View Full Version : net zapoznanstva i stranni slu4ki
tra-la-la
07-11-2006, 12:36
tursa si nova jena burzoooooo ne se kolebaiite pi6eteeee
пич,смени си заглавието на темата щото ще ти го изтрият... ;) едно съветче влез в flirt4e.com (извинявам се на екипа за рекламата...) регни се, пусни си снимка, там съм чувал че е голяма зарибявка ;)
tursa si nova jena burzoooooo ne se kolebaiite pi6eteeee :lol:
tra-la-la
07-11-2006, 12:42
пич,смени си заглавието на темата щото ще ти го изтрият... ;) едно съветче влез в flirt4e.com (извинявам се на екипа за рекламата...) регни се, пусни си снимка, там съм чувал че е голяма зарибявка ;)
priqtel imam si reg tam ot 2 godini xax prosto otupqh
Ми можеш да се регнеш и в сладура, bgdate.com и разни такива глупости или най-примитивното средство за нет-запознаване ... чата :) Аз от чата се запознах с приятелката си, а после във флирт4е ей така за убиване на времето си чатя със софиянки или изобщо от други градове, стават майтапи. Даже и с една 37-годишна манячка лафим за простотии. Особено като си на работа тука и с форуми и с чатове си запълваш времето (оф напра'о ми омръзна)
tra-la-la
07-11-2006, 13:01
Ми можеш да се регнеш и в сладура, bgdate.com и разни такива глупости или най-примитивното средство за нет-запознаване ... чата :) Аз от чата се запознах с приятелката си, а после във флирт4е ей така за убиване на времето си чатя със софиянки или изобщо от други градове, стават майтапи. Даже и с една 37-годишна манячка лафим за простотии. Особено като си на работа тука и с форуми и с чатове си запълваш времето (оф напра'о ми омръзна)
temata se promenq!!! razkajete slu4ki ot zapoznanstva v neta eto vi edna moq onq den nqkva mnoo me mole6e da izlqza s neq poznaahme se ot flirt4eto i nakraq sled mnoo molene me navi ebasi kvo da vi kaja bqxme v edno kafe e v tva kafe nikoga nqma da ida ama tq nenormalna beeeeeee mnoo q bie6e su4mata kat se razvika v kafeto 4e iskala da q 4ukam 4e si mislela 4e sum sutenior naprao kazvam vi v zemqta potunah xaxaxxa razkajete viq sq ne6to
onq den nqkva mnoo me mole6e da izlqza s neq poznaahme se ot flirt4eto i nakraq sled mnoo molene me navi ebasi kvo da vi kaja bqxme v edno kafe e v tva kafe nikoga nqma da ida ama tq nenormalna beeeeeee mnoo q bie6e su4mata kat se razvika v kafeto 4e iskala da q 4ukam 4e si mislela 4e sum sutenior naprao kazvam vi v zemqta potunah xaxaxxa razkajete viq sq ne6to
ааахааааааахахаххахахахха х :) т'ва къде бе пич, кой град
моите са били най-обикновени - мълчат на първа среща.. ходим у тях където са нейни авери и играем на Война (хаха не се смейте т'ва беше 5-ти или 6-ти клас). от първа среща много често съм тръгвал с момичета, понякога даже за по един ден.. абе от чата може всичко да се намери, там влизат всякакви хора
примерно аз си намерих сериозна приятелка от чата и повече срещи не съм си уговарял.. въпрос на късмет
tra-la-la
07-11-2006, 13:19
onq den nqkva mnoo me mole6e da izlqza s neq poznaahme se ot flirt4eto i nakraq sled mnoo molene me navi ebasi kvo da vi kaja bqxme v edno kafe e v tva kafe nikoga nqma da ida ama tq nenormalna beeeeeee mnoo q bie6e su4mata kat se razvika v kafeto 4e iskala da q 4ukam 4e si mislela 4e sum sutenior naprao kazvam vi v zemqta potunah xaxaxxa razkajete viq sq ne6to
ааахааааааахахаххахахахха х :) т'ва къде бе пич, кой град
моите са били най-обикновени - мълчат на първа среща.. ходим у тях където са нейни авери и играем на Война (хаха не се смейте т'ва беше 5-ти или 6-ти клас). от първа среща много често съм тръгвал с момичета, понякога даже за по един ден.. абе от чата може всичко да се намери, там влизат всякакви хора
примерно аз си намерих сериозна приятелка от чата и повече срещи не съм си уговарял.. въпрос на късмет
ami tva stava v pleven az obi4am da si kisna v 4ata i da vi kaja dosta zapoznanstva imam i sre6ti i ot mnoo drugi gradove no kazah si stop za6toto predi izvestno vreme 4atih s edno momi4e ot sf i 4akah da otida tam da rabotq ta zaminah az sre6tnah se s neq i ot purvata stre6ta se vlubihme edin v drug ili pone awe taka be6e dokato bqx v sf nqma6e karanici awe vsi4ko be6e kat trqbva tq be6e neveroqtna v durjanieto si kum men nikoi nikoga ne se be durjal po dobre no kakto i da e ta edin den se naloji spe6no da si doida v pleven da za mina ot sf i po planove za dosta golqmo razstoqnie v bude6teto ne mojeh da se vurna v sf i taka s neq se razdelihme e ne izob6to no az si doidoh i be6e sigurno 4e nqma da se vidim dosta dulgo vreme ot samoto mi pribirane v pleven az zapo4nah da tursq na4in da se vurna pak tam no mi predlojiha rabota v obzor i kazah i 4e 6te trqbva da zamina i tq mi kajza 4e iska ne6tata da svur6at da prekratim vsi4ko stra6no e gadno da obi4a6 edin 4ovek no da ne moje6 da si s nego e sega vremeto e minalo ne mi puka ve4e no sq se use6tam 4e tq moje i da ne me e obi4ala v smisul 4e az bih napravil vsi4ko za neq a tq me zarqza taka 4e ako iskate 4uite moq suvet ne se zahva6taite s 4ovek ot drug grad
Аз сега много се кефя на приятелката си от 5 месеца почти сме заедно. Даже имам перспективата, че ще сме заедно даже и догодина когато сигурно ще уча в друг град. Не знам, хубаво ми е като си помисля, че може това да е истина, дано и така стане.. а после, ако и тя дойде в София и още сме заедно... :::
Да направиш смучка не било трудно :mrgreen:
Аз тогаз защо не се справих 8-[ .... само един път се опитах на жената и несъм пробвал повече ...
селщина е :smt118
CRaZy_IKT
07-11-2006, 18:56
хаахаахахха ми и аз много съм се зарибявала по нет запознанства-ама в крайна сметка осъзнах че са супер тъпи (повечето) защото никога не можеш да гарантираш кой седи от другата страна. :shock:
ProstoAz
07-11-2006, 19:07
Това не е сайт за запознанаства!