PDA

View Full Version : Moderated: Възможно ли е да е бременна?

07-16-2006, 08:06
leleeeeeeeeeee mn me e strah az sam na 14 tq e na 16 i pravihme sex i go pravihme s kondom i ne sam svar6val v neq to4no kogato svar6vam go vadq ama cikala i zakasnqva s 3 dena kajete vazmojno li e da e bremenna

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!

kudravoto
07-16-2006, 08:08
spokoino ako vsi4ko e taka kakto go opisva6 nqma ot kakvo da se pritesnqva6 mene mi zakusnq s 1 mesec i go bqhme pravili bez i ne se pritesnqvah puk vie to ot vremeto,ot pritesnenie,stres moje da i zakusnqva spokoino

alkobalko
07-16-2006, 08:12
Vuzmojno e cikulut i da zakusnqva ot suvsem razlichn neshto;strest, pritesnenieto ot zakusnenie, problemi v kushti, smqna na klmata, priemane na lekarstva, bolest, ako i e bilo za 1 put i ot tova moje da e (chuvala sum, che na mnogo momicheta im zakusnqva ot tova).
No kakto vinagi sme kazvali, dori i s prezervativ ne e 100% sigurno. Proveri li prezervativa. Ako e bil skusan, nezavisimo che ne si svurshil v neq ima veroqtnost da zabremenee. Predi da svurshi mujut otdelq technost, v koqto sushto ima sprmatozoidi. I vse pak, ako vsichko e minalo OK, opitai se da q uspokoish, zashtoto tova naprejenie go zabavq oshte poveche. No za da ste napulno spokoini kupi i edin test ot aptekata da si go napravi. Nadqvam se vsichko da e nared. [-o<

the-hero
07-16-2006, 08:44
ами пич купете един тест за бременост от аптеката и да се успокоит,че всичко е наред ;-)

pinki
07-16-2006, 08:50
ами пич купете един тест за бременост от аптеката и да се успокоит,че всичко е наред ;-)

ProstoAz
07-16-2006, 09:27
Нищо и няма!

07-16-2006, 09:49
Според мен няма такава опасност, цикълът може да закъснява от много различни прични, а и ако и е било за първи път е напълно нормално да и закъснява....според мен нямаш основание да се ядосваш, но за да се успокоите и двамата и купи един тест от аптеката и всичко да е наред ;)

Inzaghi
07-16-2006, 09:55
Според мен няма от какво да се притесняваш - нормално е да закъснява!
Но за ваше спокойстиве купете тест за бременност и нека си го направи

Chiana
07-16-2006, 11:26
СПОКО, човек! Нищо й няма! НЕ е бременна, успокойте се. нормално е, тя е на 16, цикълът й още не е редовен. Случва се да позакъснее, от стрес, от настинка, от смяната на времето даже... Нормално. И все пак, както ти казаха другите, вземете си ей така едно тестче, за да не се притеснявате повече и да се уверите, че всичко е наред.

07-16-2006, 11:30
ami da kypete si edin test za bremenost i se molete da nqma bebe [-o< xaxa 6egi4ka

I_love_dead_people
07-16-2006, 11:36
Всяка трета тема в тоя раздел е "Възможно ли е да съм бременна","Възможно ли е приятелката ми да е бременна"...
Еми не можете ли сами да прецените-ако са влезли сперматозоиди е възможно,ако не-няма как.Аман! ю
И какво като й е закъснял цикъла? Възможно е да и нередовен,а и се случват такива закъснения при различни обстоятелства. :smt013

koalka
07-16-2006, 13:03
Нормално е цикъла да и закъснява на тази възраст.Щом сте били с презерватив и не се е скъсал,звачи няма опастност.

NicknameANdPasswORd
07-16-2006, 14:27
Нередовен цикъл ... Споко Фактори много ..... Стрес преумора болест неразположение и т.н. идеята с Тест-а е мн добра ... . АКо всичко е Нормално бебе няма да има \:D/

sensa
07-16-2006, 14:50
emi poprincip e vazmojno.... Ponqkoga se otdelq mn malko smerpa predi da si svar6il ... awe nai dobre da si vzeme edno test4e ....

SuN4o_F
07-16-2006, 15:59
СПОКО, човек! Нищо й няма! НЕ е бременна, успокойте се. нормално е, тя е на 16, цикълът й още не е редовен. Случва се да позакъснее, от стрес, от настинка, от смяната на времето даже... Нормално. И все пак, както ти казаха другите, вземете си ей така едно тестче, за да не се притеснявате повече и да се уверите, че всичко е наред.
i az sam na sa6toto mnenie :) Chiana {}