяхме се събрали няколкло човека и аз попитах нещо и ТЯ ми отговори после казах нещо и ТЯ се засмя .....
6tom risuva i pishe qvno e 4uvstvitelno momi4e a i tova 4e horata i zavijdat e hubavo-ne q izpuskai-ti moje6 da si i zashtitnik primerno-momi4etata obi4at da se grijat za tqh i da se 4uvstvat sigurni...a ti ppokazal li si i po specialno otno6enie ili tq s ne6to podskazva li ti 4e te haresva? 6tom e tvor4eski 4ovek bi ocenila originalnostta-pokaji s ne6to 4e si razli4en ot drugite...
Angel_eyes
07-05-2006, 20:33
Като начало си поговорете двамата...така в компания лично аз бих се чувствала малко кофти...незнам за теб.Виж покани я на кафе...или да излезете някъде.Чудя се какво да тикажа повече :-k
a vuzrastta moje li da razberem? tova 4e si q razsmql e hubavo...moje da go pravi6 po-4esto...no ne s nqkakvi prostotii..znae6...
da izleste sami-v kompaniqta moje da se pritesnqva..a ti kakvo mom4e si?
v smisul-za da znaem na kakvo si gotov/sposoben d anapravi6 za da q vpe4atli6...?
Am ne davash qsna informaciq za tova 4e nqmash uspeh v lubovta-kaji pone edin primer de!!!A i bez tova ti kakvo o4akvash-da imash kusmet s vsi4ki i vav vsi4ko... nikoga ne stava taka!Nau4i se kak da podhojdash kum 4oveka,v koito si si haresala i postepenno izgrajdai nqkakva vruzka s nego...!To ako sedish i 4akash .......... !Nedei si misli 4e vav vsi4ko mojesh da imash kusmet .. ako taka si mislish ... eh kolko si se zabludila...Pojelavam ti uspehi v lubovta oba4e :)
samovnu6enieto e golqmone6to sq si si re6il 4e ne ti varvi v lubofta i tva 6e e...tctc......
ами...дай още някво инфо за нещата за да ти дадем съвет :wink:
are pi4 kvo stana za6to se izgubi?6te ti pomagame ili ne?burzam... :D :wink: