PDA

View Full Version : Рожден ден - без купон

piece0Fchocolate
07-11-2006, 14:39
хора, в края на тая седмица имам ден ден, но се чудя дали да го празнувам...не е кой знае какъв проблема, но съм много объркана :-k в къщи правиме основен ремонт и няма да стане у дома. Трябва да идем в някое заведение, но без да консумираме алкохол, защото повечето сме непълнолетни (17 год.). Та мисълта ми беше, че не искам да вдигам банкети до небето, искам да е само с няколко френдчета, но при условие че сме в някое заведение, а не в къщи, ще ми е малко кофти да не поканя и другата част от тайфата-не ме интересуват парите-плащам колкото се налага(така де наще :lol: ), но ако излезна с моите си няколко приятелчета трябва да поканя и братовчедите, а те ако идват ще дойдат с техен приятел, понеже той има кола-съгласна съм за това, защото е голям пичага, но трябва да дойде още едно момиче, за което мисля че може да мине и без нея купона, а ако не я поканя ще се насърди.... и пак се събираме доста хора....а както ви казах искам да бъде просто една малка почерпка :? какво да правя? Ако се съберем с 5 фр. ги свързвам и с др 5, и после с още 5 и в главата ми се леят едни дълги вериги..... помощ!

Lumidee
07-11-2006, 15:04
Pravila sum greshkata da si chestvam rojdeniq den u nas i nikoga ne se e poluchavalo taka kakto iskam..zashtoto vinagi stavat nqkakvi izcepki.. Predpochitam da cherpq priqteli v nqkoe zavedenie..Poslednata godina napravix taka i si izkaraxme mn qko..Bqxme s okolo 20 choveka v edno kafe i ne mi izleze mn skupo..platix okolo 250 lv, a vsichki pixa i qdoxa na korem..beshe super qko..Ot dr strana ne se chuvstvai dlujna da kanish xora,koito ne iskash.. pokani si priqtelite,koito sa ti nai blizki ..vse pak tova e tvoq den!

piece0Fchocolate
07-11-2006, 15:15
мерси за мнението ти, права си че не съм длъжна да каня всеки, който ми се пише за "приятел"!

impress
07-17-2006, 13:32
Да ти имам проблемите. Много приятели... на рожденния ми ден тази година дойдоха 3-ма човека, от които не бих казал че всички са ми от най-близките, даже едното момче почти не го познавах ами просто го поканих защото предполагах, че другите няма да дойдат...
"Аа ама аз помислих че рожд. ти ден ще го празнуваш на предния ден...", "Работа имам..", "Аве ще дойда ве, обещал(а) съм ти..", "Не мога, чеша си центрофугата...". Най-якото беше, че гаджето дойде на р.д.-то, нищо че техните бяха против и й казаха да се прибира..като наай-накрая ги издрънкахме да остане до 20;00 (мизерия, нали)

Затова догодина няма НИКОЙ да каня.. само приятелката (надявам се още да съм с нея). Ще подготвям аз и мезета и глупости и к'во ли още не и накрая кашкавалите саламите и гасилките две седмици ги ядох вкъщи :) айде ракиите останаха.. да поотлежат малко, че да има за абитуриентския ;)

fuck_you_baby
07-17-2006, 16:03
mi da ti kaja i az imam sa6tiq problem.poneje skoro imam rojden den i az se 4udq kvo da pravq #-o

impress
07-19-2006, 13:23
mi da ti kaja i az imam sa6tiq problem.poneje skoro imam rojden den i az se 4udq kvo da pravq #-o

Ми прекарай го с гадже ако имаш такова. И аз трябваше така да направя ама .... (описах го вече малко по-горе ;)

teen^baby
07-23-2006, 19:03
ами... щом искаш купон с малко хора покани само първите 5 фр. и не ги свързваи с никой друг! :mrgreen:

~*~Бриана~*~
07-23-2006, 19:55
Аз обикновено правя голям шумен купон в нас и не ми се е налагало да мисля по въпроса. Обаче ако бях в подобно положение щях да направя ето така - решавам, че този, този и този ги искам задължително на рд. Тях и само тях. Да кажем, че стават 5 човека (май за такава цифра се говореше). Събирам ги тези 5 човека, които предполагам са от най-близкото ми обкръжение и им казвам: "Тази година искам нещо по-различно, не искам много шум около РД искам да си прекарам хубаво, а хубаво си прекарвам с вас. Затова, моля ви, елате еди-кога-си еди-къде-си ама да сте само вие, защото ви обичам прекалено за да ви деля с други хора"

Така казано не знам как могат да ти откажат. АЙде, късмет