View Full Version : Pri pyrviq pyt e nevyzmojno ???
Q kajete dali tova e pravilno: `` pyrviq pyt kato pravish sex i ne moje da zabremeneesh! `` ??? Az lichno ne vqrvam,ama nqmam opit i nz.Ne sporq moje i da e taka.Ama q mi kajete vie kakvo mislite,che az ne sma v chas i vse pak ne sma saglasna s tova! [-X
`Death`Whore`
07-08-2006, 22:24
След идване на първата менструация е възможно момичето да забременее.
имам една позната, чиято майка е забременяла при първия си полов акт- била е на 18!
^Iskam_Te_Zavinagi^
07-08-2006, 22:30
da mn e veroqtno da zabremenee6 kogato ti otnemat devstvenosta.ni6to ne pte4i na malkite lo6i spermatozoid4eta da navlqzat v teb sled razkysvaneto na devstvenata ti cipa.taka 4e trqbva da sevnimava mnogo za6toto tova ne e 6ega rabota.
`Death`Whore`
07-08-2006, 22:31
Те не проникват в теб, а биват изстреляни направо към яйцеклетката.
tova e pulna glupost!Nqma znachenie dali ti e 1vi ili stotni put..PIsna mi na men lichno ot takiva gluposti..Pomislete realno xora..!?!?
WILD__BOY
07-08-2006, 22:52
Всичко може. Няма невъзможни неща. Сблъсък!
anichkaaa
07-09-2006, 00:47
Da,moje da se zabremenee ot 1-q pat,taka 4e polzvai predpazni merki :!:
SaSeDkA-zA-....
07-09-2006, 01:06
mn e tapa temata... estestveno 4e moje da se zabremenee pri parvi polov kontakt... otvarqt te i mom4eto si var6i rabotata.. kvo zna4enie ima parvi vtori treti pat li e #-o
Може да се забременее.Поне аз така знам.
alkobalko
07-09-2006, 08:23
Razbira se, che moje da se zabremenee, nezavisimo, che e 1 put.
jerry_rsg
07-09-2006, 08:37
Ако все още не си стигнала до първия път ... бъдете внимателни и използваите кондоми
А ако вече нещо сте сгафили ... хапче и лекар
1. Вече има такава тема!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=752515
2. Можеш да забременееш, колкото при всеки друг път.
Моооооооооооооооже мн ясно бе момиче.......!!!!
то ако неможеше маина .... :mrgreen:
имам една позната, чиято майка е забременяла при първия си полов акт- била е на 18!
tztzt ujas... dobre 4e ne e bila na 11 no pak... gadni4ko si e... ta po temata moje...
де да беше така :smt016
може да се забременее при всички случай освен ако момичето няма все още менструация
А ако не е дошла и първата менструация тогава пък не може ли аз поне досега не съм се замислял за т'ва. Една приятелка я изнасилиха на 10 или май 11 години беше, не вярвам тогава да е имала цикъл :)
bulgarche
07-12-2006, 00:07
Дали имаш опит или не, това не пречи да мислиш както си искаш. Правилното е едно - при първи полов контак на девойката тя може да забременее !
jerry_rsg
07-12-2006, 05:02
Дали имаш опит или не, това не пречи да мислиш както си искаш. Правилното е едно - при първи полов контак на девойката тя може да забременее !
Всеки път има шанс да забременее!!!