PDA

View Full Version : Moderated: Как да покажа на дадено момиче, че я харесвам?

Т.Т
07-07-2006, 16:01
Значи досега съм нямал приятелка (гадже). По принцип нямам проблеми с общуването, но работата е там, че не знам как да покажа на дадено момиче, че я харесвам. Държа се мило, говорим си и т.н., но всички ме взимат само за приятел. А аз искам да съм нещо повече от само приятел. :cry:
Според мен е тъпо да кажеш на момичето "харесвам те". Не знам, така ли се прави? По-наперено ли трябва да се държа? И моля ви, не ми давайте отговори от рода на "ще си дойде само", защото не идва само, а съм опитвал доста ...

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!

07-07-2006, 16:20
NIKOGA ne kazvai direktno "haresvam te". Izbii si tozi variant ot glavata vednaga. Nqma kak da e neshto poveche ot priqtelstvo, ako te ne iskat. Tova, koeto mojesh da napravsih e da im pokajesh, che gi haresvash. Ako i momicheto te haresva, shte ti otvyrne. Ako ne, shte ti kaje da spresh. Pravi i komplimeti, obajdai se, za da q chuesh kak e (no ne po 2 pyti na den), gledai q v ochite, kogato ti govori. Tova e vajno. Bydi i malko po-blizyk ot priqtel. I se dryj kato momch. Ne bydi nadmenen, no nedei neprekysnato da kazvash "kakto kajsh" ili "kydeto iskash". Vzimai dumata i iniciativata. Dai da se razbere, che ne si liglio, a si seriozen chovek i s teb ne e skuchno i moje da ti se razchita.

Wander_girl
07-07-2006, 17:19
Първо-дръж се джентълментски(ние момичетата оценяваме това);
дръж се мило с нея,показвай й че я цениш и че те интересува.Глези я и се дръж на ниво.
Второ-не й казвай,че я харесваш или обичаш.Ние обичаме да го чуваме,но да е минало време.Това говори,че държиш на нея!
Трето-подарявай й често малки подаръчета(било то малко цвете,било някаква дрънкулка,зависи какво й харесва)
Това са едни от малкото неща,които трябва да знаеш,но най-важното е да разбереш какво точно й харесва и според това да знаеш какво да правиш.
Късмет! :D :smt023

LP_girl_14
07-07-2006, 17:27
Ми аз лично не виждам нищо лошо в това да й кажеш че имаш чувства към нея,но в точния момент.Като з аначало трябва да се опознаете-да излизате по-често,да й правиш комплименти,да я изненадваш постоянно,да флиртуваш с нея,но не по-много дързък начин,да имаш самочувствие,да знаеш силните и слабите си страни и да знаеш как да ги използваш.Но при всяко момиче е различно.Едни са по-романтични.При такъв тип момиче може да подаряваш цветя,малки изграчки и т.н.,докато други считата това за лигаво.Така че при всяко момиче трябва да се подходи по-различен начин.Няма как да имаш някаквъ план.Всичко става спонтанно :D

07-07-2006, 17:47
да знаеш силните и слабите си страни и да знаеш как да ги използваш.

Znam, 4e nqmash nishto losho predvid s tova, no gadno prozvu4a...:D
A i naistina ne e dobra ideq da kajesh direktni haresvam te ili neshto ot sorta. Te se strqskat malko ot tova. A i posle reshavat, 4e si im v kurpa vurzan.
Malkite komplimetni i podaruci sa dostatu4no krasnore4ivi. Osobeno, ako se zabelqzva, 4e ne gi pravish na vseki. ;)

07-07-2006, 18:11
znae6 li kakvo- kra4kata ot priatelstvo do ne6to po seriozno eo mnogo, ama mnogo malka...... taka4e spoks. 6tom iska6 ne6to seriozno , to ne moje ei taka izvednaj da stane. trqbva parvo da se poopoznaete. opitai se da q razbira6 i q pokani da hodite nqkade zaedno na kupon4e primerno... da , tova e nai efikasniq metod da q svali6 i eventualno da tragnete- da ste zaedno na kupon.

koalka
07-07-2006, 20:25
Не е нужно да и то казваш веднага-покажи и го.Прави и знаци-флиртувай,прави и комплименти и т.н.Недей да избързваш.Когато си сигурен в себе си можеш да и признаеш,че я харесваш.

6emet4e
07-07-2006, 21:34
има мн начини да покажеш ма едно момиче че я харесваш-просто и прави повече комплименти,дръж се мило,може да правиш някакви намеци(зависи от случая)и т.н.

TeTkA-s0lEtkA
07-07-2006, 21:41
ми то донякъде зависи доста от момичето ... но за да я спечелиш първо трябва да и станеш приятел .. тя тряа да ти има доверие и да може да споделя сичко с тебе ... после моце да започнеш да и праиш разни намеци .. комплименти , подаръчета разни и такова ... :)

otchaqnata
07-07-2006, 21:44
Първо-дръж се джентълментски(ние момичетата оценяваме това);
дръж се мило с нея,показвай й че я цениш и че те интересува.Глези я и се дръж на ниво.
Второ-не й казвай,че я харесваш или обичаш.Ние обичаме да го чуваме,но да е минало време.Това говори,че държиш на нея!
Трето-подарявай й често малки подаръчета(било то малко цвете,било някаква дрънкулка,зависи какво й харесва)
Това са едни от малкото неща,които трябва да знаеш,но най-важното е да разбереш какво точно й харесва и според това да знаеш какво да правиш.
Късмет! :D :smt023

iiirish
07-07-2006, 21:50
ами просто когато дойде подходящия момент (имам предвид когато останете сами и атмосферата е романтично настройваща) започни да я гледаш ту в очите, ту в устата, доближи се леко до нея, после малко повече и още и още... докато усетиш дъха й близо до теб. целуни я! това говори много повече от думите

ако момичето не те харесва просто ще се отдръпне и ще ти каже, че не иска да има нищо между вас и толкова

07-07-2006, 22:02
ами просто когато дойде подходящия момент (имам предвид когато останете сами и атмосферата е романтично настройваща) започни да я гледаш ту в очите, ту в устата, доближи се леко до нея, после малко повече и още и още... докато усетиш дъха й близо до теб. целуни я! това говори много повече от думите

ако момичето не те харесва просто ще се отдръпне и ще ти каже, че не иска да има нищо между вас и толкова

forrzi
07-07-2006, 22:44
начи...тфа с подаръците е ЕБАСИ ТЪПИЯ МИТ!
незнам,поне аз съм така ама ако момчето ми подарява разни дрънкулки най-мноо да го замеря с тях :-D
такаам...ми...дръж се мило,флиртувай(хах) ,намеквай че си падаш па нея
абре туй то от мене
ии
още нещо мнооого важно
НИКОГА не я питай "искаш ли да станем гаджета"
или "искаш ли да ходим"
с тия фразички си копаете гроба,момченца :mrgreen:

Slave4You
07-08-2006, 11:52
Гледал ли си филма "Just Friends"?В него се нау4ава как като тръгне6 да сваля6 някое моми4е трябва да деиства6 бързо,ина4е попада6,както се казва във филма,в "зоната ба приятелството".Това зна4и 4е не бива мн мн да се замотава6 със сладки приказки.Като има6 по сериозни намерения към дадено моми4е о6те от самото на4ало го покажи...и по бързи4ко.А как става това..прави6 и мили4ко комплименти...(така прави мом4ето което в момента ме сваля :smt007 ),зака4а6 се...а ако не те харесва....тя мили4ко 6те те среже.Това ве4е не зависи от теб-ако те харесва действаи,но ако не те харесва-няма какво да направи6,освен да се пробва6 да се хареса6 от самото на4ало;