Влез

View Full Version : Ваканция съм! и днес ми се случи...

IvicHkA
07-05-2006, 20:16
Разкажете какво правите всеки ден през ваканцията, тъкмо някой може да намери добра идея за по-добро прекарване:)

ImA Li ZnAcHeNie
07-05-2006, 20:22
obshto vzeto t1peq

miloto_girl_4e
07-05-2006, 20:42
днеска..бях с приятели до зоогическата :mrgreen: после с други приятели на кафе, помотахме се и..после в кв-то излезнах с най-добрият си приятел...ето така мина днешният ми ден :)

just_a_kid
07-05-2006, 20:49
Днес се мотах по центъра с една приятелка, а утре ще ходим с още няколко приятелки на Витоша. Общо взето винаги имам какво да правя и никога не ми е скучно.

^FaiNt^F
07-05-2006, 21:03
Мтака.....днес станах в добро време 10ч хахах....после се мотах пред компа...ала-бала....и реших да извикам фр от класа..ходих на кафенце...после с гаджето ми бяхме заедно до преди малко...попаднахме на някъф луд и такааа :)))

strange__
07-05-2006, 21:05
Днеска се скапах от работа :? Утре ще се отдам на бездействие,нещо кафенца,разходки и такива нещица :wink:

ckeuT4eTo_f
07-05-2006, 21:11
Днес се мотах по центъра с една приятелка, а утре ще ходим с още няколко приятелки на Витоша. Общо взето винаги имам какво да правя и никога не ми е скучно.
I az tova pravih :) A su6to taka i nie mislim da hodim na Vitosha :P

just_a_kid
07-05-2006, 21:15
I az tova pravih :) A su6to taka i nie mislim da hodim na Vitosha :P
Може да се засечем :wink: Ако видите три откачалки, които се въртят като мухи без глави и имат вид на 'изгубили се в планината', може и ние да сме :mrgreen:

forrzi
07-05-2006, 21:50
хм...
днеска спах до 12-13 чЪсЪ
после се мотах
после излязох да се кикеря
после се кикерих
върнах се в нас
вечерях
седнах на компа и тъй
ама не ми беше скучно :mrgreen:

Communist
07-05-2006, 22:09
Уф... от 1 седмица съм във ваканция и още не съм излязъл от нас. Стоя по цял ден на компютъра и в почивките гледам ТВ, обаче вече почна да ми писва... пък и очите почнаха да ме болят... #-o :-k

IvicHkA
07-05-2006, 22:11
после се кикерих
аз май от луната падам..... я преведи, интересно ми стана какво си правил...това нещо плаж ли е или...

WILD__BOY
07-05-2006, 22:32
Сутрринта до поликлиниката, после с един приятел да се запише в едно даскало и след това в гаджето. Наспах се и цяла вечер баскет.

ycMuBkaTa
07-05-2006, 22:55
Спах до към 11 сутринта, после учих, че ходя на уроци сега, после излизах, пак спах на обед и после пак излизах и така :mrgreen:

Sarabi
07-05-2006, 23:34
Ами днес станах рано-11:45 :lol: ...излязох...правихме дебилни обиколки на квартала с тайфата,побъзикахме се с хлапенцата...прибрах се,киснах в нета,после пак излязох и общо взето днес цял ден на вън :lol: И смятам така да си остана до края на ваканцията :mrgreen:

teenkopele
07-06-2006, 00:53
Ставане към 10:30, размотаване по фланелка за спане, малко лаф с един приятел, комп, комп,комп.
Към обяд отидох да ритам малко в 107мо със същия приятел, после в нас, ядене, комп....оххх, омръзна ми да пиша. Днеска не беше кой знае какъв ден.
:wink:

nekaf lud
07-06-2006, 04:35
пу вие сте си екстра аз ставам в 6ч пия едно кафе отивам на работа врьщам се в 7ч излизам навунка пия по 1-2 бири в някои бар и така секи ден ...

IvI4k0
07-06-2006, 04:40
пу вие сте си екстра аз ставам в 6ч пия едно кафе отивам на работа врьщам се в 7ч излизам навунка пия по 1-2 бири в някои бар и така секи ден ...
Ух и аз сьм така само без последното ... за бара пребирам се и лягам и абсолутно само работя сьбота и неделя малко початвам и глупости ... се

forrzi
07-06-2006, 09:02
после се кикерих
аз май от луната падам..... я преведи, интересно ми стана какво си правил...това нещо плаж ли е или...
това е едно действие,не е плаж... :-D

IvicHkA
07-06-2006, 10:19
после се кикерих

така де...ама мислех, че е ДЕЙСТВИЕТО ходене на плаж :) и ти все пак не ми обясни......чакам :smt019

LoVe_RuSlAn
07-06-2006, 10:57
Общо взето дните ми не минават много зле интересно е винаги има какво да се прави с best фрндката ми познаваме целия квартал и затова все си намираме с кой да се занимаваме пиеме кафе много обикаляме по 7 8 пъти целия квартал говориме си седиме пред компа само вечер и така абе яко минават сните ми всеки е хубав за себе си всеки минава с нещо по хубаво от другия не мога да се оплача от скука защото много рядко я чувствам

forrzi
07-06-2006, 11:00
после се кикерих

така де...ама мислех, че е ДЕЙСТВИЕТО ходене на плаж :) и ти все пак не ми обясни......чакам :smt019действието е бутане на дърво... :-D

RedChil
07-06-2006, 11:03
Кво правих днекса...!? Едно големо нищо и въпреки това съм доволен.
П.П. Пускам си Motorhead - Mean Machine за 16 път днеска...

07-06-2006, 12:08
Еми.....аз спя секи ден до към 12.После хапвам,сядам на компа,после следобед пак спя,после се мотая,вечерта се прибирам -пак на компа и после лягам да спя.Като цяло тва,не е нищо особенно.На даскало ми беше по весело,щот ставаше простотията ,а и не се презорвах много много да уча.Сега повечето best friends са си на село.а след няколко дена почвам работа и тогава хептен никакво време няма да имам.По цял ден бачкане.ама поне ша си събера парички и да имам за през училишно време за кафенца и цигарки

BeBencEto
07-07-2006, 21:05
dneska beshe nai sduhvashtiqt den v jivota mi....zashtot utre zaminavam za 1 mesec inaprao shte se poburkam bez mom4eto koeto obi4am...sboguvah se snego sboguvah se snai dobrata mi friendka tva beshe sa za 15min..v momnta oshte pla4a..a ina4e denqt beshe super qk kakto seki..bqh si s edna friendka razhojdahme se motahme se kvo li ne pravihme..posle na ndk se metnah na edno mom4e..deto go pomislih za tva deto sum vliubena v nego..ama pa se okaza edin priqtel i taka :mrgreen:

Dr. Kazimbutt
07-07-2006, 21:31
Днес бях на зъболекар... :(

forrzi
07-07-2006, 23:00
оо да...
днеска напрайх гаден номееер...
бюхме на фунтаните в подлеза на ндк и един фр си даде бирата на драго сърце,отиде да вземе билети и след 5 мин се върна
през тфа време изльокахме бирата ии...по моя идея ( :twisted: ) напълнихме шишето със жабунясалата зелена вода от фунтаните ,така че все едно сме пили малко
още си смърдеше на бира
и оня горкия дойде,вика "оставали ли сте ми бира" ,отпи кат последния глупчо и после последва едно плюене... :mrgreen:
чак да го съжалиш
БУАХАХАХХАХАХ
ама каква физиономия направи...БЕЗЦЕННО

kaua
07-07-2006, 23:04
Хмммм да видим сега...напоследък дните ми минават адски скучно.
Днес станах и нещо там се мотках в нас..после излапах един корнфлейкс...после с едни фр из прословутия център на София и после в квартала....

teenkopele
07-07-2006, 23:04
Цял ден с гаджето насам-натам. :wink:

limubai
07-08-2006, 00:50
Днес ходих на басейн и там изкарах пообед и част от следобеда. След това карах колело до вечерта, ядох и седнах на компютъра. Изгледах един филм, прегледах форума, пиша последно мнение и си лягам :)

Communist
07-08-2006, 19:56
Така както ми минават всички дни:
1- Ставам в 8:00
2- Стоя на компютъра до следобед
3- Гледам ТВ
4. Пак на компютъра до късно вечерта
5. Лягам да спя

[B]a[N]D[i]T[k]a
07-08-2006, 21:06
emii sq taq sedmica bqh po centara do kum 00:00 posle na kompa sutrin spq.. do kum 11 sletobed tupeq i taiiiii puk dobroto prekarvane ne zavisi tolkova ot tova kak go prekarvash a s koi ...

teenkopele
07-08-2006, 23:26
Легнах си към 4:00 сутринта, после станах към 8:30 да си правя кафе и успях, незнайно как, след което реших да се разсъня за 1-2мин, но пак съм заспал,в леглото, и станах към...10:30, ако не се лъжа. После малко хапване, яко мързел, телевизия, комп, душче.
След това, излязох навън, взех приятелката ми и към НДК. По едно време се видяхме с двама френдове-форумци и с тях разходка, лафче, ала-бала и така. Изпратих приятелката и после се прибрах в нас, за да гледам мача.
Така мина денят ми. :wink:

az_i_ko_we
07-09-2006, 00:15
лягане към 4 че имам да попрочета едни лекции
ставане към 12 някога...
учене - математика че изпити
ако съм жив отскачаме с мацката или у тях или у нас или на вънка...
учене... ако остане време ядене... и ката и днес... ще да е...

forrzi
07-09-2006, 12:49
станах,пих 1 кафе,облякох се,отидох на среща за подарък,айде до О.Ч.З...след тфа тениска със нирвана(или по-точно само вокала),до нас че тряяше да видя дядо ми,после от нас до курса на сестра ми тя да види дядоо ми,бла блаа...отиване до гарата-изпращане на въпросният дядо :mrgreen: ,ходене в макдоналдс,там пиене на едно еспресо,ходене да александър невски,отиване на мини-купонче,отиване за бира,говорене по телефона в трезво (или нетрезво) състояние със 1 фр,прибиране у нас ,изкарване на ангелите на баща ми,седене на перваза на прозореца,влизане в банята,седене (пак)и пак говорене по гсм-а,слушане на музика и спанеее :mrgreen:

FaTaLn0t0_LaDy
07-09-2006, 13:45
mi po princip dnite mi minaat ob6to vzeto qko....eto kak minava edin moi den : staam kum 12-13 4asa :) sqdam na kompa ogofarqm sa s pr qm i kum 4 4asa izlizam i kato sa pribera do kum 2-3 4asa prez no6ta na kompa samo 4at....ne mi e mnoo sku4no no subota i nedelq mi e nai zle..trqq da obikoli6 celiq grad dokato si nameri6 otforeno kafe...:)...

NeNo_pz
07-09-2006, 15:34
Ми по цял ден съм някъде извън нас :o

VFR
07-09-2006, 19:11
а пък аз ши прая кот си искам уе еййййй :-D :-D :-D

teenkopele
07-10-2006, 00:21
Видяхме се с приятелката ми, после отидохме на форумната среща, след това насам- натам и така. :wink:

hollaback_girl
07-11-2006, 14:03
spq nai-kasno do 12h posle stavam, qm, posle ili se motaq vka6ti ili navanka s fr celiq den,ve4erta na kompa i taka.ve4er lqgam kum 1h zavisi,nqmam mn ednakvi dni...

TikvenaElhichka
07-11-2006, 17:33
Всеки ден се занимавам поне по 15 минути с йога и с 10 въртене на обръч. Разучавам малко нови акорди и се мъча да ги запомня...Закуска. Пак занимаване с китарата, разхождам се, за да напазарувам или просто за да се пораздвижа, а следобед - пак китара за около половин час, седя на компа и това си ми е всеки ден..Така протичат дните ми от ваканцията :)

ЕDIT: Бляяяяя...пропуснах любимите си занимания - рисуване и четене ...

bulgarche
07-11-2006, 22:53
Когато съм си в Стара Загора много рядко да всърша нещо. Сега понеже съм си в нас...основното ми е да оправям раници, багажи, дрехи да подреждам, да правя нещо по палатките, че много и на всяка й има по нещо и така. Ям (понякога) гледам телевизия, на компа...слушам музика, може дже да почиста, но това е рядко :)

IvicHkA
07-12-2006, 21:07
еми аз днеска...кфо да кажа...скъсах си с гаджето. мога да ви кажа тая нощ какво ще правя - ше рева! въпреки че аз исках.....пуу защо не ми бехте казали че ше е толко гадно!?!?!??!? :((((

RedChil
07-12-2006, 21:13
станах,пих 1 кафе,облякох се,отидох на среща за подарък,айде до О.Ч.З...след тфа тениска със нирвана(или по-точно само вокала),до нас че тряяше да видя дядо ми,после от нас до курса на сестра ми тя да види дядоо ми,бла блаа...отиване до гарата-изпращане на въпросният дядо :mrgreen: ,ходене в макдоналдс,там пиене на едно еспресо,ходене да александър невски,отиване на мини-купонче,отиване за бира,говорене по телефона в трезво (или нетрезво) състояние със 1 фр,прибиране у нас ,изкарване на ангелите на баща ми,седене на перваза на прозореца,влизане в банята,седене (пак)и пак говорене по гсм-а,слушане на музика и спанеее :mrgreen:
Ти с тениска на Кърт Кобейн = :smt007

macka123
07-13-2006, 13:48
ми общо взето всеки ден правя едно и също но утре мисля да разнообразя:
сутринта ставам кум 11 обличам се,разходка по магазините до към 16,после се прибирам,взимам си душ (а утре като гледам може да е изцеждам се) оправям се излизам пак към 20 с тайфата и се прибирам към 23:30 след което се хоризонтирам и така отново и отоново

marche
07-13-2006, 14:03
dnes typqh,no utre 6te hodim s priqtelite mi na edna vila i tam 6te spa i spored men 6te byde qko

forrzi
07-13-2006, 14:28
Ти с тениска на Кърт Кобейн = :smt007
а без тениска?:twisted:
МУАХАХАХХАХАХА

In4iTu_
07-13-2006, 19:23
Ами станах към 11.00...закусвах, реших да си слагам паети на един панталон (естесвено с моята сръчност без да искам заших двата крачола на панталона :smt005 ), бих се със сестра ми, започнах да се оправям (изкъпах се; облякох се; сложих си малко спирала и гланц;) След това заключих, отидох на спирката; хванах си автобуса; слязох на центъра, където имах среща с приятели;разхождахме се малко по магазините; после се паркирахме в едно кафе; сега съм вкъщи и сигурно няма да излзиам :cry: т.е. ще пиша във форума, докато ми се доспи...

guAMaHT
07-13-2006, 19:29
mi stavam 11 nqkyde gledam seriqla po btv dokato 4atq s gadjeto mi i si ugovarqme sre6ta.kypq se kontq se pred ogledaloto typeq 4akam da stane 2 i 20 {6toot po princip 2 i 30 se sre6tame ama dokat slqza do centyra} posle go 4akam na centyra otivame nqkyde cuni guni posle stanalo 8 i 30 i trqbva da si hodq.pribiram sa i po4vam da typeq...
ma ot 4 dena ne sym go vijdala za tva ili sym na vynka s fr`s ili visq pred kompa

zubi
07-19-2006, 10:40
Нищо интересно. Цял ден пред компютъра или чета там каквото са ни дали , или си решавам от двата сборника задачи , или гледам телевизия. Всяко лято едно и също за разнообразие.

light_purple
07-19-2006, 19:10
Emi izlizam s fr.Sedime ili na tevoposta pred 125 ili na niakoia tenis masa ili na niakoia besetka.Dnes hodihme na basein,ina4e i na disko v subota,na fitnes ponqkoga sutrin.Vikame niakoi obiknoveno ili naprao si urejdame sre6ti.Tva e ob6to vzeto vse edno i su6to,vse edni i su6ti hora.

SeXyTo_f
07-19-2006, 19:29
кво ли ми се случи...отново целия ден ми мина в нерви...сутринта гаджето ме изневи...целия ден ми тругна на криво...после със сестра ми отидохме до 33ЕГ да се запиша...после си направихме обяд...чаках той да ми звънне...не ми звънна...и още не е...даже и не се е прибрал...и сега ми е много тъпо, скучно и нервно!!! :|
19.07.06 ; 21:27

malka_svalka{pol}
07-19-2006, 19:45
Общо взето през ваканцията се скучае , ако не си с фр за това аз излизах до морската , после бях в една приятелка , след това в един приятел , прибрах се и запо4нах да дразня съседите - за малко да извикат полиция щото бях усилила музиката , а те не можели да спят (,а беше 05.00 много са ми зле съседите #-o 4ак главата ме боли от тях ) седнах на компа и написах това , което ти в момента 4етеш! :smt024

teen^baby
07-19-2006, 20:13
Аз днеска нищо интересно не правих. Мотах се с майка ми по магазините за мебели... ще правим ремонт и напоследък само в магазини за мебели вися.. :mrgreen:

teenkopele
07-20-2006, 01:42
Станах и закусих, пих яко кафенце и се избанях.
След това ходих до едно даскало, в което не съм ученик, за да си взема уверение (За 50% намаление от БДЖ)...успешно. Прибрах се в нас. Видях се с гаджето и отидохме в Макдоналдс, после на НДК, където се видяхме с едни други форумци и заседнахме във Фънки'с.
След това се върнах към квартала. Малко се мотах в нас, след което с един познат ходихме да купим амониева силитра, но се оказа, че магазинчето не работело.
Поцъкахме малко стеничка в едно даскало (107), после биричка и лаф в една горичка, при нас, и така.
Прибрах се, вечерях и се паркирах пред компа. :wink:

Frank_Lampard
07-20-2006, 07:09
Общо взето не спя... ;) Ритам, по купони, с авери, дискотеки и то не остава време за друго ;) М/у другото прочетох 1 книга ;)

did1ls
07-22-2006, 15:23
Ами ходих на плаж,
после пред компа,
след това на вън. :)

did1ls
07-22-2006, 15:26
Общо взето през ваканцията се скучае , ако не си с фр за това аз излизах до морската , после бях в една приятелка , след това в един приятел , прибрах се и запо4нах да дразня съседите - за малко да извикат полиция щото бях усилила музиката , а те не можели да спят (,а беше 05.00 много са ми зле съседите #-o 4ак главата ме боли от тях ) седнах на компа и написах това , което ти в момента 4етеш! :smt024
От Варна ли си?

Krem4eto
07-22-2006, 16:53
Излизам с приятелки и приятели,ходя на кафенета,на билярд,разхождам се,ходим на басеин,понякога чета :D все пак нали знаете имаме книги за четене :? , понякога тъпея,но винаги си преглеждам форума за нови отговори :)!

honey_reflection
07-22-2006, 22:03
Dnes ot Pomorie ( 1 den na more =) ) , zaminah za Harmanli pri 1 poznati na bashtami.. :)

ckeuT4eTo_f
07-22-2006, 22:08
Ami az dnes stanah kam 11 posle se motah v nas :) sled tova se vidqh s edna priqtelka koqto ne bqh vijdala ot godina i ne6to.. posle se vidqh s edni fr za malko i posle s edna priqtelka hodihme da vidq edin priqtel koito ne bqh vijdala ot 6 meseca i ve4erta se motahme na ndk aa predi tova tancuvahme v fun city i nakraq kam 10 edin fr me izprati ot ndk do nas :)
i sega si 4atq ne6to slu6am muzika :D i tova e ob6to vzeto nakratko :P

Sarabi
07-23-2006, 08:32
Абе за днес не знам,но вчера се запознах с един страхотен пич,с който утре сме на кафенце :twisted: И ще газим фонтаните пред НДК

Iliqn4eto
07-23-2006, 08:48
Оф днес започна кофти ден -събудих се още раното(а исках да си поспя) и то от един огромен скакалец ,който ми бе на главата -е на това му викам "добро утро " ,а как ме е страх от тези гадини ..а аз се радвах ,че ги няма тези мутанти,ала уви .. :|

после дремнах на дивана в др стая ,станах закусвах ,сега малко пред комп. след това да пооправя у нас ,на работа от 4 до 12-1 вечерта и ако не ми се спи много ще се пошматкаме с приятелката ми и гаджето ..
Общо взето нищо интересно -дори напротив ,мисля че Тъп ден ми се очертава-ала дано греша

!^AnIbOnBoNa^!
07-23-2006, 09:46
Ми аз ставам кам 10 и 30 отивам купувам си ядене, след което званя по телефона на дна фр после отивамр да сабудим друга фр чакаме я да се оправи...излизаме и цял ден навун до 10 и 30 11 часа мавун вечерта после малкона компа и утре пак така..абе не е нищо особенно ,но сме голяма компания и е весело не се оплаквам :-)

did1ls
07-23-2006, 12:42
Аз станах рано(заради майка ми),но тя отиди на работа и аз нямаше ко да прая ,и отидох на плаж до предималко:).А сега май ще бъда в форума на TeenProblem.net 8)

CooL_CheRRy
07-23-2006, 15:18
ами разхождах се с приятелки по магазините и бях на плаж 8) нищо особенно

FlowerinesS
07-23-2006, 21:23
Събудих се рано,хапнах,отидохме семейно малко на въздух/т.е.в планината/.Към 3 се видяхме с една приятелка,която след 2 седмици заминава за Англия :( и с нея хапнахме в хепито,после на кино...после се прибрах и ..в нас правих много неща,основно сметки :-D

kriskata
07-28-2006, 17:13
emi....tui kato e mnogo toplo i vsichki priateli gi nqma poveche sedq v kushti..na kompa ili na tv.no otsega natatuk shte mi se naloji da izlizam po chestichko :D

ckeuT4eTo_f
07-28-2006, 20:22
Ami az dnes stanah v 9:30 otidoh s forrzi da karame :D poslee se pribrah izkupah se i si polegnah za malko i sled tva imah v 5 sre6ta s edna fr a sled tova bqh na ndk s edni fr :P i sega to4no se pribiram

07-28-2006, 20:49
ами общо взето скучая, ама не чак толкова, защото честно казано искам малко почивка, да нямам какво да правя, да не излизам толкова - полезно е :D . А пък и повечето ми приятели ги няма сега...

forrzi
07-28-2006, 21:49
хаха
станах в 8.30 и излязох да карам в 10 със скеитчето_ф,която ЗАКЪСНЯ за сетен път... :-D
след тва отидох в нас,оправих си стаята(имаше оглед),изкъпах се,отидох пак да карам,след тва ходих на ресторант и се върнах у нас :D

ckeuT4eTo_f
07-28-2006, 21:51
хаха
станах в 8.30 и излязох да карам в 10 със скеитчето_ф,която ЗАКЪСНЯ за сетен път... :-D
след тва отидох в нас,оправих си стаята(имаше оглед),изкъпах се,отидох пак да карам,след тва ходих на ресторант и се върнах у нас :D
:D:D:D samo mi opetnqva6 imeto :oops:

Briseis
07-28-2006, 21:59
Станах към 10, майка ме събуди.Тя излязоха с брат ми.Аз дремах на диванат до 12.И после оправях се, оправих си стаята.Към 1 и нещо, наще се върнаха от разходката и аз слязох долу да помогна с багажа.Гледах филма и после по време на другия филм чистихме с майка.Към 4 излязох, но библиотеката беше затворена /а, уж работела до 5:30 :smt013 / и тръгнах към Добо.Таман стигнах Мах-а и то яко заваля.Като спря се прибрах.После не съм излизала, ама готвих нещо....И не се видях с никой днес :|

forrzi
07-28-2006, 22:10
хаха
:D:D:D samo mi opetnqva6 imeto :oops:
муахахаххаа :twisted: :twisted: :twisted:
айде стига вече флууд,нафлуудих се

BobMarley
07-29-2006, 21:32
Prafq ujasni neshta... :( Stafam f 7 ili f 4 sutrin za rabota .... trygfam si ot rabota fyf 2 qm,spq i izlizam da igraq basket ili da karam sk8 :D

CRaZy_IKT
07-30-2006, 00:54
Ми вечерта се мотах по НДК с една приятелка пихме трещяхме си.Срещнахме познати побърборихме си малко трип насам-натам.След тва секи откъдет фане и така ахаххаха :mrgreen:

SeXyTo_f
07-30-2006, 11:38
Абсолютно нищо........пак цял ден ще кеся пред компа...и вечера може би ще излезна.......

BeBencEto
07-31-2006, 12:06
amiiiiii dnes ne e svurshilo no shte vi rakaja kakvo mi se sluchi za nqkolko dena prekarani na vilata :-)
1 den -->> pristignahme s edna priqtelka (vilata mi e na mechkata iii s reis4eto samo dve4kite) vednaga stigaiki do vilata i sled kato q razvedoh i i obqsnih koe kude e i kude shte spim otidohme da se razhojdame i okolo edin chas obikalqhme vilnata zona posle sedqhme na mosta i gledahme rekata obsujdaiki razni temichki vecherta se pribrahme zapalihme si ogun na kaminata(koqto e vunshna) i tam qdahme gledahme zvezdite i tn i tn tva do kum 1 i neshto posle se pribrahme v staqta i tam si oblekohme teniskite za spane i si legnahme i pochnahme da si govorim kato si bqhme pusnali muzichka...tq obache ima neshto kato navik predi da spi okonchatelno da idem do toaletnata i nqkude kum 3 sled burni ojiveni prikazki i slushane na muzichka otivame nie....obache...edna jaba kato se namurda v staqta..ta kakto i da e verushtame se nie s edin kol da ubieme jabata..ama kato ne znaeme kude e..ta otvorihme vratata zagasihme lampata i q chakahme da se poqvi za da izlezne ot staqta...ne sled dulgo skok podskok...i se poqvi i izlezna....ottam natatuk...si razkazahme kvo sme praili dneska obsujdaiki go(star navik) i zapsahme...propusnah che predi da zaspim prez 1 2 chasa se qdqhme po neshto :mrgreen:
na sledvashtiqt den po puntovoto osven razhodkite i tiq raboti beshe che si djapame s kecovete v rekata....da de i izvednuj reshimre da se subueme i malko...i nakraq veche nosetno pluvahme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: posle ve4erta doidoha edni priqteli(dve mom4eta) ama te ve4erta 4ak kum 8..bqhme na gosti v ednoto ta tam..qdahme i pihme biri4ka i posle kum 11 otidohme s tqh na razhodka kum poligona(na 4 km i polovina put v gorata) ...i huu gorata ne mi puka ne me e strah nezaviismo 4e e tumno obache ednoto mom4e kaza qvno za da izplashi jenskata 4ast ot kompaniqta 4e ima cigani nagore i trqbva da sme tihi..a az nz kvo mi stava obache naposleduk sum se vmaniq4ila da ne mi stane neshto s gsm-a i purvata mi misul beshe cigani--->> shte mi go otkradnat i kakto i da e ....vurvime si nie nagore v gorata i sushtoto mom4e kato kaza tiho 4e tam chuh stupki i az shtqh da se poburkam.....ta se hvanah za nego i ne go pusnah posle i na obratniq put....mn se bqh izplashila a nai dobrata mi fr beshe hvanala drugoto mom4e na neq i trepereha puk krakata ot strah..i taka po putq prez cqloto vreme samo ni plasheha..kogato se vurnahme si zapalihme ogun na putq(stara tradiciq) i si lejahme na edni odeala gledaiki zvezdite i govoreiki si :-) na sledvashtiqt den stanahme rano sutrinta hodihme na riba na qzovira i poslee se pribrahme v sf :-)

kpucu_
08-03-2006, 20:17
Ob6to vzeto lqtoto mi minava mnogo tupo,nqmam tarpenie da doide moreto i posle tyrneto :D Ina4e dnes bqh malko po c/ra na kafe i posle na plaj.....

Obitax
08-03-2006, 20:54
Cqla vakanciq Rabota Rabota i pak rabota nqmam vreme za ni6to

Dark_Queen
08-03-2006, 20:55
mi...stavam...piq kafe-sama ili s maika mi...slu6am AC/DC ili Metallica za sabujdane...tva sqka sutrin...posle mogat da se praqt mn ne6ta...primerno s dvama priqteli xva6tame kolata,praim edno zdravo disk4e s muzi4ka i se motame iz BG...ponqkoga prespivame v Batak,pri baba mi,posle otnovo na putq...kato sum si tuk puk izlizam s fr,spinkam ponqkoga sledobed,praq ne6to vku6ti-primerno si opravqm staqta ](*,) a puk ve4er xodq pri edna grypa...mn e bqsno-edna kitara,mnogo xora,te svirqt,xorata se kefqt...laf4e za si4ko stava i taka... :::

ckeuT4eTo_f
08-07-2006, 10:59
Ami az do kam 5 ciklq v nas nai-ve4e na pc-to i posle navun... i dnes tova mai 6te napravq

niGGa
08-07-2006, 11:04
Сутринта едвам съм станал.Сега съм във един приятел за 2 дни.Ще минат много добре, надявам се.Пристигат още хора в момента.И горе долу много забавно ще премине..

RedChil
08-07-2006, 14:21
Днеска станах към 9.30,излязох,седнах на компа за 15 мин.,излязох да си купя баничка с боза( :twisted: )Послед си дойдох и седях пак на компа.Заваля дъжд,а аз имах благоразумието да отида да купя пиле не грил по тенсика и къси гащи.Върнах се с топло пиле,мокри дрехи и кални кецки. :-D Наедох се.Изпънах се на леглото с идета да обмисля някои неща и съм заспал.Събудих се преди 10 мин.Сега пак съм на компа.Сега ставам,вземам раницата и отивам да цъкам баскет.

psycho_girl
08-07-2006, 20:07
ooo dnes edna myxa me subudi, ku4kata, rano rano o6te v 7, a bqx re6ila 4e 6e si pospq pone do 9, 6totu subota i nedelq bqx 1va, noo ne nqmax tova 6tastiee. poslee stanax, qdox i se izkupax. metnax su6oara bez da iskam i toi propu6i, posle si gladix nai-prilejno dre6kite za da moga da gi ppobera v ranicata, 4ee v petuk otivam na moretyy. lepix si 6tampa na 4antata. izlqzox s fr, xodix da si platq neta i da si kupq zazdravitel, posle qdox i otidox na rabota ... ta 4ak do sega, mn sum umorena :-s

{PiSaNkAtA}_{MiMi}
08-09-2006, 11:56
Stanah kam 12:30 za6toto edna priqtelka me sabudi da i dam savet posle sednah na kompa posle stanah ra6ih da qm posle gledah TV posle pak na kompa posle pak gledah TV i nakraq izlqzoh s kompaniqta otidihme na kafe pozabavlqvah me se posle otidohme zad daskaloto i tam se pozabavlqvah me i nai nakraq se pribrahme izob6to taka minava po4ti vseki moi den s nqkoi izklu4eniq kogato izlizam kam obqd ili kogato hodim na plaj ili na basein

EnJoY ThE LoVe
08-10-2006, 10:53
Ami sprqgam glagola motaq se :D

forrzi
08-10-2006, 12:02
току-що ставам...помагам на един Мохер в нас да си опрай багажа за морето
мноол ми е зле,все едно ме е прегазил аффффтобус
таааккам
може да изляза по-късно,ама шита е че вали и е мноо мокро,което за мен е пречка 8-[
някаква мацка ме е търсила,ама не знам коя
ако чете това да казвааа

Ice_Kiss
08-10-2006, 17:45
Нищо интересно не съм правила скоро време,днес станах към 10:00,мотках се вкъщи седнах на компа,после в дъжда реших да ида до магазина както си вървях на там едно хубаво BMW мина покрай мен и ме опръска,прибрах се изкъпах се,че приличах на плашило,разбрах се да изляза с най-добрия ми приятел,видяхме се и виснахме в тях,говорихме си и се гушкахме и преди малко се прибрах

ludo_mace
08-10-2006, 19:21
Еми.....аз спя секи ден до към 12.После хапвам,сядам на компа,после следобед пак спя,после се мотая,вечерта се прибирам -пак на компа и после лягам да спя.
The same, само без следобедния сън :-D

LaPd_KoRn
08-11-2006, 10:20
emi ako sam v pld vaknciqta 6te e unikalno sku4na oba4e tuka v 4epelare se ima kvo se prai puk i sega ima sabori prez edna sedmica i se razmazvame s priqtelite pa ako nqma sabori hodim iz balkana qki4ko si e
a v pld seki den edna i sa6ta sutrin spa do 11-12 posle na kafe dokam 3 i posle pak malko da potapeq pred bloka

[B]a[N]D[i]T[k]a
08-11-2006, 13:30
Ami sprqgam glagola motaq se :D

:smt005 bravo na teb :smt005

RedChil
08-11-2006, 21:30
10:00 - станах
10:30 - у един приятел - много пънк и два пъти повече порно.
13:00 - ядох мясо
13:00 - бех на компа
15:00 - шматкане
16:00 - баскет
18:00 - еротични снимки
19:00 - БЕЛОТ и песни на Тодор Колев и "Клуб НЛО"
21:00 - излизане по улиците
23:00 - ядох наденици
23:30 - в момента съм на компа.

ista
08-15-2006, 22:07
абе... ако говорим за днес... то мойто не е много за пример - почти проспах целия ден. но това е по понятни причини! заради вчера! 1. среща с гадже, 2. на гости при татко, 3. индиийско прати, 4. /което е по време на 3./ свалка на ново гадже...
е, след такъв ден съм си заслужила почивката! :lol:

SmurkamDoZori
08-16-2006, 01:07
ставам в 2 след обед ям оправям се излизам навън с приятели размазваме се взимаме жените и на басейн или на някоя пейка заспивам прибирам се на кошница около 10 11 часа сядам на пц лафя с приятели ям и си лягам към 4 5 :)

fRe3$7yl3r
08-17-2006, 22:24
sedq si v ku6ti izlizam s priqteli kafeta gluposti raoti tva ob6to zeto
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:)

FiSoLiNka
08-18-2006, 02:57
spa,pafkam(kvoto padnem),piq sumati kafeta i studeni 4aiove,har4a bezumni pari .... shetam se s priqteli,spinkam ,posle pred PC, i posle navanka i posle pred pc........ i da spiq

ista
08-18-2006, 08:43
sedq si v ku6ti izlizam s priqteli kafeta gluposti raoti tva ob6to zeto
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:)

е, да душата, ама ти си си от Бупгас... завиждам ти с черна завист, че живееш на морето... аз като съм в тая шибана София, какво да кажа?

cskamoni4ka
08-18-2006, 12:11
Днеска първо ще ходя до еврофутболчето на ЦСКА и после на диско в "Амор"

FiRe_LaDy
08-19-2006, 21:48
Ami v posledno vreme ne typeq.Vse se namira kakvo da pravq.Stavam nai rano 12h :mrgreen: Pomagam v doma na nashite poneje pravim remont ili kisna pred kompa.Kato stane kam 16h otivam v edna priqtelka i kato se zahladi izlizame po kafeta i po centyra.