View Full Version : Към модераторите: Един СЕРИОЗЕН въпрос относно заключването
Незнам дали това трябва да е тук ноо...
1) Имаше една тема която започваше с "търся си жена" а всъщност по-нататък се промени на интересни случки от нет-а. Причина за заключване - йок.
2) Какво значение има, че темата е стара? Харесах си тази тема, нищо че беше от декември 2004.
Хайде ако можете отговорете ми на въпросите ...
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
Аз брато не пускам нифки теми за 5 стинки за тва не ми заключват! :mrgreen:
CRaZy_IKT
07-11-2006, 19:31
Незнам дали това трябва да е тук ноо...
1) Имаше една тема която започваше с "търся си жена" а всъщност по-нататък се промени на интересни случки от нет-а. Причина за заключване - йок.
2) Какво значение има, че темата е стара? Харесах си тази тема, нищо че беше от декември 2004.
Хайде ако можете отговорете ми на въпросите ...
да и на мен ми е интересно как така ги заключват.И тази с доведената сестра-не разбирам защо трябва да заключват теми само защото не им изнася ?
А дам и за доведената сестра също. Вярно, понякога тука много се лигавят ама това не значи, че други пък не могат да си изказват мнението. За правилното място - ясно е че не е тука, това е Секс-форум, а не форум за самия форум.
Изказвайте си още мненията щото могат и тука да заключат :)
А дам и за доведената сестра също. Вярно, понякога тука много се лигавят ама това не значи, че други пък не могат да си изказват мнението. За правилното място - ясно е че не е тука, това е Секс-форум, а не форум за самия форум.е ноу ясно
NeSTa_86
07-11-2006, 19:45
Аз брато не пускам нифки теми за 5 стинки за тва не ми заключват! :mrgreen:
NeSTa_86
07-11-2006, 20:06
abe brato kuv e smisula da se pishe v tema ot 2004 ? :lol: :lol: :lol: :lol:
ProstoAz
07-11-2006, 20:30
1. Промени се в 5тото мнение - някои хора не стигат до там. "Заглавното мнение" не е подходящо за този сайт, нито пък самото заглавие на темата.
2. Дали човекът писал преди 2 години, че се надървя като си целуне гаджето все още го интересува това нормално ли е? По-скоро - не!
Целта на форума не е просто да си трупаш мнения.
Съвет: Преди да задаваш подобни въпроси - причината, поради която се заключва темата се посочва от съответния модератор. Повече от това надали има да се каже.
ПП. И следващия път да улучиш раздела, форума не се състои само от "Секс". :lol:
Mike-Jones
07-11-2006, 20:31
iREVOLUCIA [-o< [-o< =D> =D> =D> =D>
IKisseDAGirL
07-11-2006, 23:00
1. Промени се в 5тото мнение - някои хора не стигат до там. "Заглавното мнение" не е подходящо за този сайт, нито пък самото заглавие на темата.
2. Дали човекът писал преди 2 години, че се надървя като си целуне гаджето все още го интересува това нормално ли е? По-скоро - не!
Съвет: Преди да задаваш подобни въпроси - причината, поради която се заключва темата се посочва от съответния модератор. Повече от това надали има да се каже.
ПП. И следващия път да улучиш раздела, форума не се състои само от "Секс". :lol:
хахаха тва последното беше яко.. :mrgreen: :mrgreen: мн добре казано :P
/closed