View Full Version : Жаден , след секс :)
Vlado312
07-11-2006, 13:27
Имам проблем ;)
Ами онзи ден правих секс за първи път с приятелката ми . Секса като за пьрви пьт беше хубав , и двамата се представихме отлично , свьршихме си навреме и както трябва. :mrgreen:
Вьпроса ми е след това
Нормално ли е след секс да погълна толкова много течности ( 4.5 литра във формата на чайове , коли и тем подобни ) ?
tra-la-la
07-11-2006, 13:29
xax 4ak za tolkova litri nz no az si piq mnoo te4nosti sled sex
По принцип секса изпотява.. ти беше отгоре нали ;)
Vlado312
07-11-2006, 13:32
отгоре , отдолу , зад , отпред ;-)
ckeuT4eTo_f
07-11-2006, 13:34
Ami da ne se vprqgai tolko :D
Айде за секс незнам.. ама за след като жената ми направи орален, голямо огладняване го огладнявам ;) за теб 1 съветче :) след голяма жажда.. една шпатулка на твойта жена... и готово ;)
krem4et0
07-11-2006, 15:13
Че до мен по време не секс има бутилка вода и до края нищо не остава,а да не говорим колко ям и пия после.А и ако е било топло и сте се изпотили също може.Да не забравяме и притеснението!
maybelline
07-11-2006, 17:44
Ами като имат предвид секса,на който сте се "представили отлично",момичето(вярвам че е готина,все пак ти не би го правил с коя да е),притеснението(първият ви секс заедно)...нищо чудно,че така си ожаднял;)
Ами понеже ти е било за пръв път,сигурно си бил много изморен.
Mi pri moito gaje ne samo 4e posle samo pie ne6to ami i zaduljitelno re6ava 4e adski mnogo mu se spi :roll:
Mi pri moito gaje ne samo 4e posle samo pie ne6to ami i zaduljitelno re6ava 4e adski mnogo mu se spi :roll: e mila tva za spaneto e shit..gorkata :( nie sled tva si se gu6kame ... po temata mi mislq 4e e normalno izmoril si se qvno :mrgreen:
`Death`Whore`
07-11-2006, 23:01
Явно още не сте осъзнали, че да заспиш с любимия след секс е невероятно хубаво. И се оплакват даже...тцтцтц.
bulgarche
07-11-2006, 23:47
е що да не...ако си знаел, че ще ти предстои нещо такова (секс за първи път) да не си приемал течности, после много си се потил, след това...си наваксвал. А и е ноемално да пиеш много вода бе. То място има, а и е полезно. :) Споко, нищо не е станало кой знае какво. Не е защото си се изпразнил.
aprilia`rs`
07-12-2006, 00:33
ami normalno si e az porpincip si piq okolo 5 litra na den :wink:
На ден пия по 2 литра бира ! :-D
Luciferian
07-12-2006, 06:05
Имам проблем ;)
Ами онзи ден правих секс за първи път с приятелката ми . Секса като за пьрви пьт беше хубав , и двамата се представихме отлично , свьршихме си навреме и както трябва. :mrgreen:
Вьпроса ми е след това
Нормално ли е след секс да погълна толкова много течности ( 4.5 литра във формата на чайове , коли и тем подобни ) ?
Аз имам стабилна практика от не една и две години и винаги след секс пия поне един литър мляко. Ти пиеш чай, няма лошо. Губиш телесни течности - наваксваш после. Нормално, няма от какво да се притесняваш.