View Full Version : k1m momi4etata -koi penis vi dostavia po goliamo udovolstvie
Momi4eta koi penisi vi dostaviat po goliamo udovolstvie - po 6irokite ili po d1lgite? Kajete !
hahha.. ima edna prikazka, che ne e vajno kolichestvoto, a kachestvoto.Moito mnenie e , che ako edin muj znae kak moje i samo s malkoto si prusche da te kachi v nebesata :)
BAD_GIRL_
07-10-2006, 16:36
ami normalnite we xaaxaxx... :smt007 :arrow: nito po golemite nito po malkite a normalnite :)))))))))))))))))
maybelline
07-10-2006, 17:41
hahha.. ima edna prikazka, che ne e vajno kolichestvoto, a kachestvoto.Moito mnenie e , che ako edin muj znae kak moje i samo s malkoto si prusche da te kachi v nebesata :)
Точно така!
има и една друга приказка (някой говереше за приказки по- горе): по- добре къс и дебел отколкото дълъг и тънък
`Death`Whore`
07-10-2006, 20:37
Да не съм била с много тънък, много дебел, много къс и много дълъг, че да давам мнение?
Страашен въпрос.. Аз понеже приятеля си го избирам по пишката му... :evil:
Не, сериозно, мислиш ли, че някое 15-16 годишно момиче ще ти даде адекватен отговор?? Половината от тях още не са изпитали реално удоволствие от секса, пък да не говорим да са преспали с тоолкова много хора, че вече да имат предпочитания за члена им??? Разбирам да попиташ някоя 30-40 годишна жена с голям сексуален опит зад гърба си, която знае какво е удоволствие, та да ти каже...
Дори и някоя малолетна курвичка да ти отговори, тя ще ти отговори наизуст, понеже половите й органи не са достатъчно развити, за да изпита истинско удоволствие...
Та това е, не искам да се заяждам, просто си казвам мнението. Извинявай, ако нещо съм те ядосала и т.н. :roll:
saglasna sam
anichkaaa
07-10-2006, 23:11
Страашен въпрос.. Аз понеже приятеля си го избирам по пишката му... :evil:
Не, сериозно, мислиш ли, че някое 15-16 годишно момиче ще ти даде адекватен отговор?? Половината от тях още не са изпитали реално удоволствие от секса, пък да не говорим да са преспали с тоолкова много хора, че вече да имат предпочитания за члена им??? Разбирам да попиташ някоя 30-40 годишна жена с голям сексуален опит зад гърба си, която знае какво е удоволствие, та да ти каже...
Дори и някоя малолетна курвичка да ти отговори, тя ще ти отговори наизуст, понеже половите й органи не са достатъчно развити, за да изпита истинско удоволствие...
Та това е, не искам да се заяждам, просто си казвам мнението. Извинявай, ако нещо съм те ядосала и т.н. :roll:
Napulno si prava :smt023
TALIBANA
07-11-2006, 01:42
Аз съм сигурен 100% че всяка жена иска,и на нея и доставя удоволствие по голям кур-въпреки че някои може и да го отрекат.
този на приятеля ми, бе глупачке!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
2 точка от правилника!
Благодаря!
Mike-Jones
07-11-2006, 10:41
dam i az tai mislq kolkoto po golqm vuzmojno nai golqm da e she sa :) na 7 moto nebe :)
saglasna samОфф тва стана банално вече,много е тъпо! Естествено че е важна големината ](*,) ](*,) ](*,)
Аз продпочитам да е по-дебеличък това ми харесва :D
Mike-Jones
07-11-2006, 14:26
saglasna samОфф тва стана банално вече,много е тъпо! Естествено че е важна големината ](*,) ](*,) ](*,) are brat istudil sam birata v xladilnika ostai malko toq forum