PDA

View Full Version : S kogo ?? Mai i az nz ....

FiRe_LaDy
07-08-2006, 22:37
Vsichko v glavata mi e kasha.Ujj shtqh da trygvam s edno momche.Razbrah che ne e tova za koeto go misleh i se otdrypnah,ama sega toi se si me gushka i mi govori nqkvo milo ... ama e i leko ligav.Ima obache oshte edno momche,s koeto mnogo dobre se razbiram dori super.Obichah go kato svoi brat,ama neska izlizah s nego na razhodka cql den bqhme zaedno.Sichko super.Toi si me gushka,dyrjahme se za ryce.Vchera pyk si predavahme edna dyvka ot usta v usta.Usetih go che iska da me :smt008 ama moje bi ne go iskah i se drypnah.Obache kato se zamislq s nego mi e super gotino.Toi e s nqkolko meseca po malak ot men.ama mislq che tova nqma znachenie? :-k Kajete dali da sam s tova momche ... toi si me lofka ot adski mnogo vreme(ot kakto me poznava) :wink: Ili da sam s toq deto e po golqm ot men s 3,pochti 4 godini.VYpreki che malko me drazni i me e strah da ne se podigrae s men.

Malko_kote
07-08-2006, 22:47
po-dobre s tva po-malkoto mom4e, pone 6te zn6 4e toi si durji na teb 6te ti e po-got s tva po-malkoto mom4e, ili pone az taka mislq.Deistvai.

LoVe_RuSlAn
07-08-2006, 23:03
BYDI s tozi s koito se 4uvstva6 po dobre bih kazala az

^Iskam_Te_Zavinagi^
07-08-2006, 23:30
vaobshte imali snisyl da sechudi6 ri sama kazva6 che tova po golqmoto mom4e te drazni.a s tova drugoto po malkoto momche si prekarva6 super.a i sled kato se samnqva6 4e toq po golemiq ima veroqtnost dase podigrae s teb.za6to vaob6te se 4udi6.predstavi si 4e naistina trygnesh s tova po golqmoto momche i vsichko se okaje proval. a zamislqla li si se che moje i da naranish tova rugoto momche i to da ne iska posle da e veche s teb. :!:

AnN_G
07-09-2006, 09:51
И кво като е по-малък от теб?Имам приятелки които са ходили с момчета по-малки о ттях с 2 ГОДИНИ,а ти ся за 3 месеца проблем ще правиш ;-) ,според мен това момче-"по-малкото" е по-добрият избор,с него ти е по-готино изглежда,но явно и оня си те кефи,след като стоиш в прегръдките му,няма значение че е лигав,всички момчета(почти всички айде...)се държат така миличко и лигавко като харесват някое момиче,но все пак явно е че ти харесваш онова момче с дъвката,разбери дали те харесва (зашото може и да се заблуждаваш,в което се съмнявам)и действай.Пък после може да пробваш с по-големия. 8-[ КЪСМЕТ!!!! :smt007

`Death`Whore`
07-09-2006, 09:53
Пробвай с този, който те обича. Може пък да почувстваш нещо истинско с него.