View Full Version : Moderated: Колко често правите анален секс?
Гледайки колко често става въпрос за анален секс и тъй като мисля, че той е нормална част от сексуалните ни връзки питам! Ние напр. го правим почти винаги а вие!!! :)
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
И ние го правим супер често, а и на мен ми харесва :D многоооооооо
foulmist
07-10-2006, 15:15
uuuuuuu bliax :smt078
BAD_GIRL_
07-10-2006, 16:30
mi as i moq muj go praim prez den.........no ponqkoga go prai seki den ......dam naistina e mno qko :wink: :lol:
GreenLadyM
07-10-2006, 16:35
nikoga!
Nadelina
07-10-2006, 16:47
Nikoga ne sam pravila analen sex..
И ние го правим супер често, а и на мен ми харесва :D многоооооооо
alkobalko
07-10-2006, 18:59
I az nikoga!
thirteen
07-10-2006, 19:18
I az nikoga!И аз така..
CRaZy_IKT
07-10-2006, 19:20
Ми винаги когато мога-кефи ме :P
Ice_Queen
07-10-2006, 19:56
Nikoga ne sam pravila analen sex..
........... и не съм сигурна че бих!!!!!!!!!!! :evil:
anichkaaa
07-10-2006, 23:14
Probvala sam,no me bole6e-za tova i ne go pravq pove4e :oops:
Еми никога не сам пробвала...за мен това си е чисто извращение...Баси имаме си достатучно "дупки" за да се е*ем и отзад.Плюс това е супер нехиегинично и има голяма оспасност от пукане на разни кръвоносни съдове.Кожата там е много нежна.Абе добре бе ,момичета и момчета..ся обратните като нямат каде - ок , ама ние нормалните се едно нямаме къде...Изгъзица!
мразя да го правя!!!!!!!!!!!!!!!!!
мн по-добро е ако той си ти го вкарва на правилното място, но сте в същата поза като за анален секс! :wink:
Еми никога не сам пробвала...за мен това си е чисто извращение...Баси имаме си достатучно "дупки" за да се е*ем и отзад.Плюс това е супер нехиегинично и има голяма оспасност от пукане на разни кръвоносни съдове.Кожата там е много нежна.Абе добре бе ,момичета и момчета..ся обратните като нямат каде - ок , ама ние нормалните се едно нямаме къде...Изгъзица! =D>
Веднъж пробвахме с моята ама нещо не стана, то ние сме си индианци по природа ;) то нали трябвало да се намаже с вазелин, нямаше такива ра'оти..
strange__
07-11-2006, 14:38
Не правя :!: Не мисля,че е нужно да правя нещо,което намирам за неприятно :wink:
CRaZy_IKT
07-11-2006, 18:34
Веднъж пробвахме с моята ама нещо не стана, то ние сме си индианци по природа ;) то нали трябвало да се намаже с вазелин, нямаше такива ра'оти..
Хъммм нито веднъж не съм го правила с вазелин и въпреки всичко си е екстра ;)
Stephanie Jay
07-13-2006, 18:08
Мен ме кефи да ме пронизва анално, но не и да се празни в аносчето много боли. :smt008 :smt008 :smt008 Няма нищо лошо в това.
Със сегашното ми гадже през седмица- две, когато аз искам. Но винаги ползвам един определен вазелинов крем.
Само имам един въпрос - защо вазелин? Един хубав лубрикант на базата на вода е далеч по-приятно решение, а и се мие в пъти по-лесно.
Преди го правех доста често, но напоследък избягвам. 4-5 пъти в месеца най-много.
nansi_2005
10-29-2015, 02:34
Хъммм нито веднъж не съм го правила с вазелин и въпреки всичко си е екстра ;)
който го може - си го може :) Наслаждавай му се !
nansi_2005
10-29-2015, 02:34
Честичко.
какво значи честичко ? През ден ?
За тези което се мислят за свестни и мислят че са единствените https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD_%D1%81%D0%B5% D0%BA%D1%81
supersonic0
10-29-2015, 14:45
Не е важно дали една жена прави анален секс. Важното е да е умна. А умните правят :D
какво значи честичко ? През ден ?
Защо е толкоз важно за теб да знаеш?
Защо е толкоз важно за теб да знаеш?
Защото иска да те изблъска боже би
В тоя форум е пълно със содомити :д
За тези което се мислят за свестни и мислят че са единствените https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD_%D1%81%D0%B5% D0%BA%D1%81
По тази причина, в ануса не бива да бъдат вкарвани предмети с ръбове и остри върхове, както и въобще предмети над 20 см, тъй като може да се увредят стените на дебелото черво.
спестил съм уврежданията на много жени
Гнусотия, ректумът е изход, не вход!
Защото иска да те изблъска боже би
Иска той...!!
Ох боже господи тоз inewton като се обади все изръсва някаква простотия ти не си ли чувал за революция в секса ?
Ох боже господи тоз inewton като се обади все изръсва някаква простотия ти не си ли чувал за революция в секса ?
Някоя циганка като те омаже целя в л**на по време на анален пак ела да си говорим за революция в секса.
нали за това се прави клизма
Прави се на теория, ама дали всички я правят на практика?
Виж горе какво има на тавана... Виждаш ли го ?
Правила съм го само два пъти и то се случи през два дена. Ама ми хареса и мисля да продължа да го правя.
Не знам колко пъти съм го правила. И не знам колко често. В месеца няколко пъти, предполагам. Всичко зависи от това дали аз искам. Гаджето ми няма право на глас по този въпрос. Става когато аз му кажа, че искам. Но не мислете, че все още е толкова запален. Аз искам да е внимателно и с бавно темпо, само в една поза, да ме стимулира с ръка отпред и да издържи докато аз успея да свърша. С времето започна да му става досадно и да не се кефи толкова като му кажа, че довечера имам нещо специално за него.
lili-ton
01-04-2016, 14:32
Чак често не, но това си зависи от мъжа. Ако го разбира този секс (срещнах такъв мъж, уви, единствен) и успее да ме "качи на черешата", дори няма да го чакам да се сеща. Аз ще си искам. Но ако не го бива, не ми хареса, ще си остава с единствения опит. Там поправителен не давам. Случи ми се дори да прекъсна такъв секс, анален. По-скоро опит за секс. И да го питам какво точно се опитва да прави там с пишлето си? Казах му, че не ми харесва изобщо, възбудата ми мина и не искам повече никакъв секс с него. За мой ужас, той се разплака. А беше голям самохвалко. Жените го били търсели под дърво и камък, да ги "оправя отпред и особено отзад", чудел се къде да се крие чак ... Има много нещастници
AlaBalaa
01-04-2016, 18:57
Чак често не, но това си зависи от мъжа. Ако го разбира този секс (срещнах такъв мъж, уви, единствен) и успее да ме "качи на черешата", дори няма да го чакам да се сеща. Аз ще си искам. Но ако не го бива, не ми хареса, ще си остава с единствения опит. Там поправителен не давам. Случи ми се дори да прекъсна такъв секс, анален. По-скоро опит за секс. И да го питам какво точно се опитва да прави там с пишлето си? Казах му, че не ми харесва изобщо, възбудата ми мина и не искам повече никакъв секс с него. За мой ужас, той се разплака. А беше голям самохвалко. Жените го били търсели под дърво и камък, да ги "оправя отпред и особено отзад", чудел се къде да се крие чак ... Има много нещастници
Ти поне явно знаеш какво искаш... да те ... здраво. Браво на момичето!
lili-ton
01-07-2016, 09:00
Мъжете мислите, че секса се свежда до животинско ръгане, блъскане и толкова. За щастие, има изключения. И аз срещнах такъв мъж. С него стигах до оргазъм и с вагинален и с анален секс. Беше велико! Ще го помня цял живот. И сега да го срещна, бих преспала с него.
Да ,повечето мъже наистина си мислят ,че секса е само ръгане,то и затова голяма част от жените не правят анален...
Да ,повечето мъже наистина си мислят ,че секса е само ръгане,то и затова голяма част от жените не правят анален...
Колкото си по-звяр в леглото толкова по- добре
Да особено докато тя е още стегната и това ще ти е последния път ,в който правите анален...
Като го видя как прави вагинален секс, преценям дали да му дам шанс за анален.
PZS0PVT's Profile
01-14-2016, 19:51
Да особено докато тя е още стегната и това ще ти е последния път ,в който правите анален...
Ми после пак ще се стегне, не е кой знае какво.
Ми после пак ще се стегне, не е кой знае какво.
От опит ли го казваш?
PZS0PVT's Profile
01-14-2016, 20:39
От опит ли го казваш?
Питай ме на лично и тогава ще дам адекватен отговор тук не
Питай ме на лично и тогава ще дам адекватен отговор тук не
Сами сме в темата. То е все едно на лично.
PZS0PVT's Profile
01-14-2016, 20:43
truty
Всеки може да я види просто ми махни блока и да ти кажа това което знам
За какво става въпрос?
PZS0PVT's Profile
01-14-2016, 20:46
sgfds
Да, знам го ,от личен опит преди имаше едно момче което харесвах но не се получиха работите и имах фантазии... това е всичко.
Навирал си си краставици в анала?
PZS0PVT's Profile
01-14-2016, 20:50
Остави... нищо не разбираш
PZS0PVT's Profile
01-14-2016, 20:53
Моля ?
Моля ?
Не на мен. На Бог.
PZS0PVT's Profile
01-14-2016, 20:56
Изтрии си постовете в тази тема (от този "От личен опит ли го знаеш" до последния)
Изтрии си постовете в тази тема (от този "От личен опит ли го знаеш" до последния)
Никогаш!
PZS0PVT's Profile
01-14-2016, 20:59
ТОГАВА МАХНИ ЦИТАТИТЕ
ТОГАВА МАХНИ ЦИТАТИТЕ
Никогаш!
PZS0PVT's Profile
01-14-2016, 21:01
Никогаш!
Кофти матерял си и то много кофти :(
А как добавяш цветове на буквите ?
Кофти матерял си и то много кофти :(
Да ми беше писал на ЛС като не искаш да се излагаш пред хората.
PZS0PVT's Profile
01-14-2016, 21:14
Вече ти писах няколко пъти, урод такъв.
и се научи да пишеш
lili-ton
01-15-2016, 13:42
Да му мисли Мис дупе Бразилия 2015. Четохте ли? По договор от конкурса, спечелилата за времето докато е Мис-ка, трябва да спре да пие, да пуши и да не прави анален секс. И през декември Мис 2015 казала, че тя поначало не пие и не пуши, а аналния секс щяла да го спре, но не веднага, а от 01 януари 2016. Имало вратичка в договора.