View Full Version : Opit s bademovo maslo.
mi tei i tei kosata mi e mn gadna poneje q boqdisvah 4erna i nqkyde bqh 4ela za bademovo maslo i i slojh pyrvo go vtrih v korenite posle po dyljinata na kosata i posle po krai6tata.i mislq utre sutrinta da se izmiq.dali 6te stane mazna ili hubava i zdrava nz kajete ako znaete pls da znam dali sq da q izmiq ili utre.
i'm so excited!
07-13-2006, 21:32
ТОГАВА ЗАЩО ПИШЕТЕ БЕ КУКЛИ!?!?!?!
на опаковката си пише, че трябва да престои 30 мин. косата ти няма да окапе ако я измиеш утре сутринта, но щом пише даден час, спазвай го..
BLaCk_AnGeL
07-14-2006, 01:44
Не то май на опаковката нищо не пище понеже бадемовото масло не е предназначено само за коса.Но наистина има ефект, тествано и доказано by me ;-) Но трябва да знаеш че от 1 път нищо няма да стане.Прави го 2 пъти седмично,в продължение на месец.
ама косичката.ако ти е мазничка малко трудно ще го измиеш,но ако е суха ще ти подейства мн добре \:D/
_crazy_baby_
07-14-2006, 07:07
V aptekite li kade ima bademovo maslo i kolko struva :)
a na mokra kosa li se slaga?izmita?ili predi towa?
V aptekite li kade ima bademovo maslo i kolko struva :)1-2 лева в аптеките.
ami kosata mi e svryh suha i kakto ima edna prikazva "kato slama" az sno6ti dokat gledah edin film sym zaspala... i taq sutrin q izmih i stana po hubava i bez balsam pyk moje i da si vnu6avam znam li :)
mi to na opakovkata ni6to ne pi6e :( bilo za kozmeti4ni maski i tva e pi6e i nqkvi dr gluposti ama ne sa za kosa.i se pak misi na si4ki
_crazy_baby_
07-14-2006, 10:17
6te si kupia i az ama sled kato se sloji nali posle kato stane vreme da go mahna kakvo da napravq da si izmiq kosata i sled tova kakto po normalniq na4in s shampoan li ?
molq wi kajeteeeeeeeee na mokra kosa li se slaga ili na suha?na izmita ili predi da si q izmiete go slagate?i posle s woda li samo go otmiwate ili sys 6ampoan?
i'm so excited!
07-14-2006, 10:45
на мойта листовка пише, че може да се прилага в чист вид за подхранване на косата, като може да се слага и на суха и на мокра, като и в двата случая трябва да предстои 30мин.
само че ако е мокра трябва да се завие в кърпа
на мойта листовка пише, че може да се прилага в чист вид за подхранване на косата, като може да се слага и на суха и на мокра, като и в двата случая трябва да предстои 30мин.
а трябва ли да измита косата
Desiiiiii
07-18-2006, 14:29
daaa slaga se na 4ista kosa!
daaa slaga se na 4ista kosa!
a ne moje li predi da si q izmiq da go sloja?imah predwid posle s 6apoan dali trqbwa da se otmiwa ,ako e na 4ista