View Full Version : Най-добър приятел или нещо повече?
Имам проблем...Значи на 13 години съм и познавам едно момче още от 3 годишна..И той стана най-добрия ми приятел,сега сме неразделни..Много неща съм направила за него,и той е направил много за мен,карали сме се само еин път,заради завистлива лъжа.Дотук всичко изглейда добре,но отскоро той започна да ме харесва.Не ми го е казвал,но намеква с многобройни знаци.Прегръща ме за щяло и нещяло!Тези неща не са ми неприятни,но мисля,че можем да загубим приятелството си.Не съм много наясно с чувствата си,но не бих го наранила за всичко насвета.Постоянно си представям,че ще тръгнем(като гаджета) и ще се скараме и всичко ще приключи.А не минава ден без да го видя,живее точно до мен!!Моля ви помогнете ми!Не мога да кажа на никой,защото всички мислят,че сме гаджета! :(
desinkata
07-05-2006, 21:27
da milichka naistina q ima tazi opasnost i tq boli stra6no mnogo da se skarate i da ne se vidite pove4e dori i da jiveete edin do dryg pogovori s nego kaji my 4e ne iska6 da riskuva6 prekrasnoto vi priqtelstvo toi 6te te razbere no ot dryga strana puk moje bi ot priqtelite 6te prerasne v ne6to mnogo traino i krasivo ot kade da znae6 i v dvata slu4eq poggovori s nego i my kaji tova koeto kazva6 i na nas .....
Вече не сте малки и подобно нещо е нормално да ви се случи. Щом сте неразделни отдавна ти си първото момиче, което е било с него, когато са му се отворили очите за по-"зрелите" неща. Не мисля, че между вас ще бъде подходяща подобна връзка и е напълно възможно при първата караница и проява на ревност да рухне всичко. Опитай се да поговорите и да го подкрепиш в отношенията му с други момичета освен теб. Не рискувай доброто си приятелство, ще загубиш много повече, отколкото би спречелила ако ходехте. Това е моето мнение дано съм помогнала, уведомявай ни какво се случва с вас. Успех каквото и да решиш!
Да,ако ми каже,че ме харесва,мисля че ще му кажа!Той скоро ще се мести накрая на града,но вече е направил планове да го навестявам.Но казва само на мен,а не на другите,с които играем на волейбол,баскетбол.Не минава ден,в който да не ми звънне поне 5 пъти по телефона.Той беше в моя клас и сега ще направи всичко възможно да бъде пак.Записа същото училище и паралелка,които и аз,макар че мрази немски.От нашата група сме 4 момчта и 3 момичета и останалите момичета го харесват(Абе доста си е хубав!)!Ако искате да знаете още нещо питайте!Мерси за съветите досега! :wink:
Ехееее ти да беше казала тез хубави неща досега :) Честно казано всичко ми звучи супер и момчето май не си поплюва. Много жертви и жестове прави заради теб, май работата е сериозна. Я вземете си поговорете "по приятески" и се разберете хубаво накъде ще върви ваща буйна младост :)
И само да кажа, че много момичета мечтаят за такова отношение. Помисли си дали би го получила от друг (пък и щом е хубав... :oops: )
BeBencEto
07-05-2006, 21:54
Ехееее ти да беше казала тез хубави неща досега :) Честно казано всичко ми звучи супер и момчето май не си поплюва. Много жертви и жестове прави заради теб, май работата е сериозна. Я вземете си поговорете "по приятески" и се разберете хубаво накъде ще върви ваща буйна младост :)
И само да кажа, че много момичета мечтаят за такова отношение. Помисли си дали би го получила от друг (пък и щом е хубав... :oops: )
napulno sum suglasma a i dori sled vreme da skusate pak shte si ostanete frs..shte vidish!
Незнам,не искам да нарушавам приятелството си!На него всичко мога да споделя!Пък и тези жестове са по-скоро приятелски.Засега така съм си добре,но на няколко пъти ми казва,че иска да ми каже нещо важно,а аз не мога да го чуя!Все си измислям оправдания..Разбира се,може да не иска да ми каже,че ме харесва,но съм объркана и не мога да заложа приятелството ни на карта! :|
ni6to_ob6to
07-05-2006, 22:05
...но на няколко пъти ми казва,че иска да ми каже нещо важно,а аз не мога да го чуя!Все си измислям оправдания..Разбира се,може да не иска да ми каже,че ме харесва,но съм объркана и не мога да заложа приятелството ни на карта! :|
Според мен не трябва да си измисляш оправдания .. изслушай го .. по-добре е и за двамата да знаете чувтвата си, а и ти не си сигурна, че те харесва като повече от приятелка .. така че поговорете .. няма да попречи според мен. Успех!
[quote=Анонимко]...но на няколко пъти ми казва,че иска да ми каже нещо важно,а аз не мога да го чуя!Все си измислям оправдания..Разбира се,може да не иска да ми каже,че ме харесва,но съм объркана и не мога да заложа приятелството ни на карта! :|
Според мен не трябва да си измисляш оправдания .. изслушай го .. по-добре е и за двамата да знаете чувтвата си, а и ти не си сигурна, че те харесва като повече от приятелка .. така че поговорете .. няма да попречи според мен. Успех![/quoteДа и аз така си повтарям,но когато каже "Искам да поговорим за нещо важно!" и изключвам!Правя каквото ми дойде на акъла.Ще се опитам да послушам съвета ти!Мерси!
Моя най-добър също искаше да сме повече от само приятели, но аз отказах. Оттогава просто не е същия - избягва ме, на всичко ми отговаря с една, две думи... Като го питам защо така прави казва, че е най-добре за двама ни... Общо взето имам чувството, че съм го загубила. Тъй че и при двата случая е риск...
teenkopele
07-05-2006, 22:46
Имам проблем...Значи на 13 години съм и познавам едно момче още от 3 годишна..И той стана най-добрия ми приятел,сега сме неразделни..Много неща съм направила за него,и той е направил много за мен,карали сме се само еин път,заради завистлива лъжа.Дотук всичко изглейда добре,но отскоро той започна да ме харесва.Не ми го е казвал,но намеква с многобройни знаци.Прегръща ме за щяло и нещяло!Тези неща не са ми неприятни,но мисля,че можем да загубим приятелството си.Не съм много наясно с чувствата си,но не бих го наранила за всичко насвета.Постоянно си представям,че ще тръгнем(като гаджета) и ще се скараме и всичко ще приключи.А не минава ден без да го видя,живее точно до мен!!Моля ви помогнете ми!Не мога да кажа на никой,защото всички мислят,че сме гаджета! :(
Според мен, говори с него и разбери колко силни са чувствата му. Приятели сте от много години и това предполага, че ще бъдете честни един спрямо друг.
Никой не може да ти каже какво точно да направиш. Това трябва да го решите вие двамата.
Успех. :wink:
Мисля си да оставя на него да реши.Ако наистина иска да сме нещо повече от приятели ще приема.(Поне сега така приказвам,ноо ще видим)ПП:Вярвате ли във врачки?Защото една казала на майка ми,че аз и най-добрия ми приятел сме щели да имаме дълъг общ живот.Да ви кажа честно не вярвам.. :wink:
maybelline
07-06-2006, 06:20
Споко бе.Не е задължително като скъсвате да се скарате.Аз също имах доста добър приятел,който още от началото ме харесваше(макар че не се познаваме от толкова отдавна).Станахме гаджета и когато той си хареса друга,аз не му се разсърдих,а запазихме приятелството,защото и дамата бяхме достатъчно умни да се сетим,че това е най-важното.By the way,той скъса с другото момиче и се върна при мен.Изцяло от вас зависи(от вашето мнение по различни въпроси и реакциите ви на проблемите) дали ако скъсате ще останете пак приятели.
Най-добре е да поговориш с него,да го питаш дали те харесва и да обсъдите как би се отразила една такава връзка и евентуалното скъсване след това на отношенията ви.А и почакай малко - още не сте тръгнали,а вече ще късате:)По-спокойно:)
По-добре не застрашавай приятелството ви.Кажи му,че не ти е приятно да те прегръща за щяло и нещяло.Ако нямаш чувства си останете приятели и до там.
koalka
По-добре не застрашавай приятелството ви.Кажи му,че не ти е приятно да те прегръща за щяло и нещяло.Ако нямаш чувства си останете приятели и до там.
Аз също съм на това мнение
Еми не е нужно да се притесняваш,докато момчето не ти го каже!А тогава сърцето ти ще покаже правилния път..Ти не си уверена в чувствата си и може би си хлътнала малко по него..Сама каза,че е хубав.А може да се лъжеш и това да са просто приятелски чувства.. :D