PDA

View Full Version : Сестрами ште става курва как да я спра

07-06-2006, 21:49
значи на кратко в главата и са само по големи момчета 2-3 години краде големи суми пари от дйоба на башта ми и то след като вече сме я хваштали целува се с всеки срешнат а е само за 6 клас кжо да я права
Мисля да я пострижа 0 номер и да не излиза от нас докато не порасне!!!!

Някви по разумни предложения??

OMG_WTF
07-06-2006, 21:54
Евала пич!!! Аз на твое място бих поговорил с татко ти и майка ти !!! Ти си и брат, не можеш да направиш нищо, каци цялата истина на ваще, така както я казваш на нас. ТЕ МОГА ДА НАПРАВЯТ НЕЩО.
Радвам се, че има мислещи хора...
Успех.

WILD__BOY
07-06-2006, 22:16
Говори с баща ти и майка ти как седят нещата и я пращайте на село за лятото
да и идва акъла докато не сте я отървали.

Angel_eyes
07-06-2006, 22:28
Ти като по-голем трябва да и обясниш последствията от нейните действия и да и наложиш ограничения.Бъди твърд и строг...вземете мерки с родителите ти,защото да ти кажа,курва стане ли...бог да ви е на помогщ :|

OMG_WTF
07-06-2006, 22:42
Някой ден след това ще каже и, че е бремена... не я пращайте на село... там има доста селяни в смисал хора дето ходят при баби, ала бала и 4акат само некоя курва да забият, там дори ще е по свободна.

07-06-2006, 22:45
Ти като по-голем трябва да и обясниш последствията от нейните действия и да и наложиш ограничения.Бъди твърд и строг...вземете мерки с родителите ти,защото да ти кажа,курва стане ли...бог да ви е на помогщ :|

=D> =D>

pitbullbg
07-06-2006, 23:05
Някой ден след това ще каже и, че е бремена... не я пращайте на село... там има доста селяни в смисал хора дето ходят при баби, ала бала и 4акат само некоя курва да забият, там дори ще е по свободна.
na selo absurt... tam oniq pu6tinqci samo tva 4akat

UserNameANdPAssWord
07-07-2006, 02:06
Abe vie ste Super GLupaci all .... Kakvo shte i pomognete na momicheto s tiq tupi posts ... pak ako TOva deto e pisano po gore ... za Brat i e vqrno toi mai Cqlata kushta trqbva da vi pregledat...
Otnosno problemite na sestra ti !
1-vo otivash i se konsultirash s psihiatur.
2-ro Detska pedagogicheska staq
3-to Razgovor s roditelite ti (ne q izkarvai kurva pred tqh prosto im kaji da i oburnat vnimanie na momicheto)
4-to Pogovori s neq kato po golqm brat (ako mojesh da i kajesh neshto de... V dneshno vreme Po golemite Sa CarVuli ... Dai i nqkakuv suvet Kaji i che ne e nai-pravilnoto neshto ... Dai i primer)
5-to Postoqnno q drujte zaeta ... da se zanimava s razni neshta ot Chistene i domashni zaduljeniq do Balet I sportni tanci
6-to SKAPANO KOPELE TAKOVA VLEZ I V POLOJENIE NA MOMICHETO BE !! QVNO I LIPSVA NESHTO ZA DA PRAVI TAKIVA IZCEPKI ( ....)

IvI4k0
07-07-2006, 04:43
сестра ти е нинфоманка познавам едно такова момиче :-) но тя порасна и си хвана гадже пьк обясни и като батко ако не се получи обрусни я 0 номер ако това не я спре зимаи пушката и ...

drogin
07-07-2006, 06:00
Всички са така в днешно време . И моя брат по цял ден не се пребира пък е 6-ти клас . Разбрах че пушил треви пък за цигари да не говорим .Какво да се прави ще ги траем :))

Slipped Away
07-07-2006, 07:45
Сестрати е от шести или за шести клас!Да не би да се казва Даниела и и викат Дана курвата,защото аз се сещам за една такава!Кво да направиш!Еми кажи на вашите!

^KaSiDi^
07-07-2006, 08:00
Всички са така в днешно време . И моя брат по цял ден не се пребира пък е 6-ти клас . Разбрах че пушил треви пък за цигари да не говорим .Какво да се прави ще ги траем :))

az pak vyobshte ne sam na tva mnenie shte gi traem... :smt013 kakvo oznachava shte gi traem...a?! ](*,) ti kak si go predstavqsh...tvoq brat da zavyrshi sled 15 godini v zatvora v obvineniq za iznasilvaniq,vnos na narkotici,nedei boje ubiistvo,nai malkoto poboi....moita sestra da e nqkoq mizerna kurva...(btw imam pochti syshtiq problem kayo avtoryt na temata i dosta chesto sam mislela da pisha,no ne sam vijdala kak tochno hora otdalecheni ot moq problem biha mogli da mi pomognat,no kakto i da e..sega go spodelqm)az vyobshte ne mislq i da se premirqvam.... :smt019 moje da ne sam mn golqma i da ne moga da i byda roditel,no btw tq i se radva ot fakta,che ne sam i maika ili byshta,v protiven sluchai dosq da sam i oskybala perushinata.....mnogokratno sam govorila s nashte po tozi vypros i tva ,koeto me radva e,che nashte priemat dumite mi mn naseriozno,naistina mi imat prekaleno golqmo doverie,i v kraina smetka te sa prieli,che se grijat samo za edno dete,men otdavna sa me otpisali ot taq grafa,koeto pak moje samo da me radva,che vsichko si e v moi ryce,moje bi go pravqt i za da pokajat na sestra mi,che ako e kato men,vsichko shte i byde pozvoleno i nqma da gi ima skiptichnite pogledi,mnogobroinite proverki po GSM,ranniq vecheren chas,neprestannite vyprosi s koi,kydee......aaa s tozi ne moje!!! ne moga da razbera tezi deca nakyde si mislqt,che otivat....? kakvo si mislqt,che pravqt??? da stanesh kurva,narkoman,huligan,prostak e lesno....tva li im e celta.....? i kak spored vas nie(tuka neka da se vkliuchat vsichki smqtashti se za trezvo misleshti,az mislq da se prichislq) mojem da gi ostavim ei teq deca,ot koito povecheto sa nashi bratq i sestri ei taka .....da se opravqt....na proizvola....to ako roditelite ni sa tolkova zaeti i ne mogat da im obyrnat vnimanie,zashtoto cqloto im natovareno ejednevie e v misli kak da izkarame poveche pari,che decata ni da jiveqt po-dubre(moite ne sa taka i namirat dostaychno vreme za nas,no znam,che za syjelenie ima i takiva roditeli,koito se prebirat,za da mu dadat 5 lv i tva sa vsichkite im otnosheniq,chisto formalni,ponqtieto tatko i mamo se prostira do tezi 5 lv,kolkoto i jalko da zvuchi),a v syshtoto vreme tezi malki nedorasnali chovecheta(nz tochno kak da gi nareka) se chudqt kakva prostotiq da napravqt....te ne izpitvat nikakva blagodarnost kym tezi roditeli,koito davat milo i drago za tqh i za tqhnoto dobro,za tqhnoto svetlo bydeshte,spored tezi glezli i glezliovci...roditelite im sa DLYJNI da pravqt vs tva,da se prebivat or rabota,za da moje na tatko deteto da ima GSM che ot 500 lv...zashto da sa dlyjni??? nima sa ??? to teq roditeli sa za ubivane...i tyi kato temata roditeli deca e veche baq otyrvana,ostava mi samo da se nadqvam,che pone nie po golemite im kaki i batkovci nqma da gi zaebem taka(kakto za syjelenie nqkoi roditeli)...i moje bi na vsqka poredna neina ili negova glupost ne se habete da vikate....(na glavata mi e,pravq go vseki den...bezmisleno e....tqh ne gi boli ama hich ot nashte dumi i pouchitelni slova),a se opitaite da im go kajete taka,po takyv nachin,koito shte gi dokosne prqko i naistina shte preobyrne neshto v tqh....vinagi ima nachin ...vyprosa e da go namerim....a i na 12-13-14 te sa mn lesno manipoliruemi...obache ne i direkten konflikt,vse pak tva koeto pravqt te nie sme go pravili predi 3 4 godini,a nishto ne se gubi,to prosto se promenq,s malko hitrost,dobri ochi i ujasno mn tyrpenie mojem da gi vkarame v pravi pyt,no vsichki tezi usiliq biha si struvali,kogato edno takova kym momenta do bezobrazie razhaiteno dete se izpravi pred teb sled 15 20 godini i ti kaje"blagodarq",nai malkoto tva e malkoto ti bratche ili sestriche,koeto i sega i togava bydi umilenie u teb...

i kat za posledno,shtoto nz kak shte prozvuchi vs tva det go napisah po gore,iskam da kaja,che sam na 16,predelno mi e qsno,che oshte nishto ne sam vidqla ot jivota,no predpochitam i da si spestq gadostite,koito shte mi predloji rano ili kysno do maximalno,zatva go karam po otypkanite pyteki na tezi predi men i pone zasega ne iskam da si trosha glavata naprazno,a i sorry za tezi ,koito shte kajat,che az sam poslednata,koqto shte gi uchi kak da vyzpitavat decata si ili kak da se dyrjat kam po-malkite si bratq i sestri....tva mi e predelno qsno,che az nqmam ni nai malkoto pravo da vi ucha na kakvoto i da bilo,no vie sami si pomislete za tqhnoto bydeshte....te shte vi bydat blagodarni nqkoi den !!!

07-07-2006, 08:21
Дая я на мен ебе ми се нещо младо под 13 годишна възраст ! ;-)

07-07-2006, 08:44
^KaSiDi^ напълно съм съгласна с теб.Аз също съм на 14 години и не се мисля за много голяма или нещо такова,но не мисля да тръгвам по пътя по който са тръгнали мн деца на моята възраст.На 13-14 год. ми тръгнали да пушат ,да пият ,секс да правят,да се хвалят че са имали над 10 гаджета и още куп неща, които не им приличат,а те мислят че като правят вс това изглеждат мн големи и важни,но не е така.

viki91
07-07-2006, 08:47
Еми говори с майка ти и баща ти кажи им как стоят нещата и вземете мерси...Успех!

koalka
07-07-2006, 13:21
Поговори с родителите ви и им кажи да вземат мерки.Но в крайна сметка доста трудно ще се справят с нея,защото все пак не може да бъдат постоянно с нея,но е по-добре да е сериозен разговор,даже много.

Davam_savet
07-07-2006, 13:38
Abe az 6ti dam edin savet i neka seki koito ima takav problem da me 4ue:)Parvo ne se ma4i da prikazva6 s roditelite si ,6toto vsi4ko 6te stigne do mnooogo dale4en krai.I saveta-namrai i broiki de ,vzemai po 50 lv i davai na neq samo 5 lv,tq taka ili ina4e 6te si se ebe nasam natam,nqma spasenie ,povqrvai mi :).6tom e tragnala edin pat i to o6te v 6 klas,zna4i ve4e e otpisana :)Ta ako me poslu6a6 6te e dobre i za teb i za neq.Uspeh

TALIBANA
07-07-2006, 13:39
Оставете момичето да са ебе като иска бе-ако брат и го е яд толко много-да са проебе и той :D

CaSsPeR
07-07-2006, 13:54
tva s golata glava nqma da podeistvasigura samo 6te posledvat p olo6i ne6ta ...

^KaSiDi^
07-07-2006, 14:28
Davam_savet-TI NORMALEN LI SI ???? (pisha go,tyi kato temata pone zasega beshe zadadena seriozno)edinstveno ludostta moje da ti byde nqkakbo opravdanie,nishto dr ne te izvinqva ili lud ili na 10...???? :roll:

TALIBANA:qd go bilo brat i ??? awe ti i ti v chas li si ?? kvo i men li me e qd....? mislish si,che nqma koi da me izchuka i zatva zavijdam na sestra mi? bojeee kolko sa vi promiti mozycite....otnesete se malko po seriozno kam temata! molq vi!!! [-o<