View Full Version : Moderated by W.I.M: Тя за пръв път говори за секс !!!
HanoMnaH
07-15-2006, 23:28
.....
`Death`Whore`
07-15-2006, 23:30
Не сте ли говорили за секс преди? Не е ненормално. :)
HanoMnaH
07-15-2006, 23:32
Всмисъл не толкова директно...тя някак си ми каза готви се утре за вас :)
`Death`Whore`
07-15-2006, 23:33
Мога само да те поздравя. Дано и занапред да има директност в отношенията ви. :)
dAnnyb0y
07-15-2006, 23:51
Ти си първото момче, което виждам да се оплаква от това, че приятелката му иска секс. Има много възможности: да се е почувствала готова, да е говорила с приятелки и да се е повлияла... или просто да я е хванал хормонът... не е казано, че и е скимнало на момента, може да чака отдавна удобен момент.. къде е проблема, приятел, действай ? :)
П.С. пишете грамотно ! :)
HanoMnaH
07-15-2006, 23:56
Да ве разбирам ви ама чак аз се очудвам.......дето я познавам най-много...яба ставали чудеса по коледа :)
Да ви го на запетайките :) По-важното е че пиша без кой знае какви правописни грешки :) Пука ми :)
alkobalko
07-16-2006, 08:41
Moje da se e pochuvstvela napulno gotova i da e chakala podhodqshtiq moment, za da ti go kaje. Ne trqbva da se oplakvash, naprotiv, gotino e, che imate takiva otkriti otnosheniq.
Iiiiii bravo be kopele! :smt026 Izleznal ti e kusmeta! :-D Radvai se! :-D :-D
malko mi e strano 4e dosega ne ste si govorili sa sex vav va6ata vrazka.moje bi tq se e pritesnqvala,ama sega qvno e do6al momenta.abe radvai se \:D/ nqma da se oplakva6!!!
Мога само да те поздравя. Дано и занапред да има директност в отношенията ви. :)