Влез

View Full Version : daite mi suvetche pls..VAJNO E!

BeBencEto
07-06-2006, 08:21
Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 1:20 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

sega az da se pohvalq i da vi razkaja kakvo stana..purvo emrsi ujasno mnogo na vsi4ki koito pisahte i me podkrepihte da napravq kakvoto i da bilo....az produljavam se taka da obichkam vuprosnoto momche no veche useshtam che i toi ima chuvstva kum mene do predi 3 dea se durjeshe ujasno i az stradah ujasno mnogo zaradi tova...no naposleduk se promeni...tursi me postoqnno nastoqva da se vidim(i az se suglasqvam ) govorim si sqka ve4er...no mnogo po razli4no...v4era izleznah s nego za vtori put(purviqt si prekarahme super ..makar 4e az imah po golemi o4akvaniq de...) ta..v4era bqhme zaedno razhojdahme si govrehme si i nakraq otidohme da sednem v edno kato park takova..deto ne minavat mnogo hora(az go izbrah ) i tam produljihem da si govorim toi pochna da me gushka da me celuva..i taka natatuk...v obshti linii ne e koi znae kakvo stanalo..no az reshih da vi se pohvalq zashtoto za men zna4e6e mnogo vsi4ko a i se radvam 4e napredvam oshte vednuj mersi mnogo na vsi4ki koito mi pomognaha dadoha suvet i me podkrepiha

taka eto tova bqh pisala v edna predna temi4ka deto bqh puskala kato rezultat ot vsi4ko storeno...sega imam edin golqm problem oba4e....zaminavam seld dva dena i to za 1 mesec....utre shte se vijdam s mom4eto..i trqbva da se postaraq da ostana v tozi edin mesec v glavata mu...a ne kato se vurna aide....si4ko na novo......kajete mi kakvo da napravq molq vi..speshno e

IvicHkA
07-06-2006, 08:45
Еми ето! Идеално напредваш, вече му завърташ главата. Те момчетата хич не са толкова трудни, само изискват повече внимание и търпение, както и жените де :) Най-важното е да не се отказваш колкото и банално да ти звучи. Успех, давай в същия дух, ще падне рано или късно :twisted:

Fiola
07-06-2006, 12:24
Не съм ти давала съвет, защото съм 'новак' както виждаш! Но се радвам за вас! Накрая всичко се нарежда! Браво! =D> \:D/ :smt023

BeBencEto
07-06-2006, 20:59
hora tolkova li mnogo iskam.....da drasnete po edin red...

kisS``me
07-06-2006, 21:04
i az ne sym ti davala syvet,no mnogo se radvam :-) obicham da razbiram che se zaformqt dvoiki i che momichetata sa shtastlivi!bravo mila =D>

JiMiTo
07-07-2006, 00:36
ами освен да му кажеш, че държиш на него и че с нетърпение ще чакаш да се върнеш и да се гушкате пак...друго не се сещам трябва да си поговорите откровенно иначе... тои може да си помисли че късате или нещо от сорта ида си намери друга...пробваи да си поговирите за кво ни е дал господ тая уста все пак :D

IvI4k0
07-07-2006, 04:18
браво браво =D> =D> =D> =D>

BeBencEto
07-07-2006, 08:14
ами освен да му кажеш, че държиш на него и че с нетърпение ще чакаш да се върнеш и да се гушкате пак...друго не се сещам трябва да си поговорите откровенно иначе... тои може да си помисли че късате или нещо от сорта ида си намери друга...пробваи да си поговирите за кво ни е дал господ тая уста все пак :D
nie s nego ne hodim tam e rabotata....az misleh da se otkaja ama..ne moga misleh 4e kato me nqma v sf edin mesec shte go zabravq..ama to shte e obratnoto shte mislq za nego non stop...i ne znam kakvo da napravq...super oburkana sum :|

santRi
07-07-2006, 08:17
Въх мацка браво :) нека повече такива теми да се пускат да си споделяте радостта и да ви се радваме много. УСпЕХ за напред :P

sladkata_hilary
07-07-2006, 08:22
браво мила =D>

JiMiTo
07-07-2006, 11:30
nie s nego ne hodim tam e rabotata....az misleh da se otkaja ama..ne moga misleh 4e kato me nqma v sf edin mesec shte go zabravq..ama to shte e obratnoto shte mislq za nego non stop...i ne znam kakvo da napravq...super oburkana sum :|

тръгнете ! \:D/ :-D друго решение не виждам ...

BeBencEto
07-07-2006, 11:34

az govorih s nego predi edin den nqkude...i toi mi kaza 4e ne moje da mi predloji drugo osven priqtelstvoto si.....ama az sum uporita..mislq 4e tozi edin mesec koito nqma da me ima sht mu e ot polza da razbere kakvo iska da pravi zanapred...puk posle ako ne sum se otkazala shte deistvam..zashtoto naistina mnogo go obi4am...a ako prez vremeto koeto me nqma si e hvanal druga macka..shte go ostavq za men e vajno da e shatsliv nezavisimo s koq.....makar i ne s mene...tak 4e...nZ :cry: znam samo che go obicham i che iskam podkrepa ot nqkoi koito moje da me razbere...btw utre sutrinta rano zaminavam :|

JiMiTo
07-07-2006, 11:41

az govorih s nego predi edin den nqkude...i toi mi kaza 4e ne moje da mi predloji drugo osven priqtelstvoto si.....ama az sum uporita..mislq 4e tozi edin mesec koito nqma da me ima sht mu e ot polza da razbere kakvo iska da pravi zanapred...puk posle ako ne sum se otkazala shte deistvam..zashtoto naistina mnogo go obi4am...a ako prez vremeto koeto me nqma si e hvanal druga macka..shte go ostavq za men e vajno da e shatsliv nezavisimo s koq.....makar i ne s mene...tak 4e...nZ :cry: znam samo che go obicham i che iskam podkrepa ot nqkoi koito moje da me razbere...btw utre sutrinta rano zaminavam :|

щом държиш на него добре продължаваи и опорстваи с опоритост се стига много далече знам го от един приятел който се бори за сегашната си приятелка около 2 години и я спечели и сега да не кажа голяма дума но са много щастливи двамата, добре че тя осъзна най-накрая какво изпуска, пожелавам ти успех и не се отказваи лесно ! :)
Упоритоста винаги се възнаграждава !