Влез

View Full Version : какво става?

iiirish
07-06-2006, 10:58
преди няколко месеца (под въздействието на възбудата и т.н.) приятеля ми започна да свършва доста често вътре. понякога по 3-4 пъти на месец, но е имало месеци когато е било по повече от 10 пъти. и все пак мензиса си ми идва абсолютно редовно и всичко ми е наред. започнахме да се питаме дали в него няма някакъв проблем по отношение на това да забремениея?!

вие как мислите?! хайде помагайте! [-o<

forrzi
07-06-2006, 11:03
хахахах
да ви имам експериментите

по-добре благодари на бога че не си бременна

`Death`Whore`
07-06-2006, 11:05
/ме се самоубива.

Chiana
07-06-2006, 11:07
Ако искате деца, това е отделен въпрос. Хората пробват с години и пак не могат да имат деца. Има много методи за забременяване. Смятане на овулацията и т.н.
Но ако не искате деца.... наистина доста експерименти си правите....... п.п. на колко си години?

iiirish
07-06-2006, 11:08
на достатъчно голяма възраст съм за да искам да имам дете, така че не мисля, че трябва да съм благодарна от това, че не съм забременяла... ясно?!

`Death`Whore`
07-06-2006, 11:08
Искате ли деца всъщност?

iiirish
07-06-2006, 11:09
да искаме. на 20 съм
в него ли е проблема все пак?!

forrzi
07-06-2006, 11:11
ааа не
ти кво?
тука е тийн форум и проблемите са свързани със забременяване,а не със незабременяване
бла бла
обърках се
ми сметни си овулацията кога точно ти е,изследвай се при гинеколог-мое и при тебе да е проблема
и него го изследвай и вече ше се види дали има проблем или не

Levski_Fenka
07-06-2006, 11:12
Не е задалжително да е в него.. може да е в тебе,а може и въобще да няма проблем...
Консултираи се с лекар най-добре.

`Death`Whore`
07-06-2006, 11:13
Трябва винаги да свършва в теб и после да стоиш с краката нагоре. Отиди при гинеколог, който да ти каже как да изчислиш овулацията си. Но ти препоръчвам да не започвате с тези задължителни сексове, /яка дума, а :lol:/ защото има опасност да изгубите страстта и да остане само задължението. Успокой се, ще стане.

Qgodka_
07-06-2006, 11:17
Така, не може да се каже в кой е проблема, докато не се направят изследвания. Мисля, че вече си достатъчно голяма да се досетиш за това. Отидете проверете се и двамата и ако всичко е наред ще си имате бебе. Но според мен е доста странно от няколко месеца да опитвате и по толкова пъти и без резултат, все пак сте още млади, не би трябвало да има проблем,макар да има и двойки, които с години се опитват, но това според мен най-добре би го преценил лекаря.

Chiana
07-06-2006, 11:18
на достатъчно голяма възраст съм за да искам да имам дете, така че не мисля, че трябва да съм благодарна от това, че не съм забременяла... ясно?!

Е, мила, това вече е друга работа. Забременяването е сложен процес. На дали има някакъв проблем. Можеш да пробваш един метод ( майка ми е забременяла по този начин) Когато той свърши в теб, да си дигнеш краката нагоре и да поседиш малко така. Избягвайте пози от рода ездачката, защото след акта спермата изтича, когато се изправиш. Трябва да поседиш поне 20тина минути в легнало положение. Та деца не стават толкова лесно. Вярно е, има много случаи на непланирана бременност от нищото, но също така са и много случаите на неуспешни опити за забременяване, при положение, че и двамата партньори са напълно здрави. За твое успокоение можете да се прегледате. Надявам се всичко да е наред, мила. Успех! :)

`Death`Whore`
07-06-2006, 11:20
А всъщност най-възможната поза за забременяване е задна прашка. Навярно сте забелязали, че животните правят секс по този начин. Не е за удоволствие, а защото така се забременява най-лесно.

Qgodka_
07-06-2006, 11:27
Виж това, може и да ти свърши някаква работа -->http://www.biberonbg.com/info/plan_za_zabremeniavane.htm

olive_oil
07-06-2006, 12:03
не експериментирайте,че няма да разберете от къде ви е дошло.А ако се притеснявате отидете на лекар

Qgodka_
07-06-2006, 14:16
не експериментирайте,че няма да разберете от къде ви е дошло.А ако се притеснявате отидете на лекар
Ти прочете ли изобщо какво е писало момичето? Не?
И аз така си помислих.
Те искат да имат бебе.

^KaSiDi^
07-06-2006, 15:26
ami mila...pri moite roditeli pak e bilo slednoto,super mn vreme sa se opitvali da imat deca,no vsichki opiti sa im bili bezuspeshni,pregledali sa se i sa bili napylno zdravi....v kraina smetka v edin moment se otkazvat i tati kazva na mam,che ako mn iska deca ne e problem i da si osinovqt,vajnoto e da sa zaedno i kogato mam go chuva tva,3 sedmici po kysno e bila bremenna...taka che stresa syshto igrae,v polojenieto,v koeto si ti,postoqnno da mislish"awe nie go pravim bez prezervativ,toi uj svyrshva v men,a az ne zabremenqvam....KYDE E PROBLEMA?" i taq misyl samo te natovarva psihicheski spored men,moje bi ako se pouspokoish malko vsichko shte se opravi i shte si imate bebe....ako pak iskate mojete da idete i da se pregledate,no spored men ne e neobhodimo,aide uspeh v ne lesnoto nachinanie :wink: