Влез

View Full Version : Не искам съвет...просто реших да ви споделя...

Angel_eyes
07-07-2006, 13:27
Съжалявам,че пускам това като тема но просто така мога да си излея чувствата пред хора които не ме познават и няма да ме критикуват...Значи накратко обичам един човек който не го заслужава ни най-малко.Държеше се адски мило,целувки милувки бла бла,докато аз знаех,че е боклук от класа.И така доста време,но не беше връзка а просто един вид флирт или там както искате го приемайте.И онзи ден на вчера ми се обади за да се видим днес.Викам си хубаво,излязохме на кафе глупости беше хубаво,после се разхождахме дълго време говорихме си за какво ли не,накраяаз му казах че го обичам и тогава стана чудото.Той стана и вика:Знаеш ли,че му е писнало от долни и мършави к*рви като тебе?!Ако искам да се е*ем не можа ли по-рано да продумаш ми само ме врънкаш сума време и ми се умилкваш с целувки и глупости.Каза ми,че за него съм най-долното момиче на света,че съм парцал,че никога не би си цапал оная работа за да го направи с мен,че не съм достойна за него и всякви такива. :smt010 Накрая аз станах и му отвърнах,че единствената причина да се чувствам най-долното момиче на земята,е че го ОБИЧАМ!Това е,ето как когато се влюбих в не когото трябва се срина целия ми свят...надеждата умря и сърцето ми беше разбито отново.Ако някой си е направил труда да прочете целия ми разказ му благодаря за отделеното внимание и се извинявам за глупавата тема :smt011

Смехурка
07-07-2006, 13:35
Въобще не страдай за такова момче..ако може да се нарече момче,щото за мене това е просто един боклук!Как може да ти каже така?Тоя живее в някаква заблуда,че едно момиче като каже "Обичам те!" значи казва "Ае да се е*еме"...зарежи го и карай напред!Ще видиш,че ще намериш,някой който да разбира правилно думите Обичам те!Успех

..
07-07-2006, 13:36
vij temata ti v1ob6te ne e glupava !!
napl1no razbiram kak se 4ustva6..p1k otnosto tva mom4e nqaam dumi absoluten oligofren kak moi da ti govori taka..aide opitai se da go zabravi6 koeto 6te e po4ti nev1zmojno,no vse pak....i dano nameri6 nqkoi koito te zaslujava naistina.....uspeh !!! :smt023

IKisseDAGirL
07-07-2006, 14:00
първо - темата не е никак глупава.. просто ти е мъчно и имаш нужда да споделиш.. а тук сме, за да си помагаме :)

второ - съжалявам мн за тва дето е станало, но този човек явно просто не вярва, че някой може да го обича :roll: поне аз така си обяснявам реакцията му де..
наговорил ти е ужасни неща, но може би го е направил от страх, че се ебаваш с него, че искаш да си с него ей така за малко кеф и после да го захвърлиш :?

май не всичко да е загубено - пробвай да му докажеш, че си сериозна, че наистина имаш чувства към него и искаш да направиш за него това, което никоя друга до сега не е правила, а именно да му покажеш какво е щастието да бъдеш обичан :-)
може би сега ти се струва невъзможно да го промениш, да го убедиш, че съществуват не само тъпи к*рви, но и свестни момичета, ама с малко повечко усилия всичко се постига :wink:

пожелавам ти успех от все сърце, baby :D

JiMiTo
07-07-2006, 14:01
Съжалявам,че пускам това като тема но просто така мога да си излея чувствата пред хора които не ме познават и няма да ме критикуват...Значи накратко обичам един човек който не го заслужава ни най-малко.Държеше се адски мило,целувки милувки бла бла,докато аз знаех,че е боклук от класа.И така доста време,но не беше връзка а просто един вид флирт или там както искате го приемайте.И онзи ден на вчера ми се обади за да се видим днес.Викам си хубаво,излязохме на кафе глупости беше хубаво,после се разхождахме дълго време говорихме си за какво ли не,накраяаз му казах че го обичам и тогава стана чудото.Той стана и вика:Знаеш ли,че му е писнало от долни и мършави к*рви като тебе?!Ако искам да се е*ем не можа ли по-рано да продумаш ми само ме врънкаш сума време и ми се умилкваш с целувки и глупости.Каза ми,че за него съм най-долното момиче на света,че съм парцал,че никога не би си цапал оная работа за да го направи с мен,че не съм достойна за него и всякви такива. :smt010 Накрая аз станах и му отвърнах,че единствената причина да се чувствам най-долното момиче на земята,е че го ОБИЧАМ!Това е,ето как когато се влюбих в не когото трябва се срина целия ми свят...надеждата умря и сърцето ми беше разбито отново.Ако някой си е направил труда да прочете целия ми разказ му благодаря за отделеното внимание и се извинявам за глупавата тема :smt011

тъпак, кретен, мухлио, пухлио, идиот, шматка, олигофрен, лаинар, педел, говно,шамандура, простак ? Кое пропуснах ? За да ти каже, че си най-долното момиче при положение, че ти му си се обеснила в любов...тоя човек не е в ред... забрави го ще ти мине просто разочарованието от него ти е дошло в повече... просто един тъпак... нищо...верно има всякакви хора но това минава всички граници на човещина... :? ...няма смисъл да се косиш за него не си залужава, тои не го заслужава !

koalka
07-07-2006, 14:05
Няма смисъл да се хабиш за такова момче.Не заслужава да пролееш и една сълза за него.Не си виновна,че си се влюбила.ЗАБРАВИ ГО!Да,сигурно ще ти е трудно,но си намери момче,което е добро и ще те обича.Ако някой,който обичам ми нагжовори такива неща може и да спра да го обичам,но не е сигурно.

eXciTiNg-BabY
07-07-2006, 15:37
oh ima li smisal da strada6 za muhliuvci [-X davai napred s vdignata glava i ne obra6tai vnimanie na tapi par4eta kato toq :evil:

07-07-2006, 15:45
май не всичко да е загубено - пробвай да му докажеш, че си сериозна, че наистина имаш чувства към него и искаш да направиш за него това, което никоя друга до сега не е правила, а именно да му покажеш какво е щастието да бъдеш обичан :-)
може би сега ти се струва невъзможно да го промениш, да го убедиш, че съществуват не само тъпи к*рви, но и свестни момичета, ама с малко повечко усилия всичко се постига :wink:

Ти сериозно ли мислиш, че такъв простак заслужава 2-ри шанс?
Никое сериозно момиче няма да си оронва достойнството с такъв прошляк.

sherry
07-07-2006, 15:49
Тоя е много зле...Как може да му казваш, че го обичаш,а той да ти говори такива гадории? :evil: Ако не друго,поне можеше по-спокойно да ти каже,че не желае нещо сериозно!
А ти просто не се ядосвай,не си струва...Това момче не заслужава обичта ти.

Angel_Girl
07-07-2006, 15:55
Въобще не страдай за такова момче..ако може да се нарече момче,щото за мене това е просто един боклук!Как може да ти каже така?Тоя живее в някаква заблуда,че едно момиче като каже "Обичам те!" значи казва "Ае да се е*еме"...зарежи го и карай напред!Ще видиш,че ще намериш,някой който да разбира правилно думите Обичам те!Успех
I az mislq taka kak moje da postapi taka? Ama to v dne6no vreme ima vsqkakvi hora, rqdkost sa svestnite mom4eta za sajalenie

07-07-2006, 16:03
Ne razbiram zashto ima momcheta, koito sa sposobni da obidqt nqkoe momich taka silno. Fakt e obache, che gi ima mnogo. Zaradi takiva kato tqh az vinagi se symnqvam vyv vsqka duma. Vsichko uj e chudesno, a posle ima takiva repliki. Kak da mu povqrvash posle, che syjalqva i che "nqma da se povtori"? Nikoga. Zaradi takiva kato tqh sega si smenihme rolite. Az sym nedostypnata(no samo s takiva ligliovtzi kato tozi), a tqh tova kato che li gi privlicha poveche i ne te ostavqt na mira. Jalko e tova.
Bydi nad tezi neshta. Shte se namerqt i razlichni ot nego. Klishe, no e samata istina. Dano se sluchi skoro...:)

kudravoto
07-07-2006, 16:26
nz kakvo da kaja tova e nai golemiqt bokluk i nz za6to pove4etto momi4eta se vubvame v takiva bokluci

Wander_girl
07-07-2006, 17:07
Виж,мила,мисля,че ти си много повече от тоя индивид!
Не се отчайвай и не се мъчи,заради хора,които не знаят какво е любов.Тоя изобщо обичал ли е някога,че ти говори така?
За*би го и горе главата!Не си срува да се занимаваш с по-долни от теб!
От сърце ти йелая късмет и жсичко НАЙ_ХУБАВО! :) :smt006 :smt023 [/b]

07-07-2006, 18:41
Kaf toq glypak??? xaxaax male koolko e zle.......

IKisseDAGirL
07-08-2006, 21:29

Ти сериозно ли мислиш, че такъв простак заслужава 2-ри шанс?
Никое сериозно момиче няма да си оронва достойнството с такъв прошляк.
не... мисля, че понякога хората се опитват да се представят за нещо, което не са :roll:

kobrichka
07-08-2006, 21:42
Виж,мила,мисля,че ти си много повече от тоя индивид!
Не се отчайвай и не се мъчи,заради хора,които не знаят какво е любов.Тоя изобщо обичал ли е някога,че ти говори така?
За*би го и горе главата!Не си срува да се занимаваш с по-долни от теб!
От сърце ти йелая късмет и жсичко НАЙ_ХУБАВО! :) :smt006 :smt023 [/b]

напълно съм сагласна =D> мила тоя идиот не те заслужава зарежи не се занимавай.Успех и от мен :wink:

sladkata_hilary
07-09-2006, 15:51
не разбирам как може да има такива простаци :smt011 ..егати и "човека",при това да ти го каже в очите :smt011 :smt013 ,еми мила да ти кажа-ОСТАВИ ГО!!!Хич не трябва да ти пука за такъв боклук като него.. :smt011

07-09-2006, 19:23
1.Темата ти не е глупава и 2.Този 4овек явно е голям боклук за да ти каже така, арежи го, нема смисъл да си губиш времето с него, защото така само ше страдаш.Като не го виждаш няколко дни ве4е ша мислиш и сещаш по малко за него и така вси4ко ше отмине.Само да не го срещаш по късно щот както си мислиш 4е сико е отминало може и да се върнат вси4ки 4увства.Това ти го казвам от ли4ен опит, повярвай ми