View Full Version : Такова нещо!?!
Учудената
07-14-2006, 15:15
ИСкам ви питам дали при вас ви се е случвало такова нещо:
имам си приятел от 6 месеца ,мн си го обичкам ,мн се радвам на ласките му ,вниманието и прочей ,НО като започне да се натискаме,да ме обсипва с нежност ,целувки ми действа мн успокояващо и готинко и вместо да стигнем до Секса аз заспивам-Да,да действа ми мн приспивно ,а това никак не ми харесва-а и на него де .. че съм уморена да ,ала все пак и той еуморен ,ма не ми заспива така .. и от 2 месеца опити нито 1 успешен-все си заспивам ..кажете какво да правя-това не е един-два пъти ,защо така става ..?!?При вас имало ли е такива моменти и как ги преодолявате :?:
HanoMnaH
07-14-2006, 15:16
To и моята приятелка е така ама ... .се ще дойде момента ;)
kudravoto
07-14-2006, 15:17
oooo spoko i moq priqtel e taka predi se drazneh no sega ve4e sviknah i si go gu6kam i zaspivam i az i posle kato stanem go pravim
Ka6kaval4eto_f
07-14-2006, 15:22
и мен ми се е случвало да се унасям ама не сам заспивала
anichkaaa
07-14-2006, 15:24
oooo spoko i moq priqtel e taka predi se drazneh no sega ve4e sviknah i si go gu6kam i zaspivam i az i posle kato stanem go pravim
I pri men se e slu4valo :lol:
alkobalko
07-14-2006, 15:46
I pri men se e slu4valo :lol:
I pri men na 1-2 puti.
Да случва се,ама той трябва да се радва че се чувства6 сигурно при него и се унасяш.за секс време винаги се намира стига да има желание ;)
Ами той най-добре да ти стимулира ерогенните зони.Честно казано,ако ти се прави секс(поне аз) не вярвам да ти се доспива....
`Death`Whore`
07-14-2006, 15:57
Определено не е нормално! Ласките на любимия човек трябва да възбуждат, да доставят наслада, а не да оспиват /дали не беше с "У"??...май беше успивам, оспивам е друго - бележки на писателя и редактора/.
аз съм се унасяла ,но само като ме масажира - тогава направо се разтапям :oops:
naidobrata15
07-14-2006, 16:45
i na men mi stava taka i sled vreme ti minava kato se opoznaete pove4e.
Mike-Jones
07-14-2006, 22:48
Jagged Edge - So Amazing pini edno kafe predi tova xaxa moje da ti pomogne
Mda, kolko mnogo ti se pravi sex, no zaspiva6. :-k :---) :o :shock: #-o :-# :lol:
drun drun .. 6om zaspiva6 zna4i nego iska6 dostatu4no ...
maybelline
07-15-2006, 06:30
Ами хора,какво да ви кажа...Пийте кафе преди това:)
krem4et0
07-15-2006, 09:43
Е нормално е да се унасяш,ама да заспиваш,хм.Трябва да се отдавате на ласки тогава прави-между другото е много възбуждщо и чак като се стигне до същността да си легнете.Така няма как да заспиш!
sweet_loser
07-15-2006, 17:33
i moqta priqtelka ima6e sa6tiq problem.ne sam nqkoi neuda4nik bez opit,taka 4e se vslu6ai v saveta mi:prosto predi sex mu kaji da ne e tolkova nejen.trqbva da ti deistva vazbujda6to,a ne prispiva6to.moje da probvate ne6to divo i burno,kato hapane,draskane(leki4ko de)i tn.vajnoto e da ne prodaljava dalgo.6tom se vazbudite"ataka".
USPR6NO EKSPERIMENTIRANE! :lol:
човек заспива само когато е спокоен и се чувства сигурен.. това, че си заспала означава, че приятеля ти дава спокойствие и сигурност....
между другото мн зависи от ласките му де :wink:
да си призная и аз съм се унасял..приятелката ми също :) :wink: