Влез

View Full Version : Проблем при пускане на дълъг отговор...

MauMyHkaTa
07-15-2006, 15:43
Здравейте! Моля, който може да ми помогне относно един малък проблем. А ето го и него:не мога да пиша отговори, по-дълги от 4-5 реда. Когато пратя по-дълъг такъв след дълго чакане на зареждащата се страница изписва, че тя не може да бъде показана ("The page can not be desplayed").

MauMyHkaTa
07-15-2006, 15:43
След което се връщам, отрязвам част от текста и едва тогава успявам да го пусна като отговор. Затова обаче после ми се налага да пусна 2 (а не дай си Боже 3) отговора един след друг, за да изкажа цялото си мнение, ако разбира се е по-дълго. Сигурна съм, че това не дразни само мен, затова наистина ви моля ако предполагате от къде идва проблема да ми дадете съвет! Благодаря предварително!

George_tr
07-15-2006, 15:49
Може да е заради нета.

MauMyHkaTa
07-15-2006, 15:53
И аз се питах дали не е от това,но пък да ми прави редовно този номер..не знам :cry: Ако имам възможност ще опитам от друг компютър и ако се окаже че е от нета..ще стане мн гадно :( Ще има да си пи-и-иша по "1000" отговора! ](*,)

George_tr
07-15-2006, 15:58
Трябва да е заради нета.Според мен няма друго какво щом казваш че бавно изпраща съобщенията

lina15
07-17-2006, 18:51
Ми недей да изпращаш дълги съобщения и толкоз

machoka
07-17-2006, 19:07
От връзката ти е, не съм чувал някой да има подобен проблем, аз също. Докато бях в чужбина се опитвах да пусна по-дълъг пост във български форум на phpBB, но поради ужасяващо бавния нет не успявах в повечето случаи :)

MauMyHkaTa
07-17-2006, 21:34
Ми недей да изпращаш дълги съобщения и толкоз >>>понякога се налага! Просто има теми и въпроси, на които не може да се отговори с 1-2 изречения!

Mo6no
07-17-2006, 21:44
Някой на твое място щяха да се радват, защото така ще имат повече мнения. Така че, погледни от добрата страна. Много лесно ще може да получиш ранга 'супер флуудър'.

machoka
07-17-2006, 21:46
Някой на твое място щяха да се радват, защото така ще имат повече мнения. Така че, погледни от добрата страна. Много лесно ще може да получиш ранга 'супер флуудър'.

.. или много лесно ще му/и делна всички постове ;)

Mo6no
07-17-2006, 22:04
Аз си мислех, че за него ще има компромис, тъй като не може да пише другояче.

MauMyHkaTa
07-18-2006, 12:16

А аз какво според вас бих могла да направя по въпроса?! Както вие, така и аз нямам ни най-малка вина за бавната ми връзка, така че не мисля че трябва да ме вините за това! Има 2 решения :arrow: или
Ми недей да изпращаш дълги съобщения и толкоз с риск изобщо да не ме разбирате какво искам да кажа в написаните от мен 2 изречения, или просто няма да пиша мнения, отговори и к'вото и да било! Били сте изгубили един добър (надявам се) форумец-пф,голяма работа!!! :::
И...Mo6no - момиче съм.

lina15
07-18-2006, 14:44

А аз какво според вас бих могла да направя по въпроса?! Както вие, така и аз нямам ни най-малка вина за бавната ми връзка, така че не мисля че трябва да ме вините за това! Има 2 решения :arrow: или
Ми недей да изпращаш дълги съобщения и толкоз с риск изобщо да не ме разбирате какво искам да кажа в написаните от мен 2 изречения, или просто няма да пиша мнения, отговори и к'вото и да било! Били сте изгубили един добър (надявам се) форумец-пф,голяма работа!!! :::
И...Mo6no - момиче съм.
Ммм като гледам колко дългичко мнение си написала, явно нямаш голям проблем :roll:

MauMyHkaTa
07-18-2006, 15:28
Може и да се е оправил..знам ли го?! [-o< Щото ако става въпрос и аз се учудих като ми го прати това дългото съобщение ... :smt017 :lol: Ха дано! :)

Mo6no
07-18-2006, 16:06
И...Mo6no - момиче съм.
Оу извинявай, не съм разбрал.

machoka
07-18-2006, 21:39

И...Mo6no - момиче съм.

Правилата са еднакви за всички, независимо дали ти е бавен нета или не е. Като не е - ще пускаш къси постове и ще чакаш някой друг да отговори. Няколко последователни се нарича 'флууд' и носи своите санцкии. Кофти, че не ти е бърз нета, ама.. ние нямаме какво да направим по въпроса и как да помогнем.

MauMyHkaTa
07-18-2006, 23:44
И...Mo6no - момиче съм.
Оу извинявай, не съм разбрал. Няма нищо,разбрах и затова уточних ;) Защо повечето хора не се влияят от ника ми? Толкова ли мъжки звучи?! :)
machoka,ясно. Но като гледам тази вечер нямам проблеми с каквито и да било по дължина отговори, така че да се надяваме че миналата вечер е било само временно! :)
Ако нямате повече мнения може да приключваме с темата. (Само определени хора ли имат право да пишат например "С това мнение считам темата за приключена", с което я прекратяват?! :-k )

Mo6no
07-19-2006, 06:51
(Само определени хора ли имат право да пишат например "С това мнение считам темата за приключена", с което я прекратяват?! :-k )
Да, модовете и админите. Защо питаш? Да не би да искаш и ти да можеш? :lol:

MauMyHkaTa
07-19-2006, 09:50
А, не...просто питам да знам! :) Гледам по някои теми пишат така, ама няма кой да погледне от кого точно се слагат тези краища на темите! ](*,) :lol: А това с предложението за затварянето на моята беше точно за да я прекратят вече ако искат.