View Full Version : Kajete mi kakvo da pravq ?
SlaDka SlaDuRaNa
07-10-2006, 00:27
Oh neznam obache chuvstvam che v skoro vreme shte poludeq totalno
zapoznah se s edno mom4e v chata ot moq grad izlizahme hodihme po kafeta u tqh u nas celuvahme se kakvi li drugi neshta ne pravihme..toi mi kaza che me haresva az mu kazah che go haresvam I mu povqrvah che naistina me haresva no s techenie na vremeto az go obiknah tolkova mnogo kolkoto do sega ne sym obichala nikoi drug edin den bqhme u tqh i toi poiska da pravim seks no tova e che i az iskah zashtoto go obichah i vse oshte si go obi4am makar toi men ne i napravihme go a na men mi beshe tolkova hubavo napravo ne mojeh da povqrvam obi4ah go tolkova mnogo acki mnogo go obi4ah i bqh mnogo shtastliva kogato sym s nego kogato sym v racete mu sym gotova na vsi4ko sposobna sym na vsi4ko i taka napravihme go i toi mi obe6ta che sled kato go napravim shte prodyljim da izlizame i da se vijdame i za pak mu povqrvah oba4e neshtata vzeha da zagrubqvat sled kato go napravihme toi sprq da mi zvani da mi pishe da mi se obajda daje na pytq po ulicite ne me pozdravqvashe ilid a me zagovori kakto predi ne nqmashe takova neshto ve4e i ot togava do sega tova sa ve4e 3 meseca otkakto go napravihme vse edno dvamata s nego ne se poznavame az razbrah 4e sym bila izpolzvana trqbvashe da go razbera po rano no bqh zaslepena mnogo go obi4ah i vqrvah na vsi4ki negovi dumi no kogato razbrah kogato stana taka az se zatvorih v sebe si plakah tolkova mnogo bqh tajna naranena chuvstvah se ne4ista :cry: i az si bqh vinovna shtoto ako ne bqh mu vqrvala nqmashe da stane taka nali ? ohhh boje i oshte ne spiram da pla4a pri vsqka tajna pesen svarzana s neshto kato moqta slu4ka zapo4vam da pla4a kato pro4eta nqkoi takav liuboven stih pak neshto kato moqta slu4ka pak zapochvam dapla4a ili pyk kato vidq mom4e i momi4e da pravqt seks da se celuvat da se pregrashtat mi stava mn gadno i ne moga da ne zapla4a naposledyk mnogo pla4a mn sam tajna neznam kakvo da pravq izobshto toi zaslujava li da pla4a za nego ? az li sym vinovna ili toi ? pomognete mi kajete mi kak da postapq sega ta az ne spiram da mislq za nego ne spiram da pla4a kakvo da pravq shte se pobarkam !!!! Nqkoi mi kazat 4e toi dori ne zaslujava da go poglejdam no ne moga kogato go vidq politam v nebesata apak sega cqlo lqto nqma da go vijdam no toi shte se varne i pak shte zapo4nat makite mi che go vijdam a ne moga da bada do nego :cry: :cry: ooooooo boje ne moga ve4e daite mi nqkakav savet shte poludeqqqqqqq :cry: :cry: Molq vi pomognete mi zashtopto az sama ne moga da vzema reshenie kakvo li en opitvah da go zabravq no ne stava kajete mi kakvo da pravq pomognete mi molq vi !!!!!!!!!1 :cry:
SlaDka SlaDuRana
07-10-2006, 00:32
Obicham go mnogo go bicham acki mnogo i ne znam zashto prodyljavam da go obi4am pri polojenie 4e toi mnogo me narani neznam kakvo mi stava pomognete mi oh boje mn go obi4am mnogo Pomognete mi kajete mi kakvo da pravq shtoto shte poludeq skoro vreme moje i v ludnica da vlqza..... :cry:
Blagodarq predvaritelno !!!!!
:cry:
леко клиширано но все пак това крепи доста хора "Това което не те убива те прави по-силен" . Убеден съм че някой ден ще срешнеш твоят "принц" които ще те цени и уважава заради това което си и с присмех ще се сещташ за тази история и как си могла да страдаш за някакъв си недорасъл Казанова ;) късмет от мен ^^
Еми типичен женкар...минава и заминава :lol: И да плачеш и да не плачеш, нищо няма да се промени. Получил е каквото иска и се е пренасочил. На теб ти е ясно това... Лошо, че си се влюбила, наранена си, нормално е.. Единствения изход е да го забравиш. Няма да е лесно, сега ти е мъчно, изживей си болката и продължавай напред. Но с поуката от случката, т.е. да не се предоверяваш толкова лесно. За напред ще си знаеш да си имаш едно наум, да не вярваш така сляпо на приказки, за да не се оказваш в това положение. Всъщност нищо не си загубила от случката, приеми го като хубав спомен, момент в който си си изкарала добре. Не продължавай да задълбаваш, защото само ще те боли повече. Банално, но мъже има много, ще намериш някой, който те заслужава наистина. Имаш цяло лято да го забравиш и да се огледаш за някой, който си струва. Успех! :)
ei ei q ne se ot4aivai be kvi sa tiq prostotii ludnici putki maini vi sq ko 6ti kaja horata sa kazali "klin klin izbiva" i da napulno podkrepqm frozen priemi vsi4ko vse edno ti si go izpolzvala da si naprai6 kefa sama kazva6 4e si si izkarala super ne misli 4e si purvata na koqto se slu4va znae6 li na skoro se razdelih s 4ovek koito stra6no obi4ax razstoqnieto ni razdeli i tq me zarqza celta e da ne misli6 za tva ne slu6ai 4alga i nekvi tupi baladi nai dobre 6te te izkara ot depresiqta house razbira6 li toq bokluk e nekvo par4e det se nau4ilo da ebe i sa prai na golqma raota priznavam si i az sum jenkar no ne sum jalak kat nego kogato sum s edno momi4e az sum samo s neq kogato iskam nqkoq samo za be4erta kazvam si go puk i bez tva sum ot pleven te tuka kurveta s lopata da gi rine6 ta kazvah ti ne misli za nego i 6te vidi6 kak edin prekrasen den 6te se useti6 4e ne ti puka za nego i znae6 li kakvo tozi den moje i da e utre stiga da nam,eri6 nqkoi koito 6te durji na teb i znae6 li imam si moto "zaradi putka ne stavai putka" nikoga ne se molq na momi4e kat ne i iznasq na palatkaaaa taka naprravi i ti ne mu se moli oburni vsi4ko v tvoq polza razberi toi te vijda ne6tastna i tva laino se kefi na tva ne pokazvai 4e si ne6tastna mi to4no obratnoto izlizai sre6tai se s fr hvani si muj neka toi da razbere budi 6tastliva toi 6te pozelenee pokaji mu kakvo e izgubil neka sujalqva i toi da se prai na 6ut da e pak s teb tva e ot men ako spazi6 vsi4ko koet ti kazah 6te go zabravi6 i 6te mu otmusti6
alkobalko
07-10-2006, 07:00
Еми типичен женкар...минава и заминава :lol: И да плачеш и да не плачеш, нищо няма да се промени. Получил е каквото иска и се е пренасочил. На теб ти е ясно това... Лошо, че си се влюбила, наранена си, нормално е.. Единствения изход е да го забравиш. Няма да е лесно, сега ти е мъчно, изживей си болката и продължавай напред. Но с поуката от случката, т.е. да не се предоверяваш толкова лесно. За напред ще си знаеш да си имаш едно наум, да не вярваш така сляпо на приказки, за да не се оказваш в това положение. Всъщност нищо не си загубила от случката, приеми го като хубав спомен, момент в който си си изкарала добре. Не продължавай да задълбаваш, защото само ще те боли повече. Банално, но мъже има много, ще намериш някой, който те заслужава наистина. Имаш цяло лято да го забравиш и да се огледаш за някой, който си струва. Успех! :)
Taka si e. Ima nqkoi momcheta, koito ne sa suzdadeni za seriozni vruzki, a ima i momicheta, koito sa obrecheni da sa vlubeni v takiva momcheta. Opitai se da zabravish, kolkoto i trudno da ti zvuchi.
jerry_rsg
07-10-2006, 07:43
Доста тъжна история :-(
По-горе те съветват да го забравиш, смятате ли, че любовта просто се забравя? Аз не ... любовта я има и не може да бъде забравена, но тя е като един голям огън ... ако постоянно хвърляш дръвца в огъня, той ще гори вечно, но ако спреш той ще загасне, но винаги ще остане жарта.
И съвета, който се опитвам да ти дам, е следния: Остави нещата да се оталожат, недей страда заради него, защото всяка сълза е поредното дръвце в огъня на любовта ти към него. Ако просто спеш да страдаш, започнеш да мислиш за други неща, други песни да те свързват с други неща,места и тн, които нямат общо с него, ако просто спреш и обърнеш следващата страница на твоя живот, ако просто той не ти е постоянно в главата, а там да знаеш единствено, че той вече не е твой и вече няма да сте заедно, ако в главата ти останат само хубавите спомени, но те да са само спомени, нищо повече, ако просто продължиш да живееш, но не се откашеш от това, което сте правили заедно, а продължиш да живееш напред с него, тогава ще спреш да подържаш огъня и той постепенно ще загасне. Да, някога ще се сещаш за него ... жарта ... но тогава ще се усмихнеш и ще си кажеш, че беше хубаво и това ще бъде единственото ... едно минало, но за теб то трябва да остане такова, но да остане само щастието от цялата връзка, защото скоро ще намериш друг, който отново ще запали огъня и тогава може този човек да е твоето вечно щастие
Още един съвет: Не се отричай от нас мъжете ... всеки ден е нов ден за теб и всеки ден е нов шанс, ако се затвориш ... утре можеш да пропуснеш човека, който да те обича вечно!!!
mila, az samata prejivqh ne6to takova. moga da kaja 4e po4vah da se liubvam, i kogato se razdelihme osuznah 4e go obi4am. ve4e 4 meseca. toi mi be6e ot u4ili6te. ami, az imam strahotni priqtelki, i te postoqnno me podkrepqha i za moment ne mi davaha d aislq za nego. no kato sama...ami 6te e prebli. na mene o6te ne mi e minalo, no gledam da se razvli4am. moje da ti prozvu4i tupo, no si potursi nqkoi drug. nqkoi koito...da ti vdigne samo4uvstvieto i tebe samata. izlizai s priqtelki, kato si v kuti se razseivi s ne6to- film4e, neta, samo da ne misli6 za nego. taka sled izvestno vreme sama 6te razbere6 kuv e tupak. i 6te useti6 kak si stupva na krakata. az sum vse o6te 1-2 metra vv1v vuzduha, no iska si vreme.... dano ne6to ot tva t bude polezno :)
mnogomili4kata-sf
07-10-2006, 08:59
Ами кофти,че си проимала чувства...попринцип аз съм на мнение,че на думи не трябва да се вярва...не просто на мнение,ами убедена съм.Така че действията са му майката...иначе мисля също,че тъпото при нас жените в секса,е че гледаме да набъркаме и чувствата там,а не трябва...трябва да се научим преди всичко сексът да е физическо удоволствие,така както е и при мъжете...
^KaSiDi^
07-10-2006, 09:30
Ами кофти,че си проимала чувства...попринцип аз съм на мнение,че на думи не трябва да се вярва...не просто на мнение,ами убедена съм.Така че действията са му майката...иначе мисля също,че тъпото при нас жените в секса,е че гледаме да набъркаме и чувствата там,а не трябва...трябва да се научим преди всичко сексът да е физическо удоволствие,така както е и при мъжете...
syglasna sam s teb!
milichka tva momche po nikakyv nachin ne ti se e dokazalo,tva che na dumi e bil vylshebnik....sama vijdash,che ne ti pomaga sega...moq syvet e da si vyrnesh typkano za vs tva....znam,che zvuchi gadno,no e nai sig reshenie....nali znaesh,che e rastoqnieto m/u liubovta i omrazata e na chsti ot sekundata....e premini q....narani go kakto toi teb,otnesi se s nego kato s parcal.....pokaji mu,che za teb toi e bil porednata broika,poredniq idiot,koito ti e vdignal samochuvstvieto,nakarai go da syjelqva gorchivo,che e postypil taka s teb,ne ti da se otkajesh ot myjete,a toi ot jenite....prosto syberi povechko smelost i se opitai otnovo da se syberesh s nego,no v momenta,v koito ti se iska da go pregyrnesh ot onova istinskoto treptqshto chuvstvo,si spomni za sylzite si....i ne pozvolqvai na chuvstvata da te raznejvat....az za sebe si sam na principa"neka az da si igraq s tqh,no ne i te s men" i mi pomaga....vyzpriela sam sexa kato udovolstvie i za dvete strani,kato izgodna sdelka,super mi e qsno kolko gadno zvucha otstrani,no ne e li po-dubre taka....?da zvucha lishena ot emocii otkolkoto bezkraino naranena i sysipana,bez jelanie za jivot i to zaradi nqkoi,koito ne zaslujava dori edna moq sylza,e nqma da stane! mila pomisli za sebe si i mu go vyrni,toi nai malkoto si go zaslujava,ako pak ne namerish dostatychno sili,znai che vseki si namira maistora,nqkoi den i toi shte sreshne svoq i togava shte syjelqva gorchivo....ami nz kakvo poveche da ti kaja ,dano se opravish ot taq gadna depresiq,aide uspeh :wink:
mnogomili4kata-sf
07-10-2006, 09:40
И аз попаднах на един такъв малоумник,които 3 години ми тичаше по задника само и само да му пусна...накрая му пуснах и тва беше най-смотаният секс,който съм правила през живота си....но той милия беше се похвалил,че ме е ебал пред неподходящите хора,колкото и да ми отричаше после,мн ясно,че на приятелите си ще повярвам като го знам що за стока е...и те милите доста се смяха като казах,че е бил ужасен сексът...само че не съм искала да му го върна,да му направя нещо гадно,то можеше да разкажа на сульо и пульо,че не е могъл да го вдигне и някви такива,ама не го направих,щото тоя не заслужаваше дори да го споменавам на име :smt005 :smt005 :smt005
Малко се отплеснах де....ама кофтито при теб мацка е,че си се влюбила...другият път просто не вярвай на думи,колкото и любовта да е сляпа...аз за да не вземе да ослепее прекалено много и бръквам с пръст в окото да не се самозабрави :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mike-Jones
07-10-2006, 10:01
Еми типичен женкар...минава и заминава :lol: И да плачеш и да не плачеш, нищо няма да се промени. Получил е каквото иска и се е пренасочил. На теб ти е ясно това... Лошо, че си се влюбила, наранена си, нормално е.. Единствения изход е да го забравиш. Няма да е лесно, сега ти е мъчно, изживей си болката и продължавай напред. Но с поуката от случката, т.е. да не се предоверяваш толкова лесно. За напред ще си знаеш да си имаш едно наум, да не вярваш така сляпо на приказки, за да не се оказваш в това положение. Всъщност нищо не си загубила от случката, приеми го като хубав спомен, момент в който си си изкарала добре. Не продължавай да задълбаваш, защото само ще те боли повече. Банално, но мъже има много, ще намериш някой, който те заслужава наистина. Имаш цяло лято да го забравиш и да се огледаш за някой, който си струва. Успех! :) evala am dam prav e gledai da izlizash s priqteli da smenish sredata gledai s neshto da si zanimavash mozaka ;)mnogo gadno i uporito 4ustvo v momenta izpitvash ;) no she sa upraish tam nqkoi kazvat da si si go bila vrushlata koeto e dosta glupavo shto she se unijavash samo kav e smisala da si si go bila vrushtala taka nqma da se utursish ot nego am oshe po she zadulbavash priemi go ot xubavata strana kolkoto i gadna da e slu4kata ot takiva slu4ki;) stavash po pekana i sled vreme nqma da pravish takiva greshki ti si naivni4ka sigorno i toi sa e vuzpolzval mn gaden tip ama to vsi4ko se vrushta ;) she sa upraish izlizai si tam s priqtel4etata zabavlqvai sa she mine 4ustvoto skoro ;)i dano skoro namerish 4oveka za teb ;)pojelavam ti go ot sarce
SlaDka SlaDuRaNa
07-10-2006, 11:37
Emi az mn vi blagodarq za syvetite no ne moga da napravq nishto koeto mi kazvate....moga no shte mi byde mnogo trudno.
Kazvate mi da izlizam s priqteli da smenq sredata da slusham house az si slusham de da ne slusham chalgi takiva liubovni baladi no to4no takiva 4algi kato na Mariq Edinstven mn me karat da pla4a......i da si spomnqm za tova chalgi moga da ne slusham ve4e no nqkoi pat pravq na puk na sebe si i naro4no gi slu6am za da si popla4a nz luda li dym kfa nz imala sym cqlo lqto da go zabravq ami huu moje da ne mislq za nego cqlo lqto ami kato se vyrne shte go vijdam v daskalo vseki den toi e 11-ti klas az sym 9-ti i sme v edna smqna nz nz kak shte go zabravq no shte se opitam makar i da mi e trudno trqbva da go napravq zashtoto toi ne zaslujava dori da go pogledna glupaka mu s glupak :cry: Mn vqrni neshta mi kazahte i mn se zamislih vyrhu tqh i s te4enie na vremeto shte se opitam da gi napravq toi zaslujava da strada kolkoto az stradah daje pove4e i moga da napravq taka 4e da strada no ne iskam nqma kfo pove4e da se zanimavam kakto na nego ne mu puka za tfa i moje da se zabavlqva znachi i az moga naistina trqbva da go zabravq prosto nqma smisyl da prodyljavam da pla4a i da si trovq jivota zaradi nqkaf tapak makar 4e ne spiram da gubq nadejda 4e nqkoi den pak moje ad doide pri men i pak da se syberem no togava kakvoto i da mi kaje i da iskam nqma da moga da mu povqrvam i istinata da mi govori nqma da moga da mu povqrvam ve4e sym zagubila doverie v nego prosto......shte se opitam da zabravq vsi4ko i tova e i shte posledvam syvetite na vsi4ki DANO DA STANE shtoto inache shte otka4a :smt005 Blagodarq mnogo :)
Jessika_MG
07-10-2006, 11:47
Vinagi trqbva pone edin pyt da si napati6, za da zapo4ne6 da gleda6 na ne6tata ot istinskata im strana. Ne edin pyt 6te razbira6 horata kolko sa gadni i ujasni ... nakraq 6te spre6 da obry6ta6 vnimanie i 6te go priema6 prosto kato dadenost. S vremeto 6te se nau4i6. Tozi te e naranil, znae6 4e nqma da si s nego oba4e prodyljava6 da se nadqva6... trqbva ti druga kompaniq, nqkoe drugo mom4e, za koeto da misli6 ili priqteli, koito nqma da te ostavqt i za mig da se seti6 za toq gadnqr. Ina4e ne stava, gleda6 da se zanimava6 s ne6to i da ne misli6. Nqma cql jivot da ti e gadno zaradi nego, prosto taka gubi6 samo ti, vzemi se stegni i samo napred !
Mike-Jones
07-10-2006, 11:48
;) e ai sia she ti mine spoko nego misli
Obicham go mnogo go bicham acki mnogo i ne znam zashto prodyljavam da go obi4am pri polojenie 4e toi mnogo me narani neznam kakvo mi stava pomognete mi oh boje mn go obi4am mnogo Pomognete mi kajete mi kakvo da pravq shtoto shte poludeq skoro vreme moje i v ludnica da vlqza..... :cry:
Абе да ви имам и влюбването на момичетата, що ние мъжете не сме така ;)
Намери си някой друг от чата, който да не ти изглежда толкова на "Пляс/тряс", т.е. "Чук и чао", "Еб*ш и беж" и т.н. Ако става въпрос с моята приятелка ходим от почти 5 месеца и не сме го правели (не че не искаме), а просто под презумпцията (оф така ли се пишеше т'ва..) че всичко омръзва, да не вземем да си омръзнем и ние. Е, секс не сме правели, но всичко друго каквото се сетиш.... :)
Между другото от кой град си? Аз съм агенция за запознанства, може да те уредя с нещо сериозно ;)
Абе да ви имам и влюбването на момичетата, що ние мъжете не сме така ;)
Намери си някой друг от чата, който да не ти изглежда толкова на "Пляс/тряс", т.е. "Чук и чао", "Еб*ш и беж" и т.н. Ако става въпрос с моята приятелка ходим от почти 5 месеца и не сме го правели (не че не искаме), а просто под презумпцията (оф така ли се пишеше т'ва..) че всичко омръзва, да не вземем да си омръзнем и ние. Е, секс не сме правели, но всичко друго каквото се сетиш.... :)
Между другото от кой град си? Аз съм агенция за запознанства, може да те уредя с нещо сериозно ;)
Ami ot Aytos sam :wink:
SlaDka SlaDuRaNa
07-10-2006, 12:40
Sorry zabravih da si napisha tva...nika
Ot Aytos sym :wink:
Мм добре... носи с теб:
- копие от акта за раждане
- медицинско
- мерки
- лична карта, ако имаш такава
- удостоверение за завършен 8-ми клас (под 8-ми клас не приемаме :)
- спесимен от подписите на родител/настойник
- най-важното - :arrow: Регистрирай се във форума!! :)
Майтап е:) Мога да те запозная с момчета от Бургас, от Айтос познавам тук-таме ама са по-малко. Устройва ли те.
{: SlaDka SlaDuRaNa :}
07-10-2006, 13:18
Мм добре... носи с теб:
- копие от акта за раждане
- медицинско
- мерки
- лична карта, ако имаш такава
- удостоверение за завършен 8-ми клас (под 8-ми клас не приемаме :)
- спесимен от подписите на родител/настойник
- най-важното - :arrow: Регистрирай се във форума!! :)
Майтап е:) Мога да те запозная с момчета от Бургас, от Айтос познавам тук-таме ама са по-малко. Устройва ли те.
XAXxaxXAXaxA
Ммм да устройва ме !!!
Мерси :wink:
Начи ще ти пиша съобщения виж си кутията със съобщения.
{: SlaDka SlaDuRaNa :}
07-10-2006, 13:36
Начи ще ти пиша съобщения виж си кутията със съобщения.
Ok np i az ti pisah
vij mila vmesto da se samosajelqva6 i da pi6e6 vav razni forumi za6to prosto ne prieme6 ne6tata takiva kakvito sa toi te e precakal da, no nemisli 4e tova e nai lo6oto ne6to koeto moje da ti se slu4i samo v toq forum ako 4ete6 6te vidi6 mn po seriozni problemi ot tvoq , jivoto u4i vzemi si pouka i prodalji, zapomni hubavite momenti sexa primerno i pravi takv dori po hubav s dr koito go zaslujavat ili pak prosto go namrazi
sas sigornost moje6 da se seti6 pone deset ne6ta za koito da go mrazi6 i sas sigornost nai dobriq na4in da mu otmasti6 ed a bade6 6tasliva s dr i da ne se se6ta6 za nego.
TA MOQ SAVET E OBLE4I NE6TO VPITO BEZ MN MN PLAT PO NEGO I SE ZABAVLQVAI NA PUK 6TE GO PREODOLEE6 SAMO KOGATO NAMERI6 DR PO DOBAR A TOVA NQMA DA E TRUDNO
I az sam izpadala podobna situaciq...kolkoto i stranno da zvuchi mi se slu4i predi vreme sas sega6niq mi priqtel,s kogoto mnogo se obi4ame.predi vreme toi me tarse6e samo za ednoto ebane,dori si ima6e dr priqtelka,no s te4enie na vremeto me obikna i sega sme zaedno:)i mnogo se obichame.Taka che spored men ne trqbva da se otkazvash ot nego za6toto ot dumite ti razbiram,che mn go obichash.Pogovori s nego predpriemi neshto,moje bi toi 6te e tvoeto 6tastie ne go izpuskai napravi vsi4ko po silite si:))uspeh
Ka6kaval4eto_f
07-14-2006, 15:34
Този който заслужава сълзите ти,никога не би те разплакал...
Той е един използвач бил е с теб говорил ти е мили думички за да те вкара в леглото 88% от мъжете са такива и аз попаднах на един гадняр и аз го обичам,но се старая да не мисля за него...ех как ми се иска да срештна един от тези 12% Мечтииии :smt010
Ka6kaval4eto_f
07-14-2006, 15:36
и точно заради тоя глупак който колкото го обичам толкова и го мразя чакам бебенце и след 8 месеца ще си го родя и ще дам цялата си любов на бебо :smt008
HanoMnaH
07-14-2006, 15:41
Според мен той е един тъп бройкаджия или по скоро както всички други ФЕШЪНИ....това е то любов на думи....
Много гадно е постъпил с теб.Ти си нямала как да се предпазиш от него,защото си го обичала и още го обичаш,а и той е видял,че започваш да хлътваш по него и те е използвал.Сега е ясно,че ще ти кажа,че той не заслужава и е така.Всички това ще ти кажат.Ти го обичаш,но потърси момче,което ще те обича ИСТИНСКИ и няма да те използва.Трудно е да не мислиш за него,но недей да слушаш тъжни песни и тем подобни.Излизай с приятели или нещо такова.Гледай максимално малко да не мислиш за него.
Oh neznam obache chuvstvam che v skoro vreme shte poludeq totalno
zapoznah se s edno mom4e v chata ot moq grad izlizahme hodihme po kafeta u tqh u nas celuvahme se kakvi li drugi neshta ne pravihme..toi mi kaza che me haresva az mu kazah che go haresvam I mu povqrvah che naistina me haresva no s techenie na vremeto az go obiknah tolkova mnogo kolkoto do sega ne sym obichala nikoi drug edin den bqhme u tqh i toi poiska da pravim seks no tova e che i az iskah zashtoto go obichah i vse oshte si go obi4am makar toi men ne i napravihme go a na men mi beshe tolkova hubavo napravo ne mojeh da povqrvam obi4ah go tolkova mnogo acki mnogo go obi4ah i bqh mnogo shtastliva kogato sym s nego kogato sym v racete mu sym gotova na vsi4ko sposobna sym na vsi4ko i taka napravihme go i toi mi obe6ta che sled kato go napravim shte prodyljim da izlizame i da se vijdame i za pak mu povqrvah oba4e neshtata vzeha da zagrubqvat sled kato go napravihme toi sprq da mi zvani da mi pishe da mi se obajda daje na pytq po ulicite ne me pozdravqvashe ilid a me zagovori kakto predi ne nqmashe takova neshto ve4e i ot togava do sega tova sa ve4e 3 meseca otkakto go napravihme vse edno dvamata s nego ne se poznavame az razbrah 4e sym bila izpolzvana trqbvashe da go razbera po rano no bqh zaslepena mnogo go obi4ah i vqrvah na vsi4ki negovi dumi no kogato razbrah kogato stana taka az se zatvorih v sebe si plakah tolkova mnogo bqh tajna naranena chuvstvah se ne4ista :cry: i az si bqh vinovna shtoto ako ne bqh mu vqrvala nqmashe da stane taka nali ? ohhh boje i oshte ne spiram da pla4a pri vsqka tajna pesen svarzana s neshto kato moqta slu4ka zapo4vam da pla4a kato pro4eta nqkoi takav liuboven stih pak neshto kato moqta slu4ka pak zapochvam dapla4a ili pyk kato vidq mom4e i momi4e da pravqt seks da se celuvat da se pregrashtat mi stava mn gadno i ne moga da ne zapla4a naposledyk mnogo pla4a mn sam tajna neznam kakvo da pravq izobshto toi zaslujava li da pla4a za nego ? az li sym vinovna ili toi ? pomognete mi kajete mi kak da postapq sega ta az ne spiram da mislq za nego ne spiram da pla4a kakvo da pravq shte se pobarkam !!!! Nqkoi mi kazat 4e toi dori ne zaslujava da go poglejdam no ne moga kogato go vidq politam v nebesata apak sega cqlo lqto nqma da go vijdam no toi shte se varne i pak shte zapo4nat makite mi che go vijdam a ne moga da bada do nego :cry: :cry: ooooooo boje ne moga ve4e daite mi nqkakav savet shte poludeqqqqqqq :cry: :cry: Molq vi pomognete mi zashtopto az sama ne moga da vzema reshenie kakvo li en opitvah da go zabravq no ne stava kajete mi kakvo da pravq pomognete mi molq vi !!!!!!!!!1 :cry:zabravi go 4eta celoto kurvo
kotenceto__
07-14-2006, 23:24
И мен ми се е случвало подобно нещо преди.Също като тебе страдах доста време.И сега ако ти кажа че като се сетя чак ми става смешно как съм могла да бъда толкова глупава и сляпа.Така не се тормози дано да ти мине по-бързо.
[quote="SlaDka SlaDuRaNa"]Oh neznam obache chuvstvam che v skoro vreme shte poludeq totalno
zapoznah se s edno mom4e v chata ot moq grad izlizahme hodihme po kafeta u tqh u nas celuvahme se kakvi li drugi neshta ne pravihme..toi mi kaza che me haresva az mu kazah che go haresvam I mu povqrvah che naistina me haresva no s techenie na vremeto az go obiknah tolkova mnogo kolkoto do sega ne sym obichala nikoi drug edin den bqhme u tqh i toi poiska da pravim seks no tova e che i az iskah zashtoto go obichah i vse oshte si go obi4am makar toi men ne i napravihme go a na men mi beshe tolkova hubavo napravo ne mojeh da povqrvam obi4ah go tolkova mnogo acki mnogo go obi4ah i bqh mnogo shtastliva kogato sym s nego kogato sym v racete mu sym gotova na vsi4ko sposobna sym na vsi4ko i taka napravihme go i toi mi obe6ta che sled kato go napravim shte prodyljim da izlizame i da se vijdame i za pak mu povqrvah oba4e neshtata vzeha da zagrubqvat sled kato go napravihme toi sprq da mi zvani da mi pishe da mi se obajda daje na pytq po ulicite ne me
pozdravqvashe ilid a me zagovori kakto predi ne nqmashe takova neshto ve4e i ot togava do sega tova sa ve4e 3 meseca otkakto go napravihme vse edno dvamata s nego ne se poznavame az razbrah 4e sym bila izpolzvana trqbvashe da go razbera po rano no bqh zaslepena mnogo go obi4ah i vqrvah na vsi4ki negovi dumi no kogato razbrah kogato stana taka az se zatvorih v sebe si plakah tolkova mnogo bqh tajna naranena chuvstvah se ne4ista :cry: i az si bqh vinovna shtoto ako ne bqh mu vqrvala nqmashe da stane taka nali ? ohhh boje i oshte ne spiram da pla4a pri vsqka tajna pesen svarzana s neshto kato moqta slu4ka zapo4vam da pla4a kato pro4eta nqkoi takav liuboven stih pak neshto kato moqta slu4ka pak zapochvam dapla4a ili pyk kato vidq mom4e i momi4e da pravqt seks da se celuvat da se pregrashtat mi stava mn gadno i ne moga da ne zapla4a naposledyk mnogo pla4a mn sam tajna neznam kakvo da pravq izobshto toi zaslujava li da pla4a za nego ? az li sym vinovna ili toi ? pomognete mi kajete mi kak da postapq sega ta az ne spiram da mislq za nego ne spiram da pla4a kakvo da pravq shte se pobarkam !!!! Nqkoi mi kazat 4e toi dori ne zaslujava da go poglejdam no ne moga kogato go vidq politam v nebesata apak sega cqlo lqto nqma da go vijdam no toi shte se varne i pak shte zapo4nat makite mi che go vijdam a ne moga da bada do nego :cry: :cry: ooooooo boje ne moga ve4e daite mi nqkakav savet shte poludeqqqqqqq :cry: :cry: Molq vi pomognete mi zashtopto az sama ne moga da vzema reshenie kakvo li en opitvah da go zabravq no ne stava kajete mi kakvo da pravq pomognete mi molq vi !!!!!!!!!1 :cry:[/quote
a kolko vreme bqhte zaedno predi da go napravite??
a kolko vreme bqhte zaedno predi da go napravite??
Ami 4 meseca bqhme zaedno predi da go napravim :smt010
леко клиширано но все пак това крепи доста хора "Това което не те убива те прави по-силен" . Убеден съм че някой ден ще срешнеш твоят "принц" които ще те цени и уважава заради това което си и с присмех ще се сещташ за тази история и как си могла да страдаш за някакъв си недорасъл Казанова ;) късмет от мен ^^
Prav e! :smt011