Влез

View Full Version : DO MOM4ETATA

guAMaHT
07-15-2006, 19:52
kajete mi kakyv e smisylyt edno mom4e da zalygva edno momi4e v prodyljenie na edna godina da i kazva 4e mn q obi4a 4e vinagi 6te q obi4a 4e nz si kvo da i spodelq i tq da mu spodelq da se celuvat i neznam si kvo o6te i nakraq da izleze 4e si4koto si e lyja?molq vi kajete mi kyv e smisyla da se dyrjite taka s momi4etata???a do teq deto nikoga do sq ne sa se dyrjali taka s momi4e evalata im kazvam :smt008

miloto_girl_4e
07-15-2006, 19:55
момиче съм, но мисля да се пробвам да отговоря.... :roll:
според мен го правят, защото срещу тези лъжи получават секс - а знаете, че за повечето момчета това е целта.. такаче.. момичетата получават лъжливи обещания и неистински думи, а момчетата получават секс и ... всеки има един вид своето..., което е тъпо де, но май е практика в днешно време...

I_love_dead_people
07-15-2006, 20:08
Mммм...цяла година да лъже? Може би това се е случило последните месеци или седмици,но не мисля,че едно нормално момче ще бъде с момиче,което не обича цяла година.Това си е бая време.
Но не всички момчета са такива.Голяма част от тях могат да обичат искрено!

guAMaHT
07-15-2006, 20:12
da cqla godina za6toto prez tova vreme mi e izneverqval i stranno za6to o6te sme gadjeta.znaeh za nqkoi izneveri ama neska za kolko razbrah...........:((

FaTaLn0t0_LaDy
07-15-2006, 20:16
Mммм...цяла година да лъже? Може би това се е случило последните месеци или седмици,но не мисля,че едно нормално момче ще бъде с момиче,което не обича цяла година.Това си е бая време.
Но не всички момчета са такива.Голяма част от тях могат да обичат искрено!

=D> =D> =D> .....i az smqtam taka....

I_love_dead_people
07-15-2006, 20:18
А той отрича ли или си признава?
И защо е бил с теб,след като ти е изневерявал,поне изпитвал ли е някакви чувства или просто е бил с теб,за да си има "официално гадже"?...
И е отвратително гадно ако обичаш такъв човек...не мисли повече за тоя боклук.
Аз ти пожелавам да си намериш някой свестен,който да те обича и уважава,а не такъв пикльо!

FaTaLn0t0_LaDy
07-15-2006, 20:18
da cqla godina za6toto prez tova vreme mi e izneverqval i stranno za6to o6te sme gadjeta.znaeh za nqkoi izneveri ama neska za kolko razbrah...........:((

gorkata ti......ostavqi go toq neprokopsanik.....o6ti pri 1ta iznevqra e trqqlo da go ostai6...no ti siorno go obi4a6 mnogo i tfa e gadn0t0...:(.....

sLaDicHK{}7{}
07-15-2006, 20:21
аз лично мисля,че щом залъгват за цяла година,явно ни използват за сигурната бройка та дори ако стане нещо и момичето с което ни изневеряват да се скарат и разделят пак да се върнат към нас- да сме им сигурни:( нз лично аз така мисля....

sLaDicHK{}7{}
07-15-2006, 20:25
та за твоята ситуация-остави го този,защото не те заслужава и не е за теб :? щом досега го е правил ще продължава и занапред :| ,незнам просто какво правиш още с него?зарежи го-явно му е в кръвта да изневерява :-k

guAMaHT
07-15-2006, 20:29
И защо е бил с теб,след като ти е изневерявал,поне изпитвал ли е някакви чувства или просто е бил с теб,за да си има "официално гадже"?...
Аз ти пожелавам да си намериш някой свестен,който да те обича и уважава,а не такъв пикльо!mi prizna si nqma6e kak da otre4e i da otre4e koi 6a mu povqrva

niki7o
07-15-2006, 20:30
Аз ти пожелавам да си намериш някой свестен,който да те обича и уважава,а не такъв пикльо!mi prizna si nqma6e kak da otre4e i da otre4e koi 6a mu povqrva
аз ти казах и в другата тема какво да направиш ЗАРЕЖИ ГО!

Nix
07-15-2006, 20:38
kajete mi kakyv e smisylyt edno mom4e da zalygva edno momi4e v prodyljenie na edna godina da i kazva 4e mn q obi4a 4e vinagi 6te q obi4a 4e nz si kvo da i spodelq i tq da mu spodelq da se celuvat i neznam si kvo o6te i nakraq da izleze 4e si4koto si e lyja?molq vi kajete mi kyv e smisyla da se dyrjite taka s momi4etata???a do teq deto nikoga do sq ne sa se dyrjali taka s momi4e evalata im kazvam :smt008

Emi za sex ...ne se se6tam za kakvo drugo ...

JiMiTo
07-15-2006, 21:23

shto ne se ojenihte sled 6-tiq mesec kato tolkova se obichahte ?

КуКуМи
07-15-2006, 21:51
.............a do teq deto nikoga do sq ne sa se dyrjali taka s momi4e evalata im kazvam :smt008

Мерси... :oops:

Иначе немога да кажа и аз съм се чудел защото съм имал възможността да наблюдавам такива подобни нередности... Има случай когато момчето не мисли за момичето като за нещо свято за нежно създание... не мисли затова какво означава думата любов. Това е ефекта от депресиращите американски , а и не само техните , филми който променят правилния мироглед на всяко подрастващо дете...

Дава им представа че всичко е жени пари и коли.. дава примери с някой филми който показват насилието към момичетата като нещо хубаво , като власт, като надмощие!
Повечето момчета се плъзват по тази виртуална реалност.. и започват да имитират техните идоли... мислеики че това което правят е супер яко и че всички техни приятели ги харесват...

Жалкото е че подобни филми който имат масово разпространение са много и за съжаление много малко от момчетата усещат разликата между реално и нереално...

Не бих си го простил да причиня болка на момиче по такъв начин...

sweet_DENI_f
07-15-2006, 22:01
според вас възможно ли е момчето, с което ходя да ми казва ,че ме обича супер много ... когато сме заедно да си прекарваме супер - и на него и на мен да ни е приятно ... да ми казва че няма друга ,а там някакви си да ми казват ,че са го видяли с друга да се водят за ръчичка?

guAMaHT
07-15-2006, 22:30
според вас възможно ли е момчето, с което ходя да ми казва ,че ме обича супер много ... когато сме заедно да си прекарваме супер - и на него и на мен да ни е приятно ... да ми казва че няма друга ,а там някакви си да ми казват ,че са го видяли с друга да се водят за ръчичка?mi pri men e sy6toto samo deto ne mi kazvat drugi a po6tata mu koqto 4eta a i sms-ite mu koito pro4etoh ...

PLAMENKO
07-15-2006, 22:52
а Вие пък се едно не го правите... аре вечно ние сме ви виновни.... старото ми "гадже" едва ли не ме искара мене виновен че ме е лъгала и че е ходила с ония дебелак ......

sweet_DENI_f
07-15-2006, 23:09
според вас възможно ли е момчето, с което ходя да ми казва ,че ме обича супер много ... когато сме заедно да си прекарваме супер - и на него и на мен да ни е приятно ... да ми казва че няма друга ,а там някакви си да ми казват ,че са го видяли с друга да се водят за ръчичка?mi pri men e sy6toto samo deto ne mi kazvat drugi a po6tata mu koqto 4eta a i sms-ite mu koito pro4etoh ...
не ама работата е такава ,че аз му вярвам ... ние се бяхме малко поскарали и аз му кавам "Кажи ми няма да ти се расърдя , нищо ще скъсаме , нито нещо такова има ли някоя друга - просто няма смисъл да ме лъжеш" и той ми казва ,че няма ... все пак му имам доверие ... пък и тези дето ми акзват нито него го познават добре нито мен ... така ,че може и да са се припознали

doomer
07-16-2006, 04:17
Ето ти един бърз отговор: Каквото имам го казвам направо и веднага. Няма смисъл да лъжа за чувствата си , о си личи.....Ако има слепи пачи , това е друг въпрос :lol:

Spider_Web
07-16-2006, 06:16
Ne vsi4ki mom4eta sa taka nikoga ne bih izlagal momi4e za kakvoto i da bilo dori na 6ega.Ako ne q haresvam ili ako ne sam vluben v neq 6te se opitam da i go kaja po-na4in po koito da ne q naranq.Spored men ne sa mnogo mom4etata kato tova koeto te e izmamilo.

the-hero
07-16-2006, 08:36
ами виж ако имаш много пари и го черпиш най-вероятно те е използвал аз познавам много момчета които лъжат богати момичета и ги използват :D

alkobalko
07-16-2006, 09:01
Zashtoto povecheto momcheta sa nishtojestva. Kakto kazaha veche, sreshtu tezi luji te poluchavat sex. A za nego te sa gotovi na vsichko. Te ne mislqt za chuvstvata na momicheto, za tova kolko mnogo shte q boli sled tova, a iskat samo da zadovolqt potrebnostite si. Izvinqvam se na vsichki momcheta, koito ne sa takiva i gi pozdravqvam.

ton1
07-16-2006, 13:04
Мерси. :oops:

sensa
07-16-2006, 13:11
Awe ujas... pove4eto mom4eta sa takiva . kakvo da se pravi , tova im e prirodata , za tova ne trqbva da se doverqvame tolkova barzo na nqkoi..... i mn trqbva da vnimavame v izbora si . svqsnite mom4eta sa malko , pojelavam na vsi4ki momi4eta da namerat takova mom4e...

koalka
07-16-2006, 13:16
Аз ще си позволя да отговоря,въпреки че съм момиче.Истината според мен е,че момчетата,които правят така просто се интересуват само от секс.Те просто си играят с момичетата по най-подлия начин и ги лъжат.Това е отвратително.И най-лошото е,че го обичаш и няма как да разбереш,че те лъже.