View Full Version : какво става?
преди няколко месеца (под въздействието на възбудата и т.н.) приятеля ми започна да свършва доста често вътре. понякога по 3-4 пъти на месец, но е имало месеци когато е било по повече от 10 пъти. и все пак мензиса си ми идва абсолютно редовно и всичко ми е наред. започнахме да се питаме дали в него няма някакъв проблем по отношение на това да забремениея?!
вие как мислите?! хайде помагайте! [-o<
хахахах
да ви имам експериментите
по-добре благодари на бога че не си бременна
`Death`Whore`
07-06-2006, 11:05
/ме се самоубива.
Ако искате деца, това е отделен въпрос. Хората пробват с години и пак не могат да имат деца. Има много методи за забременяване. Смятане на овулацията и т.н.
Но ако не искате деца.... наистина доста експерименти си правите....... п.п. на колко си години?
на достатъчно голяма възраст съм за да искам да имам дете, така че не мисля, че трябва да съм благодарна от това, че не съм забременяла... ясно?!
`Death`Whore`
07-06-2006, 11:08
Искате ли деца всъщност?
да искаме. на 20 съм
в него ли е проблема все пак?!
ааа не
ти кво?
тука е тийн форум и проблемите са свързани със забременяване,а не със незабременяване
бла бла
обърках се
ми сметни си овулацията кога точно ти е,изследвай се при гинеколог-мое и при тебе да е проблема
и него го изследвай и вече ше се види дали има проблем или не
Levski_Fenka
07-06-2006, 11:12
Не е задалжително да е в него.. може да е в тебе,а може и въобще да няма проблем...
Консултираи се с лекар най-добре.
`Death`Whore`
07-06-2006, 11:13
Трябва винаги да свършва в теб и после да стоиш с краката нагоре. Отиди при гинеколог, който да ти каже как да изчислиш овулацията си. Но ти препоръчвам да не започвате с тези задължителни сексове, /яка дума, а :lol:/ защото има опасност да изгубите страстта и да остане само задължението. Успокой се, ще стане.
Така, не може да се каже в кой е проблема, докато не се направят изследвания. Мисля, че вече си достатъчно голяма да се досетиш за това. Отидете проверете се и двамата и ако всичко е наред ще си имате бебе. Но според мен е доста странно от няколко месеца да опитвате и по толкова пъти и без резултат, все пак сте още млади, не би трябвало да има проблем,макар да има и двойки, които с години се опитват, но това според мен най-добре би го преценил лекаря.
на достатъчно голяма възраст съм за да искам да имам дете, така че не мисля, че трябва да съм благодарна от това, че не съм забременяла... ясно?!
Е, мила, това вече е друга работа. Забременяването е сложен процес. На дали има някакъв проблем. Можеш да пробваш един метод ( майка ми е забременяла по този начин) Когато той свърши в теб, да си дигнеш краката нагоре и да поседиш малко така. Избягвайте пози от рода ездачката, защото след акта спермата изтича, когато се изправиш. Трябва да поседиш поне 20тина минути в легнало положение. Та деца не стават толкова лесно. Вярно е, има много случаи на непланирана бременност от нищото, но също така са и много случаите на неуспешни опити за забременяване, при положение, че и двамата партньори са напълно здрави. За твое успокоение можете да се прегледате. Надявам се всичко да е наред, мила. Успех! :)
`Death`Whore`
07-06-2006, 11:20
А всъщност най-възможната поза за забременяване е задна прашка. Навярно сте забелязали, че животните правят секс по този начин. Не е за удоволствие, а защото така се забременява най-лесно.
Виж това, може и да ти свърши някаква работа -->http://www.biberonbg.com/info/plan_za_zabremeniavane.htm
olive_oil
07-06-2006, 12:03
не експериментирайте,че няма да разберете от къде ви е дошло.А ако се притеснявате отидете на лекар
не експериментирайте,че няма да разберете от къде ви е дошло.А ако се притеснявате отидете на лекар
Ти прочете ли изобщо какво е писало момичето? Не?
И аз така си помислих.
Те искат да имат бебе.
^KaSiDi^
07-06-2006, 15:26
ami mila...pri moite roditeli pak e bilo slednoto,super mn vreme sa se opitvali da imat deca,no vsichki opiti sa im bili bezuspeshni,pregledali sa se i sa bili napylno zdravi....v kraina smetka v edin moment se otkazvat i tati kazva na mam,che ako mn iska deca ne e problem i da si osinovqt,vajnoto e da sa zaedno i kogato mam go chuva tva,3 sedmici po kysno e bila bremenna...taka che stresa syshto igrae,v polojenieto,v koeto si ti,postoqnno da mislish"awe nie go pravim bez prezervativ,toi uj svyrshva v men,a az ne zabremenqvam....KYDE E PROBLEMA?" i taq misyl samo te natovarva psihicheski spored men,moje bi ako se pouspokoish malko vsichko shte se opravi i shte si imate bebe....ako pak iskate mojete da idete i da se pregledate,no spored men ne e neobhodimo,aide uspeh v ne lesnoto nachinanie :wink: