View Full Version : Имам голям проблем
Eleonora
07-11-2006, 09:07
В момента съм от друг компютър и ето успявам да влизам с никнейма си.А от моя компютър не става,като си пиша никнейма, и не мога да си влеза по никакъф начин :-& :-s
Мислех че са ме баннали по ИП и за тва си го смених, ама пак не става :smt011
Ако е банната цялата мрежа, колкото и да го сменяш, няма да влезеш.
Въпросът е изкарва ли ти съобщение че си с Бан и си изгонена от форума, или като си напишеш потребителското име и паролата и като дадеш на Вход -> нищо не се получава и пак си като гост.. това значи, че системата те 'изплюва'. Можеш да пробваш да делнеш куукута и подобни, ако не знаеш как да помагаме..
Eleonora
07-11-2006, 09:20
Ако е банната цялата мрежа, колкото и да го сменяш, няма да влезеш.
Въпросът е изкарва ли ти съобщение че си с Бан и си изгонена от форума, или като си напишеш потребителското име и паролата и като дадеш на Вход -> нищо не се получава и пак си като гост.. това значи, че системата те 'изплюва'. Можеш да пробваш да делнеш куукута и подобни, ако не знаеш как да помагаме..Ми не , не пише че съм банната, а системата ме отхвърля, а и като гост пак не може да давам мнения :smt011
Като гост ли не можеш? 8-[
Какво точно става като се опиташ да пуснеш мнение като гост?
Не си банната по Ip, щом зареждаш и виждаш разделите от форума ;)
Eleonora
07-11-2006, 09:23
Дава ми да си напиша пак потребителското име и паролата.Аз го пиша и пак не става... :smt009
cecko_boy
07-11-2006, 09:37
Ei machoka men po lesno ste vi e po skype ili icq da se razberete taka mislq :)
Eleonora
07-11-2006, 09:40
Ei machoka men po lesno ste vi e po skype ili icq da se razberete taka mislq :)em ndli za tva ia napraih taia tema,da obsudim problema mi :?