View Full Version : MOLQ POMOGNETE!mnogo sam revniv
sweet_loser
07-13-2006, 17:05
problema mi e sledniq:prekaneno revnuvam priqtelkata si.ot nai bezobidnite ne6ta koito se slu4vat OTKA4AM.primer:edin nein priqtel i se obajda i q kani na kafe.az poludqh.vajnoto e oba4e 4e se osaznavam.znam 4e ne sam prav no tova ne mi pomaga.MOLQ,kajete mi kak da se "izlekuvam"ot revnostta.
Molq ako temata ne vi dopada ne puskaite zlobni komentar4eta.
BLAGODARQ predvaritelno!
alkobalko
07-13-2006, 17:15
Da ti kaja dosta shte ti e trudno da preglutnesh revnostta si. Pomisli dobre vurhu postupkite si i tova kolko gadno se chuvstva tq. Ako naistina i imash doverie trqbva da se opitash da se preborish s tova. Shte ti bude mnogo trudno, no ako naistina q obichash trqbva da se postaraesh da go napravish zaradi neq.
Samsara`f`
07-13-2006, 17:21
Prekalenata revnost ubiva vrazkata!Zatova opitvai se da sdarja6 revnosta si i pomisli kakvo i kostva na priqtelkata ti da ti tarpi izblicite na revnost!Imaii i pove4e doverie!
sega moqta diagnoza za pacienta:sujalqvam gospodine,no tova ne se lekuva.moje da vi pomognat samo nqkolko valerqna,za da vi uspokoqt strastite.nishto poveche. :wink: :wink: :mrgreen:
Просто се успокоявай,че няма от какво да се притесняваш.Повтаряй си го и ще видиш,че лека полека ще ти мине.Приятелката ти те обича и няма от какво да се притеняваш.Все пак тя има нужда да излиза с приятели.Но недей да прекаляваш с ревността,защото можеш да я отблъснеш.
Krem4eto
07-13-2006, 20:17
problema mi e sledniq:prekaneno revnuvam priqtelkata si.ot nai bezobidnite ne6ta koito se slu4vat OTKA4AM.primer:edin nein priqtel i se obajda i q kani na kafe.az poludqh.vajnoto e oba4e 4e se osaznavam.znam 4e ne sam prav no tova ne mi pomaga.MOLQ,kajete mi kak da se "izlekuvam"ot revnostta.
BLAGODARQ predvaritelno!
Лек за ревността няма :? И аз ревнувам и ми е много гадно ама няма как да се излелува..
LP_girl_14
07-13-2006, 20:24
Лек за ревността :arrow: може би доверието!Трябва да й вярваш,да си убеден в чувствата й към теб,да знаеш че дори някой да я харесва и т.н.,тя ще остане с теб,ще ти остане вярна.Осве тва помисли си колко връзки са били разрушавани именно заради ревността.Само ти може да я спреш да не провали и вашата.Просто вярвай в приятелката си!
BLAGODARQ predvaritelno!
1.tova ,koeto ti si napravish ,nikoi drug ne moje da ti go napravi... kapi6?:)
2.nqmash samokontrol...
3.slab temperamen....
според мен ревността не може да се победи. това чувство никога не се лекува или преодолява. за жалост единствения начин е да го таиш в себе си
`Death`Whore`
07-13-2006, 23:50
Как няма да ревнуваш? Вие сте двойка и ако тя ще ходи някъде, ти следва да отидеш с нея. И на моя мъж ако му се обади момиче и го покани на кафе, ще ревнувам много.
IsTiNsKa_LuBoV
07-13-2006, 23:58
Damm...za sujalenie revnostta nemoje da se izlekuva ako sam ne si naloji6 ...Imah edin priqtel koito go revnuvah kakto se pee6e revnuvam ot vatura koito se rovi v kostite ti,ot lunata i neznam si kakvo(Lusi-Az obi4am Teb se kazva) Ama si nalojih za6toto tazi revnost probiva6e vruzkata...Ako i vqrva6 i tq ti vqrva ne bi trqbvalo da ima revnost...Ne i pokazvai 4e revnuva6 za6toto stava mnogo stra6no... :|
`Death`Whore`
07-14-2006, 00:00
Ревността е най-малкото, което би могло да разруши връзката. Ще пораснете и ще го разберете.
MartiSSima
07-14-2006, 10:31
Naistina e adski kofti da te revnuvat mnogo!Moq priqtel e sushtiq.Gadno e da se durjish taka sprqmo 4oveka do teb.Budi po sdurjan,revnuvai ok no po-malko.Golqmoto koli4estvo revnost te kara malko ili mnogo da si kato pile v kletka a tova ne e hubavo!Imai i doverie.Vqrvam 4e, shte opravdaqt tova koeto ochakvash ot neq!Ne q zadushavai prosto malko se otpusni!I tq e chovek!Uspeh!
cskamoni4ka
07-14-2006, 11:00
Ако ти сам не си помогнеш,то няма кой друг да ти помогне!Щом си осъзнал грешката си направи всичко възможно да я поправиш,защоъто така може да загубиш момичето до тебе.Всичко си има граници,както и ревноста.Аз лично съм късала момче,защото прекалено много ме ревнуваше.Предполагам,че и твойта приятелка няма да те търпи такъв цял живот...
abe 4ovek 6to si habi6 energiqta za toq deto duha!v edna vruzka trqbva da ima svoboda za da ne zadu6ava6 4oveka koito obi4a6!ako q postavi6 v kletka i q ograni4ava6 ot drugite i kontakti mn qsno 4e 6e poiska da izbqga!ti kak 6e se 4uvstva6 ako tq navsqkude ti hodi po guza i te razpitva za vsqko obajdane i vsqka tvoq sre6ta s priqtelka?postavi se na neino mqsto!a ako tolkova ne moje6 da preodolee6 tazi revnost pogovori s neq kaji i kak se 4uvstva6 izqsnete ne6tata uveri se 4e tq naistina nqmq jelaniq kum dr mom4eta i 6te si po spokoen edin rasgovor s neq 6te ti e mn po polezen ot vsi4kite suveti ot nepoznati!
DeSiTo0o
07-14-2006, 11:09
Prekalenata revnost ubiva vrazkata!Zatova opitvai se da sdarja6 revnosta si i pomisli kakvo i kostva na priqtelkata ti da ti tarpi izblicite na revnost!Imaii i pove4e doverie!
sweet_loser
07-14-2006, 13:24
molq za pomo6t,a ne za podigravki!
Според мен ревността показва ,че ти пука за човека до теб и че не искаш да го изгубиш.Аз също ревнувам адски много приятеля си и повярвайте ми той не страда на половина колкото страдам аз .
Master_88
07-14-2006, 14:45
Разбирам те и аз бих се поздразнил ако някой кани приятелката ми на кафе. Но ако е успяла да спечели доверието ти,няма за какво да се притесняваш,защото ревността не води до нищо хубаво.
sweet_loser
07-15-2006, 15:20
Според мен ревността показва ,че ти пука за човека до теб и че не искаш да го изгубиш.Аз също ревнувам адски много приятеля си и повярвайте ми той не страда на половина колкото страдам аз .
blagodarq,naistina BLAGODARQ!nqma6 predstava kakvo e za men tova,4e nqkoi me razbira i mi vliza v polojenieto
Revnostta trqbva da e umerena , ina4e razru6ava vsi4ko. opitai se da prieme6 , 4e momi4eto iska da e s teb, ne si misli vse otricatelni ne6ta , a pravi taka 4e ad i e hubavo i da se zabavlqvate. ina4e q zadu6ava6... ne se izma4vai samo lo6i raboti ad si misli6, otdai se na lubovta si kam neq :!:
Това е чувство като всички останали.Нито можеш да го премахнеш,нито да го намалиш.И трябва да се прекрати веднъж за винаги теорията ,че ревнувания страда повече от ревнуващия.Това непрекъснато да те разкъсва мисълта къде е ,с кого е ,и дали все още те обича и държи на тебе е убийствено!И това не означава ,че аз нямам доверие на човека,с когото съм ,а че нямам доверие на другите около него!
blagodarq,naistina BLAGODARQ!nqma6 predstava kakvo e za men tova,4e nqkoi me razbira i mi vliza v polojenieto
Да знам какво е и няма лек за ревността .Просто има хора ,които ревнуват и други ,които не рвнуват.Имаме лошия късмет да сме от първите.
sweet_loser
07-15-2006, 18:34
Това е чувство като всички останали.Нито можеш да го премахнеш,нито да го намалиш.И трябва да се прекрати веднъж за винаги теорията ,че ревнувания страда повече от ревнуващия.Това непрекъснато да те разкъсва мисълта къде е ,с кого е ,и дали все още те обича и държи на тебе е убийствено!И това не означава ,че аз нямам доверие на човека,с когото съм ,а че нямам доверие на другите около него!
blagodarq za podkrepata.MNOGO!
blagodarq za podkrepata.MNOGO!
Няма проблеми . :-)
someone old
07-15-2006, 18:43
Ревността се преодолява. Каквото и да ти казват, знай, че можеш да я изкорениш и да не я практикуваш повече.
На мене лично малко анализ на мотивите ми помогна да престана да съм ревнив. Много е гот, повярвай ми. Чувстваш се свободен.
Да започнем:
1. Защо човек ревнува - защото чувства, че приятелката му може да хареса някой друг повече от тебе и да те напусне.
Следователно ревността се базира на неправилна самооценка. Не е правилно да си мислиш, че всеки друг е по-привлекателен за нея от тебе.
От друга страна, трябва да приемеш, че наистина има много други, които тя би могла да хареса. Нищо не можеш да направиш по въпроса.
С две думи: ти си този, който си и какъвто си и дали тя ще бъде с тебе или не зависи от нейната свободна воля. Ако ревнуваш, най-много да те напусне, защото я отегчаваш или вбесяваш с детинските си страсти.
2. Тя е свободно човешко същество. Нямаш право да и налагаш какво да прави и какво не. Ако иска да иде при друг, тя има това право и ти не трябва да се противопоставяш.
Ако я обичаш, няма да се противопоставяш, защото това е нейния избор и за тебе би трябвало да бъде най-вашно тя да е щастлива. Как би могла да е щастлива, ако някой я ограничава в решенията и.
3. Чувството на "справедлива" ярост по повод нейната "неблагодарност", защото ти правиш всичко/много за нея, а тя е на път да те смени с друг е абсурд.
Тя не е искала да правиш нищо за нея - не можеш да я държиш отговорна, за нещата, които и даваш по собствена онициатива. Не е отговорна за твоите решения. Дори когато тези решения са да направиш или не нещо за нея.
4. Ако все пак тя реши, че не ти си човека... Ами добре. Тъжно е, но със сигурност ще има друга, за която ти ще си този.
Това е. Ако можеш да вникнеш в тези твърдения и проанализираш внимателно истинските мотиви за ревността си ще можеш и да се освободиш от нея.
Това би било само от полза за всичките ти връзки.
Ако ли пък не - не си единствения - мнозинството хора ревнуват и си провалят живота по този начин. Ти ще си просто поредния.
light_purple
07-15-2006, 18:55
BLAGODARQ predvaritelno!
emi ako hodite ot rano moje bi tova pri4inata.Siurno i niama6 vse o6te dostatu4no doverie.Ai to e normalno da revnuva6 za takova ne6to.
sLaDicHK{}7{}
07-15-2006, 19:47
попринцип е невъзможно да се оттървеш от ревността,затова поне се опитай да я прикриваш,когато си с нея,защото от много изблици на ревност на приятелката ти ще и писне един ден и...не ми се мисли:(
Все пак дано го преодолееш :) Ще стискам палци да се справиш,защото си личи колко я обичаш \:D/
Malko_kote
07-15-2006, 21:46
Emi pi4, prosto...Of de daznm.Mi opitai se da se ovladee6.Da ti kaja nqma kak da prestane6 da revnuva6 6oto tva si e do harakter, no pone moje6 da go prikriva6, za da ne pravi6 lo6o vpe4atlenie na mackata ti ;)
Malko_kote
07-15-2006, 21:47
Emi pi4, prosto...Of de daznm.Mi opitai se da se ovladee6.Da ti kaja nqma kak da prestane6 da revnuva6 6oto tva si e do harakter, no pone moje6 da go prikriva6, za da ne pravi6 lo6o vpe4atlenie na mackata ti ;)
sladkoto_neli
07-15-2006, 21:51
ами аз мисля че освен ти сам да си помогенш никой друг неможе да ти помогне.просто трябва да се научиш да се сдаржаш
strawberry1988
07-15-2006, 22:34
v sena vuzka mn vajno ne6to e svobodata,revnostta samo vlo6ava ne6tata