View Full Version : когато момичетата поемат инициативата
Как се чувствате момчета, когато момичетата поемат инициативата.. първо със свалките, после с излизането, с целувките.. плашите ли се по някакъв начин или ви е някво такова яко :)
Spei64eto
07-07-2006, 07:03
ne mislq 4e se plashat a daje 4e im e qko
Зависи от човека. За някои е много важна тръпката от "лова".
ех нЗ до сега не сьм срещал толкова отворено момиче за да поема инициативата повече момичета с които сам се запознал гледат да имаш пари и да ги разсмиват а ако срещна такова момиче ще ми бьде весело от една страна :?
Slipped Away
07-07-2006, 07:43
Не им е особено приятно,защото те са свикнали да командват парада!
Не им е особено приятно,защото те са свикнали да командват парада!хахаха около мен момичетата попринцип командват парада, но кои им се врьзва ;-)
ами кфо да ви кажа..мойте бившите две бяха зодия ЛЪВ а тази зодия оби4а да и играят по свирката!с първото ми гадже се задържахме 9 месеца,след което бях съсипан от болка кат скъсахме ): , след месец с второто ми по същия начин,ходихме 4 дена и край!а за тфа жените да са диктуващите ахьхахьх НЕ НЕ !
:) хех добремзз а защо пък да ти е весело да срещнеш такова момиче. Искам да уточня че не говорих за Момичета от вида ШЕФКИ а за тези които са малко по смели.
А моето мнение е по-старомодно. Предпочитам момчето да е водещо в една връзка, чувствам се някак си по - сигурна така
sladkata_hilary
07-07-2006, 08:08
:) хех добремзз а защо пък да ти е весело да срещнеш такова момиче. Искам да уточня че не говорих за Момичета от вида ШЕФКИ а за тези които са малко по смели.
А моето мнение е по-старомодно. Предпочитам момчето да е водещо в една връзка, чувствам се някак си по - сигурна така
и аз,мисля че попринцип е по-добре момчетата да си поемат инициативата :D
KRaLiCa_na_OrGaZmA
07-07-2006, 08:10
аз пък обичам първа да поемам инициативата за някои неща :) абе опраам си се перфектно в тфа отношение :-) когато реша че искам нещо смело напред и в повечето случаи ... си го получавам :) а и + това не бих оставила някой е така да ме командва :?
аз пък обичам първа да поемам инициативата за някои неща :) абе опраам си се перфектно в тфа отношение :-) когато реша че искам нещо смело напред и в повечето случаи ... си го получавам :)
хехе ето едно момиче, което знае какво иска :)
Spider_Web
07-07-2006, 08:39
abe extra si e kato momi4ete te svalq ili prosto te zagovarq...
x-PeRiMenT
07-07-2006, 08:53
ne mislq 4e se plashat a daje 4e im e qko
Даже много яко \:D/
момичета, моят съвет е, изграйте си игричките, използвайте чара си, а просто оставете момчетата да си мислят, че те командват парада.
така обидени няма :wink:
хеаххеа ми ако има обидени.. пътя и вкъщи. Няма смисъл никои да се сърди :wink: