PDA

View Full Version : obi4am mom4e koeto ne moga da ponasqm?

07-14-2006, 09:01
znam 4e zvu4i adski tupo no vi uverqvam 4e e vuzmojno!s vuprosniq se zapoznah v na4aloto na tazi u4ebna godina i ot tozi moment uma i surceto mi sa izcqlo pod negovo vliqnie! opitah se da hodq s drugi mom4eta daje nacelih edno koeto naistina be6e vlubeno v men no i nego samo izpolzvah za da zabravq g-n blqn no ni6to ne pomaga6e!mom4eto koeto obi4am e me4tata na vsqko momi4e visok muskulest mn umen i zabaven abe vsi4ko ot koeto se nujdaqt jenite no problema e 4e toi otli4no go osuznava i samo4uvstvieto mu e prosto neizmerimo!znae 4e moje ba ima vsqka i se vuzpolzva spi s razli4ni momi4eta a ot tova me boli1 mislq 4e toi znae 4e go obi4am i mu dostavq udovolstvie da me drazni!no tui kato sum mn ustata neprekusnato mu se zaqjdam i toi vinagi moje da me sduha s nai malkata obida!prisustvieto mu okolo men me drazni cqloto mu napereno povedenie no znam 4e ne moga i bez nego!kakvo da pravq znam 4e nikoga nqma da go imam a i nikoga nqma da sme 6taslivi zaedno no produljavam da go iskam!ne sum li glupa4ka...
:cry:

beat frakz
07-14-2006, 09:37
eми нз мисля че той е глупака в този случай щом заради самочувстието си не може да е с теб.ако бях на твое място щях да го забравя.той просто не е за теб [-X =;

iiirish
07-14-2006, 10:53
не мисля, че си глупачка, а по-скоро неговите постъпки са породени от глупост. след като занеш, че не можеш да имаш това момче, не виждам причина поради която да продължаваш да се стремиш към него. откажи си! но има начин по който, макар и за малко, можеш да го накараш наистина да те желае... просто бъди недостъпна! когато другите момичета се смеят на шегите му, ти не го прави, когато другите явно го ревнуват, ти се показвай тази своя слабост... и най-важното, когато другите момичета падат в крата му и преспиват в леглото му - ти недей! определено ще го заинтригуваш, но дори това да стане, не му се хвърляй на врата, защото тогава пак ще изглеждаш като поредната глупачка [-X

cskamoni4ka
07-14-2006, 10:54
Заеби го тоя тъпанар ;)

PLAMENKO
07-14-2006, 11:20
реторичен въпрос.... :-({|=

I`LoVe`My`BiTcH
07-14-2006, 11:22
Заеби го тоя тъпанар ;)
Правилен отговор. Тоя е пълен тъпак :shock:

DeSiTo0o
07-14-2006, 11:43
Naloji si da ne misli6 za nego.Kolkoto pove4e misli6 za nego,tolkova po zle 6te stava.Spored men toi ne si zaslujava.
I men taka vednuj edno mom4e mi prav6e gadno... :( Toi znae6e 4e az go haresvam i naro4no prave6e vseki put kogato go vidq da e s razli4no momi4e...a az napravo bqh luda po nego :( I togava si kazah 4e toi e bokluk i ne zaslujava da stradam zaradi nego i si nalojih kato go vidq da se rpavq 4e ne go vijdam,da ne mislq za nego i taka...izlizah 4esto s priqteli i se razseivah da ne mislq za nego.A kogato ostaneh sama i se seteh za nego,....mi na sila go izhvurlqh ot uma si i zapo4vah da si mislq za nai razli4ni gluposti-samo i samo da ne mislq za nego.Sega ve4e mi e bezrazli4en :wink:
Probvai i ti taka ;)

NeNo_pz
07-14-2006, 12:18
Заеби го тоя тъпанар ;)
Кратко, точно и ясно :idea:

Do_YoU`lOvE_mE
07-14-2006, 12:36
anito.sl
Повече от фен

Местожителство: при моето пиле
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 12:53 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

не мисля, че си глупачка, а по-скоро неговите постъпки са породени от глупост. след като занеш, че не можеш да имаш това момче, не виждам причина поради която да продължаваш да се стремиш към него. откажи си! но има начин по който, макар и за малко, можеш да го накараш наистина да те желае... просто бъди недостъпна! когато другите момичета се смеят на шегите му, ти не го прави, когато другите явно го ревнуват, ти се показвай тази своя слабост... и най-важното, когато другите момичета падат в крата му и преспиват в леглото му - ти недей! определено ще го заинтригуваш, но дори това да стане, не му се хвърляй на врата, защото тогава пак ще изглеждаш като поредната глупачка
Perfektno. brilqntno mnogo dobro mnenie, i az mislq taka pravi se na nedostapna toi sam shte te poiska!!!

Master_88
07-14-2006, 14:51
Не ти трябват такива клоуни

koalka
07-14-2006, 16:40
Ами каквото и да направиш той е женкар и незнам дали е възможно да се промени.Ти не спираш да мислиш за него,имаш някакви чувства,но той не иска нищо друго освен да бройка момичетата.Това,че е хубав естествено,че привлича момичетата и ги впечетлява,но това не е достатъчно.Той явно за сега не може да изпитва чувства като твоите.Нищо не можеш да направиш.Просто го забрави.Трудно е,но няма начин.Иначе ще ти бъде още по-зле.

morsheeba
07-15-2006, 09:59
dali e tolkova lesno da prosto da zabravi6 mom4eto koeto tvurdi6 4e obi4a6? edva li!tvoqt slu4ai mi zvu4i kato lubov ot pruv pogled sqka6 si sre6nala krasiviq princ no za jalost vmesto kakto stava v prikazkite toi da se vlubi v teb se polu4ava taka 4e toi e vluben v sebe si!dali moje6 da o4akva6 lubov ot nego moge bi samo ako prili4a6 na nego!v momenta ti se opitva6 da se nagodi6 kum negoviq stil na povedenie da si edna ot fenkite mu1i kolkoto i da mu se zaqjda6 po tozi na4in ti samo mu pokazva6 4e dori i da te drazni po nqkakuv na4in toi te vulnuva! a to4no ot tova toi ima nujda ot vnimanie!za takiva hora edinstveniq na4in da se spravi6 s tqh e prenabrejenieto1eto tova gi ubiva!

Kremana
07-16-2006, 10:11
Всеки си намира майстора.. и той ще си го намери. А защо ти да не си този майстор? :wink:

`Death`Whore`
07-16-2006, 10:13
Малката, една част от това да обичаш някого се състои в това да обичаш поведението му, така че е невъзможно.

LuDa_po_TaRkaN
07-16-2006, 13:49
Заеби го тоя тъпанар ;)
Правилен отговор. Тоя е пълен тъпак :shock:
saglasna sam..

miNiTo
07-16-2006, 14:45
a nai jalkoto e 4e ima i dr tkz....

seksi_kote_f
07-16-2006, 15:08
Sigorno sa ti go kazvali mn puti no az pak 6te ti go kaja ne misli za nego i kato spre6 da misli6 za nego ot samosebe si 6te go zabravi6 nameri si hobi i nz si o6te kakvo samo da ne misili6 za nego.I nai tupoto e 4e si povdiga samo4ustvieto po toq na4in [-X Ima mom4eta ful za mom4e i za trolei ne se bqga sledva6tiq e sled 5 mn :wink:

I nai-Vajnoto Uspeh :P