View Full Version : truden isbor
vinagi sum iskala da go napravq sa purvi put s mom4e koeto obi4am s koito hodim otdavna i se 4uvstvam sigurna no v momenta v koito namerih podhodq6toto mom4e i se re6ih osuznah 4e vsu6tnost toi ne me vuzbujda!sviknala sum s celuvkite mu znam vinagi kakvo 6te napravi!ne 4e ne go obi4am vsu6tnost ne moga da si predstavq da se razdelq s nego no se poqvi dr mom4e s koeto se zapoznah na edin lager ne znam kakva magiq mi napravi no ujasno iskam da spq s nego!vuob6te ne go posnavam dobre i znam 4e ne izpitvam dr osven jelanie kum nego no ponqkoga e neudurjimo1 toi nqkolko puti se opita da me vkara v legloto no az mu obqsnih 4e si imam priqtel1no ne znam dokoga 6te moga da mu otkazvam!da go napravq s mom4eto koeto obi4am no ne me vuzbujda tolkova ili da spq s neposnatiq koito prosto jelaq!tvurde polo li 6te e sprqmo gadjeto mi ako si dostavq udovolstvie za edna ve4er? help!
PLAMENKO
07-14-2006, 11:36
най-много ако спиш с ония да загубиш човека които обичаш ... и след това ще пишеш тема .... Как да си го върна , моля ви помогнете ми отчаяна съм ? или нещо от сорта ама тогава забрави.. =;
RoyTheReaper
07-14-2006, 11:38
преди да направиш избора трябва да си отговориш на няколко въпроса: приятеля ревнив ли е? как ще се отрази на връзката ви ако разбере?
ако го направиш с другото момче бъди готова приятеля ти да разбере, защото такива неща трудно остават скрити. ако това може да застраши връзката ти, по-добре се откажи.
Emmm trydni4ko si e!I az taka kato tebe iskam purviq mi put da e s mom4e koeto obi4am(i toi mene de)da xodim otdavna i t.n....ama naposleduk i az taka izpitax edno neydurjimo jelanie da spq s edno drygo mom4e koeto na praktika ne poznavm dobre!Ami da ti kaja ne6to koeto sigyrno ne znae6 ama SVETOVNO DOKAZANO E 4E NQMA MUJ NA ZEMQTA KOITO DA NE E IZNEVERQVAL NA JENA SI PONE VEDNUJ,taka 4e kato se zamislq 6te e podlo ot tvoq strana da my izneveri6 ama kraino vreme e i ti da se poradva6 na ne6to ne misli6 li??? :-k A i taka de ti ako si postoqnno s nego 6te ti omruzne taka 4e q po-dobre da raznoobrazi6 menuto za po-interesno! \:D/ ...puk i ot dryga strana...VEDNUJ SE JIVEE! \:D/ Ama ti navqrno ne razbra v kraina smetka kakvo iskax da ti obqsnq (to vinagi taka stava :))E re6enieto e tvoe1 :-D
Eeee verno be!Ama ti kazvala li si na priqtelq si dali si devstvena??
bulletinmyass
07-14-2006, 11:44
Изборът е прост.Или искаш да си с приятеля си,който вероятно те обича и държи на теб или изживей мига с секс-символа на квартала ти.Но първо мисли за последствията,защото там ще ти е трудно.
`Death`Whore`
07-14-2006, 11:44
Изборът изобщо не е труден. Ето това се получава, когато двама души изчакват със секса - накрая са само приятели, които не трепват при целувките на другия. Колкото и да казваш, че обичаш приятеля си, не е така, защото си просто свикнала с него. Вие не сте интимни и дори да бъдете, ти няма да го желаеш и няма да изпиташ нищо. Няма смисъл да сте заедно.
Ka6kaval4eto_f
07-14-2006, 11:54
spored men si ostani pri gadjeto [-o<
Kato se zamislq mai naistina nai-dobre 6te e da si ostane6 pri gadjeto!Sega se pozamislix malko i mai 6te se 4yvstvam po-dobre ako go napravq s mom4e na koeto imam doverie a ne s mom4ekoeto 6te me zareje sled tova tolkova vajno i krasivo prejivqvane za men! :smt010
anichkaaa
07-14-2006, 12:09
Zna4i ako naistina obi4a6 gadjeto si ti nqma da mu izneveri6 i da postupi6 taka s nego.A spored men-DA,naistina 6te e podno da go izluje6 taka!No tova si e moeto mnenie.6tom kazva6,4e te vazbujda ima nqkakva pri4ina-ili v teb ili v nego.Kakto ve4e ti kahza po-gore nai-mnogo posle da pi6e6 tema "Kak da si go vurna?".Taka 4e ti si re6i,za6toto imam priqtelka,koqto postupi po podoben na4in i posle ADSKI mnogo sajalqva6e,4e go e napravila.Pomisli si dobre kak posle s kakvi o4i 6te pogledne6 priqtelq si :!: :?: Nali kazva6,4e ne iska6 da se razdelqte.A ti ako postupi6 taka pomisli ,4e ti 6te si pri4inata da go izgubi6.Ne znam,tova si e moeto mnenie,no saveta mi e pomisli si hubavo :roll:
удоволствието за една вечер се нарича Изневяра! помисли си дали искаш да направиш подобна крачка. обмисли добре решението си, прибързаните постъпти не водят до нищо добро
MauMyHkaTa
07-14-2006, 12:27
Верно желанието си е желание,но я се замисли ако твоя научи(било то от теб или от някой друг) как би разрушила една добра,надявам се,връзка?!Защото аз смятам,че ако той наистина те обича и държи на теб,след подобно нещо не би ти простил!Защо просто не седнете двамата и не си поговорите по темичката "секс"?
MauMyHkaTa
07-14-2006, 12:29
Така ще имате възможността да се опознаете един-друг в тая сфера.Ще разберете кой какво харесва и ще ви бъде по-лесно в половия живот.Пък знаеш ли-може и ако се "усъвършенствате" да си си напълно доволна от него и да не ти трябва друг човек за тая работа(поне докато ходиш с него)!
kudravoto
07-14-2006, 12:29
napravi go s mom4eto koeto OBI4A6
MauMyHkaTa
07-14-2006, 12:31
Не знам-това е моят съвет към теб!Помисли си много добре дали си заслужава такава голяма жертва!Все пак рядко се намира човек с който да се разбирате добре и чуватвата да са взаимни! [-X
napravi go s mom4eto koeto OBI4A6
MauMyHkaTa
07-14-2006, 13:03
А..и още нещо-ти от къде си сигурна че приятелят ти не те възбужда,при положение,че дори още не си спала с него?! :-s Не че и целувките не възбуждат, но сексът не може да бъде сравнен с една...целувка!!!
krem4et0
07-14-2006, 13:21
Изборът изобщо не е труден. Ето това се получава, когато двама души изчакват със секса - накрая са само приятели, които не трепват при целувките на другия. Колкото и да казваш, че обичаш приятеля си, не е така, защото си просто свикнала с него. Вие не сте интимни и дори да бъдете, ти няма да го желаеш и няма да изпиташ нищо. Няма смисъл да сте заедно.
Изобщо не е така-ние с приятеля ми ицчакахме година и половина и повярвай ми във целувките ни и в сексът не липсва страст.И сега като се видим буквално се изяждаме.
А мило девойче,ако обичаш някого е нормално да изпитваш сексуално влечение към него и ми е странно как можеш да кажеш обичам гаджето си без той да те възбужда.Иначе нещата са доста платонични и на приятелска основа.Аз лично не бих се поддала на момента,защото не бих си простила никога изневяра.Ако си мисля за друг и го желая-ще съм с него,но не и докато имам друга връзка.За мен ще е непростимо да изневеря на собствените си чувства!
`Death`Whore`
07-14-2006, 13:27
Обаче в нейния случай е така. Не приемай изводите ми като валидни за всеки.
anichkaaa
07-14-2006, 13:35
Изобщо не е така-ние с приятеля ми ицчакахме година и половина и повярвай ми във целувките ни и в сексът не липсва страст.И сега като се видим буквално се изяждаме.
А мило девойче,ако обичаш някого е нормално да изпитваш сексуално влечение към него и ми е странно как можеш да кажеш обичам гаджето си без той да те възбужда.Иначе нещата са доста платонични и на приятелска основа.Аз лично не бих се поддала на момента,защото не бих си простила никога изневяра.Ако си мисля за друг и го желая-ще съм с него,но не и докато имам друга връзка.За мен ще е непростимо да изневеря на собствените си чувства!
Az sa6to ne bih prostila ne samo na sebe si,no i na 4oveka,koito mi izneveri taka 4e e dobre hubavo da si pomisli predi da deistva,za da sajalqva posle ](*,)
vijte znam 4e spored vas ne moga da go obi4am ako ne me vuzbujda no ne e taka!toi e mil s men vinagi mi e zabavno s nego sigurna sum 4e e adski vluben v men i dokato ne se zaoznah s toq ot lagera ne sum si i pomislqla za dr mom4e !i togava razbrah 4e ne6to v vruzkata ni lipsva!az naistina iskam da go napravq i s nego sme govorili po vuprosa toi znae 4e sum devstvena daje e opitval da me predrazpoloji i t.n no imam 4uvstvoto 4e tolkova se starae da se predstavi maksimalno dobre tolkova ne iska da me narani 4e ot tolkova mn mislene ne ostava mqsto za strast!dokato dr ne znae 4e sum devstvena na nego ne mu puka za men znam i to4no zatova se durji estestveno pod4inqva se prosto na instinktite si i kolkoto i gadno da zvu4i me vuzbujda!
^KaSiDi^
07-14-2006, 17:02
vijte znam 4e spored vas ne moga da go obi4am ako ne me vuzbujda no ne e taka!toi e mil s men vinagi mi e zabavno s nego sigurna sum 4e e adski vluben v men i dokato ne se zaoznah s toq ot lagera ne sum si i pomislqla za dr mom4e !i togava razbrah 4e ne6to v vruzkata ni lipsva!az naistina iskam da go napravq i s nego sme govorili po vuprosa toi znae 4e sum devstvena daje e opitval da me predrazpoloji i t.n no imam 4uvstvoto 4e tolkova se starae da se predstavi maksimalno dobre tolkova ne iska da me narani 4e ot tolkova mn mislene ne ostava mqsto za strast!dokato dr ne znae 4e sum devstvena na nego ne mu puka za men znam i to4no zatova se durji estestveno pod4inqva se prosto na instinktite si i kolkoto i gadno da zvu4i me vuzbujda!
vyobshte dori ne zvuchi gadno...!!! spored men... az mai shte prozvucha stranno,ama ako si mislish,che sega(predpolagam,che si na 15 16) mojesh da si s momche,fakticheski s priqtelq ti,koeto da ne te podludqva....to smqtai po natatyk,az mislq,che trypkata,strastta i eto tezi neshta dvijat vryzkata,e razbira se che i doverieto e mn vajno,no bez tozi chovek da moje da te vludqva samo s edin pogled,kakvoto i doverie i razbiratelvstvoda ima....neshtata nqma kak da vyrvqt,pone na tazi vyzrast,e syvsem estestveno e na 50 i nagore tq da se zagubi,no ako oshte sega q nqma.....to smisyla na vsichko tva mi ubqgva...minala sam prez vsichko tva,kato mojeh da imam zdrava i stabilna vryzka,znaeh kolko mn dyrji tva momche na men i vsichko svyrshi samo,zashtoto spored men toi ne me pobyrkavshe dostatychno....i vyobshte dori ne syjelqvam,che sam prekratila tazi vryzka...
otnosno iznevqrata.....az lichno smqtam fizicheskat iznevqra za neshto syvsem estestveno,za men e normalno horata malko ili mn da poiskat i neshto novo i razlichno,spored men psihicheskata iznevqra e mn po-dylboka rana,koqto moje dalech po-losho da uvredi vsqka vryzka,dori i nai stybilnata...
az lichno te syvetvam da se podchinish na instinkitite si i ako tolkova mn iskash tva momche-da go napravish s nego,kato ot sega tr da si naqsno,che riskuvash vryzkata si,koqto pak spored men veche e zagubila tozi si smisyl,za men vie ste zaedno po navik,a ne ot nqkakvi plamenni chuvstva i az ne vijdam kakvo bi mogla da zaguish
vse pak pomisli s tvoqta si glava i ne priemai moeto ili nechie chujdo mnenie tolkova navytre,nito az,nito drugite ot foruma mojem da znaem kak tochno stoqt neshtata,kakto si znaesh ti,taka che pomisli si i deistvai,aide uspeh,dano vzemesh nai-dobroto reshenie za sebe si :wink:
alkobalko
07-14-2006, 18:22
Ako reshish da spish s onova momche ot lagera, a sled vreme spish s gadjeto si, toi shte razbere. Tova shte go narani mnogo. Zamisli se mnogo dobre s koi ot dvamata iskash da ti e purviqt put. Ima dva varianta:
:arrow: Da go napravish s chovek, koito poznavash i durjish na teb. Pone si sigurna, che tozi chovek te obicha, puka mu za teb i nikoga ne bi te naranil.
:arrow: Da budesh prosto fizicheski, za samiq sex, s chovek, koito ne poznavash, ne izpitvash nishto kum nego i znaesh, che i toi sushto ne durji na teb.
E sama napravi izbora.
HanoMnaH
07-14-2006, 18:49
Тъпо е ...откаде знаеш че няма да те възбуди....се едно той да спи с някфа много яка и ти да разбереш и той да ти каже еми сорка ма ти не ме възбуждаш и край....замисли се това е тъпо и лапешко....явно много държиш на него.... :-k :-k
parvo - pi6e se IZBOR ,a ne "ISBOR" i 2-ro otdai se na toq deto te prevli4a ... neka toi da ti e parviq... posle 6te zabrai6 toq deto uj obi4a6... itaka 6te si spi6 samo s oniq deto te prevli4a :mrgreen: :twisted:
Много ми е странно как човека,когото казваш,че ОБИЧАШ не те възбужда.Може и да е така.Адски подло ще постъпиш,както ти казваш,ако изневериш на приятеля си,а и той ще се почувства адски зле.Според мен ти НЕ обичаш приятеля си истински щом се чудиш дали да му изневериш.Това за мен не е любов.По-добре се опитай да забравиш онзи,когото те възбужда.
ако има любов, дума не може да става за изневяра...а ти щом се колебаеш значи....но все пак кой съм аз да определям обичаш ли го или не...просто мое скромно мненийце :)
Ivanna99
07-14-2006, 20:58
"otnosno iznevqrata.....az lichno smqtam fizicheskat iznevqra za neshto syvsem estestveno,za men e normalno horata malko ili mn da poiskat i neshto novo i razlichno,spored men psihicheskata iznevqra e mn po-dylboka rana,koqto moje dalech po-losho da uvredi vsqka vryzka,dori i nai stybilnata... " Spored men puk vuob6te ne e taka ot kude moje6 da bude6 sigurna,4e 4oveka koito ti kazva"izneverih ti,no samo fizi4eski"ne te luje?!Za da ti izneveri fizi4eski zna4i e pove4e ot vuzmojno da go e napravil i psihi4eski!Kakto nqkolko 4oveka kazaha az su6to ne bih izneverila(zaradi svoeto sobstveno dostoinstvo i spokoistvie),no i ne bih prostila iznevqra!Suvetvam te purviqt ti put da bude s 4oveka,s kogoto znae6,4e ste bili dulgo vrenme zaedno,4e se poznavate dostatu4no,4e 6te bude mil,nejen vnimatelen i v momenta v koito mu kaje6,4e te boli 6te spre,6te te pregurne i 6te ti kaje"obi4am te"!Izvinqvai,no samo ot tezi dve slova izre4eni s 4uvstvo pone spored men edno momi4e se poburkva(ako razbira se go 4ue ot jelan ot neq 4ovek)!Nedei da naskurbqva6 priqtelq si po tozi podul na4in!!!Po-dobre ako re6i6 da go napravi6 s drugiq prekrati vruzkata si s tova mom4e,za6toto ina4e bi bilo mn egoisti4no ot tvoq strana!Nedei se doverqva samo na instiktite i impulsite si pomisli malko i s glavata,za6toto posle 6te bude tvurde kusno da si vurne6 devstvenostta i da q dade6 naistina na 4oveka,koito te obi4a!Tova e podaruk,koito si zaslujava da go dari6 na 4ovek,koito 6te go oceni,a ne na nqkoi koito 6te po4ne da se otvru6tava ot tva,4e 6te te4e kruv(primerno)i 6te nedovolstva,4e si neopitna!Nedei pravi tazi gre6ka pone ne specialno za purviqt ti put!Aide 4ao mila,uspeh i kaji kakvo si re6ila pls [-o<
Mike-Jones
07-14-2006, 23:34
vyobshte dori ne zvuchi gadno...!!! spored men... az mai shte prozvucha stranno,ama ako si mislish,che sega(predpolagam,che si na 15 16) mojesh da si s momche,fakticheski s priqtelq ti,koeto da ne te podludqva....to smqtai po natatyk,az mislq,che trypkata,strastta i eto tezi neshta dvijat vryzkata,e razbira se che i doverieto e mn vajno,no bez tozi chovek da moje da te vludqva samo s edin pogled,kakvoto i doverie i razbiratelvstvoda ima....neshtata nqma kak da vyrvqt,pone na tazi vyzrast,e syvsem estestveno e na 50 i nagore tq da se zagubi,no ako oshte sega q nqma.....to smisyla na vsichko tva mi ubqgva...minala sam prez vsichko tva,kato mojeh da imam zdrava i stabilna vryzka,znaeh kolko mn dyrji tva momche na men i vsichko svyrshi samo,zashtoto spored men toi ne me pobyrkavshe dostatychno....i vyobshte dori ne syjelqvam,che sam prekratila tazi vryzka...
otnosno iznevqrata.....az lichno smqtam fizicheskat iznevqra za neshto syvsem estestveno,za men e normalno horata malko ili mn da poiskat i neshto novo i razlichno,spored men psihicheskata iznevqra e mn po-dylboka rana,koqto moje dalech po-losho da uvredi vsqka vryzka,dori i nai stybilnata...
az lichno te syvetvam da se podchinish na instinkitite si i ako tolkova mn iskash tva momche-da go napravish s nego,kato ot sega tr da si naqsno,che riskuvash vryzkata si,koqto pak spored men veche e zagubila tozi si smisyl,za men vie ste zaedno po navik,a ne ot nqkakvi plamenni chuvstva i az ne vijdam kakvo bi mogla da zaguish
vse pak pomisli s tvoqta si glava i ne priemai moeto ili nechie chujdo mnenie tolkova navytre,nito az,nito drugite ot foruma mojem da znaem kak tochno stoqt neshtata,kakto si znaesh ti,taka che pomisli si i deistvai,aide uspeh,dano vzemesh nai-dobroto reshenie za sebe si :wink: ti si mi qsna ve kurvi4ke malka
Mike-Jones
07-14-2006, 23:37
Emmm trydni4ko si e!I az taka kato tebe iskam purviq mi put da e s mom4e koeto obi4am(i toi mene de)da xodim otdavna i t.n....ama naposleduk i az taka izpitax edno neydurjimo jelanie da spq s edno drygo mom4e koeto na praktika ne poznavm dobre!Ami da ti kaja ne6to koeto sigyrno ne znae6 ama SVETOVNO DOKAZANO E 4E NQMA MUJ NA ZEMQTA KOITO DA NE E IZNEVERQVAL NA JENA SI PONE VEDNUJ,taka 4e kato se zamislq 6te e podlo ot tvoq strana da my izneveri6 ama kraino vreme e i ti da se poradva6 na ne6to ne misli6 li??? :-k A i taka de ti ako si postoqnno s nego 6te ti omruzne taka 4e q po-dobre da raznoobrazi6 menuto za po-interesno! \:D/ ...puk i ot dryga strana...VEDNUJ SE JIVEE! \:D/ Ama ti navqrno ne razbra v kraina smetka kakvo iskax da ti obqsnq (to vinagi taka stava :))E re6enieto e tvoe1 :-D ave nemi gi govori na men tiq svetovno dokazano bilo kakvo palnish glavite na xorata sas prostotii ve da eba ku4karshkoto ti mislene gadno da ne sa im svetili na vsi4kite ave q neme zanimavai sas gluposti pinki minki dai kat bila svetovno dokazano i dai da sa ebem na porazia i da izneverqvame 4e bilo vednush za jiveelo are vazirai sas tupoto si mislene bitch pusni si mike jones
morsheeba
07-15-2006, 09:46
dobre be Mike-Jones zna4i iska6 da mi kaje6 4e nito vednuj dokato si hodil s nqkoq ne si si pomislql da 4uka6 dr momi4e nali vi vijdam vsi4kite mom4eta kolko malko vi trqbva za da oplezite ezicite ne moga da razbera za6to mom4etata mogat da ebat koito si iskat a momi4etata trqbva da sa monogamni!aide da mi go obqsni6 v edno li4no suob6tenie a?
krem4et0
07-15-2006, 09:50
Хм,аз мисля че с който и да си легнеш трябва да е внимателен.След като този от лагера не знае,че си девствена може да подходи по-грубо към теб и повярвай ми няма да ти е хубаво.И ние с гаджето имахме малко проблеми в сексът и той се притеснява да не ме нарани всеки път,но това значи,че държи на мен.Отношението и милите жестове са много важни.Да дразнещо е да те пита през 10 секунди как си,но ако не го прави ще се чувстваш зле.Помисли и за това!
sled kat nqma himiq s gad4eto nz truden izbor . a toq ot lagera 6te bocne vednu6 dva6 i 6te te zabravi ...
MauMyHkaTa
07-15-2006, 13:02
dobre be Mike-Jones zna4i iska6 da mi kaje6 4e nito vednuj dokato si hodil s nqkoq ne si si pomislql da 4uka6 dr momi4e nali vi vijdam vsi4kite mom4eta kolko malko vi trqbva za da oplezite ezicite ne moga da razbera za6to mom4etata mogat da ebat koito si iskat a momi4etata trqbva da sa monogamni!aide da mi go obqsni6 v edno li4no suob6tenie a?
Има разлика между това "да си помислиш" и "да действаш"!,не мислиш ли?! Едно "мислене" пък е абсурд да се нарече "изневяра"! :smt018
MauMyHkaTa
07-15-2006, 13:03
Много хора имат общи черти (относто световното доказателство) и това е нормално,но в никакъв случай не значи че трябва да поставяме всички момчета под общ знаменател!Колкото общи,толкова и различни черти има всеки от тях!Както предполагам би казала и за себе си-че не си като всички останали и т.н.!Аз така мисля... :-s
Абе каква химия, какви 5 лева??? Накарай го да ти прави 15 минути френска любов и да видим дали няма да искаш да спиш с него... Ако не - ей ме на!
Пък и откъде си сигурна, че секса с онзи там ще е по-хубав, отколкото с приятеля ти, с когото се знаете и не се притесняваш от него?? Той е внимателен и нежен към теб. А другия като чуе, че трябва да отваря девственица и може и да му се отще... Има ги и такива! Ти изобщо не го познаваш. Ти можеш да го желаеш, ама той може да не направи нещо като хората и тебе да ти се убие мерака.. Ти не знаеш дали е добър в леглото и т.н. понеже не си спала с него никога... А пък и плюс това не винаги човек може да се възбуди само от целувки. Пък и ти да не мислиш, че първия път ще е ФАНТАСТИЧЕН??? Това е един от най-лошите пъти, в които ще правиш секс.
1. Ще те боли.
2. Ще си спечена малко или много.
3. Секса с времето става все по-хубав, защото двамата партньори все по-добре знаят какво му харесва на другия и т.н.
4. Представи си да има кръв, да омацаш едно хубаво чаршафите и ако си някоя спечена, ще се чудиш къде да се завреш от срам.
5. Пък и ония няма да е внимателен, ако не знае, че си девствена. Представи си да почне бързо да го прави, а тебе още да те боли. Знаеш ли как ще закрещиш от болка, пък той няма да може да вземе решение...
6. Аз в самото начало почти никакво удоволствие не изпитвах от секса. Чак след няколко месеца полов живот разбрах какво е наистина удоволствие.
7. Представи си да те налегне чувство на вина и да ревнеш там.
8. Друго е с човек, който те обича. Той гледа с различно око на секса.
9. Другия просто иска да те изчука, него не му пука за теб.
И като те изчука, после ще се похвали на целия град, че го е направил. Съответно естествено, че твоят приятел ще разбере и заради едното чукане ще си провалиш връзката с него. И ще останеш без секс накрая.
Пък аз се замислям... Ти сериозно ли обичаш приятеля си, щом си склонна да го нараниш по такъв гаден начин??? Май май това не е истинска любов...
Разбирам с приятеля ти да го правите всеки ден и изобщо да не върви секса при вас, да се разпада връзката ви и тогава да се замисляш за други... Пък ти даже не си пробвала да видиш какво е с приятеля ти.
Не се обиждай, миличка, не искам да те нагрубя или нещо такова, казвам ти истината.