View Full Version : Наказват ли ви вашите ??? И за какво ???
{: SlaDka SlaDuRaNa :}
07-12-2006, 20:47
Когато съм напраила някаква глупост ме наказват да не излизам и се 4удя по цял ден кфо да прая в нас оба4е след 2 3 дена ми изти4а наказанието и пак си по4жам "Старата песен на нов глас" :wink:
ProstoAz
07-12-2006, 21:14
Хах, не. Само се с караме, след което вместо да ме накажат ми казват "Прави си каквото си искаш, повече не ме интересуваш". :lol:
Swinkenhoffer
07-12-2006, 21:15
не са ме наказвали от поне 4 - 5 години... то па и това оставаше. сегашното ми наказване приключва с диалог от рода на:
-аз ще те накажа и ще видиш ти тогава!!
-емиии, хуу...
на моята възраст поне някво тъпо ми се вижда о.О
Еми не , не ме наказват..
Рядко правя глупости , единствено когато се прибера към 3-4 или повече баща ми стой на прозореца и гледа за мене а като се прибера ме гледа гадно и ми казва " ИДИОТ КЪДЕ БЕШЕ БЕ ЩЯХ ДА ПОЛУЧА ИНФАРКТ" ахах....
И на следващия ден излиза без да ми каже нищо и това е , като се върне го заговоря за нещо и "се сдобряваме" :))
Composure
07-12-2006, 21:51
като лъжа 8-[ ама вече не лъжа :)
miloto_girl_4e
07-12-2006, 21:53
ох, поне това не правят :mrgreen: може да се караме често, да спорим и т.н, ама поне сме надрастнали тези неща с наказанията :wink:
Хах, не. Само се с караме, след което вместо да ме накажат ми казват "Прави си каквото си искаш, повече не ме интересуваш". :lol:
При мен е същото :roll: :roll:
Вече не..... Крайно време е да спрат.... Иначе ме наказваха като закъснявам ама ми се вдигаха скандали за 5 минути и мин лято даже имах ултиматум една минута закъснение един ден няма да излизам и така но сега вече просто си извоювах свободата и не казвам в колко ще се прибера само казвам че ако ще се прибирам късно ще им се обадя и така
ми не ме наказват...
аз се съгласявам с тях те ми имат доверие :-D
караме се за глупости...ама то минава
Мой израз:"Ако не ми дадете пари за концерта на Събс ще избягам от къщи."
Освен,че не ми дадоха пари,след тва ми викаха 1-2 часа...
strange__
07-13-2006, 10:11
Не...обикновено преди да изляза майка ми ми казва:"Ако закъснееш това ще ти е последното излизане!",а аз се съгласявам с:"Добре мамо...айде чао." След това разбира се закъснявам и на другия ден пак излизам :-D Само веднъж са ме наказвали и то като бях мн малка...според мен наказанието е крайна мярка :wink:
^FaiNt^F
07-13-2006, 12:12
Мне...никога не са ме наказвали....или по-точно стигало се е до 'Наказана си! Няма да правиш еди-какво-си!' и дотам....Казвам 'Ми хубаво'...и след 2-3 часа всичко е забравено. А като се замисля и аз самата не съм им давала поводи да ме наказват... :roll:
ami men za sega rqdko me nakazvat.samo se karame.ama povecheto s baba mi,s maika mi rqdko.ama az veche sym svikanala. :mrgreen:
Master_88
07-13-2006, 14:43
Рядко ме наказват,по-скоро може да се скараме за няколко часа и това е
IKisseDAGirL
07-13-2006, 15:18
за някви дребни простотийки не.. само се навикваме взаимно едно хубаво и до там :mrgreen:
ако е нещо по-сериозно, тогава да :roll:
по едно време ме бяха разбрали, че пуша и ми спряха джобните :?
Ами не се карам много често с наште и не ме наказват,а и те много добре знаят(поне майка ми),че с наказание нищо не става и даже се влошава положението.
Като бях по-малка ме наказваха, но сега вече много рядко...
Мене не са ме наказвали. Не че ги слушам като послушно агенце. И да ме накажат воъбще не ми пука какво ще е наказанието - не го изпълнявам. Повечето пъти когато ми кажат че съм наказан (не го изпълнявам де) не е да не излизъм на вън а точно обратното излъзъй на вън. Просто като стана и веднага пред компютъра и така цял ден. И въобще за мене наказания няма.
Не ме наказват. Последното ми "наказание" беше в осми клас, когато ми взеха мобилния телефон. Аз си го взех - хванаха ме. Взех друг апарат от къщи (тогава имахме няколко, които никой не ползваше) и си взех SIM картата. Пак ме хванаха. Накрая ми върнаха телефона. Цялата работа беше, защото не се справях в даскало и те мислеха, че се разсейвам с телефона...
maybelline
07-14-2006, 19:01
Мен пък никога не са ме наказвали.Не съм префекна,разбира се,и аз съм правела много простотии,за които повечето от вас получават наказание,но при мен нещата не стоят така.Обикновено като стане някой гаф,с майка ми просто го обсъждаме(с най-добри чувства:) ) и измисляме някакво решение.Но никога не ми налага какво да правя,винаги имам избор и т.н.Обаче нашите знаят,че съм достатъчно отговорна,за да не направя нещо опасно или лекомислено,а дори и да направя,винаги ме оставят сама да се справя,без да ми се бъркат(освен когато ги помоля за помощта им).Винаги съм се чудела на "ползата" от наказанията и установих,че те само подклаждат неприязън между родителя и детето.
kotenceto__
07-15-2006, 00:15
Ами нашите никога не са ме наказвали,въпреки че много ги ядосвам.Ама то вече няма и за кога щотото вече се смятам за пораснала...
Th3WildAng3l
07-15-2006, 01:09
xaxax .. ami az si misleh 4e ve4e ne me nakazvat
.. ama poznaite koi e nakazan ve4e ot nqkolko dni da ne izliza ve4er :cry:
"Не стой по-цял ден прад компютъра иначе ще ти спрем интернета и ще смъкнем компа долу" - все още седя по-цял ден пред компютъра и имам нет
"Не гледай по-цял ден телевизора иначе ще го махнем"- все още седя по-цюл ден и е при мене
"Не усилвай музиката до дупка иначе ще ти4 смъкнем уредбата" - все още слушам на макс музика и е при мен уредбата
И въобще каквото и да му кажат не го слушам - защото не ми е угодно за мен техните приказки. Ако ги слушах трябваше да изкукам. Ако случайно ме накажат , не изпълнявам наказанието.Пълно неподчинение.
Pffff,postoqnno ma nakazvat...i zako?!Ne znam na harabiq!Ei tei da ima...mn sa prokleti na6te,6a izbqgam az ot nas,ma koga li 6a e.... :-k
Когато съм напраила някаква глупост ме наказват да не излизам и се 4удя по цял ден кфо да прая в нас оба4е след 2 3 дена ми изти4а наказанието и пак си по4жам "Старата песен на нов глас" :wink:Да не си на 6 годинки да те наказват
още ваще.
B@By_Sp0Rt
07-30-2006, 13:37
mi ne tova be6e edno vreme :-D sega ne me nakazvat smao se karat i az si mal4a :-# i pak si pravq kvoto iskam :smt006
Вече родителите нямат никакъв контрол върху мен и ме оставят да права това,което мисля за добро,демек вече съм самостоятелен и родителите ми разчитат само и единственно на мен,не ми се карат за оценки или каквото и да е било друго чудо,все пак не вярвам на някой ученик на 17 да му се карат и да е още мамино синче :roll:
[B]a[N]D[i]T[k]a
07-30-2006, 21:58
-------------------------
Много отдавна не са ме наказвали.Последно ме наказаха като се върнах 23h(бях лапе на 9год.)
DetE-Idi0t
07-31-2006, 16:38
От 11 годишен не помня да са ме наказвали за нещо. Сега съм на 17.
cS_LaMeRkA
07-31-2006, 23:41
:-k Да наказвали са ме по точно като малко особено повече и то се за тапи неща ама аз като сам тапо неразбрано опакато говедо :lol: еми караха ме дапиша глупости напр. Забрава да затвора вратата :lol: хах и тате се вика ти през пердета ли минаваш ... и аз :( > :| < и тои седаи да пишеш 100 пати "Вратата се затвара" :evil: и доакто не ги напишеш нема да излизаш... :oops: и аз нема начин ... пишии.... :smt011 и такам сега не са ме наказвали наскоро ама нз ... хах оо инт. спомени като бех чаве \:D/ :-k ме наказваха до стената права с дигнати ръце по 2/3 4аса сам седела ве еииии :evil: ](*,) заради некви тапо ти хах поневе съм си свинче :smt016 и се съ мси керлива като (малка бе) и що не съм си измила ръцете преди ядене що си бех чиста свинкя :smt009 :lol: (ама дете акт дете) и пак сащото и така..а скоро време не са ама това че не излизам не ли достатачно напраиха ме затворничка ве еииии :cry: :cry: ](*,) ](*,)
Не ме наказват попринцип обаче когато се случи си е за един ден и утре пак си излизам,но това е много рядко!
ох, поне това не правят :mrgreen: може да се караме често, да спорим и т.н, ама поне сме надрастнали тези неща с наказанията :wink:
i pri mene taka
Потребител #4527
08-01-2006, 15:15
Мама ме наказа, защото и дишах въздуха. Вече не дишам.
Никога не съм бил наказван.
BeBcHeTo
08-01-2006, 21:59
ne
Никога не са ме наказвали [-X . Но са ми правили забележки и са ми се карали :?
Tempestjuji
08-02-2006, 10:11
mi ne. veche ne me nakazvat.nai-mnogo da si pokreshtime okolo 10 min max, da se tresne nqkoq druga vrata, da ne se govori 1 den i sled tva ni6to.. sdobrqvame se i gotovo.
Караме се,но не ме наказват
Ми преди две години се наложи да живея няколко месеца с майка ми(нашите са разведени от сумати години не помня вече) :x Един път реши да ме накаже(беше ми за пръв път) с бой, ама и аз и посегнах и тя се спря като спаружена гледаше, правех каквото си искам щото е тъпа стока :evil: Пък и имах подкрапата на баща ми тай, че...
teen^baby
08-04-2006, 11:39
piFka_LP
08-04-2006, 12:21
не и по добре че не го правят :smt019
yomadedi
08-04-2006, 12:56
Aко ме накажат,то наказанието не трае повече от 1 час...хаха.Обикновено майка ми ми крещи ''Няма да излизаш днеска повече'' и след 60 мин''Ти нямаше ли да ходиш някъде?''
Не ме наказват,а и аз не им давам поводи :wink:
Наказвали са ме само 2 пъти в живота ми преди 2 години за неспазване на ве4ерния 4ас 1-вия път 1 седмица без излизане по центъра и като не ми дойде акъла в главата 2-рия път освен излизането ми взеха и клавиатурата и мишката :smt005
И оттогава си се прибирам на време...даже и подранявам :lol:
macka123
08-04-2006, 15:30
ех......да
мн е шит
аз си го и търся де....
на 14 съм а почти всяка вечер закъснявам
ама на др ден ми казват по ранен вечерен час и аз гледам да се прибера на време и всичко е ок
а понякога пак си закъснявам де .....
различно
Ami do kolkoto se s6tam sa me nakazvali nqkolko puti ama i az taka sled 3-4 dena nakazanieto svur6va i vsi4ko zapo4va kato postaromo :D
ааа не не ме наказват само ми викат
MARTINHO
08-08-2006, 07:15
HE :-D
BeBencEto
08-08-2006, 07:41
nakazvat me samo za luja....inache ne..sviknali sa mi na deistviqta :-)
Lorraine
08-08-2006, 13:51
не ме наказват,само ми се карат много за това че цял ден съм на компа :D ...до наказания не стигаме :::
ycMuBkaTa
08-08-2006, 13:58
Никога не са ме наказвали. Понякога признавам, че съм давала поводи, но мама е на принципа, че е важен диалогът не някакво тъпо наказание. След хубав разговор забравяме всичките си кавги и спорове.
mechtaq_za_teb
08-09-2006, 18:33
nakazvat me ako bqgam ot daskalo...inache samo mi se karat ;]
CVETELLINA
08-10-2006, 17:34
Хах, не. Само се с караме, след което вместо да ме накажат ми казват "Прави си каквото си искаш, повече не ме интересуваш". :lol: ахха тва най-много го обичам,поне знам,че мога да си правя каквото си искам,без да могат да ми кажат нищо.. :-D
а иначе не ме наказват,пък и знаят че дори и да го направят е безсмислено,защото няма да ги чуя :lol:
навигатора
08-10-2006, 20:55
последното дето ми каза майка ми беше "ей аз повече с тебе не мога да се разправям.." и замина на нягаде хахахаах
Cool_Boy
08-11-2006, 22:29
Като бях малък ме наказваха ама сега вече съм по голям и никои нищо не ми казва.
през живота ми никога не са ме наказвали. и това според мен е глупаво. какво постигат родителите така? едно голямо НИЩО...
Ами аз си спомням само веднъж по-сериозно да са ме наказвали,и това беше като ме арестуваха,иначе.....
Ами не ме наказват, ако има нещо викат, викат и с тва се приключва историята, но никога не са ме наказвали.
мн рядко са ме наказвали но ми се карат за глупости че не съм изхвърлила боклука и темподобни веднъж мама ме наказа за нещо подобно но тати ми отмени наказанието :) понякога като закъснея ми се обаждат и ми казват със строг тон да се прибирам а като се прибера не ми се карат а даже не ми правят забележка и тогава мн ме е яд че не съм останала по до късно
Juicy_Lucy
08-15-2006, 11:47
не.за нищо,щото са супер яки
пък и аз съм си ангелче O:) и знам как да си уреждам нещата
CrazyWitch
08-15-2006, 12:18
Въх... Не!
Slave4You
08-15-2006, 20:52
Men samo me zapla6vat 4e 6te mi sprat neta ama nikoga ne go praqt
MaXy_GiRL
08-16-2006, 08:00
Ami ne opitvat se :evil: ama ne6to ne se polu4ava :mrgreen: pak i as ve4e ne im davam povodi!Razbirame se sravnitelno dobre!Estestveno iskaha da mi sprat neta i sa6to kato se karame s brata za distancionoto vikat i dvamata nqma da gledate,ama as sled pet minuti se naslajdavam na seriala si!I takiva raboti!Ina4e sa mn to4ni hora na6ti!
оо не!
най-много да се поскараме ако примерно се прибера много късно и да кажат примерно да не излизам на следващия ден ама аз си излизам де...или пък казват че няма да ми оставят пари,да ми платят нета...ама нищо не правят-празни приказки :-D
WiNNeR_In_WhItE
08-17-2006, 12:53
Никога не са ме наказвали.
Попринцип като се скарам с родителите ми и после ми е некфо гузно да ги попитам дали мога да излезна и целия ден гледам да съм по кротка.
На другия ден вече всичко е отминало и пак си излизам :D :P
alkobalko
08-17-2006, 15:54
Не, никога не са ме наказвали. Имам прекрасни отношения с родителите си, никога не съм ги лъгала или наранявала с поведението си. Те пък никога не са ми забранявали нещо, нито са ми правели проблеми.
u3gyXaHo 5e5e
08-17-2006, 20:52
Amm az sas bashta mi ne se karam shtoto toi e po cql den na rabota, apak kogato se karam sas maka mi tq darji loptatata apak az tigana xhayxhayx..ama do sq ne sa me nakazvali...mnoo mi e veselu kat se karam s maka si xyAxhyAX :D
u3gyXaHo 5e5e
08-17-2006, 20:54
Amm az sas bashta mi ne se karam shtoto toi e po cql den na rabota, apak kogato se karam sas maka mi tq darji loptatata apak az tigana xhayxhayx..ama do sq ne sa me nakazvali...mnoo mi e veselu kat se karam s maka si xyAxhyAX :D
moonbeam
08-18-2006, 10:07
Ne,ne pomnq ot koga ve4e sme zabravili za takiva ne6ta,karame se za drebni raboti,no i to ne trae dulgo
Никога за нищо не са ме наказвали, всичко свършва с разговор, макар че вече просто казвам"добре съм" и сме с уговорката като почне да става мн късно да клипвам, че съм наред, а иначе ме пускат навсякъде, само да има кой да ме прибере. Излишно е да казвам, че живея само с майка си. Иначе сестра ми мн повече се притеснява и не е съгласна и на басейн да ходя, защото може да се удавя!!! Е, поне ме обича...
Не са ме наказвали отдавна защото и да ме накажат няма полза.Като ми изтече наказанието пак правя каквото си искам така че....
babi_girl
08-19-2006, 13:46
Emi mnogo mnogo rqdko me nakazvat. sega naprimer sym nakazana za6toto imam smu4ka na vrata. predstavqte li si kakva typotiq.
teenage_drama_queen
08-19-2006, 17:03
hah nikoga ne sa me nakzvali i nikoga nqma da go napravqt za6toto ne go zaslujavam po nqkoi pat az sama se 'samonakazvam' za razni raboti i se pravq na dobro dete :wink:
Признавам,че не съм от покорните момиченца и бягането от къщи и връщането в 8 часа сутринта,още ненапълно изтрезняла са ми специалности,но в последно време ме наказват адски жестоко.Превърнах се буквално в затворничка заради няколко(всъщност доста...) тийнейджърски изцепки.
През лятото,когато закъснявах вечер(или изобщо не се прибирах) ме заключваха в стаята ми за по 5 дно(взеха ми телевизора и компютъра) и трябваше да удрям по вратата или да викам когато ми се ходеше до тоалетна или когато бях гладна.Понякога си мисля,че щеше да ми е по-добре ако бях в затвор.
Сега е горе-долу същото,само че съм под ключ от 2 до 6 часа,когато трябва да си уча.Мога да излизам само в петък и събота до 10 часа(на 16 съм)...Вече се примирих с всичко,но идва лято,нови купони и т.н. иии какво ще поседва - сигурно ще ме пратят в карцер или ще ме завържат за стол ?! :roll:
iliqnfenka
05-21-2007, 20:03
хха ми за щастие не ама то аз съм и дърта вече де :-D но и като по-малка не са явно съм добро момиче :lol: 8) :wink: :P :mrgreen: \:D/
dessito{p}
05-22-2007, 10:26
ne me nakazvat
Offer*Nissim
05-22-2007, 15:25
никога не са ме наказвали...
даже когато другите дечица им забраняваха да излизат,мойта бабка ми викаше ''ти луда ли си да седиш в къщи на тва хубаво време.. тръчкай бързо бабе навън''... :-D ахх...
или винаги е било само ''ше има май наказания...''
с тва и си останахме... :roll:
Абе хубави хора са наще...8)
Те така се отглежда добро дете.. както сами виждате... :-D :smt061
mene i4 ne me interva kvo govorqt... da si mr1nkat 6tom iskat :mrgreen:
лошо дете
05-28-2007, 19:05
аз немога да се оплача от наказания, непрекъснато. А когато според тях не съм наказана трябва да спазвам някакви правила които и 12 годишните ги нямат и да се прибирам супер рано и само да уча и просто немога да ги понасям и докато нещата са така не смятам да спра да се дъня, а и скоро ставам на 18 и ще си взема парцалките и си заминавам и сигурно поне седмица, ако не и месец няма да ги виждам с нищо няма да ми липсват, особено ако си намеря и пари :::
[B]a[N]D[i]T[k]a
05-28-2007, 20:22
xax.. za kakvo.. bashta mi nai 4esto me nakazva da ne izlizam cql den.. 1 den ne e tolkova vajen ;) a i hodq pri baba dolu i vse namiram kakvo da pravq 1 den :P samo negovite nakazaniq vajat i v pove4eto slu4ai tova s neizlizaneto stava v kraq na denq :smt005 :smt005
~*~By~Myself~*~
05-28-2007, 22:04
Маика като се ядоса вика няма да излизаш до второ нареждане а на следващия ден:
-Мами,чао излизам
-чао (в някои случеи каде отиваш и с кой или кога ще се прибереш)
SinisterDoll
05-28-2007, 22:39
Не,не ме наказват.А и всъщност няма кой,нашите ги няма.
Vikitooo
05-29-2007, 05:24
mi ne,ne me nakazvat(pone oshte ne de)Prosto mi chetat moral, taka dosta vreme.. :roll: :roll: Ste mi povishat ton i tova e...sled malko vsichko se e zabravilo :D :D
sinful`girl
05-29-2007, 15:14
Хахахха вече не ме наказват,то тва и оставаше.Миналата год много бях сгафила в даскало и наште се опитаха да ме накажат като не ми дават един месец джобни,ама тогава им казах,че щом е така,ще отида и ще си изкарам сама парите на Ботев* при травестите и курвите :twisted: Познайте дали бях наказана след като ги заплаших :lol:
*Ботев е голям булевард в София,сборище на всички най-долнопробни травестити и курви
lady_bird
05-29-2007, 18:07
az sum nakazana 2 sedmici bez jobni,ama si imam pari taka 4e...dreme mi na kapata! :-D
TikvenaElhichka
05-30-2007, 13:50
Апф. Такава глупост ми се случи наскоро... заради едно 10-минутно закъснение съм наказана - цяла седмица без излизане.
А временцето е супер...
Май не са ме наказвали, а и няма за какво... почти не излизам от вкъщи... по-скоро ме санкционират или ми четат конско :| сега например майка ми заплашва че ще ми вземе билета за концерта на Мейдън ако не седна да уча :(
emi men ne me nakazvat O:) :P
HardcorE_AFA
05-30-2007, 14:25
вече съм дърта за наказания
OoOOxoo za kfo li ne samo nakazaniq razdavat :-D za tfa 4e ne sum dignala masata 4e ne sum iz4istila na kotkite 4e sum zakusnqla 4e sum zabravila da zaklu4a spalnqta 6toto se puskal sota 4e sum si izxar4ila parite na vednuj za ocenki za si4ko za kfoto im skimne i seki put e s preduprejdeniq za po golmo nakazanie napr ako smtkata za telefona e visoka mi spirat tela oba4e ako se povtori mi spirat i tela i neta ako se potreti mi spirat izlizaniqta OTVRAT E :smt011 No kato cqlo nqmam glas no pone sa mi kratki nakzaniqta po edna sedmica max
asi_basi
06-03-2007, 09:45
Ами рядко ме бяха наказеали като малка, но последните 2 наказания бяха гадни, предпоследното беше защото майка ме хвана, че пуша и ме наказа за доста дълго време (повече от месец) после пак ме наказа и не ми каза до кога, "до когато ти кажа, че наказанието се отменя" :smt012 :smt012 :smt012
Амии не са ме наказвали от 7ми клас. Не щото съм много добро дете, ми просто защото вече не им пука и не знаят какво правя ;)
gabrielka@a
06-03-2007, 16:53
Ми нашите НИКОГА не са ме наказвали,но по-голямата ми сестра го правеше,но това беше,когато бях някъде до 9 годишна възраст.... :smt009 Ама наказанията аз си ги измислях,което беше гадно!
eXtrem3-g1rl
06-07-2007, 17:58
Нямам такива спомени да са ме наказвали..само заплашват, ама със заплашването си и остават :-D
Само веднъж са ме наказали и това беше март месец. Наказанието ми беше да не излизам от вкъщи, само на даскало и до магазина, никъде другаде. Само, че вместо една седмица, както бяха казали беше няколко дни. :lol:
chili_mars
06-13-2007, 10:06
мии, не.
карат ми се - то тва е неизбежно ама наи много да кажат преди да си оправиш стаята няма комп. и след тва ве4е си сядам... 8)
Aaaми, никога не са ме наказвали (в тоя аспект и никога не са ме удряли/били), но смятам, че понякога е трябвало... Не ме лишават от каквото и да е независимо от грешките ми. Те казват, че трябва сам да се уча от живота и те само ще ме напътстват :) Затова толкова ги уважавам и обичам. Мисля, че са малко подобни родители и съм сигурен, че не са сгрешили нито веднъж стане ли въпрос за възпитанието ми =D>
~TeEnAgE_GiRl~
06-16-2007, 09:35
тооочно така е и при нас :smt005
Не са ме наказвали нито са ме били
mene vedn1j me nakazaha uj za 5 dena ama az sutrinta taka izlqzah 4e te ne razbraha 4e s1m v1n posle mi zvanqha,zvanqha... nakraq dignah i kazah 4e 6e se bribera samo bes nakazanieto :roll: i te kvo da napraqt saglasiha se :-D :-D :-D
'IrReSiStIblE'
09-10-2007, 13:41
Не са ме наказвали,разбираме се чудесно.
***BORK@***
09-10-2007, 19:28
Ехе отдавна не са ме наказвали ::: ::: ::: само майка ми ме заплашва,че ше ми спре нета,ше ми земе компа и такива глупости,но не се е случвало.
swords1010
09-10-2007, 19:42
Не ме наказват, при мен такива неща не действат. И да ме накажат за нещо, ефект няма да има или ще е краткотраен. :lol:
amii nakazvat me ama ve4e ne tolkova 4esto pyk i nakzanieto mi ne traq pove4e ot 2 dena 6toto az kato ne izlizam gi pobyrkvam na6te a ina4e me nakazvat za skqfi gluposti :shock:
:lol: от майка ми наказание не съм видяла.Баща ми,като видя,че му се вижда края и още малко може да се опитва да 'контролира' нещата ,беше подивял,с което се гордеех направо :-D Безконтролна съм просто,наказания от човек който не зачитам и уважавам няма как да ми бъде наложено.
*(~)sTop-f0lLowiNg-mE{~}*
09-11-2007, 12:53
еми един единствен път съм била наказвана, защото си бях загубила ключовете за три пъти за един месец :-D а то наказанието беше да не излизам вечерта пъ аз излязох кат първия човек :-D
stealthyGirl
09-11-2007, 13:37
хах наказания не си спомням в последно време да съм имала :shock: Сигурно съм станала много добричка O:) (лол..базикам се :lol: ) Най-много майка ми да ми каже да стоя не до толкова късно..
Ули4на_Превъзходна
09-11-2007, 16:38
Не си спомням да са ме наказвали за нещо.
the_black_angel
09-16-2007, 07:10
Никога не са ме наказвали.I'm a good girl. :-({|=
bobo_kaulitz
12-18-2008, 14:36
татко ми вика 1 час дава ми 150 наказания и след 5 минути ги отменя ама майкаааа рядко ама ако ме накаже лошо :D
Не.Не са ме наказвали никога.
DulceGatito
12-18-2008, 19:08
Никога не се е случвало да ме наказват за нещо... 8)
psychopath
12-18-2008, 22:17
Не :-o
Teenajer_993
12-19-2008, 16:32
Не не ме наказват
sladka__droga
12-19-2008, 17:49
Не ме наказват за нищо ;).
TheMaggie
12-19-2008, 19:10
Обикновено имам някое наказанийце,защото стаята ми е вечно неподредена... :lol:
InVic7us
12-19-2008, 19:34
попринцип никога не са ме, само на скандалчета и на сърдити и виновни си играеме :-D
Ами не ме наказват и никога не са и ми е чудно (щото повечето от мойте фр ги наказват) какво ще се промени?? Пък и мен няма с кво да ме накажат щото аз цял ден съм пред компа,ако ме накажат да не сядам ще излезна ,ако ме накажат да не излизам пак съм пред компа :D
Sensuality
12-22-2008, 17:07
Не :-D
temari1785
12-22-2008, 17:24
...според мен наказанието е крайна мярка :wink:
Добре де , ами шамара какво е ? :D 8-)
м рядко ме наказват.. ако го направят е, защото съм закъсняла без да се обадя или за това, че им държа тон
Мне само си крещим тва онова...
Lady_Black35
12-26-2008, 12:57
Никога не са, но напоследък много им лазя по нервите и може и да се опитат. Само дето мен няма как да ме накажат при положение, че по цял ден са на работа. Иначе се караме и се сърдим, но до наказание не са стигали.
__SuNshInE__
12-26-2008, 17:59
Преди доста често, но от около половин година нямам почти никакви проблеми с тях. :grin:
alwaysnforever
12-26-2008, 22:04
абе това с наказанията според мен е мн глупаво и не решава истинския проблем.. наще не са ме наказвали никога сериозно смисъл преди 3-4 години за последно и то да не сядам на компа..ама след 1-2 дни и забравят :lol: :lol: :lol: ама аз също не съм им давала поводи да го правят.. :P
Ne ne sa ama i da iskat nqma koi da gi slu6a kat bqx malka ba6ta mi me nakazva5e s boi :x ama ve4e ne 6ot razbra 4e taka ne stava 8)
nee! e do sq samo vedn1j ina4e ne! :D
InnchetO
12-28-2008, 14:39
Ееми ..в момента съм наказана .. :lol: за пръв път от 2 години насам :o на 15 съм подяволитее .. как може да ме наказва майка ми ?! :shock: Хем, че тати е на моя страна и вика айде пусни я малко на въздух ала бала .. тцтц :?
bibanchetyyy
12-29-2008, 14:50
никога,наще са супер :grin:
никога не са ме наказвали, нито пък били :)
Мен не,само се караме ии накрая ми казват то си е за тебе писна ми прави каквото знаеш.За сметка на това брат ми всяка седмица е наказан :D
sTiLLyt0
12-30-2008, 17:10
ми никога не са ме наказвали ...... като направя нещо само се правят на лоши, иначе нищо не ми правят :D имам добри родители :grin: :D :D
LigLaTaa
12-31-2008, 22:33
Преди ДА , но вече съм голяма да ме наказват :grin: :grin: :grin: :D :D :D :D :D :D
gree_girl
01-01-2009, 20:08
Когато се държа ужасно с тях в рамките на седмица и нервите им не издържат и най-често е нещо свързано с стоенето на компютъра :)
не ме наказват...те пък няма кво да ми отнемат:не излизам с фр следобет,уча си нормално,мога бе тв и комп с месеци (тренирана съм 8) )
пък и родителите ми са модерни и практични..тва да те наказват не само е много прецакано а и мн селяндурско ми се струва..не й тряаа да ме наказва на мамзито..по добре да съм в добро настроение и да взема да и помонга с нещо :D
nefchi_bs
01-02-2009, 10:50
Ами последно бях наказана в 6ти клас щото не бях ходила на даскало 2 седмици аз имах бележка извиних си отсъствията ама пак ме наказаха :shock:
Tutmanik
01-02-2009, 13:16
Според мен да те накзават не е най-доброто решение едно дете(тийнейджър) да разбере,че е сгрешило.Напротив,то мисли че родителите му не го харсват и му желаят само лошото.Родителите си мислят а ся като го накажа то ще разбере е не трябва да прави повече така,но детето мисли по друг начин..и според мене наказването не е решение...
Така де..мене не са ме наказвали ..помня смо 1 път се бях прибрла в 9 вместо в 7(бях малка..не че сега съм голяма..) и ме наказаха,аз се разревах и майка ми и баща ми поговориха с мен и наказанието се отмени...разбрах че постъпкта ми е лоша и така... :-D
NoCaption
01-02-2009, 14:13
Мене никога не са ми наказвали :D
zWezdichkaaa
01-02-2009, 14:55
Караме се, но никога не са ме наказвали
nakazaniee... :shock: ...nee! :wink:
jambo_bs
01-05-2009, 17:09
Да не живеем да едно място :razz:
LittleSunshine
01-06-2009, 18:16
Мен никога не са ме наказвали :)
AutumnTears
01-06-2009, 18:34
maika mi predi vsi4ko mi e priqtelka taka 4e ne moje da me nakaje daje i da iska :D
bonbon4enceto11
01-07-2009, 06:38
Да.. да не излизам :(
ToniStoraro
01-07-2009, 09:25
:D и аз така :D
vesito13
01-07-2009, 09:30
Наказвали са ме само веднъж и беше за 1 месец да не излизам от нас , без телевизия , телефон , тогава компютър нямах иначе и това щеше да е . А сега вече минавам с едната караница и това е :-D
с мълчание..
най-често.
но като цяло нашите
са много толерантни към
глупостите които върша
постоянно.
: ) ( :
От наказанията няма смисъл,ако не знаеш поради каква причина са ти ги наложили.Не ме наказват от доста години,само заплахи и...тежки думи.
VerryBerry
01-07-2009, 15:06
не са ме наказвали скоро,но най-често е за слаб успех в даскало,закъснение доста след вечерния ми час и значително вдигане на тон :oops:
TheRunaway
01-07-2009, 15:43
На 15 съм и до сега наш'те са правили само един опит да ме накажат, но беше безуспешен. А ако питате мен не виждам смисъл в това.. :)