View Full Version : Mom4eta - vupros za purviq put
Awe q kajete nqkakvi problemi imahte lr purviq put? Smisil da ne vi stane,da ne svur6ite mn barzo ne6to takova
Da se pritesnqvam li 4e ne6to moje da se oburka ili ne?
Imah predvid da svar6ite mn barzo
neutravlad
07-10-2006, 15:47
Пробвай, от притеснение може да свършиш много бързо или изобщо да не свършиш... Зависи от човека. А и кой е казал, че от първия път ще се представиш блестящо. Трябва си практика :)
Mi i az si misleh 4e 6te se izloja i 6e ima nqkvi problemi ama ni6to lo6o nestana samo deto nemojah da go vkaram 20 min ama posle si pravih sex pone 20-30 min!
PleasureSeeker
07-10-2006, 16:35
Ако си некф късметлия...и си адски спокоен...момичето може и да не те усети,че си девствен :D
Ne ochakvai veliki postijelniq oshte purviq put! Spored men dali shte ti stane ili ne zavisi mn ot tova dali se pritesnqvash.. a che shte svurshish burzo tova e qsno..:) :) :) :) Ama ne se pritesnqvai..opita se trupa s praktika ;)
tra-la-la
07-10-2006, 16:45
ami da ti kaja purviq put naistina ot pritesnenie moje da ne ti stane pone s men stana taka e da bqx si i piinal no ne e ot tva 6toto i sq si piq qko a nqmam problemi drugoto koeto e da 6te svur6i6 burzo no horata sa izmislili a4ini nqma da ti se daat kinti za spreiove za zadurjane puk e i dossta glupavo ami hvani si 6ibni edna 4ikiq predi tva tva 6te ti pomogne da zadurji6 bez maitap
krem4et0
07-11-2006, 13:01
Нищо че съм момиче ще ти кажа-няма да се притесняваш.И в началото момичетата не са сексуални фурии.Нормално е да се притесниш,нормално е да свършиш бързо,норамално е да не ти стане.Важното е да си с момиче,което ще прояви разбиране и ще те успокои.За това действай,а ако не стане както трябва давай пак.
P.S.Все пак първият път на момичетата е по-гаден така че не се тревожи толкова!
bulgarche
07-12-2006, 00:03
Ако се притесняваш много по-вероятно е да стане нещо. На мен първият ми път си ми беше много успешен. Даже и сега си мисля, че е и много добре кое как стана, даже сега имам и по-лоши случаи.
Awe q kajete nqkakvi problemi imahte lr purviq put? Smisil da ne vi stane,da ne svur6ite mn barzo ne6to takova
Da se pritesnqvam li 4e ne6to moje da se oburka ili ne?1-вия път естествено че ще свършиш бързо,за тва преди сеска си прасни една злобарка ;)
хаха вие добре ли сте... първият ми път се наковах като копеле... пиян напушен и правих секс час и половина :-D
Nofacenoname
07-12-2006, 09:59
Една и съща тема се повтаря и повтаря!Има търсачка за тази работа бе хора!Слепи ли сте? :smt011
Първия път хехеххе беше яко ма бях малък то си беше ясно ,че съм девствен баси то и доста след това си мислеха така докато някой не ги светнеше ,че съм напред с матеряла.
PLAMENKO
07-12-2006, 11:13
Da se pritesnqvam li 4e ne6to moje da se oburka ili ne?
еми не много яко си беше даже \:D/ \:D/ :smt006 :smt006