View Full Version : Подписът и аватарът на niki7o
ErinEverly
07-08-2006, 11:22
Мразя така да обсъждам, но тя ги сменя през 2 часа. Да не говорим че подписите й са огромни. И винаги слага някакви гнусни картинки. Как може да си го сложи тоя изрусен циганин Роналдо, та всеки който види нейно мнение да повръща. А миналата му снимка беше още по-отвратителна! Не мога да го преживея тва![/b]
the_o.c_girl
07-08-2006, 11:35
е и аз мразя роналдо,но все пак
miloto_girl_4e
07-08-2006, 11:39
Абе, хора, осъзнайте се :!: Никой не е длъжен да се съобразява с вашият вкус :!: Ами ако другите не харесват твоят подпис и аватар? Какво ще сложиш това, което харесва на другите ,но не и на теб?
Айде, моля ти се .. това са пълни глупости.. ако аватара и подписа са съобразени с правилата има право да си слага каквото си поиска..Това е нейният профил и ще си го прави както иска.. не я защитавам, но.. никой не е длъжен да пита другите какво харесват преди да си сложи аватар/подпис :!: [-X
the_o.c_girl
07-08-2006, 11:54
Абе, хора, осъзнайте се :!: Никой не е длъжен да се съобразява с вашият вкус :!: Ами ако другите не харесват твоят подпис и аватар? Какво ще сложиш това, което харесва на другите ,но не и на теб?
Айде, моля ти се .. това са пълни глупости.. ако аватара и подписа са съобразени с правилата има право да си слага каквото си поиска..Това е нейният профил и ще си го прави както иска.. не я защитавам, но.. никой не е длъжен да пита другите какво харесват преди да си сложи аватар/подпис :!: [-X съгл.съм
всеки си има вкус
`Death`Whore`
07-08-2006, 11:57
Я не се обяснявайте! Тъпи ли сте? На мен ми махнаха аватара под предтекст "насилие", а той беше рисуван! Картинка! И не беше насилие, много е красив даже, но който не разбира от изкуство...ще коментираме, колкото искаме! Чудя се как още никой не И е направил забележка за подписите!
cecko_boy
07-08-2006, 12:21
i mene me draznqt podpisite i .........
Наистина са и мноу цигански подписите и аватарите ама щом й харесват...
Айде, моля ти се .. това са пълни глупости.. ако аватара и подписа са съобразени с правилата има право да си слага каквото си поиска..Това е нейният профил и ще си го прави както иска.. не я защитавам, но.. никой не е длъжен да пита другите какво харесват преди да си сложи аватар/подпис :!: [-X съгл.съм
всеки си има вкус
Absolutno vqrno! =D> =D> =D>
Всеки харесва различни неща на мен може да ми харесва едно на друг - друго. Това не е причина аватарът и да семахне.
Еstrange
Ако ползваш Мозила имам решение за теб. Добавяш си Adblock плъгин и забраняваш да ти се стартира всичко, което не ти харесва.Може да го ползваш, за да махаш всичко ненужно.Много е хубаво за хора с бавен нет. Аз го ползвам най-вече, за да махам рекламите.