View Full Version : Samo zaradi sexa li e s men ?
Moqto istoriq e slednata ot sedmica i polyvina xoda s edno momche.Vsqka vecher se vijdame i posle praim sex zaprilichalisme na semeina dvoika izlizame posle se pribirame praim ko praim i posle zaspivame.Chyda se dali e s men samo zaradi sexa shto nqkvo ne si govorim mn, toi vika che ne my e samo sex v glavata ama men mi se stryva che my e samo tva v glavata.Spored vas samo zaradi sexa li e s men i kak da razbera dali e taka?
`Death`Whore`
07-16-2006, 13:10
Ако не говорите, само сексът ви свързва. Ако не искаш момчето да е с теб само заради секса, защо пускаш преди изтичането поне на първата седмица от връзката?
Ами ние трудно можем да ти кажем,но все пак трябва поне малко да изчакате,ако сте от 1 седмица заедно.Това е мое мнение. :? Ами най-добре говори с него.
Malko_kote
07-16-2006, 13:13
Ami to o6te e rano da razbere6 dali ima 4uvstva, no ako iska6 da razbere6 dali ima 4uvstva, nqkolko poredni ve4eri mu otklaji da pravite sex i vij kakva 6te mu e reakciqta.
LP_girl_14
07-16-2006, 13:19
Направила си грешка!За да нямаш такива съмнение,първо трябва да опознаеш човека с който ходиш!Секса би трябвало да е развитие на една връзка,показващо близостта между двамата!Като че ли сте избързали малко.Намерете време да общувате,да разговаряте,да излизате...Секса няма да избяга.Но според мен това момче е с теб само заради секса.Щом почти не разговаряте,значи явно не сте достатъчно близки във духовно отношение или той иска само несериозна връзка.Поговори с него за това и ако продължавате да не може да си кажете 2 думи на кръст...няма защо да сте заедно :!:
Emi kak da razbere6- prosto ne go pravete nqkolko dni i vij reakciqta mu, ako stane po studen - zna4i mu e samo za sexa, no ako ne se promeni qvno darji na teb. Moje6 da mu kaje6 4e te boli korem ili si se protarkala i taka da iz4akate 3, 4 dni da ti mine
oo edva li nqkoi 6te e v systoqnie da ti otgovori efektivno na tozi vapros...tova 6te go razberesh ti samata :wink:
NicknameANdPasswORd
07-16-2006, 14:34
СПРЕТЕ СЕКС-а .... за 1 седмица примерно :) ще разбереш сама отговора на въпроса :!:
NicknameANdPasswORd
07-16-2006, 14:35
:cry: SPRI SEX-a za 1 week ... i sama shte vidish otgovora Na vyprosa
Направила си грешка!За да нямаш такива съмнение,първо трябва да опознаеш човека с който ходиш!Секса би трябвало да е развитие на една връзка,показващо близостта между двамата!Като че ли сте избързали малко.Намерете време да общувате,да разговаряте,да излизате...Секса няма да избяга.Но според мен това момче е с теб само заради секса.Щом почти не разговаряте,значи явно не сте достатъчно близки във духовно отношение или той иска само несериозна връзка.Поговори с него за това и ако продължавате да не може да си кажете 2 думи на кръст...няма защо да сте заедно :!:
mi i az sam na sa6toto mnenie
seksi_kote_f
07-16-2006, 15:14
Iz4akai pone 1 sedmica i to samo 6te si pokaje vsi4ko ne se pretisnqvai moje da e fal6iva trevoga :P
LuCkY_YoU
07-16-2006, 15:45
ami ne znam. nabludavai cqlostnoto mu povedenie, jestove, na4ina po koito te gleda. :roll:
CRaZy_IKT
07-16-2006, 15:47
mi i az sam na sa6toto mnenie
и аз :)
Krem4eto
07-16-2006, 16:46
Ако не говорите, само сексът ви свързва. Ако не искаш момчето да е с теб само заради секса, защо пускаш преди изтичането поне на първата седмица от връзката?
Правилно!
повярвай ми, че не му е само секса в главата. просто те желае наистина много и иска да прекарвате повече време насаме. ако това обаче те дразни просто му го кажи.
с приятеля ми понякога сме така и затова ситуацията ми е толкова позната. не се тревожи. няма нищо страшно. сигурна съм, че те обича
пропуснах да кажа, че това стана на 5-я или 6-я месец откакто тръгнахме
maybelline
07-16-2006, 17:56
Абе хора,какво е това?!Една седмица не е минала откакто ходите и вече секс!За къде бързате?Спокойно - цял живот ще има да си правите секс.Опознай го това момче първо.Откаде си сигурна,че можеш да му се довериш?Представи си,че в отсъствието ти разказва наляво-надясно "хаха,свалих поредната бройка \:D/ ".Откажи му 2-3 дни секс и ще видиш дали ходите само заради секса
`Death`Whore`
07-16-2006, 21:25
повярвай ми, че не му е само секса в главата. просто те желае наистина много и иска да прекарвате повече време насаме. ако това обаче те дразни просто му го кажи.
с приятеля ми понякога сме така и затова ситуацията ми е толкова позната. не се тревожи. няма нищо страшно. сигурна съм, че те обича
На 12 или на 13 си?
momi4eto_M_!_S_T
07-16-2006, 21:26
emi edna ve4er mu otkaji i vij kak 6e reagira
thirteen
07-16-2006, 21:56
Както казаха всички,направи един "тест" и така... , но без да лъжеш че ти е дошло или нещо такова.Но според мен и да не е бил с такива намерения,вече си прецалака положението.Много лесно си се дала.
Angel_Girl
07-16-2006, 22:23
Za 1 sedmica i polovina nemoje6 da zaobi4ai nqkoi i toi teb pone za istinska lubov
SisTeR`oN`MaXa
07-16-2006, 23:34
И наиситна най добре спрете секса за известно време да разбереш как ще реагира....
мила, `Death`Whore`, за твое огромно съжаление съм далече от 12-тата си година.
на 18 съм
alkobalko
07-17-2006, 12:44
Mai malko ste izburzali sus sex-a, no stanaloto stanalo, ne mojesh da go promenish. Kakto i drugite ti kazaha, napravi mu edno testche. Nqkolko vecheri mu otkaji i vij kakva shte e reakciqta mu. Ako zapochne da nervnichi i da se durji po-grubo, znachi e s teb samo za sex-a. I vse pak, dori i da ne e samo za tova mi izglejda dosta stranno da ne govorite.
lost_girl
07-17-2006, 14:12
СПРЕТЕ СЕКС-а .... за 1 седмица примерно :) ще разбереш сама отговора на въпроса :!:
и аз така мсила