View Full Version : Всичко се връща! но по много по жесток начин!
развалнуван
07-09-2006, 21:18
Здравейте,
чудех се доста време дали да се хваля с това нещо, но чак сега реших да споделя с доста непознати.
Значи нека запозна от самото начало.
Преди около 2+ години бях лудо влюбен в едно момиче. Аз бях на 18, тя беше на 17 учихме в едно училище :). Излизахме, виждахме се много често но нищо! Дойде в крайна сметка и бала ми ( тръгнал съм една година по рано ) и я поканих да ми бъде дама на бала !! ТЯ СЕ СЪГЛАСИ! при което умрях от радост че може да се получи нещо, но за мое голямо разочарование направо ми разби сърцето щом и казах че я ОБИЧАМ! Такива думи не бях чувал през живота си ! та така де да се върнем на радосния момент.
Миналия месец и тя имаше бал :) но ( винаги има едно голямо но ) тя тъкмо беше скъсала с гажето си, аз бях в доста добра атлетична форма ;) ( не че се хваля но така беше думата ), бях се променил много тялом! Та тя ме покани да и бъда кавалер на бала!
Интересното беше че ме съветваха да и го върна! ( това което стори тя с мен! цял живот ще помня случката не заради нея, а заради абитюрентската вечер ).
Така сичко беше хубаво заигравахме в ресторанта се сичко точно и решихме да си наемем хотелска стая за вечерта :) и я ЕБ*Х ! беше най хубавия секс в живота ми , НО ( ВИНАГИ ИМА ЕДНО ГОЛЯМО НО ) в този момент реших да и направя мръсно! малко преди да свърша ( беше без презерватив ) и свърших на корема след което си обух панталоните ( тя още лежеше на леглото ) извадих 2 лева от жоба си и ги хвърлих върху нея ! и цитирам "Ето, толкова заслужаваш к*рво мръсна". Събрах си дрехите ( с 300 зора ревейки и дърпайки ме и казвайки колко много ме обича ) Попитах я "още 2 лева ли искаш?!" и си тръгнах. От тогава не сме се чували и виждали, но АЗ СЕ ЧУСТВАМ РАДСОТЕН ОТ СЛУЧКАТА !
беше невероятно!
и всъшност това е...какво да ви кажа всичко се връща рано или късно!
Кажете как мислите съм постъпил ? :smt006
Зле си постъпил...Предтави си,че съжелява и иска да ти се реваншира,а това което си направил е прекалено гадно...Ако искаше да и отмъстиш,което не е добра идея,би трябвало да е по подобен начин,по който тя те е отхвърлила..Замисли се! :?
Angel_eyes
07-09-2006, 21:35
Абе интересно ми е на мене,колко боклуци на вечер ще пускат еднакви теми :?: И какво,кефиш ли се нещо,че си я е*бал и така мръсно си постъпил с нея?Гордей се с себе си,боклук от класа си.Това,че преди време те е наранила не значи,че трябва да и го върнеш :!: Защо мъжете сте такива гадняри.Айде помисли сега ако тя е осъзнала,че е сгрешила преди време и е искала нещата между вас да се получат а ти си и разбил сърцето :?: Едно ще ти кажа..жалък си,не заслужаваш някой да ти довери чувствата си :smt010 И тея два лева и тоя израз,постави се на нейно място,унижението което е претърпяла само защото те обича,а и ти си я обичал преди време,нали :?: Замисли се какво си направил.Ти си супер доволен от себе си и от това което си направил,нали :?: Имам един въпрос и ако някой ми отговори,ще го призная...Защо мъжете са такива боклуци,НЕМОГА да си го обясня ](*,) ](*,) ](*,)
ProstoAz
07-09-2006, 21:39
Евалата!
Много добре!
Колко го обича, бе?!? Нали трябва да има кавалер за бала, а е скъсала с гаджето, що пък да не опре до резервния вариант - нашия герой, нали така?
Не е хубаво да си втора пушка, ама ти добре си се справил!!! :lol: :wink:
FaTaLn0t0_LaDy
07-09-2006, 21:41
Offf...gadn0 si napravil...no i tq e postupila gadn0 s tebe...no pone malko se zamisli ne si li i go furnal prekaleno gadno i lo6o...da hvur6li6 2leva i da i kaje6 kurfa...vmesto da i go furne6 po toq na4in e trqqlo da pogoforite..da si razqsnite si4ko..tq e sujelqvala i sled kato se e ostafila f tfoite ruce v no6ta na bala e iskala da ti pokaje 4e te obi4a...sega tq nqma da te pogledne ili po lo6o tq moji da te e namrazila...za tebe nz kfo 4ustfa6 kum neq no ne mislq 4e az sum 4oeka koito da ti kaje dali si postupil dobre..6toto ne sum navutre f fa6ite ne6ta....no nqma da e zle ako napravi6 ne6to i po nqkakuv slu4aen na4in da se sre6tnete i da i se izvini6..ili nz..pak kaam 4e ne az sum 4oeka koito trqq da se mesi.... :-#
Prav si,4e kazvash,4e vsi4ko se vru6ta.To4no taka si e,no ne e trqbvalo da postupvash taka, opredeleno!Uj tolkova beshe vluben v neq, a si se durjal kato... da ne kazvam.... s neq!Ne budi gord,4e si i go vurnal i 4e si i otmustil po toq .. na4in!Edva li neshto si postignal i spe4elil!Tova e moeto mnenie,no vseki si precenqva kakvo da pravi v opredeleni situacii i dali e umestno da se otmu6tava!Az li4no ne sum na toq princip..zavisi za kakvo stava duma vse pak!
Su6to taka podkrepqm Angel_eyes !!! Vsu6tnost tq mnogo pravilno se izrazi!
Da znae6,4e v slu4aq ti si zagubil,a ne momi4eto..!Sujalqvam mnogo!
FaTaLn0t0_LaDy
07-09-2006, 21:46
Абе интересно ми е на мене,колко боклуци на вечер ще пускат еднакви теми :?: И какво,кефиш ли се нещо,че си я е*бал и така мръсно си постъпил с нея?Гордей се с себе си,боклук от класа си.Това,че преди време те е наранила не значи,че трябва да и го върнеш :!: Защо мъжете сте такива гадняри.Айде помисли сега ако тя е осъзнала,че е сгрешила преди време и е искала нещата между вас да се получат а ти си и разбил сърцето :?: Едно ще ти кажа..жалък си,не заслужаваш някой да ти довери чувствата си :smt010 И тея два лева и тоя израз,постави се на нейно място,унижението което е претърпяла само защото те обича,а и ти си я обичал преди време,нали :?: Замисли се какво си направил.Ти си супер доволен от себе си и от това което си направил,нали :?: Имам един въпрос и ако някой ми отговори,ще го призная...Защо мъжете са такива боклуци,НЕМОГА да си го обясня ](*,) ](*,) ](*,)
atei i az ne moa si go obqsnq...no tfa e fakt...4e mom4etata rano ili kusno pokazvat svoqta otfratitelna strana...i da se mislqt za po razli4ni f drobriq smisul...te stafat su6tite kato dr idioti...
Имам един въпрос и ако някой ми отговори,ще го призная...Защо мъжете са такива боклуци,НЕМОГА да си го обясня ](*,) ](*,) ](*,)
виш са мацка нека ти отговоря на въпроса и се надявам отговора да е горе доло изчерпателен ;)
Ние сме боклуци защото вие сте к*рвляци...такива като вас правят боклуци като нас...малко са свесните момичета в живота...според мен едно единствено ще ми се падне с което ще го доживея!
Значи проблема идва от там,че вие се ГАВРИТЕ с муското достойнство и най вече ЧУСТВА ( ЗАЩОТО И НИЕ ГИ ИМАМЕ ! ), а след това искате ние да сме човечни ? е няма да стане тоя номер :) мойто момиче помисли си добре над това !
xOtkiSsSs
07-09-2006, 21:52
Мии честно да ти кажа нзн какво ми е мнението за постъпката ти, само мога да ти кажа че си паднал до нейното ниво като си го направил ... и все пак щом се чувстваш удовлетворен добре :-k
veselka_15
07-09-2006, 21:57
Az sam momi4e i ot 4asti tova koeto si napravil ne e hubavo no ot druga e dosta dobro otma6tenie evala. =D> I az 6tqh da postapq taka na ako men nqkoe mom4e si e igralo s men kakto tova momi4e s teb za6toto veski rano ili kasno si go polu4ava.S neinite kamani po neinata glava,no ve4e 6te znam da se pazq ot mom4tata deto sam rqzala :!:
Здравейте,
чудех се доста време дали да се хваля с това нещо, но чак сега реших да споделя с доста непознати.
Преди около 2+ години бях лудо влюбен в едно момиче. Аз бях на 18, тя беше на 17 учихме в едно училище :). Излизахме, виждахме се много често но нищо! Дойде в крайна сметка и бала ми ( тръгнал съм една година по рано ) и я поканих да ми бъде дама на бала !! ТЯ СЕ СЪГЛАСИ! при което умрях от радост че може да се получи нещо, но за мое голямо разочарование направо ми разби сърцето щом и казах че я ОБИЧАМ! Такива думи не бях чувал през живота си ! та така де да се върнем на радосния момент.
Миналия месец и тя имаше бал :) но ( винаги има едно голямо но ) тя тъкмо беше скъсала с гажето си, аз бях в доста добра атлетична форма ;) ( не че се хваля но така беше думата ), бях се променил много тялом! Та тя ме покани да и бъда кавалер на бала!
Интересното беше че ме съветваха да и го върна! ( това което стори тя с мен! цял живот ще помня случката не заради нея, а заради абитюрентската вечер ).
Така сичко беше хубаво заигравахме в ресторанта се сичко точно и решихме да си наемем хотелска стая за вечерта :) и я ЕБ*Х ! беше най хубавия секс в живота ми , НО ( ВИНАГИ ИМА ЕДНО ГОЛЯМО НО ) в този момент реших да и направя мръсно! малко преди да свърша ( беше без презерватив ) и свърших на корема след което си обух панталоните ( тя още лежеше на леглото ) извадих 2 лева от жоба си и ги хвърлих върху нея ! и цитирам "Ето, толкова заслужаваш к*рво мръсна". Събрах си дрехите ( с 300 зора ревейки и дърпайки ме и казвайки колко много ме обича ) Попитах я "още 2 лева ли искаш?!" и си тръгнах. От тогава не сме се чували и виждали, но АЗ СЕ ЧУСТВАМ РАДСОТЕН ОТ СЛУЧКАТА !
беше невероятно!
izryd az ako sam na taq 6e se zavra pod masata i nqma izlqza 10 godini.No pak ebasi brytalnoto napravo i razbi jivota taq gorkata ne q vijdam hi4 hm ti pak nemoja li da go pysne6 po novite.postavi se na neino mqsto tova za 1 jena e po lo6o ot ybiistvo.Zamisli se za postapkata trq se izvinij i revan6ira6 prosto nz.a otnosno onaq ofca deto vika 4e majete sme goveda a pomisli za jenite?te s kakvo sa po vi66i ot majete?
theraven_nz
07-09-2006, 22:17
евала човече. от жената по-отмъстително същество няма. нека видят какво е да си от другата страна. по това, което си написал, ми изглеждаш момче с мозък в главата, явно си си преценил, че с нейния багаж това е заслужила и никой не може и копче да ти каже. единственото, което не одобрявам е че си го публикувал на публично място. добре, забил си я, закопал си я по наистина готин начин, който ще запомни и ще и държи влага доста време, но това си е нещо лично и не е най-удачно да го слагаш буквално на билборд на цариградско....
Поздрави, Митака :D
^HyPoCRiSy^
07-09-2006, 22:18
Здравейте,
беше невероятно!
Малко си попрекалил. Не знам точно какво тя ти е казала на твоя бал, но мога да ти кажа, че си едно злобно и жалко същество. Даже и тя да си го беше заслужила, не е това начинът. Ако толкова пък чак те е наранила защо си се съгласил да и бъдеш кавалер на бала (все едно си момче на повикване). Само не казвай - заради отмъщение, защото това твоето е простотия. На нея ще и мине, обаче ти винаги ще се чувстваш хем наранен, хем боклук. Честито...удари джакпота!
Виш са,
не съм го споделял с никой! за това исках да го споделя тук без имена и подробности. Исках да знам дали съм постъпил правилно. Нямам нужда да ви обеснявам какво ми причини тя защото само като се пристетя ми става лошо...за да разберете че аз съм правият ! ( може би )
^HyPoCRiSy^
07-09-2006, 22:26
Исках да знам дали съм постъпил правилно.
Ами според мен не си постъпил правилно. Просто твоята постъпка е толкова жалка и просташка, че ако момичето има малко акъл в главата ще си каже 'Абе защо да старадам за такъв, при положение, че той САМ показа какъв е..' И аз съм била наранявана, но никога не съм отмъщавала, защото безразличието е най - големият шамар, който можеш да зашиеш на някого. Съжалявам, че тя те е наранила. Наистина. Но не е трябвало да правиш това, защото тя даже и да е съжалявала, че те е наранила, бъди сигурен, че вече се радва, че ти е разбила сърцето. По - добре беше да я оставиш да чувства вина и да я гризе съвестта!
smqtai....spored men tova e mnogo dolna postypla, obache sushto taka nikoi ne moje da dade mnenie dokolko dobre ili zle si postypil bez da znaem tq kakvo ti e prichinila za da i go vyrnesh taka. Sled kato ne iskash da spodelqsh nedei, obashe taka samo po dumite ti che si go e zaslujila nqma kak da razberem nishto...
Tova veche e brutalno... :? Ne te yprekvam zashtoto neznam kakvo se e sluchilo i vse pak si e bilo gadno :?
^HyPoCRiSy^
07-09-2006, 22:37
smqtai....spored men tova e mnogo dolna postypla, obache sushto taka nikoi ne moje da dade mnenie dokolko dobre ili zle si postypil bez da znaem tq kakvo ti e prichinila za da i go vyrnesh taka. Sled kato ne iskash da spodelqsh nedei, obashe taka samo po dumite ti che si go e zaslujila nqma kak da razberem nishto...
Прав/а си до известна степен, но според мен каквото и тя да е направила..безразличието му към нея щеше да бъде по - добрият вариант.
theraven_nz
07-09-2006, 22:38
Ами според мен не си постъпил правилно. Просто твоята постъпка е толкова жалка и просташка, че ако момичето има малко акъл в главата ще си каже 'Абе защо да старадам за такъв, при положение, че той САМ показа какъв е..' И аз съм била наранявана, но никога не съм отмъщавала, защото безразличието е най - големият шамар, който можеш да зашиеш на някого. Съжалявам, че тя те е наранила. Наистина. Но не е трябвало да правиш това, защото тя даже и да е съжалявала, че те е наранила, бъди сигурен, че вече се радва, че ти е разбила сърцето. По - добре беше да я оставиш да чувства вина и да я гризе съвестта!
радвам се, че момиче го казва това. ако наистина е така, както казваш, те пиша в червената книга на застрашените 'свестни'.
^HyPoCRiSy^
07-09-2006, 22:40
Благодаря :-)
Дали си постъпил правилно...това ти е въпроса..едми човеко ще ти кажа че си ебати ЛАЙНОТО!Как може така да постъпиш с момичето...как може да има такива утрепки като теб...ПРЕДСТАВИ СИ ТЯ КАК СЕ Е ПОЧУВСТВАЛА...ПРЕДСТАВИ СИ БОЛКАТА Й КОГАТО ТИ СИ Я УНИЖИЛ ПО ТОЗИ ДОЛЕН НАЧИН!!!!ТИ СЪРЦЕ НЯМАШ ЛИ БЕ-и после ще говориш че си я обичал-е,скъпи,това не е любов,ако си я обичал истински никога не би постъпил с момичето така НИКОГА-КАКВОТО И ДА ТИ Е НАПРАВИЛА!Ебаси отмъстителното същество дето си...не ми го побира главата...да си обичал някого и после да постъпиш така с него...просто не мога да го проумея!Знам обаче че си пулен боклук! #-o #-o #-o :evil: ](*,)
`Extremer_Boy`
07-09-2006, 23:00
davai pi4 vqrvam v teb dobre si naprail sled kato i tq e postupila taka gadno s teb seki si ima li4no mnenie i trqq spazva sobstvenite si principi twa 4e si q obi4al ne zna4i 4e e spodeleno....a lubovta ako ne e vzaimna se nakazva... takuf e jivota brato... spored men.....postupil si kakto si precenil za neobxodimo...a tvoieto mnenie e nai vajno v slu4aq kefi6 me :))
teenkopele
07-09-2006, 23:08
Мии честно да ти кажа нзн какво ми е мнението за постъпката ти, само мога да ти кажа че си паднал до нейното ниво като си го направил...
Нямам какво друго да кажа. :wink:
{: SlaDka SlaDuRaNa :}
07-10-2006, 16:26
Edno shti kaja
TI LUD LI SI ?????????? :shock:
Kak moje da postapish taka s edno momiche pri polojenie che ti kazva che te obicha GOLQM SI PROSTAK {izvinqvam se 4e te obijdam} no en si postapil izob6to pravilno i mnogo si q naranil mnogo mnogo........pone malko ne se li zamisli za chuvstvata i mn gadno si postapil mnogo ti nqmash li syrce ?!?!?!?!?! Mnogo si gaden ujasen si gorkoto momiche..... #-o
{: SlaDka SlaDuRaNa :}
07-10-2006, 16:29
Tova che e postapila gadno steb ne znachi che trqbva d ai go vrashtash I TO PO TOZI NACHIN napravo me otvrati tolkova e.....gadno :|
Nadelina
07-10-2006, 16:34
Vchera pisah mnenie na edna tema .. beshe neshto podobno ama dosta po otvratitelno.. Onova go opluh.. No tova mi haresa.. Otmashtenieto e sladko.. I kakvoto i da stava edin den vseki si poluchava zaslujenoto.. Za tova moq savet e .. Bydete dobri i tolerantni.. ne si mislete che s grubost shte stanete golemi geroi.. Prosto edin den shte vidite neshtata prez ochite na tozi koito typchat....... A ne vqrvam nqkoi da iska da byde na neino mqsto!
CRaZy_IKT
07-10-2006, 16:36
Мъжете нямат акъл бе кво очакваш.Да су мъж не е лесно-толкова са тъпи тия създания аххахаххаха :mrgreen:
CRaZy_IKT
07-10-2006, 16:37
Мии честно да ти кажа нзн какво ми е мнението за постъпката ти, само мога да ти кажа че си паднал до нейното ниво като си го направил...
Нямам какво друго да кажа. :wink:
да така е
мисля, че си постъпил долно спрямо нея. унижил си я твърде много и то в специален за нея момент. по-добре се опитай да поправиш грешката си и да помолиш прошка (можеш да излезеш с извинението, че си бил попийнал малко). ако успееш да се измъкнеш по този начин, угризенията на съвестта ти ще бъдат най-малкото наказание
YES! YES! tova e choveka. Samo taka bate. Tova zaslujavat K**vite.
Ne 2 leva a 50st trqq6e da i dade6 :twisted:
И все пак я кажи какво ти е казала та те е наранила така ???????????? :)
Ti si prosto kompleksiran i nedorasyl hlapak. I s podoben nachin na mislene oshte mnogo shte ti razbiqt syrceto. Jalko, che togava nqma da napishesh tema, za da ti se izsmeq i da kaja "Vsichko se vryshta"!!!
kobrichka
07-10-2006, 21:47
Ti si prosto kompleksiran i nedorasyl hlapak. I s podoben nachin na mislene oshte mnogo shte ti razbiqt syrceto. Jalko, che togava nqma da napishesh tema, za da ti se izsmeq i da kaja "Vsichko se vryshta"!!!
=D> =D> =D> Нпълно точно
Che si bokluk, veche ti stana qsno..Bih ti go povtorila, no drugo se chudq sega. Kazvash, che e nai-strahotniq sex, koito si pravil. I nqkoga si obichal momicheto...Zashto se vslushvash v razni "priqtelcheta" i iztyrva momicheto? Predstavi si kolko mnogo shte izpusnesh sega. Mnogo si zle...Mnogo...Smeshno mi stana chak. (ti si smeshniq, v sluchai che i tova ne razbra).
Ебати доброто...
брао брао
нищо че съм момиче
ЕВАЛАТА!!!
ей така се прай с некфи тъпи курви :mrgreen:
оф...мноо ме зарадва тфа... :mrgreen:
theraven_nz
07-10-2006, 22:54
не се ли изчерпи темата? освен "евала" и "ти си простак" нищо друго не се чува... .поне един градивен коментар да имаше...
Поздрави, Митака :D
HandOfBlood
07-10-2006, 23:31
Евалата!
Много добре!
Колко го обича, бе?!? Нали трябва да има кавалер за бала, а е скъсала с гаджето, що пък да не опре до резервния вариант - нашия герой, нали така?
Не е хубаво да си втора пушка, ама ти добре си се справил!!! :lol: :wink: за пръв път да съм съгласна с нея...
и разправайте, че мъжете са тъпи същества... ама гаджетата ви са момчета, някои се движите с момчета, имате по един мноооооого (понякога и най-добър) приятел момче... ама момчетата са тъпи дааа...
Krem4eto
07-11-2006, 15:21
Може да е един и същи човек!Защото досега чета две еднакви теми... #-o [-( =; :evil: [-X
cskamoni4ka
07-11-2006, 18:22
БОКЛУК! #-o
Знаеш ли кои хора са тъпи - тъп е човекът, който веднъж е ухапан от куче и вече, когато види куче го рита или удря, без да си дава сметка, че двете кучета са различни.Надявам се да ме разбереш, но едва ли...
Уф,че нещата се връщат връщат се,но не мисля,че това е бил начина да й го върнеш.Не одобрявам постъпката ти.Има хиляди начини да я накараш да се почувства зле,но не и по този.. [-X =;
Мии честно да ти кажа нзн какво ми е мнението за постъпката ти, само мога да ти кажа че си паднал до нейното ниво като си го направил ... и все пак щом се чувстваш удовлетворен добре :-k
напълно съм съгласна.... :roll:
Jenninka
07-11-2006, 21:14
Малко си попрекалил. Не знам точно какво тя ти е казала на твоя бал, но мога да ти кажа, че си едно злобно и жалко същество. Даже и тя да си го беше заслужила, не е това начинът. Ако толкова пък чак те е наранила защо си се съгласил да и бъдеш кавалер на бала (все едно си момче на повикване). Само не казвай - заради отмъщение, защото това твоето е простотия. На нея ще и мине, обаче ти винаги ще се чувстваш хем наранен, хем боклук. Честито...удари джакпота!
извинявай но си нещастник:)не го казвам от момичешка гледна точка:)
първо извинявам се че пиша анонимно но не съм в нас и си забравих паролата.Та по същество-на всички които казват че пича е боклук живеят в розов свят и си мислят че всичко е прекрасно.Я се поставете на негово място за малко-то така е много лесно да кажеш на някой че е боклук и т.н.Аз пък ти казвал браво защото момичета като тая заслужават само това.Не съм женомразец-напротив,обичам жените но точно този тип жени ненавиждам.Първо се гаврят с чуждите чувства и после идват при теб защото знаят че няма да им откажеш и те използват.Сложил си я на място и ти гарантирам че това няма да го забрави.Стига толкова от мен
RIDDICK
LoVe_RuSlAn
07-11-2006, 22:59
Значи слушайте сега всички.Когато някои ви нарани до степен на полудяване вие мислите ли на момента не мислите как да му го върнете така е разсъждавал и нашия герои.Постъпката е супер гадна и извратена ама след свършен факт нищо не може да се направи.Така че вместо да му викате и да се обиждате момичета срещу момчета.Нека всички се поучат от жадната постъпка и никой да не допуска тази грешка.До колкото това че момчетата са боклуци а момичетата масово са курви защото това че сте разочаровани от един/една не означава че трябва да слагате и останалите под общ знаменател!
`Death`Whore`
07-11-2006, 23:03
Има и малка вероятност тя да не е курва, обаче сигурно е. Постъпил си невероятно яко. Кефиш ме!
don't stay
07-12-2006, 07:23
Да! Даа! Дааааааа! Дааааааааааааа!!! БРУТАЛНО!!! :evil: НЕХУМАННО!!! :smt011 ЖЕСТОКО!!! БРАВО пич !!! А така! И все пак кажи какво толкова ти е казала, когато си и казал, че я обичаш :?: Трябва да е боло нещо много гадно та да и сторип това. Кой знае как се е депресирала ... Сигорен ли си, че е добре :?: Да не си е прерязала вените :?: Хахаха
Невероятно. Когато даден човек наранява няма никакво значение, но когато той или тя бъдат наранени трябва света да свърши. Но ако това момиче найстина те е обичало мисля че трябва да се хвърлиш отнякъде. :smt006 :smt006 :smt006
urud_s_6apka
07-12-2006, 10:50
Браво момък :lol: ! Много се радвам на такива типове, дето не се връзват на жените :) ! Честно казано аз съм на мнение, че рано или късно всички злини и добрини, които си направил се връщат, но това твойто направо ме разби! Въпреки че ми се е случвало подобно нещо, не мисля, че мога така да нараня момичето!
`Death`Whore`
07-12-2006, 11:04
Но ако това момиче найстина те е обичало мисля че трябва да се хвърлиш отнякъде. :smt006 :smt006 :smt006
Лесно е така - да използваш някого, за да те заведе на бал, да го отрежеш и после да го харесаш, защото тялото му е станало по-мощно.
Malee!Prosto ne iskam da si predstavqm kakav sram e izpitala.Vqrno,4e i tq e postapila zle,no ti napravo si prekalil.Spored men si postapil zle.Trqbvalo e vaob6te dori i da ne pravi6 sex s neq spored men.Znae6 li,4e za vsi4ko si ima BOG,za6toto toi zabavq ama ne zabravq.Ako si pomislil nad tova nqma6e da postapi6 taka,a na neq 6te6e da i se vurne rano,ili kasno.Az ne sum mnogo po otma6teniqta i za tova si traq,ako nqkoi mi napravi ne6to gadno,no posle mnogo gadno mu se vra6ta,za6toto ima Bog i toi si znae rabotata.Ne si postapil dobre spored men.
A tova,4e jenite vi pravqt bokluci-to vie ste si vinovni nikoi drug.6tom pozvolqvate da si igraqt s 4uvstvata vi i vi pravqt na glupaci,zna4i mai ste tapi4ki.Ne,4e iskam da vi obijdam,ama VIE ste si vinovni i nikoi drug.
Samsara`f`
07-12-2006, 12:05
Otvratitelno si postapil!!!
Ами виж сега ясно е,че си и скал да и го върнеш обаче не е трябвало чак така.Не можеш да я виниш за това,че е нямала чувствна към теб.Тя не е виновна и не си могъл да я накараш на сила.
Jessika_MG
07-12-2006, 15:14
A e mojelo ot tazi ve4er da izleze ne6to krasivo ... :? Ne q za6titavam, v nikakyv slu4ai. I opredeleno na4ika po koito si i go na4ukal 1 godina po-kysno .. naprao radva. No dali ne e bila tova edna vyzmojnost da bydete zaedno :wink:
много тъпа постъпка само един боклук може да направи такова нещо аз ако бях на найно място вобще нямаше да ти се моля да останеш и да ти казвам "оби4ам те " каквото и а ти е направила НИКОЙ не заслужава такова отношение
stasi_girl
07-12-2006, 15:59
Ти си глупак как си могъл да го направиш????? Заслужаваш някои и на теб да ти разбие чуствата ? Всичко се връща сам го каза!
Зле си постъпил...Предтави си,че съжелява и иска да ти се реваншира,а това което си направил е прекалено гадно...Ако искаше да и отмъстиш,което не е добра идея,би трябвало да е по подобен начин,по който тя те е отхвърлила..Замисли се! :?
Are we... syjelqvala ... molq ti se... tq go mu go e otrqzala na bala ,a sled 2 godini se e setila 4e e sajelqvala... prosto si e za6titavala interesite ... sled kato e skasala s biv6iq .... i za da ne ostane sama na bala si e kazala " az 6te si napravq kefa s nego i tva e " ..... kakvo da kaja malko grubo si e ... ama vse pak BRAVO БАЦЕ ! :twisted:
Имам един въпрос и ако някой ми отговори,ще го призная...Защо мъжете са такива боклуци,НЕМОГА да си го обясня ](*,) ](*,) ](*,)[/quote]
Iskam da ti kaja , 4e az sam maj i smqtam , 4e ima momi4eta ,koito zaslujavat da badat obi4ani... no i smqtam 4e ima pa4avri koito ne zaslujavat da gi pogledne 4ovek... taka 4e da ne po4vame temata koi-koga i tva 4e ti si popadala primerno vse na kofti tipove ne zna4i 4e vsi4ki maje sa "bokluci" kakto ti kazvash ! kapi6 ?
prizna li me sq ?
PLAMENKO
07-12-2006, 17:20
Здравейте,
беше невероятно!
кажи бате тя какво ти е казала , като си и казал че я обичаш , за да преценя дали добре си се изгаврил... или е трябвало още :D
кажи бате тя какво ти е казала , като си и казал че я обичаш , за да преценя дали добре си се изгаврил... или е трябвало още :D
da i na mene tva mi e interesno kakvo mu e kazala :-k :-k
DiabolicAngel
07-12-2006, 19:04
По-мръсно не можа ли да постъпиш?!?!
Боклук...Върнал си и го,но помни че и на теб ще се върне това!
Късмет и дано не те заболи тогава! :evil:
Абе кво искате от пича??? Явно тя е постъпила много зле с него и той ще го помни дълго както и тя ще помни неговата постъпка. Има и други начини да си отмастиш (например да и откажеш да и бадъш кавалер за бала, но може и още по-лошо да постъпиш като и фърлиш само 2ст. :twisted: ).С нейните камъни по нейната глава!!! Смятам че си прав в случая защото е явно че си бил сериозно наранен. Все пак и аз бих постъпил така да си призная за това =D> . И кво беше тва че мажете сме боклуци??? Всеки може да направи такова изказване, но защо слагате всички под един ОГРОМЕН ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ??? Ми тогава някой като каже че жените са к*чки или к*рви или нз си там кво значи всички сте такива [-X . Сега че ги има такива не отричам, но затова човека е толкова уникален. Всички сме различни!!! Примера с кучето беше много добър. Той доказва за пореден път че всички сме различни! В онзи момент той така е преценил, решил е че това е начина да си го върне но не мисля че точно ние (тези които пишем във форума) сме хората които трябва да го съдим. Затова нека всеки просто да си каже мнението прав си не си прав и готово. Така няма да възникват нови спорове. Според си прав да си го върнеш и то тъпкано!!!
Първо!!!Никой не знае какво толкова му е казала тя,че той да постъпи така с нея
Второ!!!Много съжалявам,обаче независимо колко те е наранила,не е трябвало да и го връщаш по този начин!Не я оправдавам,но все пак според мен не си прав.Според твоята логика всеки път когато някой ти каже нещо,обиди ли те или нарани трябва да го връщаме тъпкано и десетократно по-гадно [-X Тогава докъде щяхме да стигнем?!!??!И курва да е,и кучка да е и тя си има достойнство и чувства и това,че тя те е наранила не значи,че и ти трябва да я нараняваш.И я ми обясни защо казваш "най-хубавия секс в живота ми"при положение,че толкова те е наранила.Защо вобще спа с нея??Казваш,че тогава си решил да й направиш гадно,а не преди това,значи си се надявал на нещо(може би).
yo-ma-nigga
07-13-2006, 09:50
abe tva ..sichki momcheta li mislite samo za Ebane be?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!!? :-k :-s :-s :-s
`Death`Whore`
07-13-2006, 10:16
А тя много добре ли е постъпила? Ако някой приеме да е с теб на бала, значи изпитвате чувства.
Stephanie Jay
07-13-2006, 16:28
Прекалил си пич поне да и беше хварлил 200 и й беше казал (Беше ми много приятно. Пак ще ти звънна) Щеше да се чувства гадно, но не толкова унизена. ](*,) [-X :mrgreen:
cvetiiii
07-13-2006, 20:38
ot edna strana te podkrepqm za tova 4e si i go vurnal no moje6e i malko po-leki4ko smisul takuv tova s naebavaneto i 2lv e mnogo prosta6ko izpulnenie pone spored men de!!! tva si e e moito mnenie
lost_girl
07-13-2006, 20:54
ei tupanar,govedo ne6tastno tva e prosto ..................
nikoi ne zaslujava takova otno6enie dori i nai-propadnalata kurva,za6toto vseki ima 4ustva,nezavisimo kakav e stanal v tozi jivot za da svurje dvata kraq.
kak moja da go pri4ini6 tva ti ima6 li surce,tq ti e kazla 4e te OBI4A-deba i idiota si.
a i malko ili mn nezavisimo 4e si bil zamesnik na gajeto i NE!!!!!!!!!! trqbva6e da postupva6 taka za ni6to na sveta!!!!!
nadqvam se nqkoi da postupi taka ta i hiledi puti po gadno s teb za da razbere6 kakvo e 4ustvoto,i da nqma koi da te sajali i pomogne da si sam!!!!!!
nikoi ne e idealen!i majete ne stavat i jenite seki si ima lo6i strani.kakto 4u ot pove4eto tuka si napravil mnogo zle.tui 4e tq e do6la s teb na bala ti ne ozna4ava 4e 65e ima ne6to poveche mejdu vas...a ti kakvo si napravil awe neznam tui si e vasha rabota ama si napravil takla 4e tq da se chuvstva kato kurva a tq e iskala da te napravi shtastliv v noshta na bala ti..
HanoMnaH
07-13-2006, 21:36
Евала бате...и тя сега е разбрала как си се чувствал ти....всяко зло за добро :)
OK DE,KAJI KAKVO TI E KAZALA!!!!!!!TAKA NE MOJEM DA DADEM SUBEKTIVNA PRECENKA.RAZKAZA PODROBNO KAK SI SE IZGAVRIL S NEQ.JESTOKO,PODLO,DOLNO,IZVRATENO,PREKALENO I OSHTE KUP DRUGI NESHTA,A NE SPODELI KAK TOCHNO TE E NARANILA.I AKO TOLKOVA ZLE E POSTYPILA S TEB,KAK E IMALA OCHI DA DOIDE DA TE POKANI NA NEINIQ BAL?!?!?!NESHTO NE SHVASHTAM AZ.USESHTAM IZMAMA
IsTiNsKa_LuBoV
07-14-2006, 00:33
:lol: :smt005 :lol: tva e dosta sme6no no ako pogledne6 ot neinata strana moje naistina da te obi4a...e no drug e vuprosa ako ti si izgubil 4uvstvata kum neq...Da vqrno e 4e vsi4ko se vru6ta...malko si poprekalil de za6toto ti napravo si q vzel za KU*VA ...a 6tom kazva 4e te Obi4a e taka...Posle kolko li e bilo gadno?!?!?!Se pak se zamisli malko pone ebati... :-s No kakto se kazva i kaza VSI4KO 4E VRU6TA NO POMNI 4E NQKOI DEN I NA TEB 6TE TI SE VURNE !!!!Ina4e :D:D:DSpukvam se da se smeq :D:D:D Iska6 li o6te 2 leva :D:D:D:D:D:D:D:D :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :lol:
АРЕ Е ТЪП ЛИ СИ КАЖИ КАКВО ТИ Е КАЗАЛА, ЧЕ ВЕЧЕ ПОЧВАМ ДА СЕ ДРАЗНИМ ТОЯ НА ЛИ ДА ПИшЕ ДЕА :evil: :evil: :lol: :evil: :lol: [-( :smt015 :smt015 :smt010 :smt005 :smt006 :smt006
По-добре казано от това , неможе! 8)
Искам да отбележа и още нещо.. ти сам твърдиш, че всичко се връща и то по много по-жесток начин,нали ?
Отмъстил си съвсем съзнателно, значи и на теб би трябвало да ти се върне..
Защото фразата "Фсичко се връща" е равна на "Господ си знае работата" или "Господ забавя , но не забравя", демек ,че с времето всичко се връща..а когато го направиш съзнателно (отмъстиш), значи и на теб трябва да ти се върне...за това според мен "безразличието е най-големия шамар, който може да зашиеш на някого" .
Може тя да го е заслужавала, може да е заслужавала и нещо по-лошо,а може да се е разкайвала за думите си към теб,а ти може да си пропуснал шанс за вас двамата..а аз обедено си мисля,че ти имаш чувства към нея. И все пак не е излишно да кажеш и нейните думи..
И още нещо за финал,(мисля да приключвам ,иначе по тази тема мога да коментирам много), без да осъзнаваш , по тази начин си навредил повече на себе си, отколкото на нея...даже бих казала, че си и направил немалка услуга. Ако се задълбочиш върху това , сигурна съм, че ти сам ще го разбереш.
ni6to_ob6to
07-16-2006, 11:09
Според мен постъпката ти е била грешна .. това си е мойто мнение .. замисли се .. какво си постигнал, освен, че си и смазал достойнството .. Странно ми е как може човек да разсъждава така .. като се замислиш нищо не си променил в твоя полза .. :-k