PDA

View Full Version : Скапано село мамка му !!!!!!!

guAMaHT
07-06-2006, 12:00
Хора майка ми е ба*и ов*ата на сила ще ме кара да ходя на село и и казах че не ЩА ДА ХОДЯ НА СКАПАНОТО СЕЛО и тя пак ЩЕ ОТИЩЕШ ,ЧЕ ЩЕ ОТИДЕШ на сила съм щяла да отида тя няма тов аправо да ме кара да ходя на сила и на сила ще ме накара да отида в тъпия автобус овца смотъна не искам да ходя на село при тъпата си изкуфяла дърта баба .И още по лошото е ,че споделих на майка ми ,че съм излизала с гаджето си а тя вече само ми опява "ти нищо не прайш " " писна ми да мълча пред баща ти" пишман станах ,че и казах ама иначе изневерява на тати нали????Ку*ва мръсна имам ег*ти майката смотъна мразя я МРАЗЯ Я и за всичко само ми вика "мойто не е изневяр" и незнам си какво още .Искам да убия майка си честно ви казвам не мога да я търпя !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :x :x :x :x :x

guAMaHT
07-06-2006, 12:02
А и забрайх неска за капак на всичко ме пита "аз от де да та знам дали с това твойтъо гаже дали не пушите марихуана " и незнам си кво :x :x И на мойто село е адски тъпо само дъртата ми баба е там и сичко друго разни селяни ама толкоз прости са честно ви казвамселото ми е най-тъпото на целия свят майка ми иска да ми развали ваканцията :x :x :x :x :x

RedChil
07-06-2006, 12:45
А и забрайх неска за капак на всичко ме пита "аз от де да та знам дали с това твойтъо гаже дали не пушите марихуана " и незнам си кво :x :x И на мойто село е адски тъпо само дъртата ми баба е там и сичко друго разни селяни ама толкоз прости са честно ви казвамселото ми е най-тъпото на целия свят майка ми иска да ми развали ваканцията :x :x :x :x :x
Може да са селяни,ама 100% имат по-добър правопис от твоя.

StrangeGirl
07-06-2006, 12:59
До кога трябва да останеш на село?

07-06-2006, 13:05
uspkoi se!ne e bolka za umirane.ti nali nqma da bude6 cqla vakanciq na selo.sigurno e samo za nqkolko dni.moje da ti e napriqtno,no ponqkoga se nalaga v jivota da pravi6 i takiva ne6ta.prosto se primiri sus situaciqta i otidi na tova selo kakto te iskat da im mine meraka na vsi4ki i posle 6e se vurne6.i ne se qdosvai tolkova za gluposti. :wink:

Slipped Away
07-06-2006, 13:20
И откъде знаеш,че майка ти е иззневерила на баща ти?

moonbeam
07-06-2006, 13:48
hey,nedey taka [-X tq ti e mayka,ne biva da govori6 taka za neq,te vinagi mislqt za na6e dobro,makar 4e i az sam imala takiva momenti no vse pak e vremenno,nedey da pravi6 i da govori6 ne6ta,za koito posle 6te sajalqva6 ](*,)
P.S. no vse pak tova e moeto mnenie

Qgodka_
07-06-2006, 14:04
Незнам тези на твойто села какви са, обаче ти си едно голямо лике. Как можеш да говориш така за собствената си майка, за баба си? Никакво уважение. За мен само с тия думи си просто едно голямо НИЩО. Погледнои какви си ги писала? Един нормален човек не би си позволил да изрече такива думи по адрес на хора,които са го отгледали и са му дали всичко. Аз ако ти бях майка щеше да ме е срам от това какво НИЩО имам, да не казвам други думи. Нямаш моралното право да наричаш близките си така. Но ти явно нямаш морални принципи и си личи. Погледни този текст да видиш колко жалко и нищожно отвратително звучи. За теб не ми е жал, а ми е жал, че тровиш живота на тези около теб. Жалко за тях.

RedChil
07-06-2006, 14:31
Епа на такива пикли им трябват три дни да живеят сами,та да видят кво ше представляват без майка и баща.Ше видим на кого ше викат след това "к*рва мръсна"...

fuck_you_baby
07-06-2006, 15:35
Незнам тези на твойто села какви са, обаче ти си едно голямо лике. Как можеш да говориш така за собствената си майка, за баба си? Никакво уважение. За мен само с тия думи си просто едно голямо НИЩО. Погледнои какви си ги писала? Един нормален човек не би си позволил да изрече такива думи по адрес на хора,които са го отгледали и са му дали всичко. Аз ако ти бях майка щеше да ме е срам от това какво НИЩО имам, да не казвам други думи. Нямаш моралното право да наричаш близките си така. Но ти явно нямаш морални принципи и си личи. Погледни този текст да видиш колко жалко и нищожно отвратително звучи. За теб не ми е жал, а ми е жал, че тровиш живота на тези около теб. Жалко за тях.
saglasna sam =D> kak moje da govori6 taka za blizkite si i nai-ve4e za maika ti(koqto ti e dala jivot i te e otgledala).vapreki vsi4ko tq ti e maika :!: (tova ne go zabravqi nikoga) [-X

Сънчо
07-06-2006, 15:50
Ах бейби и аз съм в същото положение,миличка... други ден ме пращат на село за 20 дена.. а селото ми е... ЗЛЕЕЕ... ще изперкам, до сега съм се ядосвала на майка си, но няма начин.. :smt010

TikvenaElhichka
07-06-2006, 17:43
Леке. Много просташко е да говориш така за жената, която ти е дала живот!!!

OMG_WTF
07-06-2006, 18:41
МНОГО МРАЗЯ ТАКИВА !!!
Казвай на баща ти , потърси някаква помощ !!!
И мойто гадже майка и я кара и тя нищо не може да каже... РАЗБИРАМ ТЕ !!!

RedChil
07-06-2006, 20:53
Леке. Много просташко е да говориш така за жената, която ти е дала живот!!!
Евала ти бичим.Ако не беше майка й,сигурно са щеше да рови в некой контейнер...

MaD_CaT ne moje da se log
07-06-2006, 21:56
Ае..момиче...не ти познавам родителите..
може да са сякви..могат да те дразнят...да изискват..квото и да правят..надали те лишават от нещо...надали те обиждат...надали по някакъв начин те нараняват душевно, психически...Ако го правят...може и да имаш основание да им се нервиш...НО ти живееш под техния покрив,те те хранят и обличат...какъвто и живот да води майка ти,колкото и тва да не ти харесва на тебе...ТОВА все пак е майка ти!!! Тя те е родила,тя те е отгледала...и тя се гриже за тебе...как можеш да я псуваш така като няква първобитна селянка...еми май наистина трябва да отидеш на село...и да останеш там по-дълго...отколкото майка ти иска!? :smt013 ПОмисли малко над тва,което бръщолевиш..и изсяни причините,заради които иска да те прати там...да не те праща в някъв затвор..или нз и аз кво,че се жалваш така?!Аре по-полека... :smt018

teenkopele
07-06-2006, 22:32
Глупава ситуация, но това е положението. Не може да става винаги това, което искаш. :wink:

07-07-2006, 13:36
Недей да надоволстваш. Мястото ти е точно там!

IvI4k0
07-07-2006, 14:56
честито за вилата аз дано да нямам този проблем :lol:

Mo6no
07-07-2006, 15:49
Защо когато някой каже нещо и веднага всички почват да преписват от него. Нямате право да обиждате момичето най-малкото, защото не сте на неиното място. И аз да разбера, че трябва да ходя на село с някоя от "хубавите" ми баби, шях да съм ядосан и щях да псувам всичко.

Повечето не обърнаха внимание на това, че момичето казва, че майка и има любовник.Ами ако е истина?Няма ли право да ненавижда майка си при положение, че прави такива номера и на нея, и на баща и? Или може би щом я е родила и трябва да я обича, и да си затваря очите за нередните неща, които стават около нея?

fuck_you_baby
07-07-2006, 17:07
Защо когато някой каже нещо и веднага всички почват да преписват от него. Нямате право да обиждате момичето най-малкото, защото не сте на неиното място. И аз да разбера, че трябва да ходя на село с някоя от "хубавите" ми баби, шях да съм ядосан и щях да псувам всичко.

Повечето не обърнаха внимание на това, че момичето казва, че майка и има любовник.Ами ако е истина?Няма ли право да ненавижда майка си при положение, че прави такива номера и на нея, и на баща и? Или може би щом я е родила и трябва да я обича, и да си затваря очите за нередните неща, които стават около нея?
mi..ako stava vapros i men sa me karali da hodq na selo ama ne sam psuvala na lqvo i na dqsno....i kato ima lubovnik kakvo da ne e svar6il sveta.dai sega da gi kolim..(a pak i q se zamisli 6tom ima lubovnik qvno problema e v ba6tata a ne v neq(v maikata))

Mo6no
07-07-2006, 17:34
Е да има право, но не и по начина по-който го прави. След като е имала проблеми, да му ги е казала и ако е нямале ефект да са се разделили. А не да има любовник и да го лъже по този начин, и да тормози дъщеря си , заради някакъв си там. Защото за една майка детето трябва да е много по-важно от който и да било друг.

Попринцип ходенето на село "при баба и при дядо" показва, че родителите искат да се отърват от детето. Така че когато родителите карат децата си да ходят на село, това говори много лошо за тях.

fuck_you_baby
07-07-2006, 17:47
Е да има право, но не и по начина по-който го прави. След като е имала проблеми, да му ги е казала и ако е нямале ефект да са се разделили. А не да има любовник и да го лъже по този начин, и да тормози дъщеря си , заради някакъв си там. Защото за една майка детето трябва да е много по-важно от който и да било друг.

Попринцип ходенето на село "при баба и при дядо" показва, че родителите искат да се отърват от детето. Така че когато родителите карат децата си да ходят на село, това говори много лошо за тях.
'za6to ne sa se razdelili'-mi ot kade znae6 ba6tata kakav e?moje da ne iska da se razvede(ima gi sqkakvi).a pak za tova 4e za edna maika deteto trqbva da e nai-vajnoto sam saglasna sas teb,no tova 4e q kara da hodi na selo nezna4i nai-lo6oto...a za 2-q ti abzac-tova ne e taka(pone ne pri vseki)

Qgodka_
07-07-2006, 18:58

Всеки има право да има и 100 любовника ако иска и ако собствения ти съпруг не може да ти осигури това, което искаш. Много ясно, че ще си има ако е така. Къде е казано, че майка и я тормози, заради факта, че си има любовник? Тормоз и да имаш любовник са две съвсем различни неща? Не мисли като сухар от 17 век. Нещата може да са перфектни ако ще и двамата да имат любовници. Това не значи, че ще се развали семейството.
Какви са тези глупости за баба и дядо?! Ти добре ли си или си като нея? Май второто, а? Бабата иска да види любимата си внучка и това говори лошо за родителите?! Още веднъж: Ти добре ли си? Какво лошо има в това да посетиш любим роднина? Сериозно ... и ти си като нея.

the_o.c_girl
07-07-2006, 19:03
лелеле ти си незнам какво
1 во това думи за майка ли са,а?тя ти е дала живота, за да я искаш да я убиеш
2 ро показваш,че си незряла
3 то аз умирам за бабите и дядовците си,а ти смотана била...така ли жената може да е болна,сама и ти да я оставиш срам ме е такива ката теб
4 само незнам(имаше такава приказка...ЧЕТИ)като и ти остарееш хмх дали ще искаш,такова отношение!!!!върви при баба си,зарадвай я

ycMuBkaTa
07-07-2006, 21:08
Виж сега не е хубаво да говориш така за нея. ОПрави си поведението и поговори с нея и ще се разберете като хора...И да се заплашвате няма полза по-добре поговорете. Като имаш такова отношение към нея как очакваш тя да ти вярва и да се вслушва в желанията ти?

Mo6no
07-08-2006, 05:25
Всеки има право да има и 100 любовника ако иска и ако собствения ти съпруг не може да ти осигури това, което искаш. Много ясно, че ще си има ако е така. Къде е казано, че майка и я тормози, заради факта, че си има любовник? Тормоз и да имаш любовник са две съвсем различни неща? Не мисли като сухар от 17 век. Нещата може да са перфектни ако ще и двамата да имат любовници. Това не значи, че ще се развали семейството.
Какви са тези глупости за баба и дядо?! Ти добре ли си или си като нея? Май второто, а? Бабата иска да види любимата си внучка и това говори лошо за родителите?! Още веднъж: Ти добре ли си? Какво лошо има в това да посетиш любим роднина? Сериозно ... и ти си като нея.
Много благодаря за обидите. Сухар от 17 век съм /каквото и да значи това/.

Мда като нея съм какво да се прави/значи и тя мисли като сухар от 17 век така ли/. Поне според теб. Но всъщност lсички хора са различни. Ти от къде знаеш дали баба и има толкова голямо желание да я види. Моите баби и дядовци, особено от едната ми страна, не изгарят от особено голямо желание да ме видят. И не проблема не е в мен. Да не говоря, че когато човек от тях поиска нещо винаги си намират доводи да му откажат, обаче това не им пречи те да искат помощ.

Пък това за любовниците, ако не си чела има право, но не и по този начин.А и още нещо някъде в текста да си видяла лоша дума за башата, това не е случайно.

И ако ще ми отговаряш, моля те не прави темата в междуличностен спор.

Mo6no
07-08-2006, 07:44
Всъщност спирам да споря. Момичето има проблем. А ние го обсъждаме и обиждаме вместо да му помогнем.