PDA

View Full Version : Moderated: Как да възбудя момиче? Дайте някой друг съвет.

07-14-2006, 01:58
kak..da.vazbudq.momi4e.daite.nqkoi.drug.savet...

Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Благодаря!

TALIBANA
07-14-2006, 03:15
Аз ще ти кажа една малко странна рецепта-обаче е пробвана много пъти и работи безоптказно:Значи намираш крило от прилеп и го сушиш-да изсъхне хубво да може като го стриеш да стане на прах-след това го сипваш в някакво пиене на момичето и ще видиш че тя ще прави всичко което искаш в леглото-пробвай и ше са убедиш-деиства възбуждащо по някакъв начин. :D

Luciferian
07-14-2006, 05:03
kak..da.vazbudq.momi4e.daite.nqkoi.drug.savet...

Много се възбуждат, като ги треснеш снещо тежко по главата, след това застанеш на челна стойка и се изплезиш.

Не си доволен от отговора ли? Ами на малоумен въпрос - малоумен отговор.

Cefalopoid
07-14-2006, 05:50
Много се възбуждат, като ги треснеш снещо тежко по главата, след това застанеш на челна стойка и се изплезиш.

Не си доволен от отговора ли? Ами на малоумен въпрос - малоумен отговор.

е...момчето може да не знае сега.... ](*,)

Cefalopoid
07-14-2006, 05:51
Аз ще ти кажа една малко странна рецепта-обаче е пробвана много пъти и работи безоптказно:Значи намираш крило от прилеп и го сушиш-да изсъхне хубво да може като го стриеш да стане на прах-след това го сипваш в някакво пиене на момичето и ще видиш че тя ще прави всичко което искаш в леглото-пробвай и ше са убедиш-деиства възбуждащо по някакъв начин. :D

няма ли да му е по-лесно да отиде в аптеката просто?

та..по темата, че се забравих...ако момичето те допуска до себе си....има как...ако ли не...забрави! Има едно нещо, дето хората му казват фелацио (plsss...не ме карай да обеснявам какво е...)

07-14-2006, 05:52

Бе то си има готови стрити вече по-принцип е за предпочитане мухоморки на прах.

Cefalopoid
07-14-2006, 05:54
окс де...виаграта не върши ли работа..или е само за момчета/мъже..? не ми се е налагало и си нямам и на идея.. ](*,)

sexkiss
07-14-2006, 09:13
Как да я възбудиш...еми:един ритник в задника,после едно ляво круше,след това едно дясно,след туй почваш да й дърпаш косата,забиваш й клечки под ноктите,риташ я по стъпалата надолу и така :lol: накрая ще е невероятно възбудена... ;)

P.S. Само не ми се връзвай на ъкъла!

Devil`s little sister
07-14-2006, 09:16
Водиш я на мъжки стриптиз бар и я оставяш там а ти си отиваш вкъщи насаме с малкия приятел

HanoMnaH
07-14-2006, 09:22
Aко си голяма путалка и биеш 1 баница и тъй се възбужда....

п.п.Ай никой да не пшише в такива теми че е май само за трупане на мнения...

`Death`Whore`
07-14-2006, 09:23
С пипане по половите органи става най-лесно.

pinki
07-14-2006, 09:54
Как да я възбудиш...еми:един ритник в задника,после едно ляво круше,след това едно дясно,след туй почваш да й дърпаш косата,забиваш й клечки под ноктите,риташ я по стъпалата надолу и така :lol: накрая ще е невероятно възбудена... ;)

P.S. Само не ми се връзвай на ъкъла! :smt005 :smt005 :smt005

07-14-2006, 10:05

Da be da... Az go probvah tova vednuj i momi4eto padna na zemqta i po4na da se gur4i za malko da pukne. Puk tolkos trudno go hvanah prilepa, suma i vreme go su6ih.
E ima6e seks neq ve4er ama ne blagodarenie na krilata ot prilep. spored men gi zabravi tiq ve6terski kokteili ami izpolzvai race i ecika si....!

bulgarche
07-14-2006, 11:11
Ае прилепа..после ако те хвана ще ти счупа ръчичките !!!
А начин за възбуждане...иди в аптеката и питай дали имат "Възбудител за момичета". Мисля че е по възможностите на всеки да си го купи. Има ефект. Много е добър. Аз съм очарован. Страхотен е. Невероятен е. Адски добър е. Не е ташак работата. Суперско си е майна, харабия ти говоря...ае накратко незнам к'во приказвам (пиша) ама важното е...даже незнам кое е важно. То като човек не ти е нассреща...

anichkaaa
07-14-2006, 12:20

Tova e nai-to4niq i nai-verniq otgovor :!:

Ka6kaval4eto_f
07-14-2006, 12:22
лизинг или пипане на половите органи хахаха тука много тъпи хора има на 8 ли си

Jamalska
07-14-2006, 12:31
Ае прилепа..после ако те хвана ще ти счупа ръчичките !!!
...
А после ми го дай на мене да го довърша!

Хъм по темата...с целувки,докосвания...хяхя ш си го усетиш

I`LoVe`My`BiTcH
07-17-2006, 16:39
С целувки и пипане по ерогенинните зони хихихи :lol:

Минти Скалоцеп
07-29-2006, 15:14
Има едно нещо, дето хората му казват фелацио (plsss...не ме карай да обеснявам какво е...)
Що бе, ко толкоз? :lol: Свирка му викат :::
Само че на момиче фелацио малко трудно ше напраиш, шото нема чеп, нал' се сещаш :mrgreen: За момиче си има друга дума, ма вий ши кажете, шот' сте много отракани, поне пойче от мене :lol:

хаха
07-29-2006, 16:02
Водиш я на мъжки стриптиз бар и я оставяш там а ти си отиваш вкъщи насаме с малкия приятел

хахахахахахахахахахахахах а =D> =D> =D>

dest
07-29-2006, 19:22

аз пробвах с тая рецепта, но не стана :(( къде съм сбъркал ???? направих точно това което си написал

ThePainIsReaL
07-30-2006, 00:01
Има едно нещо, дето хората му казват фелацио (plsss...не ме карай да обеснявам какво е...)
Що бе, ко толкоз? :lol: Свирка му викат :::
Само че на момиче фелацио малко трудно ше напраиш, шото нема чеп, нал' се сещаш :mrgreen: За момиче си има друга дума, ма вий ши кажете, шот' сте много отракани, поне пойче от мене :lol:

Май правилната дума е УМНИ ,а ? :mrgreen: :mrgreen:
Та.. терминът за френска на жена е канилингус.. ама кво му има и френска да си кажеш :lol:

а по темата : целувки , милувки , мокро езиче и редуване на топло и студено по ерогенните зони .. май ще стане , а ? :wink:

maybelline
07-30-2006, 10:39

=D> =D> =D> - кратко и изчерпателно:)

Минти Скалоцеп
08-01-2006, 12:00
Май правилната дума е УМНИ ,а ? :mrgreen: :mrgreen:
Та.. терминът за френска на жена е канилингус..
Ми не, всъщност кунилингус се казва, ма аре да кажем, вие мъдрите, дето можете да определяте от кого сте по-умни само от прочитането на един пост, знаете по-добре \:D/

impress
08-01-2006, 12:07
Е, кажете нещо ново де ;) Че всички да научим по нещо

Impress_Me
08-01-2006, 13:39
Trqbva da eksperimentira6 malko i shte razbere6 koe nai mnogo vuzbujda priqtelkata ti ima nqkoi ne6ta koito sa individualni i nqkoi universalni kakto kazaha v prednite postove pipaneto po polovite organi taka 4e sled izvestno vreme 6te razbere6 koe vuzdujda nai mnogo momi4eto

koalka
08-01-2006, 14:25
Ами като и правиш френска любов и ядокосваш с пръсти сещаш се къде...