View Full Version : Rolqta na lubovnica
predstavete si : imate si gadje, no vzaimootno6eniqta s biv6iq vi priatel ne sa priklu4ili...Vsa6nost toi e 4oveka koito ste obi4ali i prodaljavate da izpitvet silni 4uvstva kam nego. kogato se vidite otnovo ste zaedno i se otdavate na strasta....no kakto vie , taka i toi sega e s druga, a darji mnogo pove4e na vas. Prosto iska da se "najivee", a sled tova da ste zaedno. Slu4valo li vi se e i kakvo mislite za tova? :?:
На мен не ми се е случвало.
imate si gadje, no vzaimootno6eniqta s biv6iq vi priatel ne sa priklu4ili.
Май ще оставя сегашния си приятел и ще се върна при старото гадже.Както са казали хората-Старата любов ръжда не хваща!
Prosto iska da se "najivee", a sled tova da ste zaedno. Slu4valo li vi se e i kakvo mislite za tova?
Ще го оставя да се наживее и след това ако да ме потърси.Няма аз да го търся я!Като му се живее да живее,но без мен!
B*I*A*N*K*A
07-10-2006, 15:04
НЕ СЪМ ПОПАДАЛА В ТАКАВА СИТУАЦИЯ И НЕ ЖЕЛАЯ ДА ПОПАДАМ. СПОРЕД МЕН В ТОЗИ СЛУЧАЙ ТИ ЛЪЖЕШ СЕГАШНИЯ СИ ПРИЯТЕЛ, А СЪЩО ТАКА И СЕБЕ СИ. НАЙ-ДОБРЕ СИ ПОМИСЛИ ДОБРЕ И ОСТАНИ САМО С ЕДИНИЯ ОТ ДВАМАТА, ЗА ДА НЕ ЗАГУБИШ И ДВАМАТА.
priti_kiti
07-10-2006, 16:18
не ми се е случвало и няма...
иначе кво мисля ли ... адски тъпо :!: или си бъдете двамата или не..кво е тва "наживее" ?! http://tinypic.com/1zgrmu1.gif А щом се обичате двамата се съберете,не е нужно да давате напразни надежди на двама невинни души нали?!
Nadelina
07-10-2006, 16:21
Ne mi se e sluchvalo.. I ne mislq che ako imam gadje.. koeto mi vqrva i mi ima doverie.. bih bila s bifshia.. shtoto neshtata mejdu nas ne sa prikluchili.. Ne bih imala smelostta da naranq segashniq si priatel.. Prosto smqtam che toi ne go zaslujava.. I ako uvlecheniqta mi po bifshia sa tolkova golemi prosto nqma da ima drug sled nego :)
не, не ми се е случвало и надявам се да не ми се случи.
ако взаимоотношенията ми с даден човек не са приключили, то не мога да обърна книгата на следващата страница
alkobalko
07-10-2006, 17:20
не ми се е случвало и няма...
иначе кво мисля ли ... адски тъпо :!: или си бъдете двамата или не..кво е тва "наживее" ?! http://tinypic.com/1zgrmu1.gif А щом се обичате двамата се съберете,не е нужно да давате напразни надежди на двама невинни души нали?!
=D> Zashto trqbva da se muchite i dvamata, zashto trqbva da muchite i oshte dvama? Shtom se obichate budete zaedno i se radvaite na lubovta si. Samo che daite vuzmojnost i na nastoqshtite vi polovinki da budat.
Krem4eto
07-11-2006, 15:15
predstavete si : imate si gadje, no vzaimootno6eniqta s biv6iq vi priatel ne sa priklu4ili...Vsa6nost toi e 4oveka koito ste obi4ali i prodaljavate da izpitvet silni 4uvstva kam nego. kogato se vidite otnovo ste zaedno i se otdavate na strasta....no kakto vie , taka i toi sega e s druga, a darji mnogo pove4e na vas. Prosto iska da se "najivee", a sled tova da ste zaedno. Slu4valo li vi se e i kakvo mislite za tova? :?:
Не съм изпадала в такава ситуация,но ако изпадна бих си останала със сегашния приятел,не с бившия!
Ми не ми се е случвало.. Заглеждам се по други мъже единствено,когато чуваствата към приятеля ми са истинали... ;)p
HandOfBlood
07-11-2006, 15:21
не ми се е случвало...
няма и да ми се случи. приключила съм с въпросният човек и толкова. или както се казва 'където плюя там не лижа'
tra-la-la
07-11-2006, 16:18
nqmam ni6to protiv v smisul s biv6ata o6te sme zaedno no samo kogato se sre6tnem na kuponi ili v diskoteki sme zaedno posle si praim sex i na drugiq den vsi4ko e proklu4ilo do sledva6tata ni stre6ta moje da vi izglejkda tupo no otpuska dosta osobenno kogato ne iska6 da ima6 nova vruzka za izvestno vreme
strange__
07-11-2006, 21:38
Всъщност не ми се е случвало и бих предпочела да не ми се...имам достойнство и съм честен човек.Не бих се изявила като курва :roll:
`Death`Whore`
07-11-2006, 21:42
Ако обичаш някого, искаш да живееш с него, а не "да се наживееш". Ако ти правош така, си прекалено наивна и се държиш ужасно с приятеля си.
PrIqTeLkA_oT_AdA
07-11-2006, 21:49
Ako obi4a6 nqkoi to e zaradi su6tiq 4ovek , tfa za jiveeneto .. emi da ostavi ostanalite pa da si se nadjivqva kolkoto iska .. ne go odobrqvam tova,tfa 4e ima nqkfi 4ustfa kum starata si lubov zna4i ne obi4a novata uj priqtelka .. i nqma smisul da e s neq
ycMuBkaTa
07-11-2006, 23:37
Не ми се е случвало. Мисля, че трябва да си принципен във връзките - или си с някой или не! Такова като "наживяване" поне за мен няма.
само малоумна курва може да ходи с някой си само за да се 'наживее' и после да се върне при старото си гадже :x
yo-ma-nigga
07-13-2006, 09:33
Do sega ne sam izpadala v podobna situaciq
ATAKABG Пуснато на: Сря Юли 12, 2006 5:20 am Заглавие:
само малоумна курва може да ходи с някой си само за да се 'наживее' и после да се върне при старото си гадже
Qvno si dosta ograni4ena 6tom izpolzva6 tolkova kraini dumi. 4ovek koito ne e izpadal v takava situaciq i nqma predstava kakvo e , ne biva da si pozvolqva da govori taka!!1 [-X Qvno nikoga ne si izpitvala po specialni 4uvstva , a mojebi dori i ne si se doblijavala do nqkoi ot drugiq pol. Blagodarq za komentara , no molq bez grubi izrazi!!!!!
ATAKABG Пуснато на: Сря Юли 12, 2006 5:20 am Заглавие:
само малоумна курва може да ходи с някой си само за да се 'наживее' и после да се върне при старото си гадже
Qvno si dosta ograni4ena 6tom izpolzva6 tolkova kraini dumi. 4ovek koito ne e izpadal v takava situaciq i nqma predstava kakvo e , ne biva da si pozvolqva da govori taka!!1 Qvno nikoga ne si izpitvala po specialni 4uvstva , a mojebi dori i ne si se doblijavala do nqkoi ot drugiq pol. Blagodarq za komentara , no molq bez grubi izrazi!!!!!
tova emoe!!!! :)
`Death`Whore`
07-14-2006, 15:55
Идеята не беше ли, че той иска да се наживее? Иначе Атака е прав.
`Death`Whore` Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 5:55 pm Заглавие:
Идеята не беше ли, че той иска да се наживее?
AMI DA TOVA BE6E IDEQTA!!!!
kat malka mn si me4taeh da sym zlata lubovnica deto ubiva drugoto mu gadje eh mn seriqli.
a po temata: mi ne mi se e slu4valo ama na edna moq priqtelka i se slu4i i nakraq se vyrna pri staroto si gadje!
seksi_kote_f
07-14-2006, 17:12
Da :smt010 i mn gadno mi be6e i o6te mi e gadno za6toto o6te go obi4am a toi e s druga i az su6to s drug iskam da e pak s men no ne moje ve4e kraq na na6ata vruska doide :(
kAdrOkoSkA
07-14-2006, 17:41
Bivshata mi "nai-dobra priqtelka" beshe v podobno polojenie, samo che tq nqmashe nov priqtel, a momcheto koeto obichashe si "jeveeshe" na volq kakto si iska bez da mu puka za nishto... e*eshe se sas koqto si poiska, no inache neq q Obichashe xxaxaxaxaxax Az ne vqrvah v tova i sam i go povtarqla hilqdi puti!!! Ako obichash nqkogo... ne iskash da si "pojivqvash" sas nqkakvi si prosto za broikata ili nz i az zashto, a si sas tozi kam koito imash chuvstva! Tova moje i da e lubov... no SAMO NA DUMI, a vsichki znaem che lubovta NE samo se IZKAZVA, a i se DOKAZVA nai-veche!
thirteen
07-14-2006, 17:45
Един вид за теб огризките.Той ша си прай густото , ша си го прай.. и накрая ша те е забравил,докато ти храниш надежти и си запълва времето с теб. :lol:
kAdrOkoSkA
07-14-2006, 17:49
Един вид за теб огризките.Той ша си прай густото , ша си го прай.. и накрая ша те е забравил,докато ти храниш надежти и си запълва времето с теб. :lol:
Ми има нещо вярно... Не се вразвай мила, той един вид се застрахова - каквото и да стане с някоя от новите... той си знае, че ти си му сигурна и няма да остане сам и на сухо!