PDA

View Full Version : ba6ta mi ima dve lubovnici,kakvo da napravq?

cveti4ka
07-07-2006, 12:52
moq problem e 4e maika mi e v Angliq,a ba6ta mi ima dve lubovnici,daje gi vodi v ku6ti!tva e super kofti :-k ,az mnogo puti sum govorila s nego po tazi tema,no toi kazva,4e tova sa prosto negovi priqtelki,no az ne sum bebe i vijdam kakvo ima m/u tqh,daje i sms-ite sum mu 4ela i povqrvaite,priqtelite ne si pi6at takiva ne6ta!men ne me pritesnqva tolkova,4e toi ima lubovnici,za6toto toi ne e mnogo star i hi4 ne e za izhvurlqne i ima nujda ot malko jensko,za6toto maika mi e dosta dale4 za da mu zadovolqva nujdite taka da se kaje,no samiq problem e 4e tezi vuprosni lubovnici sa s nego ot finansova gledna to4ka :cry: i az go osuznavam,no toi ne!molq vi,kaje te mi kak da gi premahna ot jivota ni,za6toto ve4e nz kakvo da pravq :!:

Slipped Away
07-07-2006, 13:27
Кажи на майка ти-обади и се,тя може би ще разреши проблема!

AssShot
07-07-2006, 13:41
Оооо, ако кажеш на майка си ще стане още по-лошо. Най-много да се поразведат, не за друго. А отностно как да ги махнеш. Ти луда си си бе? Я остави баща ти да покефи млако на живота. :D

cveti4ka
07-07-2006, 13:49
:lol: e kvo da se kefi,te sa nekvi izrodki!ma vsu6nost po dobre e da sa s nego,taka i az sum pove4e na oferta,ma vse pak,gorkata mami :lol:

s0c00l
07-07-2006, 14:02
Ама ако не са много лоши и много дърти , дай ги насам ще ги оттървем от баща ти :) хахахаха

IvI4k0
07-07-2006, 14:54
бащати е пич щом е с 3 =)

the_o.c_girl
07-07-2006, 15:16
как може да говорите така!!!!!!!!!!!мила само не казвай на майка си
незаслужаваш такъв баща :o

the_o.c_girl
07-07-2006, 15:18
:lol: e kvo da se kefi,te sa nekvi izrodki!ma vsu6nost po dobre e da sa s nego,taka i az sum pove4e na oferta,ma vse pak,gorkata mami :lol:боже ти добре ли си,бе???????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: бащати си има любовници и на теб не ти пука за майка ти...еми всеки е различен в края на крайщата

Barbaronka
07-07-2006, 16:54
E Mnogo vajno puk ! Bashta mi sushto si ima liubovnica,Samo zaradi sexa e s neq !
I vupreki tva az se gordeq s bashta si! Vinagi ni e pomagal daval ni e tova koeto sme iskali,gleda q na maika kato princesa,nikoga ne q e udrql... Vinagi sme imali tva koeto sme iskali.. vsichko dava za nas..
a ona pacha e na zaden plan ...
Maikami se qdosva de... ama svikna veche kfo da se prae!
Az i kazvam da si gleda jivota i da si gleda kefa...
Ama i bashta mi e edin shemetttttt ..haha ;)
Da ne ti puka macka. ... ama loshoto e che tiq kurvi chak vav vas gi vodi...
Ama puk znaesh li .. moje da si e zel prostitutki ..
biznes moje da prae choveka ;)))
Ne si go slagai na dushata ! Glei samo maikati da ne se qdosva! :P

cveti4ka
07-07-2006, 20:31
:lol: e kvo da se kefi,te sa nekvi izrodki!ma vsu6nost po dobre e da sa s nego,taka i az sum pove4e na oferta,ma vse pak,gorkata mami :lol:боже ти добре ли си,бе???????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: бащати си има любовници и на теб не ти пука за майка ти...еми всеки е различен в края на крайщата
awe ako ne mi puka,dali 6tqh da napi6a tazi tema?ne me interesuva mnogo,4e ima lubovnici!gadno mi e za maika mi!

koalka
07-07-2006, 20:49
Ами в доста трудна ситуация си.Ти фастически нищо кой знае какво не можеш да направиш,освен да се обадиш на майка си и да и кажеш.Не знам защо майка ти е в Англия,но определено е направила грешка,като е заминала и ви е оставила.

cveti4ka
07-07-2006, 21:37
e tq ne ni e ostavila!tq tam raboti

IvicHkA
07-07-2006, 22:12
maliii samo ne kazvai na maika ti!!! shte stane po-losho tq ot tolkova daleche samo she otkachi a i e bezsilna. ostavash ti koqto trqbva da se spravish s problema, koeto e mn slojno shtoto spored mene si pred dilema. i bashta ti ima nujda ot tova no i maika ti ne go zaslujava! preceni hubavo. a ne mislish li che bashta ti prekalqva. da beshe edna da kajesh neka e sex ama 2....da ne stane strashno. i teq dvete koi znae kakvi nepriqtnosti mogat da mu navlekat na glavata. otvarqi si ochite i neka si gi ima liubovnicite samo da ne e nishto seriozno. kaji mu da gi smenq. taka pone she si se znae che she e samo sex

kaua
07-07-2006, 22:58
Опитай се да ги "отстраниш" по някакъв начин....

cveti4ka
07-07-2006, 23:03
tva e problema,4e nz kak

07-07-2006, 23:09
Опитай се да ги "отстраниш" по някакъв начин....
Да това е що-годе добър съвет. Скарай любовниците ,приемрно ако едната незнае ,че има друга леко така да я подсетиш ,но анонимно разбирасе. Разучи дали някоя от тях не е женена и ако е знайш на кой да кажеш. Също така сложи някоя друга снимка на майка си уж неволно някъде да се вижда. Ако целят парите му много трудно ще се оттървеш. Разбери им слабите места.Ако ги доведе сипи малко в кафенцето им или в сокчето английска сол или някакво разхлабително,очистително ама да не е отрова ,защото после лошо става.

Може и да съм написал големи глупости(фантазийки) ама сега това ми идва на акъла.

kaua
07-07-2006, 23:09
Еми и аз нз да ти кажа честно....просто ги побъркай по някакъв начин... :roll: :roll: :roll: :roll:

07-08-2006, 02:48
be kak taka da ne kazva na maika si??? lydi li ste? tq trqbva da znae! ne 4e i tq nqma nqkoi tam de... vij kvo macko, ti moje6 da napravi6 mn ne6ta po vuprosa no nai razymnoto e da kaje6 na maika ti. a po efikasno e da se ka6ira6 v nqkoq priqtelka za 2-3 dni, bez da predyprejdava6 ba6ta ti, izklu4va6 gsm-i i t.n. i sled 2-3 cufva6 y vas. toi 6e e besen no i qko pritesnen. a ti prosto my kaji: na teb ne ti pyka za men... gledai si lubovnicite( ili kyrvite kakto preceni6 da se izrazi6). nqma na 4in da ne podeistva. ako ne stane vse pak kaji na maika ti - jenata trqbva da znae. iskam da ti kaja 4e kogato ba6ta mi be6e hvanal edna kyrva, az 6tqh da se metna ot nas. mnogo bqh obidena i ogor4ena. vqrvai mi 4e purviq 4ovek koito trqbva da razbere ne e nqkoi nepoznat ot neta, a maika ti, za6toto tova zasqga nai-ve4e neq, a sled tova i teb. grozno e ba6ta ti da pravi takova ne6to, a da gi vodi vku6ti e obidno... no ti si precenqvai, vse pak sityaciqta e dosta slojna

IvicHkA
07-08-2006, 08:38
be kak taka da ne kazva na maika si??? lydi li ste? tq trqbva da znae! ne 4e i tq nqma nqkoi tam de... vij kvo macko, ti moje6 da napravi6 mn ne6ta po vuprosa no nai razymnoto e da kaje6 na maika ti. a po efikasno e da se ka6ira6 v nqkoq priqtelka za 2-3 dni, bez da predyprejdava6 ba6ta ti, izklu4va6 gsm-i i t.n. i sled 2-3 cufva6 y vas. toi 6e e besen no i qko pritesnen. a ti prosto my kaji: na teb ne ti pyka za men... gledai si lubovnicite( ili kyrvite kakto preceni6 da se izrazi6). nqma na 4in da ne podeistva. ako ne stane vse pak kaji na maika ti - jenata trqbva da znae. iskam da ti kaja 4e kogato ba6ta mi be6e hvanal edna kyrva, az 6tqh da se metna ot nas. mnogo bqh obidena i ogor4ena. vqrvai mi 4e purviq 4ovek koito trqbva da razbere ne e nqkoi nepoznat ot neta, a maika ti, za6toto tova zasqga nai-ve4e neq, a sled tova i teb. grozno e ba6ta ti da pravi takova ne6to, a da gi vodi vku6ti e obidno... no ti si precenqvai, vse pak sityaciqta e dosta slojna

ебати какви "честни" хора има. ти представяш ли си какво ще стане с тая жена дето е толкова далече!!!! какво може да направи!!!! а и баща й има нужда от секс все пак, ако всичко опира само да него проблема не е толкова фатален! тя може да направи много да така е, но не и майка й!!!

sUnnY_f
07-10-2006, 21:38
mila,zvu4i mi mn poznato...roditelite mi sa razvedeni ot po4ti 9 godini,i ba6ta mi ima6e kup gadjeta.az te suvetvam da si govori6 po-4esto s tqh,a posle ve4e 6te moje6 da go manipulira6,6te se bazika6 s tqh,6te gi poburka6 i te sami 6te si trugnat.az taka praih

DarthRevan
07-10-2006, 22:06
bratle ubii gi s kirkata!!!!! s kirkata u tikvata i u levo ;)

Moderated by ^npocTo^a3^f^
11 точка от правилника. Подтиквате и към насилие, момчета... [-X :lol:

HandOfBlood
07-10-2006, 22:10
mila,zvu4i mi mn poznato...roditelite mi sa razvedeni ot po4ti 9 godini,i ba6ta mi ima6e kup gadjeta.az te suvetvam da si govori6 po-4esto s tqh,a posle ve4e 6te moje6 da go manipulira6,6te se bazika6 s tqh,6te gi poburka6 i te sami 6te si trugnat.az taka praihкак може да сте такива егоисти...
вместо да се радва, че баща й си е продължил живота и след майка ти тя кво прави... той не е ли човек, няма ли право да има някой до себе си...? такива като теб ме отвращават!
иначе баща ти ако има една любовница... ок... все пак след като майка ти е толкова далече, той трябва да има някого до себе си. и той е човек, и той си има нужди... ама да са 2 е малко кофти :? но все пак майка ти не трябва да разбира в никакъв случай!

MimityYy
07-13-2006, 11:39
ami po nqkakav na4in namekni na ednata za sa6testvuvaneto na drugata :D taka i dvete 6te zarejat ba6ta ti :P

piece0Fchocolate
07-13-2006, 11:51
e tq ne ni e ostavila!tq tam raboti казваш че любовниците на баща ти са с него само заради парите, тогава като си имате пари що майка ти ходи чак в Англия да работи. кажи й да се върне тук. Това не е семейство. Напълно те разбирам как се чувстваш. Моя съвет е да не казваш нищо на майка ти, щади я, защото тя е направила мн за теб през целия ти живот- майката е най-святото нещо на света. та съвета ми е... да си поиграе малко с тези"любовници" :lol: сол в кафето....сапун на подметката на обувките...хаха от време на време й говори с ирония... абе направи всичко възможно те свете сами да се откажат от баща ти, но разбира се баща ти да не разбира че ти си причината... абе ще се измъкнеш все някак от положение .... няма да е лошо това... :) айде пиши и аз чакам да видя какво ще правиш :twisted: успех :twisted: \:D/

07-13-2006, 14:09
awe moq beshe takyv.ta edin prekrasen den,maika mi reshila da se razvede s nego i me vzela da jiveq s neq i baba,zashtoto predi tova jiveeh s baba i dqdo.poznaite zashto...zashtoto bashta mi vse otlagal da otida da jiveq pri maika mi i nego.awe npravo tova syshtestvo,koeto mi e biologichen bashta/nishto poveche/ go nenavijdam.ta da ti kaja,bashta ti e meko kazano smotanqk.to ne che az sym choveka,koito bi trqbvalo da opredelq tova,ama ne stiga che hodi s oshte dve,ami ne razbira zashto sa s nego. ](*,)

TikvenaElhichka
07-13-2006, 16:57
Остави баща си да си чупи главата с тия двете любовници (щом са с него само заради парите; той не го осъзнава, проблемът си е негов). Не си тормози главицата с идиотщините му и щади майка си.

I_love_dead_people
07-13-2006, 20:26
Гледала ли си 'капан за родители'? Спретни им някой номер :D

4efinkaaa
07-16-2006, 20:51
awe ako ne mi puka,dali 6tqh da napi6a tazi tema?ne me interesuva mnogo,4e ima lubovnici!gadno mi e za maika mi!

"Не ме интерсува, че има любовници! Гадно ми е за майка ми.." е все е дно да кажеш "не ме интересува, че има слънце, гадно ми е, че пече..." същото е! Нямаше да ти е гадно за майка ти, ако ги няаше любовниците нали? :-k \:D/ деа знам, според мен най-добрия начин да помогнеш на баща ти( и на майка ти по тоа начин) да ги разкара е да му каеш, че са с него само, заради парите му! важното е да му го кажеш, пък...оттам нататък от него зависи как ще го възприеме, все пак ти си му дъщеря, бъди честна с него...

cveti4ka
07-22-2006, 14:26
mi to tq ednata go be6e zarqzala po edno vreme,kagato sprq da i kupuva parcalki(dre6ki)i razni dr gluposti,awe zarqza go kogato toi sprq da i zadovolqva kaprizite i az togava mu kazah"vidq li,4e e s teb samo zaradi parite i toi togava kaza,4e sum bila mnoo prava i sa pak se bqha subrali,ma az ve4e razkarah,blagodarenie na vas,sa ostava vtorata,ma tq e po lesna :lol:

^Pretty{}Girl^
07-23-2006, 21:05
4e ot de pyk zn moje i gorkoto ti mami da ima 2 lubovnici apak kolkoto do vaprosa kak da gi raskrash do kolkoto razbrah idvat v vas mi drazni gi napravi im jivota ad po vs paragrafi no taka 4e bashta ti da ne se oseti est.

~*~Бриана~*~
07-24-2006, 10:30
Ето как да ги разкараш!

Да предположим, че едната от въпросните дами се казва Л1, а другата - Л2. По някакъв начин си извоювай малко време с Л1 и й кажи, че баща ти се среща с Л2. Ако трябва поизлъжи малко и поукраси разказа си, чея обича повече, че й е купил еди-какво си.... Ако си сигурна, че е заради парите можеш да кажеш, че баща ти е потънал в дългове... След това направи същото и с другата.

Би трябало да се отдалечат от баща ти. Успех

guestt
07-25-2006, 18:42
Ako i tova ne pomogne vij tozi sait
www.hitman.us :)

SlyN4o`f
07-25-2006, 20:14
Ne znam kakvo si si govorila s ba6ta si , trqbva pak da probva6!Kaji mu vsi4ko koeto 4uvstva6!Kaji mu 4e ne ti e priqtno da vika tiq ligli u doma !No vyv vsi4ki slua4ai ne kazvai na maika si 6te stane mnogo lo6o a i ne se znae kakvi 6te sa posledstviqta moje da se okaje 4e ti 6te strada6 nai-mnogo ako i kaje6!KYSMET!!!Dano vsi4ko da se opravi! O:)

LoVe_bY
07-25-2006, 21:34
Ето как да ги разкараш!

Да предположим, че едната от въпросните дами се казва Л1, а другата - Л2. По някакъв начин си извоювай малко време с Л1 и й кажи, че баща ти се среща с Л2. Ако трябва поизлъжи малко и поукраси разказа си, чея обича повече, че й е купил еди-какво си.... Ако си сигурна, че е заради парите можеш да кажеш, че баща ти е потънал в дългове... След това направи същото и с другата.

Би трябало да се отдалечат от баща ти. Успех

Да, това е добро, опитай се!
Нищо не ти струва да опиташ! Въпроса е само да ядосаш любовницата му как ли не! Започваш " Харесва ли ви диаментения пръстен, мобилния телефон и почивката на море от баша ми" оная ще каже че няма ткива неща пък ще намекнеш тънко но разбираемо че е било за другата! БЕ НЕЩО ТАКОВА! ПРОБВАЙ ИДЕЯТА НА ДР МОМИЧЕ НЕЗАБАВНО!

Рокендрол шматка
07-27-2006, 15:01
Разбери каква музика слуша втората и когато е в дома, пускай точно обратното. :lol: Например, ако е дива метълка - кючеци. Ако е някаква циганска чалгаджийка - някакво монтонно техно туп-туп-туп 2 часа. Също така, като минава покрай тебе, сложи нещо като желе в носа си и го остави да тече. Като мине покрай теб, изкашляй се право в нея(ако може да отиде малко желе и върху нея - перфект). Та такива методи. Все гадости.
Или: ако баща ти нещо е сготвил, му кажи, че ти ще занесеш яденето и излей цялата манджа върху женката под предлог, че си се спънала. Абе просто да не ще да дойде.
И ми хрумна още нещо: залепи в къщата някакъв плакат с гадост - имаше една популярна картинка, на която една жена си е пробила език със спринцовка. Ако можеш да го изкараш като плакат по някакъв начин - идеално. Бори се! :wink:
А, и за да не правят секс - скрий им презервативите. Няма да искат да правят без.

И още един едит: създай си образ пред нея на типичната "мрънкаща тинейджърка". Непрекъснато й се оплаквай, моли я за съвети, решения, дъдни й на главата като луда. Или пък покани някоя приятелка, пусни силно музика(най-добре инструментал от нещо на Бритни Спиърс) и пейте с пълен глас и ФАЛШИВО! Ще подейства(надявам се).

PY_MACKA
07-28-2006, 22:21
moq problem e 4e maika mi e v Angliq,a ba6ta mi ima dve lubovnici,daje gi vodi v ku6ti!tva e super kofti :-k ,az mnogo puti sum govorila s nego po tazi tema,no toi kazva,4e tova sa prosto negovi priqtelki,no az ne sum bebe i vijdam kakvo ima m/u tqh,daje i sms-ite sum mu 4ela i povqrvaite,priqtelite ne si pi6at takiva ne6ta!men ne me pritesnqva tolkova,4e toi ima lubovnici,za6toto toi ne e mnogo star i hi4 ne e za izhvurlqne i ima nujda ot malko jensko,za6toto maika mi e dosta dale4 za da mu zadovolqva nujdite taka da se kaje,no samiq problem e 4e tezi vuprosni lubovnici sa s nego ot finansova gledna to4ka :cry: i az go osuznavam,no toi ne!molq vi,kaje te mi kak da gi premahna ot jivota ni,za6toto ve4e nz kakvo da pravq :!:

zna4i
imam su6tiq problem samo 4e lubovnicite sa pove4ko i maika mi znae
zna4i veroqtnostta mai4eto ti da ne e naqsno e mn malka , no ako ne e NE I KAZVAI!!!!
6te q zaboli pove4e i 6te se razvedat.....prosto go priemi-->mujete otka4at s navlizaneto v kriti4eskata ... ne e vinoven nikoi , ama i ako ne sa zadovoleni nema da im padne guza
ne6to s va6te ne e vurvqlo
suvetvam te:zatvarqi si o4ite--.tova e m/u va6te

Novkov
07-29-2006, 05:36
Моята майка е във Франция и също баща ми има две любовници. Може би, защото съм момче не ми дреме, ако ще и 5 да има, то и без друго са пред развод...

lilito{P}
08-05-2006, 12:59
Ако разбера, че баща ми има любовница ще полудея, няма да кажа на майка ми, обаче тая ще я намеря и ще и направя живота черен.

sladoled
08-05-2006, 20:48
ето няколко идеи, които може и да помогнат:
Като разбереш, че той излиза с тях, му ангажирай вниманието, ама много.Кажи, че силно те боли нещо- корем,глава каквото искаш и си легни в леглото,като го помолиш да е край теб.Може даже да го накараш да те води по лекари.
Искай да ти купува разни неща-така ония двете много ще се дразнят.
Ако знаеш нешо за тях,-къде работят или за близките им, можеш да ги поизложиш там.
Карай баща ти да ходите някъде само двамата-така няма да остава време за тях.
Играй ролята на "момичето на тати" - това ще ги вбеси и много е вероятно да си потърсят друго място.

adDicTeD`tO`yOu
08-06-2006, 17:56
Ако разбера, че баща ми има любовница ще полудея, няма да кажа на майка ми, обаче тая ще я намеря и ще и направя живота черен.

Е тфа е!!!