PDA

View Full Version : Kajete pri kakuv doktor

Doktor
07-15-2006, 22:27
Zna4i problema e sledniq:
Dokato penisa mi e v erekciq ne moga da go zabelq.Ako ne e nadurven nqmam takuv problem.
Do sega se na svirki sum go karal ama iskam i az da q zaradvam - omruzna mi ot 6pakli.

Kajete na kakuv doktor trqbva da otida.
Ako mojete i da preporu4ete takuv ot sofia?

`Death`Whore`
07-15-2006, 22:29
Отиваш при личния лекар и питаш него. Той ще ти препоръча добър лекар и ще даде координати.

the^one
07-15-2006, 22:46
Мисля ,че трябва да отидеш на уролог.Може и да се лъжа ,но май урологията се занимаваше с мъжката полова система.

Martos
07-15-2006, 23:06
Глупости точно при личния няма да ходиш! Все пак и друг път ще си при нея [-X :D :D Ще ти каща нещо приятел много хора са имали твоя проблем и са го разрешавали като са лъскали повече и всеки път когато ходят до тоалетната са се мъчели да правят това което искаш и ти.Излекувал съм хиляди хора (това в кръга на шегата )но това е начина ,ще видиш че в най скоро време няма да го имаш този проблем

`Death`Whore`
07-15-2006, 23:07
На личните лекари най-малко им дреме, че идваш да вземеш направление за еди какво си. Дори сигурно няма да помни. Не си ти най-важният пациент.

alkobalko
07-16-2006, 08:38
Tochno purvo pri lechniq trqbva da otidesh. Toi shte ti dade napravlenie za urolog. Ne se pritesnqvai, kakvo kato iskash takova napravlenie. Budi siguren, che lekarq slabo go interesuva zashto shte hodish na urolog.

koalka
07-16-2006, 15:03
Отиваш първо при личния си лекар,за да ти даде направление при кой специалист да отидеш.

NicknameANdPasswORd
07-16-2006, 15:57
Лекаря е Ходжата ... Зима ножчето и Прас Тряс Обрязва те и няма да имаш повече такъв проблем ... иначе ... При личния лекър и от там в пОликлиниката .... :-({|=